RUOTSI MUUTTUU 30 VUODESSA MUSLIMIMAAKSI

TILASTOFAKTAA

Ruotsin tilastokeskuksen mukaan Ruotsissa asui vuoden 2013 lopussa 713 232 muslimimaissa syntynyttä ja heidän jälkeläistään. Ruotsin väkiluku mainitun vuoden lopussa oli 9 644 864, mikä antaa muslimitaustaisten väestöosuudeksi 7,39 %. Kaikki näistä eivät tietenkään ole muslimeita, vaan joukossa on myös esimerkiksi kristittyjä, mutta karkeasti voidaan arvioida tuosta porukasta ainakin 80-95 % olevan uskonnoltaan islamilaisia. Tällöin muslimien määräksi voidaan arvioida n. 571 - 678 000, jolloin heidän väestöosuutensa on n. 5,92 - 7,03 %.

Muslimit ovat Ruotsin nopeimmin kasvava väestöryhmä ja jopa yli puolet Ruotsin väestönkasvusta tulee heidän maahanmuutostaan ja syntyvyydestään. Muslimien joukkomuutto Ruotsiin taas on seurausta siitä, että läntinen äärinaapurimme on jostain syystä keksinyt olevansa humanitäärinen suurvalta, jonka tehtävä on pelastaa kaikki maailman pakolaiset sodan jaloista turvaan Ruotsiin. 87,14 % Ruotsin asukkaista tukee tätä politiikkaa.

Vuonna 2014 Ruotsiin saapui yhteensä 81 301 turvapaikanhakijaa, joista 30 583 tuli Syyriasta. Myös muut muslimimaat olivat hyvin edustettuina hakijoiden joukossa. Samana vuonna Ruotsi myönsi yhteensä 110 610 oleskelulupaa, joista 25 950 myönnettiin syyrialaisille. Myös muista muslimaista tulleet saivat runsaasti oleskelulupia.

Muslimien määrän nopea kasvu länsinaapurissamme herättää kysymyksen Ruotsin tulevaisuudesta. Onko Ruotsin kohtalo muuttua tulevaisuudessa Euroopan Libanoniksi, jossa kristityt olivat aikoinaan enemmistö, mutta josta tuli muslimienemmistöinen maa muslimien lisääntyneen maahanmuuton ja kristittyjä korkeamman syntyvyyden ansiosta?

Islamilaisuus näkyy jo nyt monin tavoin Ruotsin poliittisessa elämässä. Esimerkiksi Ruotsin hallituksessa on tällä hetkellä kolme muslimitaustaista ministeriä ja lisäksi Ruotsin valtiopäivillä istuu lukuisia muslimitaustaisia kansanedustajia. Ruotsin nykyinen vähemmistöhallitushan esimerkiksi päätti lähes ensitöikseen tunnustaa Palestiinan valtion itsenäisyyden.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Krataa

      Olet varmaankin oikeassa tuossa arviossasi Ruotsin tulevaisuudesta. Kannattaa googlettaa esimerkiksi "Return of Kings Sweden". ROK:lla on paljon hyviä kirjoituksia Ruotsin nykytilasta. Liitän alle linkin yhdestä, jossa Ruotsia esitellään poliittisesti epäkorrektissa valossa.

      Ruotsin politiikan isoin pulma on kahjo feminismi. Feminismiin liittyy tuollainen islamin suosiminen ja monet muut ääri-ilmiöt. Mitä Palestiinan tunnustamiseen tulee, niin Ruotsi on tuossa yksi harvoista poikkeuksista (arabimaiden ulkopuolella) ja demarifeministit täällä Suomessakin ovat kuuluttaneet tunnustamista. Järjetön kuin ajatus onkin.

      Tätä menoa näyttäisi, että Ruotsin valtio tulee romahtamaan, sen kuningashuone (ainakin nykyinen suku) lakkaamaan (korvattavaksi mahdollisesti islaminuskoisella hallitsijalla) ja Ruotsi ottaa paikkansa pohjoisen Libanonina. Sen jälkeen Suomella olisikin räjähdysherkkä naapuri molemmin puolin.

      http://www.returnofkings.com/65984/a-brief-introduction-to-the-country-formally-known-as-sweden

    • Nopeemmin

      Muuten joo, mutta ei tuohon 30 vuotta mene.

    • uskonsodat

      Alkaako uskonsota Torniojokilaaksossa? Isis hyökkäää Ruotsista?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe