Putkonen: Meitä pelottaa

Tähäntultu

41

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 44444444

      Kiitos Immosen!

    • fdggag

      Puiskaaja on oikeassa. Voi esiintyä provokaatioita.

    • torillatavataan

      Persut yrittävät taas vanhaa uhriutumiskeinoaan.

      Toritapahtuman voi järjestää aivan hyvin, mutta taas yritetään hakea jotain säälipisteitä.

      Turha yrittää - ei onnistu !

    • 4444444

      Sitten vielä syytetään mediaa Persujen omista mokista.

      • Hyihelevatti

        Ryssännuolija.


    • Hallaahon-äänestäjä46

      MAMUJA MAAHANTUOVA PASKALAKI-SIPILÄ ON SAATAVA VAIN ULOS HALLITSEMASTA SUOMALAISIA

      NATSIT KYÖRÄÄVÄT KOMMUNISTIA JYVÄSKYLÄSSÄ JA YLE PUHUU kommunistista uhrina

      KOMMUNISTIT TAPPOIVAT SODASSA LÄHES 100 000 SUOMALAISTA JA YLE PUHU kommunistista uhrina

      KOMMUNISTISEN KOVAN YTIMEN KGB:N KASVATTI PUTIN UHKAILEE SUOMEA JA MIEHITTÄÄ KARJALAA JA PETSAMOA JA YLE PUHUU kommunistista uhrina

      Ketku-Sipilän porukka on syytä ajaa marginaaliin Ylestä ja Suomen eduskunnasta ensi vaaleissa

      TÄRKEÄÄ oululaisille, Immonen eduskuntaan pitämään suomalaisten puolta ja taistelemaan ketkukepulaisia vastaan myös 2019 eduskuntaan

      TOINEN TÄRKEÄ

      TÄSTÄ LÄHTEE, ALLEKIRJOITA HETI VÄYRYSEN ADRESSI https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1372 LISÄÄ AIHEESTA http://www.paavovayrynen.fi/2015/07/16/tiedote-vayrynen-jatti-kansalaisaloitteen-tarkastettavaksi/

      http://yle.fi/uutiset/vayrynen_haluaa_markat_frangit_ja_liirat_kayttoon_euron_rinnalle/8167855

      http://timosoini.fi/2015/07/kreikkaa-ja-lepoa/ Sitä vaihtoehtoa ei ole enää olemassa, mikä oli tilanne neljä vuotta sitten. Tiesin tuolloin, että pakettipolitiikka alkaa ja että se johtaa erilaisten mekanismien rakentamiseen. En halunnut niitä, koska pidin politiikkaa vääränä. Vein puolueen oppositioon. Tuon neljän vuoden aikana hallitus rynni mukaan tukimekanismeihin ja pääomitti ne. Vastustimme. Hävisimme. Nyt se ovat olemassa ja niihin myönnetyt rahat. Muiden antamana. Tätä muiden antamaa rahaa, ei mitään muuta tai uutta, käytetään jos sopimus tehdään.

    • Hallaahon-äänestäjä46

      YLEN PUNAVIHREÄT ANARKISTI HYÖKKÄÄVÄT PERUSSUOMEN KIMPPUUN VAIKKA DEMARIT TUKEVAT VÄKIVALTAA, HALONENKIN PITÄÄ SEINÄLLÄÄN KUVAA CHE GUEVARASTA, JOKA TELOITTI VASTUSTAJIAAN ERITYISESTI KUUBALAISIA SOSIALIDEMOKRAATTEJA niin että puolue on hävinnyt maailmasta

      PERUSSUOMALAISET VASTUSTAVAT UUSNATSIEN, VASEMMISTOANARKISTIEN JA ISLAMISTIEN VÄKIVALTAA https://www.facebook.com/matias.turkkila/posts/10153459159751904

      Matias Turkkila 2 August at 06:01 ·
      Suomen vastarintaliike SVL kertoo tavoittelevansa kansallissosialismia. Liike on omilla toimillaan osoittanut hyväksyvänsä väkivallan käytön tavoitteidensa saavuttamiseksi. Moni tapahtuneesta järkyttynyt on pyytänyt perussuomalaisilta selkeämpiä kannanottoja väkivaltaisuuksien johdosta. Puolueen viralliset edustajat antavat aikanaan omansa, minä annan tässä omani henkilökohtaisen kantani: En halua olla missään tekemisissä SVL:n toiminnan kanssa. Enkä halua, että kukaan perussuomalaisissa koskee pitkällä tikullakaan kyseiseen porukkaan. Perussuomalaisten tulisi antaa välittömät lähtöpassit kaikille niille, jotka osoittavat tukeaan vastarintaliikkeelle tai ryhtyvät minkäänlaiseen yhteistoimintaan sen kanssa.

      DEMARIT OVAT ERI MIELTÄ http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3408442/demarien-valtuutettu-tukee-uusnatsien-katupartioita-kalevassa-natsismi-ei-saa-olla-esteena

      Tarja Halonen ihailee silmittömästi Che Guevaraa JOKA TELOITTI KAIKKI KUUBAN SOSIALIDEMOKRAATIT http://liberalismi.net/wiki/Tarja_Halonen Halosen Mäntyniemen työhuoneen seinällä on useita valokuvia vain Halosen aviomiehestä ja Che Guevarasta, "joka ei epäröinyt teloittaa ihmisiä vallankumouksen nimissä"

      HEINÄLUOMA PEITTELEE VÄKIVALTAA JA ESTÄÄ VÄKIVALLAN VASTUSTAMISESTA KÄYTÄVÄT KESKUSTELUT VIRAN PUOLESTA. ONNEKSI HÄNELLÄ EI ENÄÄ OLE VIRKAA JOLLA ESTÄÄ EIKÄ TULEKAAN https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-ja-hakkarainen-tyrmistyivat-pelko-on-hiipinyt-housuihin/

      Heinäluoma kiellon takana Raatikaisen mukaan kieltopäätöksen takana on puhemies Eero Heinäluoma (sd.), vaikka Tiitinen on ottanut kieltopäätöksen kontolleen. – Mielestäni on todennäköistä, että tämä on puhdasta vaalipolitiikkaa puhemies Heinäluomalta. Se on kovin valitettavaa ottaen huomioon hänen asemansa ja sen vaatimukset. Hänen pitäisi nousta puoluesuhmuroiden yläpuolelle, Halla-aho huomauttaa. Vellihousuja Arkadianmäellä

    • uhriutumisenmestarit

      Persut uhriutuu jälleen. Ei kannata mennä tähän vipuun. Soini ei halua tulla kansan keskelle, koska joutuisi vastaamaan epämiellyttäviin kysymyksiin. Siksi parempi pysyä neljän seinän sisällä omissa porukoissa. Nyt se on sitten muitten syy, koska persut ei uskalla tulla toreille ihmisiä tapaamaan. Voi hyvät hyssykät sentään näitä persuja.

    • Hallaahon-äänestäjä46

      Hyvä Putkonen, älkää uhriutuko vaan lyökää demarien Che Guevara-Halosen
      ja Heinäluoman rähmällään olo väkivallan edessä HISTORIAN ROMUKOPPAAN
      YHDESSÄ MERKELIN JA CAMERONIN KANSSA MONIKULTTURISMI JA SEN HARJOITTAJAT LYTTYYN

      MERKITTÄVÄT EU-JOHTAJAT esim. MERKEL JA CAMERON VASTUSTAVAT MONIKULTTUURISUUTTA, miten Suomen hallitus voisi tukea? MERKEL VASTUSTAA MONIKULTTUURISUUTTA jo vuosia. Cameron ei halua Englantiin puolalaista putkimiestä eli monikulttuurista, joka puhuu slaavia ja juo vodkaa, mutta voisi ehkä ottaa intialaisen tietokoneasiantuntijan, joka puhuu englantia, juo kello viiden teetä ja pelaa krikettiä. Eli on samasta kulttuurista. MERKEL ja puolue CDU OMIN SANOIN puolueen nuorisokokouksessa, MONIKULTTUURISUUS ON ehdottomasti HAAKSIRIKOSSA Multikulti ist gescheitert, absolut gescheitert (taputuksia), integraatio on välttämätön, mukavasti vieri vieressä eläminen ei onnistu, ja toinen CDU-puolueen puhuja sanoo: Multikulti ist tot (kuollut) ... https://www.youtube.com/watch?v=L86gp-0hwWQ Angela Merkel: Multikulti ist gescheitert Englanniksi tekstitys http://www.theguardian.com/world/2010/oct/17/angela-merkel-germany-multiculturalism-failures

      CAMERON VASTUSTAA MONIKULTTUURISUUTTA, joka vain auttaa äärijärjestöjä http://www.dailymail.co.uk/news/article-2518504/David-Cameron-Mistake-multiculturalism-aided-extremists.html A task force chaired by David Cameron said the policy of treating different cultures as ‘separate and distinct’ – known as multiculturalism – had been a ‘mistake’.

      • eipuiskaajalle

        Ohhoh, onko hän Puiskaaja?


    • Sinne olisi varmaan tullut vastamielenosoitus, joka olisi näyttänyt Persuille, kuinka vähemmistössä he ovat ajatuksineen, niin perustoimisto katsoi paremmaksi vaalia peruspersujen uskoa ylemmyyteensä ja olla paljastamatta totuutta - sitten valehdella Iltalehdelle syyt.

    • jgbkl

      Nyt sitten heittäydytään sorretuksi, marttyyriksi.

    • 44444444

      Viime kerralla Vanhasen keskusta-vetoinen hallitus aloitti tukipolitiikan, mutta tällä eduskuntakaudella kaikki keskustalaiset EU-valiokunnassa ovat äänestäneet tukipaketteja vastaan yhdessä perussuomalaisten kanssa. Jos keskusta pitää linjansa niin perussuomalaisilla ja keskustalla on enemmistö tässä asiassa.

      Tosin vielä on käymättä sekä vaalit että hallitusneuvottelut ennen kuin Soinin ajatuskulku voi toteutua. Tulevalle ryhmälle on jo valmiina äänestysohje.

      – Perussuomalaiset eivät tule äänestämään Kreikka-kolmosen puolesta. Sitten katsotaan kuka on pääministeri ja minkälaisia johtopäätöksiä tulee, mutta tätä moraalitonta politiikkaa emme ole jatkamassa, Timo Soini sanoo ja viittaa Kreikan mahdollisesti tarvitsemaan lisätukeen

    • persut_mokas

      Soini ei nyt vain enää hakua vastata rehellisesti ihmisten esittämiin kysymyksiin esim. maahanmuutosta.
      Hävettää nyt todella kovasti tuo persujen toiminta kyseisen asian suhteen.

      • soiniWätyksetpelkää

        Persuja hävettää syystäkin, kun pettivät kaikki Suomen köyhät heti SSS hallituksen alkumetreillä.


    • huti2233

      Persut on raukkoja kun pelkäävät ,ensin räkytetään puskista ja mennään sitten hameen alle piiloon .Pitäs varmaan vähän miehistyä.

    • Oenonen

      Soinilla vaan jytkyt housussa, eikä uskalla vastata kysymyksiin takinkäännöstä....

      • EiEnääUmmetusta

        Nyt tuli iso JYTKY, JYTKY, JYTKY...


      • Sylttytehdas

        Tutkija: Suomalaiset poliitikot pelkäävät tuomita rasismia

        Keskiviikko 5.8.2015 klo 03.00

        Suomalaispoliitikkojen tuntuu olevan vaikea tuomita rasismia, sanoo mediatutkija Anu Koivunen.
        Tutkijan mukaan esimerkiksi Ruotsissa monet poliitikot olisivat tuominneet huomattavasti suoremmin Olli Immosen (ps.) kirjoitukset.
        Tutkijan mukaan esimerkiksi Ruotsissa monet poliitikot olisivat tuominneet huomattavasti suoremmin Olli Immosen (ps.) kirjoitukset. (JAAKKO VIRTANEN)

        Tutkija arvioi, että ainakin hallituspuolueiden edustajien on vaikea puhua suoraan rasismista ja sen vastaisuudesta. Koivusen mukaan tähän vaikuttaa pelko äänestäjien menettämisestä.

        Sen sijaan keskustelu on pyörinyt sananvapauden ja viharetoriikan vastustamisen ympärillä, eivätkä poliitikot ole vaatineet esimerkiksi tutkimusta Immosen yhteyksistä uusnatseihin, hän sanoo.

        - Niin Alexander Stubb (kok.), Juha Sipilä (kesk.) kuin Timo Soini (ps.) olisivat voineet puhua asioista niiden oikeilla nimillä, mutta sitä he eivät tehneet, Koivunen sanoo.

        Koivusen mukaan esimerkiksi Ruotsissa monet poliitikot olisivat tuominneet huomattavasti suoremmin Olli Immosen (ps.) kirjoitukset.

        Hänen mukaansa Immonen olisi luultavasti tuomittu Ruotsissa paljon voimakkaammin, sillä Ruotsissa ihmisoikeudet ja tasa-arvo ovat olennainen osa kansallisidentiteettiä.
        STT


    • huti2233

      Tälläisiä persut on ,puskista räkyttäjiä .pitäs varmaan vähän miehistyä.

    • onkovasemmistoovaiei

      Persua pelottaa, että joku persuäänestäjä tulee ja esittää epämieluisan kysymyksen. Siksi parempi piilotella perunakuopassa ja syytellä jotain epämääräistä vihervasemmistoa. Eikös sen vasemmiston pitänyt olla kuollut, vähän aikaa sitten persut iloitsivat siitä kovasti????

      • surkuhupaisatpersut

        Totta. Persut ovat uhonneet pitkään, että "vasemmisto on kuollut". Kuinka siis olematon voi ketään uhata?


    • Huvittavaa

      On siinä meillä rohkeita sahureita.

    • Uskokoonken

      Pelottaako oikeasti vai onko poliittista näytelmää?

    • Entsmp

      Turun kaduilla voitte kävellä yksin ja rauhassa. Perussuomalaisten nuorten jonkun aktiivin möläytys ryhmässä liikkumisesta oli harkitsematon.

      Turussa riittää nähtävää Logomon ulkopuolellakin vaikka kuinka paljon. Turkulaiset ovat iloisia, kun kokous on Turussa. Ainoa moka on, että edellisestä on liian pitkä aika.

      Valtuustossa on vahva edustus. Kansanedustajiakin on vaalipiiristä kolme ja seuraavaksi neljä. Valitettavasti ministeri ja edes valtiosihteeri vielä puuttuvat. Syy on Sipilän kitsaudessa eikä puolueessa.

    • Takinkääntöjuhlat

      Kun persut kokoontuvat suljetuin ovin, he voivat edelleen höperehtiä koko kansan edustamisesta.

      Kuitenkaan suurempaa huijausta kuin oli persujen loikka hallitukseen, ei ole Suomessa tapahtunut. Takki kääntyi hulppeat 180 astetta ja persut vaihtoivat hetkessä puheensa köyhien varjelusta leikkauksilta ylimieliseen jargoniin leikkausten välttämättömyydestä. Välttämättömyydestä, joka persujen mielestä ei kuitenkaan koske kaikkein parhaiten toimeentulevia. Heille persut neuvottelivat autoveron alennuksen, jonka he tietysti maksattavat kaikilla kotteroiden käyttäjillä.

      Hävetkää persut, jos osaatte!

    • PukkiKaalimaassa

      Tuota... Saako se Putkonen liikkua vapaasti puoluekokousväen keskuudessa? Monestihan se vanha suola alkaa janottaa ja silloin voi tapahtua hirveitä.

    • Turkuuntultiin

      Turussa ollaan jo. Suuntana on paikallinen ruokapaikka ja sitten Venus tanssipaikka.

    • Kunnallisvaalivoitto

      Tulee loistava kokous ja hengennostatus. Kunnallisvaaleissa tulee entistä valtavampi JYTKY.

      • Suositus

        Tuota... Tosi isoa jytkyä edeltää yleensä pitkä ummetus. Kokemus on todella epämiellyttävä, vaikka jytky sitten olisikin iso. Suosittelisin tämän takia runsaskuituista ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa, niin ne jytkyt tulisivat ajallaan vaikkakin pienempinä.


      • Enkäsitä

        Miten suomalaiset hyötyi tästä Jytkystä?


    • HyväJytky

      Olot paranevat. Työpaikkoja tulee lisää, verot alenevat ja turvallisuus lisääntyy.

      • jytkytijyyjoo

        Pakolaisia tulee lisää, Kreikka-vastuut kasvavat, autovero alenee satasella, työttömyys kasvaa, köyhiä kuritetaan lisää, palkat laskevat (näinhän työministerikin jo ehti toteamaan), työaika pitenee, kiristysverot peliin, suurituloisten verot laskevat, natsit saavat mellastaa rauhassa kaduilla ja toreilla.


    • SakinHivutus
      • kriittisyys

        Eihän semmoista ollut suunnitteillakaan, ainakaan puolueen johdon taholta. Eduskuntaryhmän asia on tehdä päätökset ja eduskuntaryhmähän kokoontuu vasta kesälomien jälkeen. Hyvä kysymys kuitenkin tuo Immosen avautumisen ajoitus - puoluekokouksen alla ja itse lähdössä kuitenkin muihin maisemiin. Saattoi olla sattumaakin, tuskin Immonen odotti kovin suurta reaktiota.


    • Tervejärkistä

      Jos oisin raiskaaja niin minua pelottaisi aina käyskennellä torilla.

    • Vapaakävelemään

      Eikös se ole tuomionsa kärsinyt?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      154
      3451
    2. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      373
      1750
    3. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      85
      1726
    4. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      47
      1525
    5. Olisiko sinulla mitään toiveita?

      Miten sinä toivoisit minun sinua lähestyvän? Mitään mitä olisi tosi hyvä tietää ennen sitä? Jos ei sen kummempia, niin
      Ikävä
      29
      1278
    6. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      64
      1175
    7. Miksi toisten toiveet ahdistavat teitä?

      Kertokaapa miksi toisen ihmisen toiveet mahdolliselle kumppanilleen ahdistavat niin kovasti? Oletatko, että hän vaatii j
      Sinkut
      203
      1164
    8. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      150
      1039
    9. Mitä tuntemuksia

      sinulle tulee, kun hän ilmestyy näköpiiriin? Vaihtelevatko ne?
      Ikävä
      84
      1006
    10. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      148
      919
    Aihe