Pakolaisuuden todelliset syyt!

villekäs

Pakolaisuuden synnyn todelliset syyt löytyvät länsimaitten hyvää tarkoittavista avustusjärjestöistä.

Avustusjärjestöt sinisilmäisessä humaanisuudessaan "auttavat" kehitysmaitten väestöä lisääntymään antamalla niin ruoka-apua kuin myöskin lääketieteellistä apua säilyttämään jokainen syntyvä hengissä jolloin jokainen syntyvä jää myöskin henkiin.

Näinollen pääosin Afrikan köyhimpien maitten väestönkasvu on ihan räjähdysmäistä koska maihin kovalla kädellä tuotu uskontokin kieltää väestönkasvua rajoittavia toimia eli esim. ehkäisyn käyttöä.

Koska maitten väestönkasvu on näin rajua eikä kaikkia pystytä edes avustusjärjestöjen toimesta ruokkimaan niin seuraava askel onkin nykytekniikan avulla Euroopasta saatu tieto, että siellä kaikille löytyy elatus yhteiskuntien hyvinvointijärjestelmien kautta. Laivalla siis joukoin Eurooppaan!!!

Eurooppakaan ei kykene loputtomasti syöttämään ja juottamaan kaikkia tulokkaita koska omiakin syötettäviä on ihan tarpeeksi.

Luultavasti EU-kansalaiset nousevat hyvinkin pian kapinaan omia päättäjiään kohtaan ja siirtävät ne päättäjät syrjään jotka eivät kuuntele omia äänestäjiään.

1

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietittävää

      Niin pakolaisuuden todelliset syyt eivät ole sodat eivätkä vainot lähtömaissa vaan todelliset syyt ovat kuten väestötieteilijä Arno Tanner Uusisuomi-blogissaan kirjoittaa täysin käsistä karannut väestön kasvu monissa pakolaisten lähtömaissa.

      On kuitenkin harhaanjohtavaa puhua syyrialaisiin verrattavasta pakolaiskriisistä: konfliktit ja vaino Afrikassa ovat lähdön syynä korkeintaan neljäsosassa tapauksista. Tämä arvio voidaan tehdä EU-maista, Sveitsistä ja Norjasta kerättyjen turvapaikkapäätöksen tehneiden viranomaisten raporttien perusteella – mahdollisen vainon olemassaolo ja pakolaisuuden kriteerien täyttyminen arvioidaan, kun kansalliset viranomaiset tekevät päätöksen turvapaikan myöntämisestä. Päätökset perustuvat turvapaikanhakijoiden puhutteluun ja heidän lähtömaitaan koskeviin tietoihin.

      Viime vuonna Eritrea oli ainoa Afrikan maa josta tulleet saivat Euroopassa enimmäkseen myönteisiä turvapaikka- ja suojelupäätöksiä. Muissa paljon siirtolaisia tuottavissa Afrikan maissa lähdön syynä ei ole turvapaikkaviranomaisten arvion mukaan Geneven sopimuksen mukaista hengen, terveyden tai vapauden menettämisen uhka.

      Afrikassa tärkeimpiä siirtolaisuuden syitä ovatkin väestönkasvu ja nuorisotyöttömyys, joiden juuret ovat Afrikan väestörakenteessa. Esimerkiksi Nigerian väkiluku on kaksinkertaistunut vuoden 1988 jälkeen, ja nigerialaisia on nyt jo 184 miljoonaa. Tällä vuosikymmenellä nigerialaisten nuorisotyöttömien määrä on noussut selvästi yli kymmeneen miljoonaan, ja tänä vuonna nuorisotyöttömyyden on arvioitu nousevan yli 50 prosenttiin. Maatalousvaltaisessa maassa alkutuotanto ei pysty tarjoamaan nuorille riittävästi töitä, ja maan tärkeimmästä vientituotteesta öljystä kertyvät voitot menevät suurimmaksi osaksi monikansallisille yrityksille.

      Myös Kongon demokraattisessa tasavallassa, Malissa ja Somaliassa väestönkasvu on nopeaa ja väestön mediaani-ikä on alle 18 vuotta. Kasvava nuorisotyöttömyys lisää konfliktialtiutta ja ohjaa taloudellisiin syihin pohjautuvaa siirtolaisuutta alueille, joilta työtä arvioidaan löytyvän.

      Eli melko selvästi voi päätellä, että mitkään vastaanottotoimet eivät riitä ellei hallitsematonta väestönkasvua saada hillittyä

      http://arnotanner.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201128-siirtolaiskriisissa-suomelle-afrikka-syyriaa-vaikeampi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe