Timo Soini on valtiomies joka pelasti Suomen

Nostetaansoinillehattua

tällähetkellä meillä olisi hallituskriisi meneillään jollei Soini olisi uhrautunut isänmaan edessä ,puolue tietenkin tästä kärsii mutta isot teot yhteiskuntarauhan eteen oli vastuullinen teko josta voimme olla ylpeitä .

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt_naurattaa

      Ja niinpä sitä "uhrauduttiin" istumaan Audin takapenkillä ja nostamaan ministerin palkkaa.

      • Repesin.


      • Vaikka asia sinänsä on vakava.


      • JombenrakasHVpiällikk
        pepep kirjoitti:

        Repesin.

        Ratkeaminen tapahtui täälläkin. Ho hoo, ho hoo!


    • olkaammeihmisiksi

      Aijaa? Kyllä sinne olisi SDP ihan hyvin mahtunut. Tai Rkp ja Vihreät. Tai jopa Rkp ja KD.

      Mutta valitessaan PS keksusta ja kokoomus tiersivät saavansa kaiken haluamansa läpi. PS on maan historian suurin tukipuolue. Jopa takiaispuolueet saavat yleensä paljon enemmän omaa hallitusohjelmaan.

      No PS uhrautui jotta saadaan porvarihallituksen porvaripolitiikkaa.

      SAK on paljon merkittävämpi tekijä maamme suunnan kannalta kuin PS.

      • ValkoinenRintama2015

        Epäilemättä Perussuomalaiset on jo tehnyt poliittista historiaa Suomessa: Perussuomalaiset murskasi Suomen vasemmiston. Vuonna 1918 kesken jäänyt työ vietiin vihdoin päätökseen. Perussuomalaiset sai kaikki vasemmistoa aikaisemmin äänestäneet isänmaalliset kansalaiset riveihinsä. Jäljelle vasemmistoon jäi vain läpeensä korruptoitunutta, kehityksen jarruna toimivaa AY-väkeä sekä punavihreät rappiotyypit ja prekariaattiroskaväki, jota puhdas suomalaisuus ei kaipaa eikä tarvitse.

        Kyllä, maassa on kova oikeistohallitus, suoraselkäinen porvarillinen hallitus, työtä tekevien ja tienaavien ihmisten hallitus, jonka kovia lääkkeitä nyt tarvitsemme elettyämme vihervasemmiston vuoksi vuosia ellei vuosikymmeniä yli varojemme. On vain oikein, että säästöt ja leikkaukset kohdistuvat juuri siihen yhteiskuntamme loisivaan heikompaan ja huonompaan ainekseen, joka liian kauan on alati kasvavine vaatimuksineen ollut kiviriippana koko kansakunnan kaulassa.

        Kansankokonaisuus poistaa itsestään syöpäkasvaimet, ja koko yhteiskuntaruumis tervehtyy. Tämä on kuitenkin vasta alkua, esivalmistelua paljon kokonaisvaltaisemmalle muutokselle: arvokonservatiiviselle vallankumoukselle. Se suuri askel on mahdollinen sitten, kun Perussuomalaiset yksinään päättää asioista.


      • Krataa

        Persut ovat vasemmistolainen puolue. Siten se ei ole lyönyt vasemmistoa, vaan kasvattanut sitä.


    • ihailtavaa-toimintaa

      Jokainen perussuomalainen kansanedustaja uhrautui saamaan kansanedustajapalkat ja bonukset. Osa uhrautui jopa niin paljon että joutui saamaan ministeripalkat, lisäbonukset, ja jopa sen ministeriaudinkin.

      Minusta tuo on niin isänmaallista toimintaa että häkellykseltäni en voi muuta kuin ihailla. Etenkin kun ottaa huomioon vaalilupaukset, joista jytkytettiin ainakin 95% pois ihan kai vain gangsta-vittuiluna äänestäjilleen. Tuo jos mikä vaatii pokkaa ja alfamiestä! Normaalijätkä ei kehtaisi, siksi jääkin normaalijätkäksi.

    • hanuristaedelleen

      Repesin minäkin aloituksesta!! Bruahahahaaaa.....!

    • Oenoen

      Tai sitten ei olisi, mistäs sitä tietää vaikka muutkaan hallituspuolueet eivät olisi sitä tukipakettia lähteneet tukemaan jos siitä olisi tehty hallituskysymys... Sinälläänhän soini on saman tason valtiohenkilö kuin jutta urpilainen. Eikä tämä ollut kehu.

    • Zorbas_Soini

      Tuo isänmaa taitaa olla Kreikka. Fetamitali viininlehtikääryleillä lienee jo tulossa.

    • 36363636

      Repesin minäkin aloituksesta!! Bruahahahaaaa.....!

      Aamun paras, isä-persu pettää aina.

    • Krataa

      Takinkääntäjä Timokkio? Valtiomies? Tuskin vain. Esimerkiksi Jyrki Virolainen kirjoittaa blogissaan siitä, minkälaista tyrmistystä Soini on herättänyt ympäri Eurooppaa.

      Soini oli ehtinyt ennen blogin kirjoittamista (8.6.) vouhottamaan, että "Kreikka ei kuulu euroon." Erityisen mielenkiintoinen lausunto kun ottaa huomioon, että Timokkio vain joitain viikkoja myöhemmin kehotti puoluetovereitaan hyväksymään uuden Kreikka-paketin.

      Soinin valinta ulkoministeriksi oli viimeisen päälle omituinen. Hän olisi (lukion pitkän matikan pohjalta) sopinut paremmin valtiovarainministeriksi kuin (lukion lyhyen matikan) Stubb. Varsinkin kun demarien jäljiltä valtion raha-asiat ovat retuperällään. Stubb olisi taas ollut sopivampi ulkoministeriksi kiitos liihottelunsa Brysselissä aiemmin (Plus lisäetuna hän olisi edes jonkin aikaa poissa Suomesta). Soini taas ulkoministerinä on huonoa PR:ää Suomelle alun perinkin. Useimmat poliitikot Euroopassa tietävät persujen maineen. Nyt Soini vielä otti ja söi aiemmat sanansa ja tukiessaan Kreikka-pakettia menetti lopunkin uskottavuutensa.

      Valtiovierailulla Ruotsiin pian nimittämisen jälkeen Soinin paikallinen demarikollega Margot Wallström ei vaivautunut edes tulemaan Soinin kanssa samaan tiedotustilaisuuteen. Ei mikään erityisen kunnianarvoisa valtiomies, kun edes luuseridemari ei vaivaudu.

      Hänen ideansa oli myös Lindströmin nimittäminen työ- ja oikeusministeriksi. Virolainen ihmettelee tuota salkunyhdistämistä. Lindström hoitelee oikeusministerin hommia ilman minkäänlaista oikeustieteen tai muutakaan yliopistokoulutusta toisen kauden kansanedustajana. Tämän päätöksen "onnistuneisuus" on näkyvillä. Lindström mm julistaa tukevansa demaripölvästien nollatuntisopimusten kieltoa ja Virolaisen mukaan hölmöilee sitä sun tätä työpolitiikassa hallitusohjelmasta piittaamatta. Oikeuspuolella Lindström on sanonut aikovansa tutkia vastaavatko tuomiot "yleistä oikeustajua". Tuo populismi ärsytti jo ainakin yhtä oikeusoppinutta.

      Virolainen yleensäkin arvostelee "kolmen S:n" matkustelua kaikkien kriisien keskellä, kun nämä eivät keskity ratkaisemaan "maisemakonttoreissaan" ongelmia kotimaassa.



      http://jyrkivirolainen.blogspot.fi/2015/06/950-soini-herattaa-kauhua-euroopassa.html

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Laaja sähkökatko Sallilan verkossa!

      Mä heräsin yhden maissa UPS:n piipittkseen, koska sähköt poikki ja on edelleen. Odottelin jonkun aikaa ja soitin vikanum
      Loimaa
      35
      1290
    2. KJ Konetimber OY

      Haettu konkurssiin Eläke yhtiö Ilmarisen toimesta.
      Kuhmo
      50
      1197
    3. Millä kirjaimella nimeni alkaa

      Ja montako kirjainta sukunimestäni voi laskea? N to M
      Ikävä
      63
      1025
    4. Sosiaaliturvasäästöt kohdentuvat usein samoihin ihmisiin useampaan kertaan

      ja ihmisiä putoaa kiihtyvällä tahdilla toimeentulotuelle eli köyhien määrä kasvaa eksponentiaalisesti Suomessa. https:
      Maailman menoa
      177
      990
    5. Ampumisvälikohtauksen syynä kahden eri romanisuvun erimielisyydet

      Ikaalislainen romaniseurue joutui tahtomattaan tulitaisteluun etelä-pohjalaisen romanisuvun kanssa. Tilanne ei ratkennu
      Seinäjoki
      44
      893
    6. Hyviä tehokkaira vinkkejä erittäin pinttuneen wc pytyn puhdistukseen

      Eli semmonen vuokra-asunnon pytty jossa hyvin sitkeään pi ttyny se vesiosa. Kloriittia olen liottanu yön yli ja yleispuh
      Ikävä
      123
      776
    7. En nii kui tiiä yhtään

      Mikä suussa kiehtoo, vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin! Mä niin haluaisin nähdä sut:)
      Ikävä
      57
      738
    8. Voiko "miehisen kunnian" käsitteen ohittaa?

      Palstalla kovasti pidetään minua jollain tavoin sairaana, kun puhun miehisestä kunniasta. Voidaanko me siis täysin ohi
      Sinkut
      144
      723
    9. Et uskaltaisi kuitenkaan nähdä enää

      Niin mitäpä sitä enää vatkaamaan.
      Ikävä
      52
      691
    10. Voi että, kaikki on nyt ohi

      Aijon nyt unohtaa kaiken. Morjes. Mieheltä
      Ikävä
      59
      677
    Aihe