Jeesus oli vain juutalaisia varten

Matteuksen evankeliumin 1. luvussa selvästi sanotaan että Jeesus tuli vain kansansa, eli juutalaisten, pelastukseksi.
Eli, että kyllä te epäjuutalaiset teette aivan turhaa työtä kilvoitteluissanne ja sen sellaisissa.
Sitä ei kerta kaikkiaan noteerata taivaallisissa rekistereissä... :-D

22

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Änyrl

        Ja sammui.


        ....
        ..


        ..


    • erttkkll

      Apostolien teoista ja kautta Uuden Testamentin on ilmoituksia Evankeliumin julistamisesta kaikille kansoille eli pakanoille! Matteuksen Evankeliumissa Jeesuksen lähetyskäsky:"Menkää ja julistakaa Evankeliumia kaikille kansoille, kastamalla ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä m inä Jeesus olen teille opettanut!"

      • Jälleen kerran siis Raamattu osoittautuu ristiriitaiseksi.


      • Aiquinen

        heh. eipä ole raamatun tuntemuksesi kovinkaan vahvalla tasolla. mitä ristiriitaa siinä on että jeesus lähetettiin juutalaisen kansan keskuuteen ja että myöhemmin jeesuksen kuoltua ja ylösnoustua ja tultua kristukseksi jeesus itse kehoittaa muita, opetuslapsiaan viemään ilosanomaa kaikille kansoille? ajattelusi on murkun tekonokkelan tasolla. ehkä sun kannattais kirjoittaa demiin eikä tänne.


      • Aiquinen kirjoitti:

        heh. eipä ole raamatun tuntemuksesi kovinkaan vahvalla tasolla. mitä ristiriitaa siinä on että jeesus lähetettiin juutalaisen kansan keskuuteen ja että myöhemmin jeesuksen kuoltua ja ylösnoustua ja tultua kristukseksi jeesus itse kehoittaa muita, opetuslapsiaan viemään ilosanomaa kaikille kansoille? ajattelusi on murkun tekonokkelan tasolla. ehkä sun kannattais kirjoittaa demiin eikä tänne.

        Etkö siis huomaa mitään eroa esim. Perussuomalaisen puolueen ulkomaalaisasenteessa verrattuna siihen juutalaiseen miljonääriin, joka sanoi että kaikki pakolaiset voisi laittaa Suomeen?


    • Penuela

      Niinpä.. Jeesus tuli nimen omaan heitä varten.. miten he siis ottivat Herran vastaan?! Naulitsivat /teurastivat ! Aatamin ja Evan tarina on samoin.
      Kuka tahansa joka lukee Sanaa ymmärtää että ihmisiä eli maapallolla jo ennen Aatami ja Evaa! Kyse on siitä. .mistä Jeesus kertoo vertauksen. . Oli Häät/juhlat isäntä kutsui vieraat (juutalaiset) kaikilla oli tekosyy miksi eivät voineet saapua. Tässä tulemme me.. "Hän meni ja kutsui mukaan juhliin sa kaikki kerjäläiset jne." He hylkäsivät kulmakiven!. Me olemme nuo kerjäläiset. . HE HYLKÄSIVÄT ME OTIMME VASTAAN!


    • Tässähän se selvästi sanotaan. Ei puhuta mitään roomalaisista, kreikkalaisista, persialaisista, kiinalaisista jne.
      Matt. 1:21
      "21 Ja hän on synnyttävä pojan, ja sinun on annettava hänelle nimi Jeesus, sillä hän on vapahtava kansansa heidän synneistänsä."

      • Hyvä Kekek. Lause kerrallaan. Siitä se lähtee :D


      • yurki1000js kirjoitti:

        Hyvä Kekek. Lause kerrallaan. Siitä se lähtee :D

        Kertaapas nyt vielä mielessäsi minkä kansan pariin Jeesus UT:n mukaan syntyikään.



      • Ok Kekek. Hiffaan kyllä. Mutta kun... Pelastussuunnitelmaan kuului tämä välivaihe, kun tämä yksi kansa lähti huoraamaan eli palvomaan baaleja, niin pakanoille alettiin julistaa Hyvää Sanomaa. Siksi vastuuseemme kuuluukin viedä HS ensin juutalaisille ja sitten maapallon ympäri. Lopulta Jeesus tulee juutalaisten Kuninkaaksi Siioniin:)
        Biblia (1776) Katso, hän tulee pilvien kanssa, ja jokaisen silmän pitää hänen näkemän ja ne, jotka häntä pistäneet ovat ja kaikki maan sukukunnat pitää parkuman. Niin, amen!


      • yurki1000js kirjoitti:

        Ok Kekek. Hiffaan kyllä. Mutta kun... Pelastussuunnitelmaan kuului tämä välivaihe, kun tämä yksi kansa lähti huoraamaan eli palvomaan baaleja, niin pakanoille alettiin julistaa Hyvää Sanomaa. Siksi vastuuseemme kuuluukin viedä HS ensin juutalaisille ja sitten maapallon ympäri. Lopulta Jeesus tulee juutalaisten Kuninkaaksi Siioniin:)
        Biblia (1776) Katso, hän tulee pilvien kanssa, ja jokaisen silmän pitää hänen näkemän ja ne, jotka häntä pistäneet ovat ja kaikki maan sukukunnat pitää parkuman. Niin, amen!

        Ilmestyskirjakin toteaa että vain 144 000 juutalaista "pelastuu", niin että kyllä te melko turhaa vaivaa näette.


      • kekek-kekek kirjoitti:

        Ilmestyskirjakin toteaa että vain 144 000 juutalaista "pelastuu", niin että kyllä te melko turhaa vaivaa näette.

