Pakolaisuuden todelliset syyt!

villekäs

Pakolaisuuden synnyn todelliset syyt löytyvät länsimaitten hyvää tarkoittavista avustusjärjestöistä.

Avustusjärjestöt sinisilmäisessä humaanisuudessaan "auttavat" kehitysmaitten väestöä lisääntymään antamalla niin ruoka-apua kuin myöskin lääketieteellistä apua säilyttämään jokainen syntyvä hengissä jolloin jokainen syntyvä jää myöskin henkiin.

Näinollen pääosin Afrikan köyhimpien maitten väestönkasvu on ihan räjähdysmäistä koska maihin kovalla kädellä tuotu uskontokin kieltää väestönkasvua rajoittavia toimia eli esim. ehkäisyn käyttöä.

Koska maitten väestönkasvu on näin rajua eikä kaikkia pystytä edes avustusjärjestöjen toimesta ruokkimaan niin seuraava askel onkin nykytekniikan avulla Euroopasta saatu tieto, että siellä kaikille löytyy elatus yhteiskuntien hyvinvointijärjestelmien kautta. Laivalla siis joukoin Eurooppaan!!!

Eurooppakaan ei kykene loputtomasti syöttämään ja juottamaan kaikkia tulokkaita koska omiakin syötettäviä on ihan tarpeeksi.

Luultavasti EU-kansalaiset nousevat hyvinkin pian kapinaan omia päättäjiään kohtaan ja siirtävät ne päättäjät syrjään jotka eivät kuuntele omia äänestäjiään.

1

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietittävää

      Niin pakolaisuuden todelliset syyt eivät ole sodat eivätkä vainot lähtömaissa vaan todelliset syyt ovat kuten väestötieteilijä Arno Tanner Uusisuomi-blogissaan kirjoittaa täysin käsistä karannut väestön kasvu monissa pakolaisten lähtömaissa.

      On kuitenkin harhaanjohtavaa puhua syyrialaisiin verrattavasta pakolaiskriisistä: konfliktit ja vaino Afrikassa ovat lähdön syynä korkeintaan neljäsosassa tapauksista. Tämä arvio voidaan tehdä EU-maista, Sveitsistä ja Norjasta kerättyjen turvapaikkapäätöksen tehneiden viranomaisten raporttien perusteella – mahdollisen vainon olemassaolo ja pakolaisuuden kriteerien täyttyminen arvioidaan, kun kansalliset viranomaiset tekevät päätöksen turvapaikan myöntämisestä. Päätökset perustuvat turvapaikanhakijoiden puhutteluun ja heidän lähtömaitaan koskeviin tietoihin.

      Viime vuonna Eritrea oli ainoa Afrikan maa josta tulleet saivat Euroopassa enimmäkseen myönteisiä turvapaikka- ja suojelupäätöksiä. Muissa paljon siirtolaisia tuottavissa Afrikan maissa lähdön syynä ei ole turvapaikkaviranomaisten arvion mukaan Geneven sopimuksen mukaista hengen, terveyden tai vapauden menettämisen uhka.

      Afrikassa tärkeimpiä siirtolaisuuden syitä ovatkin väestönkasvu ja nuorisotyöttömyys, joiden juuret ovat Afrikan väestörakenteessa. Esimerkiksi Nigerian väkiluku on kaksinkertaistunut vuoden 1988 jälkeen, ja nigerialaisia on nyt jo 184 miljoonaa. Tällä vuosikymmenellä nigerialaisten nuorisotyöttömien määrä on noussut selvästi yli kymmeneen miljoonaan, ja tänä vuonna nuorisotyöttömyyden on arvioitu nousevan yli 50 prosenttiin. Maatalousvaltaisessa maassa alkutuotanto ei pysty tarjoamaan nuorille riittävästi töitä, ja maan tärkeimmästä vientituotteesta öljystä kertyvät voitot menevät suurimmaksi osaksi monikansallisille yrityksille.

      Myös Kongon demokraattisessa tasavallassa, Malissa ja Somaliassa väestönkasvu on nopeaa ja väestön mediaani-ikä on alle 18 vuotta. Kasvava nuorisotyöttömyys lisää konfliktialtiutta ja ohjaa taloudellisiin syihin pohjautuvaa siirtolaisuutta alueille, joilta työtä arvioidaan löytyvän.

      Eli melko selvästi voi päätellä, että mitkään vastaanottotoimet eivät riitä ellei hallitsematonta väestönkasvua saada hillittyä

      http://arnotanner.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201128-siirtolaiskriisissa-suomelle-afrikka-syyriaa-vaikeampi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2286
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2104
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      173
      1919
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      38
      1409
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1187
    Aihe