        Käsittääkseni nuo 144.000 ovat Jumalan todistajia vaivanajassa. Silloin kun pakanaseurakunta on jo temmattu viettämään Karitsan häitä. He saattavat loppuun Israel-seurakunnalle varatun evankelioimistehtävän. Raamattu puhuu 70. vuosiviikosta.
        https://www.google.fi/#q=70th week of daniel timeline


    • Hei!

      Jaakobin pojista kasvoi heimoja. Jaakobin ja Leean poika Juuda -nämä olivat Juudan jälkeläisiä Juudan heimoa ja ns. "juutalaisia." Jaakobilla poikia piisasi, ja jokaisesta pojasta heimo kasvoi. Minkäänlaisena aikana kristinusko ei ole kansallisuuskysymys. Gal 3:28. Israelin kansa otti pakanakansoista käännynnäisiä. Juudan jälkeläisiä oli toki Israelilaissa. Kuitenkin luotu maailma oli olemassa ollut jo 2000 vuotta ennen kuin oli ensimmäistäkään juutalaista.

      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

      • Kiintoisaa Radio Deistä: "46% maailman ihmisistä on Aabrahamin jälkeläisiä."

        Genesis 17:1 Kun Abram oli yhdeksänkymmenen yhdeksän vuoden vanha, ilmestyi Herra hänelle ja sanoi hänelle: "Minä olen Jumala, Kaikkivaltias; vaella minun edessäni ja ole nuhteeton.
        17:2 Ja minä teen liittoni meidän välillemme, minun ja sinun, ja lisään sinut ylen runsaasti."
        17:3 Ja Abram lankesi kasvoilleen, ja Jumala puhui hänelle sanoen:
        17:4 "Katso, tämä on minun liittoni sinun kanssasi: sinusta tulee kansojen paljouden isä.
        17:5 Niin älköön sinua enää kutsuttako Abramiksi, vaan nimesi olkoon Aabraham, sillä minä teen sinusta kansojen paljouden isän.
        17:6 Minä teen sinut sangen hedelmälliseksi ja annan sinusta tulla kansoja, ja sinusta on polveutuva kuninkaita.
        17:7 Ja minä teen liiton sinun kanssasi ja sinun jälkeläistesi kanssa, sukupolvesta sukupolveen, iankaikkisen liiton, ollakseni sinun ja sinun jälkeläistesi Jumala,
        17:8 ja minä annan sinulle ja sinun jälkeläisillesi sen maan, jossa sinä muukalaisena asut, koko Kanaanin maan, ikuiseksi omaisuudeksi; ja minä olen heidän Jumalansa."

        http://www.thechurchesofgod.com/ABRAHAM%20FATHER%20OF%20MANY%20NATIONS.htm

        Isien maa

        https://www.youtube.com/watch?v=09pmTh64vD8

        Muistetaan siunata Jaakobin/Israelin poikia ja tyttäriä.

        http://bibleencyclopedia.com/kjvsmall/KJV_Numbers_24-9.jpg


      • 100prosenttia_Nooasta

        Hyvä muistaa.


    • aaaaaaaa
      bbbbbbbbbb
      cccccccccccccc

    • Jeesus-On-Vapahtaja

      Jeesus Nasaretilainen on koko maailman Vapahtaja ja kaikkien ihmisten syntien sovittaja, eikä kukaan voi päästä Jumalan valtakuntaan kuin ainoastaan kauttaan. Alkaen Israelin Jerusalemista hyvää evankeliumia on levitetty kaikkialle, sillä Jumala tahtoo että kaikki ihmiset pelastuvat eli pääsevät Jumalan valtakuntaan kadotuksen sijaan.

    • lueRaamatusta

      Kun uusi liitto Jeesuksen veressä astui voimaan ja vanha lakiliitto jäi taakse, ei enää oikea alkuperäinen , Jumalan tahdon mukainen ja Häntä totteleva juutalainen ja Hänen kansaansa kuuluva juutalainen ole vain hän, jolle on tehty fyysinen ympärileikkua, vaan todellisen Jumalan kansan, muodostavat ne , joille on tehty sydämen ympärileikkus eli on tapahtunut uudestisyntyminen ja on tullut uskoon.Tämä on hengellinen Israel, uskovat maan päällä. Myös pakanoille on tullut pelastus.Juutalaistenkin täytyy uuden liiton aikana , jota nyt elämme ottaa vastaan Jeesus Kristus. Ne juutalaiset , jotka ovat ovat uskoneet Jeesukseen ovat uskovia ja osaa on kohdannut paatumus .
      Elämme nyt aikaa pelastushistoriallisesti aikautta nykyisyydessä, että saarnataan ristiinnaulittua Jeesusta Kristusta, jonka juutalaiset hylkäsivät, eivätkä tajunneet, että Jeesus on heille luvattu Messias. He odottavat vieläkin tätä kirjoituksissa luvattua Messiasta saapuvaksi.

      • Onneks Luojamme on luvannut 1000-vuotisen maailmanrauhan. Rauhaan tarvitaan Israelin jäännöksen sydämen ympärileikkaus, jotta se voisi kutsua Kuningastaan "hoosianna".

        Luuk. 13:35 Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi.' Mutta minä sanon teille: te ette näe minua, ennenkuin se aika tulee, jolloin te sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen.'"

        5Moos. 30:6 Ja Herra, sinun Jumalasi, ympärileikkaa sinun sydämesi ja sinun jälkeläistesi sydämet, niin että rakastat Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi, että eläisit.

        Ilm: 20:1-3 Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään. Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4479
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1488
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe