Ensi torstai

VesaNasareth

Pitäisikö Helsingin kokea raju salamointi ensi torstaina jos väitteeni pitää paikkansa, joka kuuluu: Muslimien pakolaisaalto on paholaisen yksi keinoista yrittää koko maailman "palestiinalaistamista", joka johtaisi siihen, että kaikki kansat haluavat tehdä lopun juutalaisista.

34

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Juuri näin minä sen olen ymmrätänyt ja kirjoitin aiheesta jo jutun.
      http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Paivittain.html
      Pääpointti on siinä että käytetään kiihkomileisesti samaa keinoa kuin homosuhteiden sallimisessa ja että ne ovat melkeinpä myös ne samat henkilöt jotka tätä ajavat. Panin myös merkille että koko ymmärrys tästä pakolaisasiasta jakaa taas kansan tosiuskoviin ja niihin jotka haluvat sulauttaa kaikki maailman uskonnot ja synnit Suomeen tuhoamaan meidän kristillinen perintömme lopullisesti.
      Tämä taistelu käydään ennen kaikkea henkimaailmassa ja sen huomaa parhaiten siitä kuinka kiihkomielisesti hyvinkin monet ajavat asiaa että ne on kaikki otettava tänne.

      • Ihmettelen

        En ole sen erityisemmin perehtynyt tilanteeseen, mutta ensireaktioni on ollut jotenkin kielteinen. Näitä pakolaisiahan on ehkäpä miljoonia maailmassa. Miksi juuri nyt reagoidaan juuri niin kuin reagoidaan? Miksi yleisesti ei odoteta, että miehet puolustavat omaa maataan ja kulttuuriaan omassa kotimaassaan? Ja kunnioitukseni suomalaisia veteraaneja ja sotainvalideja kohtaan nousi jälleen toistuvasti. Suomalaiset miehet puolustivat aikanaan kotimaataan. Miksi nyt ulkomaalaisten toimintapa on jotenkin oikea? Voisin jopa minäkin uskoa tähän henkimaailman hyökkäykseen kristillisyyttä kohtaan. Ja lopuksi totean lisäksi, että en ole perehtynyt asiaan pintaa syvemmältä.


      • Niin, koska kyseessä on Islamilainen invaasio ja se on PAHA HOMMA!!!!


      • Itsenäisyyskökupla
        Ihmettelen kirjoitti:

        En ole sen erityisemmin perehtynyt tilanteeseen, mutta ensireaktioni on ollut jotenkin kielteinen. Näitä pakolaisiahan on ehkäpä miljoonia maailmassa. Miksi juuri nyt reagoidaan juuri niin kuin reagoidaan? Miksi yleisesti ei odoteta, että miehet puolustavat omaa maataan ja kulttuuriaan omassa kotimaassaan? Ja kunnioitukseni suomalaisia veteraaneja ja sotainvalideja kohtaan nousi jälleen toistuvasti. Suomalaiset miehet puolustivat aikanaan kotimaataan. Miksi nyt ulkomaalaisten toimintapa on jotenkin oikea? Voisin jopa minäkin uskoa tähän henkimaailman hyökkäykseen kristillisyyttä kohtaan. Ja lopuksi totean lisäksi, että en ole perehtynyt asiaan pintaa syvemmältä.

        Mitä me isot ikäluokat ymmärrämme vihapuheesta? Sitä kuultiin koko -50-luku sodan tiimoilta. Vieras valta ei Suomea ottanut ja itsenäisyys säilyi. Kärsittiin silloin ja kärsittiin kova työtaival ja luotettiin ja uskottiin, että on oikein suomalainen elämäntapa, jonka päättäjät tarjosivat. Kaikkiko silmänlumetta ja valetta? Tämäkö on vihapuhetta, kun kaikkoo ymmärrys siitä, mitä tarkoittaa itsenäinen isänmaa?


      • raamatusta
        JarmoEklund kirjoitti:

        Niin, koska kyseessä on Islamilainen invaasio ja se on PAHA HOMMA!!!!

        tässä pari profetiaa koeteltavaksi asiaan liittyen...

        Nimimerkin "Muurinrakentaja" näky muutama vuosi sitten

        Joskus muutama vuosi sitten näin erämaan tapaisen alueen. Keskellä oli iso tornimainen tiilirakennelma, punavalkearaitainen, kuten moskeijoiden minareetit. Yhtäkkiä torni muuttui ruoskaksi ja alkoi viuhua kohti ihmisiä. Kaikki alkoivat juosta ja itse pakenin maanalaiseen tunneliin. Sieltä ajattelin mennä vielä varoittamaan ihmisiä. Koen että tuo oli varoitus alkavasta islamin vallan leviämisestä ja sen vaarasta tavallisille ihmisille.

        Nimimerkin ”Sisar Kouvolasta” uni 2.9.2015

        Heräsin aamulla tämän unen nähtyäni. Olin koululuokassa, ruotsin tunti oli alkamassa. Opettaja kaivoi hermostuneen oloisena uusia oppikirjoja muovipakkauksesta. Kirjan saatuani järkytyin: se olikin islamin oppikirja, koko kirja täynnä islamin opetusta! Suutuin ja aloin huutaa, että minä en mitään islamia ala opiskelemaan. Aloin huutaa luokalle, että tämä maa tarvitsee Jeesuksen Kristuksen evankeliumien opiskelemista eikä mitään Allahia, ja teidän maanne on vaarassa! Koko luokka alkoi myös huutaa. Tähän heräsin.

        Anne Lindellin uni muslimeista ja venäläisistä heinäkuussa 2010(en laita kun ekan osan)

        Ensimmäinen uni: Muslimit ja venäläiset

        Olin unessa yksin kotonani ja ilmeisesti unessa kyseessä oli lämmin elokuun loppupuoli ... hieman syksyä oli jo ilmassa ja illat olivat jo pimenemässä. Istuin ruokasalissa syömässä, kun ulkoa kuului pelottavia ja hätäisiä ääniä ... kuin joitakin ihmisiä liikkuisi nopeasti ja hengästyneenä aivan lähellä kotiani ... aivan kuin etsien ja samalla paeten. Eräs mieshenkilö koputti ruokasalini ikkunaan ja viittoili avaamaan ulko-oven (ovi oli lukossa). Raotin ovea ja tämä henkilö (ilmeisesti kyläläisiä) kehotti minua paikallisella ruotsinkielen murteella pakenemaan heti: ”Ota vain kaikkein välttämättömin mukaan ja sen verran kuin saat ahdattua autoosi. Älä pakene maanteitä, vaan aja autollasi metsään farmille päin ja jonkin matkan päästä käännyt oikealle ja aja niin kauan eteenpäin että näet muita.. Älä unohda juomavettä, koska voi olla että joudutaan piileskelemään kauan ... vihollinen on aivan kulmilla."

        Otin miehen puheet todesta ja aloin heti tehdä niin kuin hän kehotti. Yritin pitää ajatukset hallinnassa, vaikka kauhu ja pelko miltei lamaannuttivat minut. Pakkasin unessa kaikkea mahdollista mukaan ja kanniskelin tavaroita juoksujalkaa autooni. Iltapäivä oli jo taittumassa iltaan kun tajusin ajankulun ja mietin, ehdinkö lainkaan pakenemaan vihollisilta. Sisällä vielä pakatessani ja näissä ajatuksissa kysyin ääneen Jumalalta, että näytä minulle mitä on tulossa ... kerro mikä on tuo vihollinen? Samassa kuulin aivan selvästi, kuinka minua käskettiin menemään etelänpuoleisen apukeittiön ikkunan ääreen, koska kohta minulle näytettäisiin vihollinen. Tein kuten käskettiin, ja yhtäkkiä näin, kuinka iltaruskon punaisiksi värjäämistä pilvistä alkoi horisontissa muodostua kuin näkynä jonkinlainen sotajoukko, joka lähestyi hevosilla ratsastaen hurjaa vauhtia. Kun tuo sotajoukko oli tarpeeksi lähellä näin heidän vaatetuksensa ja ilmeensä. Verenhimo ja tappamisenhalunkiilto silmissä ja sapeleita heilutellen tuo hurja joukko lähestyi taloani ... kuin muinaiset muslimit konsanaan punavalkoisten turbaanien liinanpäät niskassa liehuen ja heidän edellään juoksi maastopukuisia sotilaita ”uraa”-huutoa huutaen.

        Heräsin kesken unen, sillä näkemäni muslimiratsastajien ja sotilaitten kohtaus (kuin filminauhalta) oli niin kammottava, että sydämeni tykytti rinnassa ja olin hiestä märkä. Tajusin, että unessa oli kyseessä sota, ja että muslimit aloittavat sen etelästä päin ja että se leviää hyvin nopeasti Venäjän kautta myös Suomeen, mutta että me emme taistele, vaan pakenemme. Ilmeisesti Venäjän ylivoima on niin suuri, että tajuamme, että verenluovutus ja ihmishenkien menettäminen ei ole järkevää, vaan vetäydymme.


      • raamatusta

        30.1.2011

        Rene Wallin kertomus kahden profeetan sanoista Helsingin rautatientorilla

        Seuraava ei ole uni.

        Olin noin kymmenen muun suomalaisen kanssa perjantaina 28.1.2011 Helsingin rautatientorilla. Paikalla oli iso määrä muslimeita ja heidän joukossaan joku oikein korkea-arvoinen johtaja kerääntyneinä isoksi ympyräksi. Paikalle oli kulkeutunut sivummalle myös joitain Jumalan sanan nuoria lähettejä. Toisistaan tietämättä lähetit saivat sanan sanottavaksi tälle selvästi korkea-arvoiselle miehelle, joka oli arabiaa osaavien ei-suomalaisten mielestä sheikki.

        Ensimmäinen kuului: "Suunnitelma, mitä aiot tehdä, ei tule toteutumaan. Jumala Jeesus Kristus estää sen pahan teon tapahtumisen, minkä olet aikonut toteuttaa Suomessa."

        Aivan toisella puolella asiasta tietämättömänä istunut toinen lähetti sai sanat Herralta tilanteesta
        ja kiiruhti kertomaan samalle miehelle paikkaa vaihtaneeseen isompaan muslimien väkijoukkoon. Lähetin sanat kuuluivat jotenkin seuraavasti: "Jumalan Poika Jeesus Kristus on estävä sen terroriteon, minkä aiot tehdä täällä. Sen iskun, minkä sinä olet suunnitellut, tulee itse Jumala estämään." En muista loppua profetiasta, mutta tilanne oli hyvin vaikuttava ja loppuosa profetiasta oli myös hyvin yksityiskohtainen ja tarkka.

        Olin itse kohtuullisen matkan päässä kuuntelemassa, mutta koska profetointi oli varsin kovaäänistä, kuulin selkeästi mitä molemmat sanoivat.

        Olen rukoillut mitä asian kanssa tulisi tehdä. En näe muuta vaihtoehtoa kuin kirjoittaa tätä julki. Itse en tunne kumpaakaan profeetoista. Ehkä hyvä niin. Jumalan Poika vain johdatti minut armossaan paikalle.


    • raamatusta

      tämä on varsin mielenkiintoista kun mitenkä tämä sattuu tähän kun ennen kuin Herra otti minut kiinni niin tätä ennen manasin/kutsuin saatanan enkeliruhtinaita esille ja sitten rupesikin tapahtumaan...

      tälä hetkellä henkivalloissa tapahtuu paljon...

      • AMEN!!!


      • raamatusta

        niin ja sen verran pitää tunnustaa vielä että silloin kun lähdin kapinoimaan ja lankesin niin yksi projeksteistani oli suistaa maapallo radaltaan ja saada Herra puuttumaan asioihin...


      • Kovat oli mieliteot :D


      • By the way, en mä ittekkään ole jättäny Jumalalle kiukuttelematta, koska välillä tuntuu etten ole ansainnu tätä loputonta odotusta. Kuitenkin kun katsoo itseään, niin en ole ansainnu mitään muuta kuin kuolemani. Kaikki muu on armoa.


      • raamatusta
        JarmoEklund kirjoitti:

        Kovat oli mieliteot :D

        joo :) no mutta onneks kaikki lopulta kääntyi parhain päin en kyl välillä tiennyt näin jälkeenpäin kun ajattelee mihin ryhdyin ja itseni sidoin kun lähdin saatanan ja henkivaltojenkaa leikkimään vaikka luulin tietäväni mitä teen, siinä olis voinut käydä toisinkin eli hyvin huonosti...

        kiitoksia Herralle että et antoi vielä yhden uuden mahdollisuuden tätä en kyllä aio sössiä... :)


      • raamatusta kirjoitti:

        joo :) no mutta onneks kaikki lopulta kääntyi parhain päin en kyl välillä tiennyt näin jälkeenpäin kun ajattelee mihin ryhdyin ja itseni sidoin kun lähdin saatanan ja henkivaltojenkaa leikkimään vaikka luulin tietäväni mitä teen, siinä olis voinut käydä toisinkin eli hyvin huonosti...

        kiitoksia Herralle että et antoi vielä yhden uuden mahdollisuuden tätä en kyllä aio sössiä... :)

        Siitäpä minä sanoin tuo ison AMEN! ...mutta luvattu mikä luvattu. Jeesus on luvannut hakea omansa syvältäkin.


      • raamatusta

        tämä eka on minusta kyllä varsin koominen uni "viittaa" meikäläiseen... ;)

        Helenan uni 29.4.2012

        Maapallo alkoi pyöriä nopeasti ja se lähti liikkumaan paikaltaan alaspäin kovaa vauhtia. Ihmisiä näkyi paljon ja kaikki olivat kauhuissaan.

        Mirka Nurkan näky 21.2.2009

        Herra antoi näyn rukouksessa. Säären, nilkasta kahlitun jalkapuussa.
        Herra selitti: Paha on potkia tutkainta vastaan. Tämä kansa joutuu pistimen alle.

        Tutkimalla olen Minä tutkinut, mutta en ole hyvää siitä löytänyt. Minä syöksen sen onnettomuuteen ja ahdistukseen sen syntivelan tähden. Paljosta puheesta ei ole ymmärretty mitään, mitään ei kansa ole ottanut varteen, paitsi sinä Minulle pyhitetty pieni joukkoni.

        Sana Suomen kansalaisille: Minä se olen, jota vastaan te yritätte nousta, mutta teidän yrityksenne tulevat epäonnistumaan, sillä Minä olen Herra ja kaikkien kansojen Kaikkivaltias Jumala. Minä annan takaani kuulua äänen, joka
        on kaikuva kaikkialla kansojen joukossa. Pasuunain äänen, jolla Minä ilmoitan tulevani pyhään sotaan syntiä ja jumalattomuutta vastaan.

        Vaiti herran edessä, kaikki maa! Pyhyys lähtee asunnostaan ja ratsastaa valkealla ratsullaan, se on Minun Kallis Poikani Jeesus, jonka te silloin näette. Minä tuon vitsan tullessani ja sillä ohjaan. Nyt on sen hetki, Minä nostatan kansat vihaan toisiaan vastaan, niin, että ne toisensa tuhoavat.

        Minun pyhyyteni lankeaa maan päälle ja on paljon niitä, jotka pelastuvat, niitä, joille Minun armoni kelpaa. Minä nousen pyhästä asunnostani ja syöksen tulellani syntiä vastaan. Paljoilla teoilla ei ole loppua, jotka Minä kunniassani teen, Minun nimeni ylistykseksi, ei kenenkään muun. Sillä ei ole toista Jumalaa, ei muuta kuin Minä taivaankannen alla.

        Nimimerkin "Nainen Itä-Suomesta" saama sanoma 5.2.2011

        5.2.2011. klo 8.00-8.30 saatu aamurukouksessa.
        Herra sanoi: "Kirjoita, minulla on vielä asiaa." (Olin aiemmin kirjoittanut itselleni kohdistettua asiaa ylös, olin laskenut kynän pöydälle).

        Asia oli seuraava: "Maailma järkkyy sen pahuuden tähden. Kansat kuohuu. Nämä ovat minun tulemiseni merkkejä.

        Kerro sinä tämä heille, ja käske tekemään parannusta synneistään.

        Minä itken, kun näen mitä te teette. Te häpäisette minun nimeni, kun elätte kuin maailman ihmiset.

        Tehkää parannus. Antakaa minun puhdistaa sydämenne kaikesta saastasta mikä siellä asuu." (Henki tunnusti Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi).

        Nimimerkin "menora48" saama Herran sana 2.8.2010

        Taivas itkee...

        Ennätyshelteitä. Tuhoavia myrskytuulia. Poikkeuksellisia sääoloja. Niitä on toki ollut aina ennenkin. Ja historiasta saamme lukea, että niitä on esiintynyt mm. ennen 1. ja 2. maailmansotaa. Ja nyt? Yrittääkö Jumala puhua, herätellä? Kenties?

        Ne joilla henki on, tuntevat tämän: - on kuin tyyntä myrskyn edellä. Ei tavallista, vaan sellaista ”myrskyä” - joka ravistelee ja koettelee elämän perustuksia. Eikä Jumala ole salannut, että näin tulee lopunajassa tapahtumaan. Jo omissa puheissaan Herramme Jeesus tätä ilmoitti: Matteus 24, Markus 13. ja Luukas 21 luvut. Ja apostoli Johannes Patmoksella sai kokonaisen ilmestyksen lopunaikojen kaaoksesta. Siltä varalta, että olisi ehkä joku kiinnostunut ja avoin sydän, laitan esille 2.8.2010 tulleet Herran sanat. Koskee suomalaisiakin.

        ”Ole valmis... sillä äkisti se kaikki tulee, kuin myrskytuuli. Ja valmistumattomia he ovat, monet. Voi, voi, voi! Armossani olen monet kerrat siirtänyt päätöstäni, mutta tämä kansa, sen ihmiset, eivät herää, eivät piittaa. Minun omani? He nukkuvat, torkkuvat, eivät kysy mikä on hyvä tie. Voi, voi! Ei ole monta tässä maassa, että voisin uskoa sanani, pian he juoksevat pois. Taivas itkee, se itkee, sillä ei tälle kansalle kelvannut se armo joka tarjolla oli. Pauhu kuuluu jo.... kovat äänet, julmuus, kuin petojen ääni. Tämä maailma on tulelle talletettu. Niin on kirjoitettu, ja se täyttyy äkisti.” (2.Pt 3:7)

        Nimimerkin "mies itärajan läheisyydestä" uni 25.11.2009

        Haluan kertoa, millaisen erikoisen unen näin aamuyön hetkenä. Erikoisen tekee siitä se, että en ole koskaan nähnyt mitään, mikä viittaisi enkeliin. Tätä voimakasta ilmestystä on vaikea kuvailla, koska siinä oli sellaista salattua ja yllättävää, jota en pysty selittämään ja kertomaankin pystyn vain vajavaisesti.

        Uni koski Israelia. Uskon jopa että siellä tulee tapahtumaan jotain aivan ennalta arvaamattomia asioita. Unessa oli iso valkea laiva. Ja siihen laivaan taivaallinen enkeli (tai jopa viisi enkeliä) vangitsi israelilaisia oman valtansa alle, johon kukaan ei voinut puuttua.

        Ihmiset kaikkialla saivat sen nähdä, se aiheutti suurta pelkoa ja hämmennystä ihmisten mielissä.

        Mitä sitten tapahtui, sitä ei näytetty. Näky oli tietenkin vertauskuvallinen, mutta en pysty sanomaan mitä se merkitsee.


      • raamatusta

        3.7.2008

        Anne Colling-Rautiaisen unia, ilmestyksiä ja sanomia (laitan vain osan tähän)

        1.7.2004 näin viime yönä kummallisen unen. Heräsin siihen, siksi muistan siitä aika hyvin asiat. Siinä oli joku mieshenkilö, joka oli kirjoittanut kirjan henkivalloista ja taisteluista niitä vastaan ja tuo mies esitteli minulle kirjaansa
        ja sitä, miten hän oli saanut Herralta merkittävän profetian ja tiedon siitä, että pahoja enkeliruhtinaita oli laskettu irti maapallolle nyt lopunaikoina, ja viimeisin pahoista oli laskettu irti vuonna 1999, ja se oli niistä kahdestoista eli se viimeinen, mutta kaikista niistä pahin ja sen nimi oli joku Abihell 99 eli nimeenkin liittyi sana helvetti, jotain isähelvetti??? Ja sieltä se oli kotoisinkin. Tämä mies jatkoi, että kuten Jeesuksen opetuslapsia oli 12, niin näitä
        lopunajan erityisiä pahuuden enkeleitäkin oli se 12.

        Nämä pahuuden enkelit ja varsinkin tämä viimeinen saivat aikaan sokeaa vihaa, raivoa, pahuutta ja hirveyksiä ihmisten keskellä ja mennessään ihmiseen ihmisestä tuli suorastaan hirviä tai peto. Tämä mies näytti kirjastaan minulle kuvia ja tapahtumia, jotka olivat hirvittävyydessään jotain käsittämätöntä. Mutta sellaista pahuutta tapahtuu juuri tänään. Uutiset ovat sitä pullollaan.

        Tämä mies jatkoi ja painotti, että seurakunnan (uskovien) täytyy vihdoin järjestäytyä Jeesuksen nimessä rukoilemaan ja taistelemaan tosissaan näiden pahuuden henkiolentojen hyökkäyksiä vastaan. Kristittyjä tuli varoittaa, nyt jo on tosi kyseessä tässä taistelussa ja kaikki tämä on nyt juuri ajankohtaista.

        7.7.04 päiväkirja: Kävin keskiviikkona ystäväni luona kylässä ja hän antoi muuten vaan luettavakseni Vancouverin suomenkielisen vapaaseurakunnan lehden, monistenipun joka oli jo muutamia vuosia vanha. Tuossa lehdessä oli juttu myös afrikkalaisesta tummasta miehestä, joka oli herännyt kuolleista Reinhard Bonnken kokouksen aikana. Tämä mies oli käynyt helvetissä ja taivaassakin. Hän kertoi miten enkeli, joka häntä kuljetti näissä paikoissa, oli kertonut, että nyt on saatana lähettänyt suoraan helvetistä pahoja enkeleitä maan päälle riivaamaan ihmisiä, tekemään ihmisistä hirveitä.
        Ne olivat erityisesti sitä varten lähetettyjä pahuuden lähettejä! (Näin Herra vahvisti uneni.)

        21.8.04 näin unen, jossa Jumalan Pyhä Henki varoitti minua tietokone- yms. nuorten pelimaailmasta ja tv:n kautta tulevista henkimaailman hyökkäyksistä. Siinäkin unessa näin, millaisia olivat nämä demonit, mutta tärkeää on huomata, että unissani on aina selkeä sanoma siitä, että Jeesuksen nimessä nämä pahat voimat väistyvät ja tulevat tuhotuksi.

        Niin tässäkin unessa opetus oli siinä, että rukouksen merkitys on aina valtavan suuri. Jumala haluaa kehottaa uskovia rukoilemaan ja taistelemaan pahaa vastaa, sillä Jeesus on Herra ja Kuningas. Vihollinen ei kestä Herramme edessä. Nämäkin pahan voimat tuhoutuivat rukoustaistelun edessä ja Jeesuksen nimessä.

        (Muutama päivä tämän uneni jälkeen tapasin erään äidin, joka oli kovin huolissaan lapsensa liiallisesta tietokonepelaamisesta, sillä se vaikutti hänestä jotenkin ahdistavalta. Kerroin uneni hänelle ja hän totesi, että jotain tällaista hän asiasta ajattelikin päässään, mutta tässä tuli hänelle vahvistus ja hän koki, että hänen täytyy puuttua lapsensa liialliseen pelaamiseen ja katsoa mitä hänen lapsensa oikein pelailee.)

        Jes.33:15

        15. Joka vaeltaa vanhurskaudessa ja puhuu sitä mikä on oikein, halveksii väärää, voittoa , torjuu lahjukset,

        TUKKII KORVANSA KUULEMASTA VERITÖISTÄ JA SULKEE SILMÄNSÄ NÄKEMÄSTÄ PAHAA.

        Kyllikki Virtasen uni 27.4.1996

        Näin 27.4.1996 kaksiosaisen unen. Sen ensimmäisessä osassa oli Jumalan kutsuhuuto Suomen uskoville tulla yhteen rukoilemaan maamme ja kansamme puolesta. Unessa seisoin maalla, lapsuuden kotini pihalla. Etelästä nousi suuri, musta pilvi. Luulin, että se on ukkospilvi. Niinpä sitten aloin ihmetellä, kun ukkossadetta ei alkanutkaan. Pilven kulku pysähtyi suuren pihapiirin eteläpuolelle, jossa se alkoi velloa edestakaisin kovan jyrinän säestyksellä.

        Minun siinä ihmetellessä näkemääni alkoi minulle entuudestaan tuttu, matala, lempeä ääni selittää, ettei kyseessä ole ukkospilvi kuten olin luullut ja että pilven vellova liike johtuu siitä, että pilvessä Jumala ja Saatana käyvät kamppailua Suomen herruudesta. Jotta Jumala voi voittaa käynnissä olevan kamppailun, Suomen uskovien tulee ryhtyä rukoustaisteluun maansa ja kansansa puolesta.


      • raamatusta

        Jarmon uni 7.9.2010

        Näin viime yönä erikoisen unen: olin jossain sellaisella erityisellä alueella, jossa henget saivat vapaasti mellastaa. Ne viihtyivät sellaisilla tietyillä alueilla, jossa oli jumalatonta verta. Sain hengessä ymmärryksen, että nämä kaikki pahat henget olivat juuri päästetty vapaaksi ja ne saivat tehdä lähes mitä tahtoivat. Nuo unessani olevat henget olivat raivoissaan ja samalla tuskissaan. He olivat olleet vangittuina moni jopa tuhansia vuosia. Minuun niillä ei ollut valtaa, vaikka ne menivät jopa lävitseni. Unessa pelkäsin oikeastaan fyysisesti vereni puolesta. Aina kun joku niistä liihotteli lävitseni, niin tunsin tuskaa ja päätäni alkoi särkeä. Voit vain kuvitella kuinka kauheasti pelkäsin niitä. Silti niillä ei ollut valtaa minuun, muuta kuin pelko ja kiusa sekä pienet kivun tunteet. Tässä unen pääsanoma oikeastaan on. Ei valtaa meihin, vaikka näin kuinka kauheita ja äärettömän voimakkaita ne olivat. Ne saastuttivat kaiken mihin koskivat. Todella hurjan tuntuinen uni.

        8.9.2010

        Margarethan vahvistus Jarmon uneen

        Mitä Jarmon uneen tulee, olen kuullut jossain jo kauan sitten vastaavan profetian, jonka mukaan tuomion tietyssä vaiheessa lasketaan riivaajien henget irti.

        Ne eivät onneksi kuitenkaan pysty vahingoittamaan Kristuksen veren suojassa olevia henkilöitä, vaan yrittäessään käydä heihin käsiksi vahingoittavat lähinnä itseään. Kaikki, jotka ovat todella pyhän veren suojassa, ovat näiltä vaarallisilta hengiltä suojatut.

        Näin ollen voimme olla turvallisella mielellä ja suosittaa Jeesusta kaikille, jotka eivät vielä tiedä tästä tilanteesta mitään.

        Nimimerkin "Maanviljelijä Savosta" uni 19.2.2012

        Näin 19.2.2012 unen, jossa olin autolla ajamassa isäni kanssa Varpaisjärvellä. Taivas oli synkkäpilvinen aivan kuin musta verho olisi nostettu taivaan kannelle. Tienvarressa kävelykadulla kävelytettiin ylä- ja ala-asteikäisiä lapsia parijonossa. Heitä oli todella paljon ja heidän päällään oli repaleisia vaatteita, joita ei ollut pesty moneen vuoteen. Lasten ihot olivat saasteen peittämät ja heidän olemuksensa oli todella synkkä. Ei ollut ilon purskahduksia eikä leikkiä. Lapset olivat kuin alistettu johonkin. Unessa ihmettelimme näkyä.

        Jatkoimme matkaa eteenpäin ja matkan aikana sanoin isälleni: "Katso! Mitä lentää taivaalla puitten yläpuolella?" Isäni sanoi, että joitain lintuja. Kun katsoin tarkemmin niitä, ne näyttivät ihmisdemoneilta, joilla oli siivet ja ne lensivät meitä vastaan sinne missä lapsia oli. Demonit katsoivat meitä, mutta eivät koskeneet meihin, vaan jatkoivat lentämistään meidän yli.

        Saavuimme sen jälkeen kirkon pihaan, jossa oli ihmisten autoja enemmän kuin missään olen ennen nähnyt. Taivas oli edelleen uhkaavan tumma, kun me menimme kirkkoon. Sisään päästyämme oli kirkossa valtavan paljon ihmisiä. Sisällä oli menossa jokin messu tai rituaali, en tiedä, mutta kaikilla ihmisillä oli valkeat lakanat vaatteina ja laakeriseppele pään päällä. Ihmiset jonottivat laakeriseppeleen saantia päähänsä ja niiden, joilla se oli, katseet olivat muuttuneet aivan elottomiksi. Kun katselin ihmisiä, mitä ne tekevät, niin minutkin tönäistiin jonoon. Jono kulki vääjäämättömästi papin luo, joka laittoi seppeleitä päähän, kunnes itsekin olin siellä. Minullekin yritettiin laittaa väkisin seppele päähän, mutta sain pudotettua sen pois. Samassa pappi antoi minulle paperinpalan, jossa luki jotain. Hän komensi minua lukemaan se kovasti ja kuuluvasti. Huusin unessani: EN LUE TÄTÄ! Samalla heräsin ja huokasin, että se oli unta. Kiitin Jumalaa unesta ja mietin, että lopussa ihmisiä pakotetaan tekemään jonkinlainen lupaus jotakin kohtaan, ilman että heiltä kysytään mitään.

        Tämä aika on varmasti tämän vuoden aikana, sillä ihmiset jotka unessani tunsin ja paikat joita unessani näin, oli kuin olisin nähnyt ne eilen.

        Nimimerkin "Jampe" uninäky v. 1990

        Kävelin jumalanpalvelukseen isoon punatiilestä rakennettuun kirkkoon.
        Ymmärsin, että tämä valtavan iso kirkkorakennus kuvasi Suomen Ev.lut. kirkkoa.
        Astuin sisälle ja vasemmalla puolen kirkkosalia, sen etuosassa, kuoro oli istumassa matalalla alttarimaisella korokkeella.
        He odottivat tilaisuuden alkamista. Myös muu seurakunta odotti penkeissään tilaisuuden alkua.
        Seurakunta katseli edessään alttarilla istuvia kuorolaisia. Kaikki näyttivät päällisin puolin rauhallisilta ja iloisilta.

        Jatkoin kävelyäni edelleen korokkeen editse mennäkseni istumaan. Kun tulin korokkeen oikean reunan kohdalle,
        minut valtasi yhtäkkiä pelko. Pelosta jähmettyneenä paikoilleni katsoin tarkemmin oikean reunan kuorolaisten kasvoja.
        Kun he näkivät minun tarkkailevan heitä, kasvot muuttuivat heti vihamielisen näköisiksi. Tajusin äkkiä mistä oli kysymys. Hehän olivat kuoroon soluttautuneita sielunvihollisen joukkoja. Olivat tulleet ja teeskennelleet olevansa uskovaisia ja tulleet röyhkeästi istumaan kuoron joukkoon.

        Koin syvää suuttumasta ja kysyin heiltä: "Mitä tekemistä teillä on Jumalan seurakunnassa?"
        He vastasivat vihaa uhkuen: "Me olemme tulleet tänne jäädäksemme!"


      • raamatusta

        Nimimerkin "Eräs ystävä" näky 16.7.2012

        "Eräältä ystävältä" 17.7.2012 :

        Olen vuosikymmeniä ollut uskossa ja Pyhä Henki aika ajoin ilmoittaa asioita
        rukouksessa, joita en aina täysin itsekään ymmärrä. Tämä on nyt yksi
        sellainen ilmoitus. Koen laittaa tämän eteenpäin. Ehkä jollain on lisä
        valaistusta asiaan.

        Edellisiltana näin rukoillessani näyn todella isosta valkoisesta pöllöstä,
        yhtäkkiä, ei selitystä, vain epämääräinen olo, että jotain uhkaavaa se
        symbolisoi. Se vain piirtyi eteeni kuin ilmaan joksikin aikaa.

        Eilen illalla rukouksessa Jeesus antoi minun nähdä hengen silmin valkoisen
        puhvelin ja vielä, tänä aamuna herätessäni samoin ilmaan piirtyneenä väläyksen
        omaisesti kuvan valkoisesta lehmästä.

        En ollut tutkinut (ennen kuin nyt tänä aamuna, kun näitä mietin) mitään näihin
        kuviin liittyvää, joten en usko niiden olleen oman mielikuvitukseni
        tuotetta.

        Tässä joitain henkeeni tulleita ajatuksia nyt. Valkoinen iso pöllö, valkoinen
        puhveli ja valkoinen lehmä = uuden uskonnon takana olevat henkivallat, järjestöt jne., sen globaalin uskonnon, jota ollaan nyt kaiken muun uuden maailman järjestyksen myötä tuomassa voimakkaasti esiin? (sanon tämän
        profeetallisesti).

        Väri "valkoinen" näyttää tässä yhteydessä "viattomalta ja puhtaalta",
        vaikkei se sitä ole. Se vain esitetään valkeutena. Eli se on valheellinen puhtaus.
        Ja valkoinen myös kait kuvastaa "uutta syntymää"?

        Nämä kaikki, pöllö, puhveli, lehmä ovat symboleja, jotka ovat eri
        taustaryhmille olennaisia ja tärkeitä.

        Valkoinen pöllö löytyy mm. illuminaatin yhteydestä.
        (A Minerval Academy was also known as a Church; its meetings marked
        on the Illuminati's calendar as sacred.) .

        Ns. valkoinen puhveli on New Age -ihmisten "uuden ajan symboli" tai "odotetun"
        maassa vallitsevan "rauhan" ajan symboli.

        Valkoinen lehmä edustaa kuolleiden/henkien ym. palvontaa, (Egyptiläinen
        Hator=cow woman http://en.wikipedia.org/wiki/Hathor, jne . ).

        Liisa Nuutisen 31.10.2010 näkemä näky

        Näin, että vapaudenpatsaan peitti täysin valtava määrä suuria lepakoita. Sen pään kohdalle asettui valtava, demoninen jättiläislepakko, joka peitti taakseen sen koko pään. Tämän jälkeen näin vapaudenpatsaan makaavan selällään meressä pää irti ruumiista leikkautuneena.

        Uskon näyn kertovan siitä, miten Yhdysvaltoja johtavat okkulttiset salaseurat saavat vallan maassa ja pääsevät sen ylimpään johtoon. Näky symboloi myös sitä, että koko maa on täysin demonisoitunut ja pahan vallassa sen asukkaiden syntien tähden.

        Chuck Piercen näky Barack Obamasta 23.1.2009

        Herätessäni tänä aamuna kuulin Herran sanovan: "Uusi on alkanut!" Sanoin: "Niin, Herra, olen hyvin innostunut." Herra sanoi sitten: "Oletko valmis tähän edessä olevaan uuteen sotaan?" Sanoin: "Herra, en ole varma."

        Valmistautuessani lähtemään vilkaisin uutisia. Silmäni kiinnittyi, ei niinkään uutisiin vaan johonkin uutisten sisällä. Näin uuden presidenttimme kävelevän portaita ylöspäin pitääkseen ensimmäisen lehdistötilaisuutensa. Obaman takana seisoi henki, joka oli Obamaa pitempi. Henki hymyili ja sanoi: "Minulla on nyt ennen näkemätön pääsy (presidentin puheille)."

        Nimimerkki suomenkuninkaan näky 5.8.2008

        En osaa selittää sitä.

        Katselin suurta ja komeaa kirkkokompleksia, jossa oli muurit ympärillä ja kirkko sen sisällä. Kirkko oli kuin Taj Mahal.

        Ainakin siinä oli samanlaisia kupoleita ja torneja. Pääsin kirkon portille katsomaan, mitä sisällä on. Ensin en oikein nähnyt muuta kuin pimeää. Sitten kun silmäni tottuivat pimeään näin kuin valtaistuimen. Ensin katselin valtaistuimen yläpuolella olevaa tähteä. Sumeana se ensin näytti Daavidin tähdeltä, mutta se vääntyikin tarkemmin sitä katsellessani viisisakaraiseksi tähdeksi. Valtaistuimelle nousi peto, lohikäärmeen näköinen.

        Sillä oli monta päätä ja se vihasi valoa. Se käski sulkemaan kirkon ovet. Sitten tuli täydellisen pimeätä kirkon sisälle. Yhtäkkiä olin kirkon ulkopuolella, kuva kirkosta heikkeni ja loittoni.


      • raamatusta

        Nimimerkki suomenkuninkaan kolme näkyä 31.7.2008

        Näin aamulla 31.7.2008 kolme lyhyttä näkyä.

        Ensimmäinen näky oli, kun näin pitkän valtatien. Lähdin ajamaan tietä mäen ylös. Mäen harjalla näin valtavan pitkän ruuhkan vastakkaiseen suuntaan eli sinne, mistä olin tulossa. Molemmat kaistat olivat tukossa eli minun täytyi
        kääntyä tulosuuntaan.

        Toinen näkyni oli Helsingistä. Näin suuren, mustuneen ja raunioituneen Helsingin. Ainoastaan eduskuntatalo oli pystyssä. Eduskuntatalon rappusilla oli valtavan kokoinen kultainen risti. Sitten näin, kun tuli koneita, jotka koettivat kaataa sen. Tuli myös miehiä kaikenlaisine työkaluineen. Kukaan ei saanut kaadettua ristiä. Siinä se vain seisoi raunioituneen kaupungin hallitusrakennuksen edessä.

        Kolmas näky oli, että näin suuren kirkon täynnä ihmisiä. Kirkko nousi ilmaan taivaaseen saakka. Olin kirkossa, sen sisällä. Yhtäkkiä kirkon lattia irtosi ja ihmisiä putosi sen mukana. Vähitellen koko kirkko luhistui sen tukirakenteiden
        pettäessä. Sitten katselin hajoavaa kirkkoa sen alapuolelta.

        Mirka Nurkan näky 31.7.2008

        Olin tänään ulkona aurinkotuolissa lepäämässä, mutta en unessa, kun äkkiä silmiini tuli kuva enkelistä, joka lähestyi minua yläviistosta. Koin hengessäni, että enkeli sanoi: ”Tule ja katso!” Avasin silmäni, ja ajattelin, että mitähän minä tuossakin uneksin. En ole koskaan aiemmin nähnyt enkeliä.

        Hetken päästä rukouksessa ollessani aloin nähdä tulenliekehtivää massaa ja tajusin, että liikuin kuin alaspäin maan uumeniin. Näky ei ollut kuitenkaan pelottava tai ahdistava. Paikka, jossa tuo liekehtivä, kuin sula maan sisus velloi, oli kuin syvä kuilu. Aloin nousta pohjalta ylöspäin. Nousu kesti ja kesti, nousin aina vain ylemmäs. Alaspäin katsoessani kuilu näytti niin syvältä, ettei sen todellista syvyyttä pystynyt silmämääräisesti millään arvioimaan. Viimein tulin tuon kuilun yläreunalle.

        En ymmärtänyt tätä näkyäni, ja kysyin: "Herra, mikä paikka tämä on?” Sain vastauksen: "Tämä on syvyyden kuilu ja minulla on sen avaimet." Kuilun reunalle ilmestyivät karvaiset ja kirjavat kuin karhun tassut. Vain tassut ja kynnet ylsivät tuohon reunalle. Sen edemmäs se ei kuilusta tullut. Kysyin jälleen: "Herra, mikä on tuo, joka yrittää nousta kuilusta ylös?” Vastaukseksi sain: "Se on peto." Ymmärsin, että sen ei ollut vielä aika tulla, vaan jokin pidätti sitä.

        Kun näky oli ohi, ymmärsin, että pedolla tarkoitettiin Antikristusta. Muistin Ilmestyskirjan (luku 17=) enkelin, joka Johannekselle näytti pedon, joka tulee vielä nousemaan syvyydestä, mutta joutuu lopulta tuhon omaksi, koska Herra Jeesus tulee tuhoamaan sen suunsa henkäyksellä. Ilm. 20:1-3 taas kertoo, että nimenomaan enkelillä oli kädessään syvyyden avain ja isot kahleet.

        Tessalonikalaiskirjeen toisessa luvussa puhutaan juuri Vastustajasta, Antikristuksesta, ja siitä mikä sitä vielä pidättää. Ennen tuota päivää tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen, kuten Paavali tässä kohden kertoo. Miettimään jäin vain sitä, miksi tällainen näky? Ehkäpä sen aika on pian käsillä. Laittomuus tässä ajassa on valitettavan näkyvästi jo vallalla.


      • raamatusta

        Sara Gebra-Eyesuksen kaksi uninäkyä Kauhajoen surmatöiden jälkeisinä öinä 24. ja 25.9.2008

        UHKA SUOMEN YLLÄ

        Kauhajoen koulusurmia seuranneina öinä näin kaksi erikoista unta, jotka koen tarpeelliseksi kertoa uskoville.

        Ensimmäisessä unessani, heti surmatöitä seuranneena yönä, Suomen päällä kiersi musta pilvi, joka laskeutui alemmas. Sieltä erkani olentoja, jotka etsivät pääsyä ihmisiin. Olennot olivat tietysti demoneja. Niillä ei ole omaa ruumista, eivätkä ne esiinny ihmisen hahmossa niin kuin Jumalan enkelit toisinaan. Demonit ovat miehittäjiä. Ne etsivät ihmistä, jonka voisivat ottaa hallintavaltaansa. Ne olivat suuremman henkivallan osasia.

        Tunnistin unessa mustan pilven masennuksen henkivallaksi. Se lähettää murhanhenkiä ihmisiin, jotka ovat vaipuneet tuskaan, toivottomuuteen, itsesääliin, kielteisyyteen ja jotka eivät saa näihin kasaantuviin ongelmiinsa, hirveään pahaan oloonsa, mitään apua.

        Ei niin, että murhanhenki aina pääsisi ihmiseen. Varmasti moni on sen torjunut alakuloisena ja masentuneena ollessaan edes tiedostamatta, että kyseessä on ihmisen ulkopuolelta tuleva kuiskuttelija, joka yrittää houkutella ihmistä
        itsemurhaan tai toisten murhaamiseen. Terve järki ja elämänhalun ripe on saattanut pelastaa masentuneen.

        Mutta murhanhenki pääsi tähän nuoreen mieheen niin kuin se oli päässyt aiemmin pariin muuhunkin eristäytyneeseen, kiltin ja siistin näköiseen nuorukaiseen.

        Tämän kirjoittaminen tekee minut surulliseksi. Näen nämä nuoret miehet, joita olisi voitu auttaa hengellisesti, jos siihen vain olisi tullut tilaisuus.

        Mutta takaisin itse uneen. Unessa oli jatkuva yö, mutta se musta pilvi ja siitä erkaantuvat hahmot olivat yötäkin pimeämpiä.

        "On rakennettava suojamuuri", sanoi majesteettinen, ystävällinen ääni minulle unessa. Unessa kohotin käteni esirukoukseen ja näin muualla nousevia käsiä, jotka paloivat kuin soihdut. Uskovat alkoivat rukoilla oman alueensa puolesta, ja jotkut uskalsivat suoraan Jeesuksen nimessä ajaa masennuksen henkivallan pois. Se on suurin pimeys Suomen yllä, mutta on toki muitakin.

        Unessa aloin tuntea, miten jokin inhoaa minua. Tuli raskas olo, kuin joku istuisi rinnalla ja yrittäisi kuristaa. Jeesuksen nimessä, sanoin unessani ja heräsin. Makasin pimeässä hereillä ja katsoin, miten epämääräinen pimeä hahmo ikään kuin huokui vihaa minua kohti, mutta ei päässyt lähemmäs. "Jeesuksen nimessä häivy!" komensin ja se lähti.

        Se, että henki kävi näyttäytymässä ja yrittämässä pelotella minua tuon unen jälkeen, vahvisti minulle, että kyseessä
        on hyvin todellinen juttu.

        Seuraavana yönä mieheni heräsi ja tunsi hengessään, miten häntä kehotettiin rukoilemaan. Hän oli hyvin väsynyt. Hän ei koskaan heräile kesken unien ja hänen oli todella taisteltava jaksaakseen rukoilla. Mutta hän kertoi tunteneensa
        siihen hyvin vahvaa kehotusta.

        Sitten, seuraavana yönä oma uneni sai ikään kuin jatko-osan. Oli jälleen pimeää. Olin perheeni kanssa talossa, jossa paloi valo, mutta kodin ulkopuolella oli säkkipimeää. Ihmettelin sitä. Sitten näin, että ulkona oli hyvin paljon ihmisiä. Kun katsoin lipputankoon, järkytyin.

        "Lipputangossa on Punaisen Ristin symboli, ne ovat vaihtaneet Suomen lipun Punaisen Ristin symboliin", kerroin perheelleni. He tulivat hämmästyneinä katsomaan, miten Punaisen Ristin lippu liehui salossa. Ulkona olevat ihmiset pelkäsivät, me emme. Kotimme oli ikään kuin suojassa ulkomaailmalta.

        Nämä unet näin siis Kauhajoen tapahtumien jälkeen. Ensimmäinen uni ihmistä etsivästä murhanhengestä ei siis ole profetia, vaan näky joka sisältää kehotuksen rukoilla palavasti oman alueen puolesta. Se on kehotus hengelliseen sodankäyntiin.

        Toinen uneni Punaisen Ristin lipusta on profetia. Se voi sisältää enemmänkin kuin mitä liittyy tähän Kauhajoen tapaukseen.


      • raamatusta

        Nimimerkin ”Valvokaamme” kaksi unta helmikuussa 2009

        Viime viikon aikana näin kahtena yönä unta. Ensimmäisessä unessani näin kuinka uskovat asuivat kuin huterasti tehdyissä majoissa, mökkikylässä, jossa näitä majoja oli paljon ja niistä useimmat olivat näitä hökkeleitä. Majojen
        seinistä satoi ja tuuli sisään ja katossa oli suuria (suden mentäviä) aukkoja jne. Hökkeleitä oli vieri vieressä, ympärillä ei ollut aitaa ja ne kun olivat alueella, jossa oli susia, karhuja ja leijonia, niin ei ollut turvallista asua moisissa asumuksissa.

        Kuitenkin jotkut asujat kohauttelivat olkapäitään ja jatkoivat elämäänsä huolettomasti, jopa naurahtaen "ei meille mitenkään käy", siitä huolimatta, että petoja ja susia väijyi kylän laitamilla ja oli vain ajan kysymys, koska joku
        joutuisi raadelluksi.

        Toiset uskovat taas olivat niin pelkojen lamaannuttamia, etteivät uskoneet minkään enää heitä pelastavan. He vain kyyhöttivät majojen nurkassa odottaen tuhoa.

        Unessa jo ajattelin, miksi ihmeessä he eivät laita mökkejään kuntoon! Muutama lauta ja kattokatetta, aita alueen ympärille ja he voisivat yönsä nukkua rauhassa.

        Toinen uni oli kuin jatkoa edelliseen pari yötä myöhemmin. Se oli sekavampi ja ehkä selkeämmin myös puhutteli osin itseäni, mutta siinäkin toistui tuo sama idea miten päästä pakoon vihollista.

        Siinä oli ensin iso urosleijona, jonka jotenkin sain hämättyä palo-oven taa ja siten pääsin karkuun sitä. Seisoin kotipihallani jossa jo luulin olevani turvassa, kun yhtäkkiä ympäröivästä metsästä tuli naarasleijonien lauma minua kohti ja juuri ja juuri ehdin takaovesta turvaan keittiöön, jossa heti putosin polvilleni rukoukseen.

        Eli juuri kun luulemme, että olemme onnistuneet saamaan voiton vihollisestamme, voi olla että joudummekin kohtaamaan lauman (niitä tuli joka suunnasta), joka on valmis saalistamaan kukin tavallaan. Silloin on hyvä tietää mihin kuuluu, missä on "koti" ,"turva" jne.

        Ehkä myös niille joilla ei ole seurakuntaa, uni kehottaa, että lopunaikana on hyvä olla yhteys muihin uskoviin, tulemme tarvitsemaan toinen toisiamme.

        Nyt pari päivää Herran edessä odotettuani, miten tai mitä ajatella unieni pohjalta, tässä pari ajatusta. Ensimmäisen unen sanoma on se, että Herra haluaa uskovien tulevan tietoiseksi siitä, miten suojautua petoja vastaan. Aseinamme ovat rukous ja Sana ja henkilökohtainen usko.

        Emme voi nojautua ns. yleiseen suhtautumiseen, vaan tehkäämme kukin sen mukaan kuin Herra meitä johtaa. Nyt on aika pysytellä lähellä Jeesusta päivittäin, tämä on yhä kuin majasi kuntoon laitto.

        Äläkä anna huolettomuuden voittaa tahtoasi seurata Jeesusta kokosydämisesti, tai pelon tehdä sinua kykenemättömäksi tekemään mitään. Kumpikaan ei saa aikaan majan kuntoon laittoa. Nyt tarvitaan uskon kautta tapahtuvaa aktiivista "ryhdistäytymistä" Sanan mukaisesti. Herra odottaa meitä, miten valitsemme, Hänen tahtonsa ja tiensä vai ontuvan kahdella tiellä horjumisen.

        Toisen unen jälkeen Herra johti minut lukemaan hartaustekstiä, jonka sanoma tähänkin sopii. Vihollisemme on "sidottu" eli Kristus riisui aseet hallituksilta ja valloilta ristillä, siksi olemme voittajan puolella! Tämän tähden vihollinen ei voi meitä todella vahingoittaa. Hän kuitenkin sotii likaista sotaansa loppuun asti ja karjuen ja uhkaillen usein onnistuu pelottelemaan meitä tai saamaan meidät tavalla tai toisella pois kurssista käyttäen usein myös muita uskovia meitä vastaan. Anteeksianto on tärkeää. Ja kun emme ole rohkeita, vaan vetäydymme vihollisen pelosta, valheittensa voimasta, silloinkin kuitenkin häviämme ja tulemme kykenemättömiksi uskon tekoihin.

        Jeesus käskee meitä nostamaan päämme ja katsomaan Häneen. Myös uskon, että Herra haluaa avata omiensa korvat kuulemaan, mikä on Jumalan hyvä tahto päivittäin. Ettemme olisi vihollisen vietävissä ja kyykytettävinä, vaan Herran johdatuksessa kaikessa. Ja Jumalan rauha on silloin varjeleva meitä.

        I. Pietarin kirje 5 kuvaa asiaa Sanan mukaan.
        Eli 1.Piet. 5:8 Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.
        5:9 Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää.
        5:10 Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava.
        5:11 Hänen olkoon valta aina ja iankaikkisesti! Amen.


      • raamatusta

        12.3.2012

        Liisa Nuutisen näky

        Varoitus Jumalan kansalle

        Näin näyssä leijonan, joka istui jyrkänteellä katsoen tasangolle. Ihmiset palvoivat sitä Juudan leijonana, vaikka se oli musta. Se näytti oikealta Juudan leijonalta, muttei ollut. Se koostui tuhansista mustista pisteistä, jotka olivat koko ajan liikkeessä. Ne saivat leijonan muuttamaan muotoaan, välillä se oli leopardi, välillä karhu.

        Kohta leijonan muoto hajosi näiden mustien pisteiden lähtiessä lentämään kaikkialle. Ne olivat demoneita. Ilma oli sakeanaan niitä. Ne kasvoivat näyttäen inhottavilta linnuilta ja lepakoilta. Ne hyökkäsivät kaikkien tasangolla olevien ihmisten kimppuun. Toisiin ne menivät sisälle riivaten ja raastaen heitä. Ne, joihin demonit olivat menneet, sairastuivat vakavasti, toiset kokivat suuria tuskia ja jotkut kuolivat tähän koettelemukseen.

        ”Peto, jonka näin, muistutti leopardia, mutta sillä oli jalat kuin karhulla ja sen kita oli kuin leijonan kita. Lohikäärme antoi sille voimansa ja valtaistuimensa ja suuren vallan.”(Ilm.13:2)

        Jumala puhui minulle tästä aiheesta myös Sanansa kautta. Se, mitä olen nähnyt ja josta Jumala antoi minulle tehtävän varoittaa seurakuntaa, kauhistuttaa minua.

        Jumala rankaisee langennutta seurakuntaa

        Jumala on rankaiseva seurakuntaa sen luopumuksen tähden, jota sen keskuudessa esiintyy.

        Monet eivät tee parannusta, vaan elävät synnissä kuin maailman ihmiset.

        Herra näytti minulle, että rangaistuksena syntielämästä Jumala lähettää seurakuntiin rajun eksytyksen, valeherätyksen. Se tulee kaikkiin seurakuntiin, joissa ihmiset eivät tee parannusta ja seuraavat vääriä oppeja.

        On tullut tuomion aika, ja tuomio alkaa Jumalan huoneesta. Mutta jos se alkaa meistä, mikä onkaan niiden loppu, jotka eivät taivu uskomaan Jumalan evankeliumia? Jos hurskas pelastuu vaivoin, miten käykään jumalattoman ja syntisen!(1.Piet.4:17-18)

        Siksi Jumala lähettää rajun eksytyksen, jotta he uskoisivat valheeseen, ja niin saavat tuomionsa kaikki ne, jotka eivät ole uskoneet totuuteen vaan ovat valinneet vääryyden.(2.Tess.2:11-12)

        Mutta kun Ihmisen Poika tulee, löytääkö hän uskoa maan päältä?(Luuk.18:8)

        Ei Jeesus ollut huolissaan siitä, olisiko Hänen paluunsa aikaan enää uskovia maan päällä, hän oli huolissaan omiensa uskon tilasta!

        Miksi valeherätys tulee

        Valeherätys, joka on Jumalan läsnäolon kirkkaudeksi naamioitunut demoniparvi, tulee joihinkin seurakuntiin. Asettuakseen ihmisiin tai paikkoihin demonit tarvitsevat synnin kautta tulevan oikeutuksen. Näitä synnin portteja demoneille seurakuntiin ovat uskovien syntielämä ja saarnattavat väärät opit. Näitä ovat mm. väärä vanhurskausoppi, menestysteologia ja hengessä juopuminen sekä se, ettei parannuksenteosta, synnistä ja helvetistä saarnata.

        Väärä vanhurskaus

        ”Me olemme jo täydellisiä Kristuksessa. Jeesuksen vanhurskaus riittää meille”, julistaa tämä oppi, eikä vaadi parannuksentekoa. Se antaa luvan elää synnissä, sillä ”kaiken saamme anteeksi Jeesuksen sovitustyön kautta.”

        Jeesus kuitenkin julisti meille: ”Tehkää parannus ja kääntykää pahoilta teiltänne!”

        "Sano nyt Juudan ja Jerusalemin asukkaille: Näin sanoo Herra: Minulla on suunnitelma teitä vastaan, minä valmistan teille onnettomuutta. Kääntykää siis kaikki pahoilta teiltänne, tehkää hyvää ja eläkää oikein!(Jer.18:11)

        "Sardeksen seurakunnan enkelille kirjoita: "Näin sanoo hän, jolla on Jumalan seitsemän henkeä ja seitsemän tähteä: "Minä tiedän sinun tekosi. Sinä olet elävien kirjoissa, mutta sinä olet kuollut.

        Herää ja vahvista sitä, mikä vielä on jäljellä, sitä, mikä jo oli kuolemaisillaan. Olen havainnut, että tekosi eivät täytä minun Jumalani vaatimusta.

        Muista, kuinka kuulit sanan ja otit sen vastaan, tarkkaa sitä ja tee parannus. Ellet ole hereillä, minä tulen kuin varas, yllätän sinut hetkellä, jota et aavista.

        "Muutamia sinulla sentään on Sardeksessa, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan. He saavat käyskennellä minun seurassani valkeissa vaatteissa; he ovat sen arvoisia.

        Se, joka voittaa, saa ylleen valkeat vaatteet, enkä minä pyyhi hänen nimeään elämän kirjasta, vaan tunnustan hänet omakseni Isäni ja hänen enkeliensä edessä.(Ilm.3:1-5)

        Jae paljastaa, että on seurakuntia, joiden teot eivät täytä Jumalan vaatimusta. He elävät synnissä eivätkä tee, mitä Jumala vaatii. Kuitenkin näissäkin seurakunnissa on niitä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, eli elä synnissä. Vain he saavat käyskennellä Taivaassa Herran seurassa. Herra varoittaa, että ainoastaan niiden, jotka voittavat, nimiä ei pyyhitä elämän kirjasta! On siis uskovia, joiden nimet pyyhitään elämän kirjasta!

        Raamattu varoittaa, että pelastus voidaan menettää. Jos pelastuksen vastaanottamisen jälkeen jatkaa tietoista synnintekoa, uskovakin joutuu kadotukseen!

        jatkuu...


      • raamatusta

        Minä pyyhin kirjastani kaikkien niiden nimet, jotka tekevät syntiä minua vastaan.(2.Moos.32:33)

        Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi. Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat.(Hepr.10:26-27)

        Jos vanhurskas tekee syntiä, ei hänen vanhurskautensa silloin pelasta häntä. Ja jos jumalaton luopuu jumalattomuudestaan, ei hänen jumalaton elämänsä vie häntä tuhoon. Vanhurskas taas ei syntiä tehdessään enää voi turvata vanhurskauteensa.(Hes.33:12)

        "Herra, onko niin, että vain harvat pelastuvat?" Jeesus vastasi: "Kilvoitelkaa päästäksenne sisään ahtaasta ovesta. Minä sanon teille: monet yrittävät mennä sisään mutta eivät siihen kykene.

        "Tulee hetki, jolloin talon isäntä nousee ja sulkee oven. Kun te sitten seisotte ulkona, kolkutatte ovelle ja huudatte: 'Herra, avaa meille!', hän vastaa: 'Keitä te olette? En tunne teitä.'

        Silloin te alatte selittää: 'Mehän söimme ja joimme sinun kanssasi, ja sinä opetit meidän kaduillamme.'

        Mutta hän sanoo: 'Keitä te olette? En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, kaikki te vääryydentekijät.'
        (Luuk.13:23-27)

        Menestysteologia

        ”Jumala tekee sinut rikkaaksi, kun kylvät tämän opettajan tai seurakunnan työhön. Mitä uhraat Jumalalle, Jumala antaa satakertaisesti takaisin” sanoo tämä oppi.

        ”Olemme Jumalan lapsia ja Jumalan perintöosa kuuluu meille! Meillä on oikeus vaatia osamme Isän perinnöstä!”

        Kuka vaatikaan oman osuutensa isänsä perinnöstä? Tuhlaajapoika! Ja saatuaan osansa perinnöstä hän ajautui hyvin kauas isästään.

        Jumala on luvannut antaa meille kaiken, mitä tarvitsemme. Raamattu ei lupaa, että Jumala tekisi meistä rikkaita. Jeesus sanoi, että rikkaiden on hyvin vaikeaa päästä Taivasten valtakuntaan.

        Karttakaa tarkoin kaikenlaista ahneutta. Ei kukaan voi rakentaa elämäänsä omaisuuden varaan, vaikka sitä olisi kuinka paljon tahansa.(Luuk.12:15)

        "Totisesti: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Minä sanon teille: helpompi on kamelin mennä neulansilmästä kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan."(Matt.19:23-24)

        Yksikään palvelija ei voi palvella kahta herraa. Jos hän toista rakastaa, hän vihaa toista; jos hän on liittynyt toiseen, hän halveksii toista. Te ette voi palvella sekä Jumalaa että mammonaa.(Luuk.16:13)

        Ne, jotka tahtovat rikastua, joutuvat kiusaukseen ja lankeavat ansaan, monenlaisten järjettömien ja
        vahingollisten halujen valtaan, jotka syöksevät ihmiset tuhoon ja perikatoon.

        Rahanhimo on kaiken pahan alkujuuri. Rahaa havitellessaan monet ovat eksyneet pois uskosta ja tuottaneet itselleen monenlaista kärsimystä.(1.Tim. 6:9-10)

        Kylvö ohdakkeisiin tarkoittaa ihmistä, joka kuulee sanan mutta jossa sana ei tuota satoa, koska tämän maailman huolet ja rikkauden viettelys tukahduttavat sen.(Matt.13:22)

        Haudatkaa siis se, mikä teissä on maallista: siveettömyys, saastaisuus, intohimot, pahat halut ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta. Niiden vuoksi Jumalan viha kohtaa tottelemattomia ihmisiä. (Kol.3:5-6)

        Hengessä juopottelu

        ”Jumala haluaa juottaa meidät Pyhän Hengen viinillä juovuksiin ja pitää meille juhlat.”

        Tässä liikkeessä opetetaan pyytämään Herralta Pyhän Hengen viiniä, joka juovuttaa.

        Olen nähnyt ihmisten ”juopuessaan hengestä” kaatuvan niin, että heihin sattuu, tai kaatuvan muiden päälle satuttaen heitä. Ystäväni kertoi minulle, kuinka lattiaan kaaduttuaan jokin henki kouristi häntä niin, että hänen päänsä hakkasi lattiaan kipeästi. Olen nähnyt, kuinka hengestä juopuneita ihmisiä täytyy pitää kiinni, kun nämä hoippuessaan kuin näkymättömän voiman ohjaamina ovat koko ajan kaatumassa muiden päälle. Pyhä Henki ei toimi näin. Pyhä Henki ei aiheuta kipua ja vaaratilanteita!

        Olen myös nähnyt, kuinka hengen voimasta kaatuneet ihmiset kiemurtelevat maassa kuin käärmeet ja sähisevät!
        Jotkut nauraa käkättävät rumasti ja tuo nauru kuulostaa aivan pirujen räkätykseltä.

        "Kaikki, joita sydämeni kauhistuu, sinä kutsuit tänne kuin juhlaan. Herran vihan päivänä ei ollut pelastunutta, kukaan ei päässyt pakoon. Voi lapsiani, jotka synnytin ja kasvatin! Vihollinen teki heistä lopun."(Val.2:22)

        Tulkoon heidän pitopöytänsä heille ansaksi ja satimeksi, kompastukoot he siihen ja saakoot rangaistuksensa.
        (Room.11:9)

        Kun he ovat hurjimmillaan, minä järjestän heille pidot, juotan heidät juovuksiin, niin että he ratkeavat hillittömään riemuun. Sitten he vaipuvat uneen, josta eivät koskaan herää, sanoo Herra..(Jer.51:39)

        Kaiken loppu on lähellä. Olkaa siis ymmärtäväiset ja raittiit voidaksenne rukoilla.(1.Piet.4:7)

        Älkää juopuko viinistä, sillä siitä seuraa rietas meno, vaan antakaa Hengen täyttää itsenne.(Ef.5:18)

        Pitäkää varanne, etteivät juopottelu ja päihtymys tai jokapäiväisen elämän huolet turruta teitä, niin että se päivä yllättää teidät niin kuin ansa. Sitä päivää ei vältä yksikään, joka maan päällä elää.(Luuk.21:34-35)


      • raamatusta

        Kuka voivottaa, kuka vaikertaa? Kuka rettelöi, kuka haastaa riitaa? Kuka hankkii kolhuja syyttä suotta? Kuka katsoo harottavin silmin?

        Se, joka viipyy viinin ääressä, se, joka etsii maustejuomaa.

        Älä katsele viinin hehkuvaa punaa, älä katso sen välkettä maljassa. Helposti se valahtaa kurkusta alas, mutta perästäpäin se puree kuin käärme, iskee myrkkyhampaillaan kuin kyy. Silmäsi näkevät outoja, puheesi ovat hullun houreita. Olet kuin aalloilla keskellä merta, kuin maston nenässä mainingeilla. "Minut piestiin, mutta en tuntenut mitään, minut hakattiin, mutta en tiennyt mitään. Milloin pääni selviää? Pitäisi päästä hakemaan lisää."(Snl.23:29-35)

        Jae kuvaa suoraan kokemuksiani eräässä seurakunnassa. Monet todella kolhivat itseään, olivat riitaisia, käyttäytyivät ja näyttivät samalta kuin oikeasti juopuneet.

        Vaikka kokouksissa oli hauskaa, aina jälkeenpäin minulla oli pitkään paha olo. Uskon sen johtuvan siitä, että valeherätyksen demonit todellakin purevat perästäpäin kuin kyy. Olin myös fyysisesti niin kipeä näiden kokousten
        jälkeen, että monille valittelin oloni olevan kuin minut olisi pesäpallomailalla hakattu! Uskon, että demonit olivat todellakin minut piesseet tietämättäni.

        Ketkä joutuvat eksytykseen?

        Tähän eksytykseen hukkuvat ne, jotka eivät todella seuraa Jeesusta. Jeesuksen oikeaan seuraamiseen kuuluu jatkuva parannuksenteko, itselleen kuoleminen, täydellinen kuuliaisuus Jumalalle ja Sanalle.

        Jos etsit Jumalan tarjoamaa rikastumista, hauskanpitoa ja siunauksia, eksyt. Jos etsit itsellesi lisää voitelua, kykyä tehdä ihmeitä päästäksesi esille, eksyt. Jos etsit jotain muuta kuin Herraa itseään, eksyt.

        Miten välttää eksytys?

        Etsi vain Herraa itseään! Silloin Jumala suojelee sinut, avaa silmäsi näkemään ja tarvittaessa ohjaa pois vaarallisista seurakunnista.

        Ole nopea katumaan. Tarkkaile rehellisesti itseäsi. Aina, kun sinussa nousee negatiivisia tunteita tai ajatuksia, pyydä niitä Herralta anteeksi ja pyydä Jeesusta poistamaan nämä pahat taipumuksesi! Esim. kun huomaat, että ylpeys sinussa nostaa päätään tai vihastut, pyydä Jeesusta puhdistamaan sinusta kaikki ylpeys ja viha.

        Valeherätys eksyttää monet, sillä se tarjoaa hauskanpitoa ilman ikävää saarnaa synnistä ja helvetistä.

        Kuitenkin tämä voima, mitä luullaan Jumalan kirkkaudeksi, on valtava demoniparvi. Demonit menevät kaikkiin, jotka osallistuvat näihin väärässä hengessä tapahtuviin kokouksiin ja hyväksyvät sen opit.

        Tämä ilmenee uskovissa lihallisuuden voimistumisena. Uskovissa alkaa esiintyä riitaisuutta, kilpailunhalua, vihamielisyyttä, erilaisia pahoja himoja, kaikenlaisen negatiivisuuden huomattavaa kasvua. Demonit vahvistavat synnillisiä ajatuksia, tunteita ja haluja saaden monet lankeamaan. Kauhistuttavinta tässä on se, että jolleivät uskovat elinaikanaan tee parannusta näistä synneistä, tämä väärä herätys vie heidät kadotukseen!

        Kun valeherätys on levinnyt maailmanlaajuisesti kaikkiin tuomittaviin seurakuntiin, Jumalan tuomio iskee. Babylon sortuu yhdessä yössä.

        Yhtenä päivänä maailmanlaajuisesti nämä demonit manifestoituvat avoimesti ja alkavat piinaamaan eksytykseen menneitä kristittyjä. Heidän lihansa luovutetaan Saatanan kuritettavaksi. Monet sairastuvat vaikeisiin ja tuskallisiin sairauksiin ja ne, jotka ovat paatuneet niin, etteivät rikkimurrettuinakaan tekisi parannusta, kuolevat tähän vitsaukseen.

        Tuo mies on luovutettava Saatanalle ja niin annettava hänen ruumiinsa tuhoutua, jotta hänen henkensä pelastuisi Herran päivänä.(1.Kor.5:5)

        Jae kertoo, että Herra voi luovuttaa synnissä elävien kehot Saatanan tuhottaviksi, jotta heidän sielunsa voisi pelastua.

        Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: "Lähtekää pois, jättäkää hänet, te, jotka olette minun kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille, joilla häntä lyödään.

        "Hänen syntiensä röykkiö ulottuu jo taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan.

        Tehkää hänelle niin kuin hän on tehnyt muille, maksakaa kaksin verroin hänen teoistaan. Siihen maljaan, johon hän on toisille juomansa sekoittanut, sekoittakaa häntä itseään varten kahta katkerampi juoma.

        Minkä hän on mainetta ja rikkautta ahnehtinut, saman verran antakaa hänelle tuskaa ja murhetta. Hän vakuuttelee yhä itselleen: 'Minä olen kuningatar ja istun valtaistuimella. Leski en ole, surua en ikinä koe.'

        Sen tähden häneen iskevät yhtenä ja samana päivänä kaikki hänelle langetetut vitsaukset, rutto, murhe ja nälkä,
        ja hänet poltetaan tuhkaksi. Väkevä on Herra Jumala, joka hänet on tuominnut!(Ilm.18:4-8)

        Jae varoittaa luopuneesta seurakunnasta, Babyloniasta. Se kehottaa jättämään langenneet seurakunnat, ettei joutuisi osalliseksi niiden tulevasta tuomiosta!

        jatkuu...


      • raamatusta

        Valeherätys on lähtöisin ns. Toronto-ilmiöstä. Tämän valeherätyksen piiriin kuuluvat kaikki liikkeet ja saarnaajat, jotka ovat olleet Toronton seurakunnan kanssa yhteydessä. Tai tekemisissä sellaisen henkilön kanssa, joka on ollut yhteydessä Toronton seurakunnan tai sen kanssa tekemisissä olleen henkilön kanssa. Sillä tämän ”herätyksen” takana on henkivalta, joka tarttuu ihmisestä toiseen, kun henkilö joutuu tämän ”voitelun alle”.

        Raamatussa on myös kerrottu, kuinka AINA, kun Jumalan kansa on elänyt synnissä, Jumala on lähettänyt rangaistuksen, jossa suuri osa Israelin kansasta on kuollut syntiensä tähden! Sama on tapahtuva meidän päivinämme, nyt vain koko Jumalan kansalle, johon me kristityt kuulumme.

        Varoitus epäjumalien palvelemisesta

        Veljet, haluan teidän tietävän, että isämme vaelsivat kaikki pilven johdattamina ja kulkivat meren poikki.

        Kaikki he saivat pilvessä ja meressä kasteen Mooseksen seuraajiksi.

        Kaikki he söivät samaa hengellistä ruokaa ja joivat samaa hengellistä juomaa. Hehän joivat siitä hengellisestä
        kalliosta, joka kulki heidän mukanaan; tämä kallio oli Kristus.

        Mutta useimmat heistä Jumala hylkäsi, kohtasihan heidät tuho autiomaassa.

        Näin heistä tuli meille varoittavia esimerkkejä: meidän ei pidä himoita pahaa, niin kuin he tekivät.

        Älkää ruvetko palvelemaan epäjumalia niin kuin jotkut heistä. Kirjoituksissa kerrotaan: "He istuivat syömään ja
        juomaan, ja sitten he nousivat tanssimaan."

        Älkäämme antautuko siveettömyyteen niin kuin jotkut heistä; heitä kuoli yhtenä päivänä kaksikymmentäkolmetuhatta.

        Meidän ei myöskään tule koetella Herran kärsivällisyyttä, niin kuin jotkut heistä tekivät; he kuolivat käärmeenpuremiin.

        Älkää liioin nurisko niin kuin jotkut heistä; he saivat surmansa kuolemanenkelin kädestä.

        Nämä tapahtumat ovat varoittavia esimerkkejä, ja ne on kerrottu ojennukseksi meille, joiden osana on elää lopun aikoja.

        Joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei kaadu.(1.Kor.10:1-12)

        Laulu viinitarhasta

        Ystävästäni minä tahdon laulaa, laulun rakkaasta ystävästäni ja hänen viinitarhastaan. Ystävälläni oli viinitarha
        hedelmällisellä rinnemaalla.

        Hän muokkasi sen, perkasi puhtaaksi kivistä ja istutti sinne jaloa viiniköynnöstä, hän rakensi sen keskelle vartiotornin ja louhi kallioon viinikuurnan. Hän odotti makeiden rypäleiden satoa, mutta tarha kasvoi villimarjoja.

        Ja nyt, Jerusalemin asukkaat ja Juudan miehet, ratkaiskaa minun ja viinitarhani asia!

        Mitä pitäisi vielä tehdä viinitarhalleni? Mitä jäi tekemättä? Minä odotin siltä rypäleitä, miksi se kasvoi villimarjoja?

        Nyt kerron teille, mitä teen viinitarhalleni. Minä revin aidan sen ympäriltä, ja se jää eläinten laitumeksi, minä hajotan sen muurin, ja se jää kaikkien tallattavaksi

        Minä jätän tarhani hylkymaaksi. Sitä ei enää kitketä, ei karsita, siihen nousee ohdaketta ja orjantappuraa. Minä kiellän pilviä sille vettä satamasta.

        Herran Sebaotin viinitarha on Israelin kansa ja Juudan heimo se köynnös, josta hän iloitsi. Hän odotti oikeuden valtaa, mutta kaikki oli mielivaltaa, hän tahtoi vanhurskasta hallitusta, mutta kuuli vain katkeraa valitusta.(Jes.5:1-7)

        Ystävä on Jeesus, viinitarha seurakunta. Hän odotti meidän tekevän hyvää hedelmää, mutta villimarjat kuvaavat syntistä seurakuntaa.

        Minä revin aidan sen ympäriltä, ja se jää eläinten laitumeksi, minä hajotan sen muurin, ja se jää kaikkien tallattavaksi kuvaa tästä seuraavaa rangaistusta: suojelu vedetään seurakunnalta pois, mitä muurin hajotus kuvaa. Seurakunnasta tulee eläinten laidunmaa, eli demonit tulevat tuhoamaan sitä.

        Kieltäessään pilviä vettä satamasta Jumala ottaa siunauksensa pois, Pyhän Hengen sateita ei tule. Ohdake ja orjantappura kuvaavat vääriä opettajia ja opetuksia, sekä näiden hyväksymisen seurauksena demonisoituvia ihmisiä.

        Lisää aiheesta varoittavia kohtia:

        Jer. 8:4-17

        Jer. 25:4-9

        Jes. 5:8-30

        Joel 1:2-20

        Hes. 33:1-20


      • raamatusta

        Liisa Nuutisen uni v. 1986

        Koen, että minun tulee tuoda julki vuonna 1986 tuolloin 6-vuotiaana näkemäni uni. Olen ei-uskovasta kodista, eikä minulle oltu luettu Raamattua, enkä näin ollen ollut koskaan kuullut raamatunkohtaa, jossa puhutaan kuun vereksi muuttumisesta.

        Uni meni näin: Olin äitini kanssa silloisen kotimme pihalla, kun täysikuu muuttui punaiseksi. Silloin kaikkien talojen katot aukesivat niin, etteivät ne antaneet enää minkäänlaista suojaa ja samaan aikaan taivaalta alkoi pyörähdellen ja pirullisesti nauraen laskeutumaan tanssivia aaveita. Tunsin, että ne olivat pahoja ja vaarallisia. Silloin tiesin, että meidän on äitini kanssa paettava, ja lähdimme juoksemaan karkuun niin nopeasti kuin vain ikinä pystyimme.

        Selitys: nykyään ymmärrän, että unen aaveet olivat demoneita. Uskon, että osana lopunajan tuomioita Jumala ottaa suojeluksensa pois tavallisten ihmisten kotien yltä, ja yhä useammat ihmiset joutuvat kohtaamaan demonista aktiviteettia kotonaan. Uskon, että demoninen aktiviteetti ja siitä johtuva "kummittelu" tulee lisääntymään, mitä pidemmälle lopunaikoja eletään.

        Tähän kätkeytyy kuitenkin myös käänteinen siunaus: ihmiset joutuvat omakohtaisesti kokemaan, että hengellinen todellisuus on olemassa. Silloin he voivat etsiessään apua vapautuakseen demonisesta aktiviteetista pelastua kääntyessään apua saadakseen kristinuskon puoleen, kun mikään muu ei enää auta. Uskon, että Jumala haluaa tälläkin tavoin ravistella hereille nukkuvia, vielä pelastumattomia ihmisiä.

        Kristittyjen tulee varustautua ja hankkia tietoa vapauttamistyöstä, riivaajien karkotuksesta ja tällaisia kohtaamaan joutuneiden ihmisten auttamisesta. Olihan demonien ulosajo yksi Jeesuksen päätehtävistä maan päällä.

        "Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa spitaalisia ja ajakaa pois pahoja henkiä." (Matt. 10:8) Se oli käsky tehdä näitä kaikkia, ei kehotus valita niistä itseään eniten miellyttävä palvelutehtävä.

        Koen, että varoitus koskee myös kristittyjä: puhdistakaa elämänne kaikesta synnistä, jottei paha saa valtaa teihin! Demonien aktiviteetti tulee lisääntymään ja jos niillä on synnin portin kautta oikeus elämääsi, joudut vaikeuksiin.

        Lopuksi: 28.9.2015 on verikuu Lehtimajanjuhlan aikaan, viimeinen neljän verikuun sarjasta, jolloin kuu muuttuu "punaiseksi".


      • raamatusta

        Vesan uni v. 1984

        Näin yöllä näyn kaltaisen unen ollessani noin viidentoista vuoden ikäinen. Tämän tapauksen jälkeen kului vielä viisitoista vuotta, jolloin tulin uskoon ja otin Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaiseksi vapahtajakseni.
        Nyt olen ollut uskossa noin kymmenen vuotta, mutta kyseinen uni on jäänyt lähtemättömästi mieleeni.

        Kuuntelin nuorena usein heavy musiikkia asuessani vanhempieni luona. Oman huoneeni seinällä oli Iron Maidenin juliste, jossa naurava demoninen peto hallitsi helvetin tulen valtakunnassa, ja sen toisessa kädessä paloi maaginen tulen liekki. Kyseinen demoni on Iron Maidenin, Number of the beast levyn kannessa. Ihailin usein tätä demonia ja sen maagista voimaa jopa niin paljon, että toivoin sen olevan todellinen.

        Tähän liittyen näyn omainen uneni alkoi, josta tuli apokalyptinen seikkailu, päättyen Taivasten Valtakuntaan. Uni alkoi siitä kun olin viidentoista vuoden ikäinen, asuessani vanhempien luona.

        Yöllä unessani avasin ulko-oven ja hämmästyin sitä kuinka maisemat olivat muuttuneet. Vanhempien omakotitalo olikin normaalilta asutusalueelta vaihtunut suuren kukkulan päälle, josta avautui erikoinen näkymä alas suureen laaksoon, jonne hämärä oli laskeutunut ja alhaalla laaksossa näkyi kaupunki.

        Kaupungin takaa näkyi tumman oranssin, punaisen ja violetin värien sulautuvan mustaan taivaaseen muodostaen kaupungin ylle maagisen hehkun. Kerrostalojen yläpuolella liikkui suuri demoninen henkiolento, joka hallitsi kaupunkia. Demoni oli samanlainen, joka oli huoneeni seinällä olevassa julisteessa ja sen toisessa kädessä paloi maaginen tulen liekki. Kun näin demonin, se veti kiehtovalla voimalla puoleensa. Nostin käteni ylös kaupunkia kohti ja sanoin kavereille, että lähden demonin luokse. He eivät ehtineet edes mukaani. Tässä kohdassa uneen tuli katkos, joka jatkui heti uudella osalla liittyen samaan tarinaan.

        Olin demonin hallitsemassa kaupungissa ja huomasin joutuneeni petetyksi ja vangiksi sinne. Aloin kapinoida kaupungissa demonin valtaa vastaan päästäkseni pois, mutta huomasin, etteivät voimani riittäneet siihen. Ymmärsin pian, että kukaan ei koskaan tule pääsemään täältä pois, mutta kaiken ahdinkoni ja taisteluni keskellä, jokin erilainen voima, joka liikkui salaa kaupungissa, tuli avukseni ja kannusti jatkamaan kapinointia demonia vastaan. Hämmästyin sitä koska tiesin, että kapinointi oli kiellettyä demonia vastaan.

        Tämä demonin vastainen Henki johdatti minua sisäisen maailmani kautta salaisiin paikkoihin, jossa tapasin toisia ihmisiä, joilla oli sama yhteinen päämäärä päästä kaupungista pois. Demonin vastainen Henki varusti meitä taistelemaan demonia vastaan ja antoi suuren yhteisen voiman käyttöömme, kun kokoonnuimme yhteen. Henki johdatti meitä suurella vauhdilla kaupungin sokkeloisia katuja pitkin, jolloin salamat löivät tulta, kun törmäsimme demonivoimien kanssa yhteen lennättäen meidät vastakkaisiin suuntiin.

        Välillä oli yksinäisiä kausia, jolloin ei ollut yhteistä johdatusta. Silloin kuljin pää painuksissa tuntien kaupungin raskauden ylläni, kunnes jälleen kokoonnuimme yhteen, jolloin Henki voimistui meissä kuljettaen uudelleen suurella vauhdilla kaupungin katuja ja lyöden yhteen demonivoimien kanssa heittäen meidät vastakkaisiin suuntiin.

        Tällaista elämää kaupungissa oli, yksinäisiä hetkiä, yhteistä johdatusta ja yhteenottoja demonivoimia vastaan. Kaikilla oli yhteinen päämäärä päästä kaupungista pois. Tätä kiertokulkua tuntui jatkuvan loputtomiin, kunnes kaikki huokailimme loppuun nääntyneinä ja ihmettelimme, kuinka tämä tuntui jatkuvan loputtomiin. Sitten uneen tuli jälleen katkos.

        Unen kolmas osa jatkui hiukan sen jälkeen, mihin toinen osa oli päättynyt. Unessa ei näytetty, miten olin päässyt pois kaupungista ja mitä siinä yhteydessä oli tapahtunut, mutta uni jatkui siitä kun olin pakenemassa kaupungista pois kapeaa polkua ylöspäin kohti vuorta, joka oli kaupungin vierellä. Kanssani oli neljä muuta ihmistä ja seurasin heitä kaikin voimin yhdessä paetaksemme. Demonin voima veti meitä kaikkia puoleensa ja tiesimme, ettei kenelläkään ollut varaa pysähtyä paikoilleen. Paetessamme vuorelle yhä ylemmäksi vilkaisin samalla nopeasti taakseni kohti kaupunkia. Näin sen päällä liikkuvan demonisen henkiolennon, joka hallitsi siellä. Tiesin että kaupunkiin jäi vangiksi paljon ihmisiä, jotka joutuvat ikuiseen kadotukseen.

        jatkuu...


      • raamatusta

        Pakenimme yhä kauemmaksi kaupungista. Demonin vaikutus meihin heikkeni mitä edemmäksi pääsimme siitä. Enää päämäärämme ei ollut kaupungista pois pääseminen, vaan kuljimme samalla kohti uutta luvattua maata, Taivaan Paratiisia. Mutta hengellinen pimeys ympärillämme oli niin vahvaa, että ajatus Taivaan Paratiisista tuntui hyvin epätodelliselta. Tosin meillä ei ollut enää mitään muutakaan vaihtoehtoa jäljellä kuin Hengen antama sisäinen johdatus, johon meistä jokainen oli laittanut kaiken toivonsa. Henki johdatti meitä yhä kauemmaksi kaupungista, kauaksi pois kaiken yhteiskunnan ulkopuolelle. Oli pitkä vaellus edessä. Sitten uneen tuli katkos.

        Neljäs osa unesta alkoi heti siitä, mihin edellinen osa oli päättynyt. Olimme jossakin kaukana kaiken yhteiskunnan ulkopuolella, syvällä maailman korvessa, jossa meillä oli pieni leiri. Lunta ei ollut, mutta oli hämärää. Emme enää paenneet, vaan olimme leiriytyneet paikoillemme ja odotimme. Tiesimme että olimme kukin tehneet oman tehtävämme ja se oli tullut päätökseen. Tiesimme myös, että pian tulisi tapahtumaan ylöstempaus, jolloin pääsemme Taivaan Paratiisiin ja tätä hetkeä meidän tuli odottaa, mutta maailman yllä olevan hengellisen pimeyden vuoksi Paratiisiin siirtyminen tuntui hyvin epäuskottavalta ajatukselta.

        Aika kului, mutta mitään Paratiisiin siirtymistä ei tapahtunut. Hengen vaikutus meissä tuntui vain vähentyvän päivä päivältä. Olimme kaukana kaikesta yhteiskunnasta ja maailman yllä yhä lisääntyvä hengellinen pimeys tuntui olevan läpitunkemattoman syvä. Aika tuntui loputtoman pitkältä.

        Olimme tavan mukaan kokoontuneet nuotion ympärille, oli pimeää, ei ollut mitään merkkiä muutoksesta, eikä kukaan enää odottanutkaan mitään pian tapahtuvaksi, sillä odotimme vain jotain kaukaista ja epätodellista tapahtumaa. Ensimmäinen asia, minkä huomasimme, oli Hengen vaikutuksen äkillinen voimistuminen. Se tapahtui nopeasti, huomasimme sen yhtä aikaa, olimme kaikki herkkiä se vahvistumiselle. Se oli aina merkki jostain muutoksesta. Katselimme toisiamme, hei! Nyt tapahtuu jotain. Hengen vaikutus vahvistui, pimeässä alkoi näkyä hohtavan valkoista sumua.

        Aloimme huutaa hämmästyksestä, nuotion ympärillä syntyi sekasortoinen tilanne, juoksimme kukin eri suuntiin, yritimme selvittää mitä oli tapahtumassa. Valoisa sumu ja Hengen vaikutus lisääntyi nopeasti, emme nähneet enää toisiamme, se laskeutui päällemme, oli kirkasta, mutta en nähnyt enää suoraksi ojennettua kättäni. Samassa ajan ja paikan taju katosi. Uneen tuli katkos.

        Viides osa unesta jatkui jälleen siitä, mihin edellinen osa oli päättynyt. Olin Taivaan Paratiisissa, ruumiini oli muuttunut erilaiseksi, josta hohti kirkkaus. Näin Paratiisissa lapsuuden ajan naapurini. Olemukseni kirkkaus ja rakkaus hohti tätä perhettä kohti. Kun he tunnistivat minut, hämmästys oli suuri. Samassa heidät valtasi ilo, he alkoivat hyppiä ilon vallassa huutaen nimeäni. Olemukseni kirkkaus ja rakkaus ja heidän vilpitön lapsen ilonsa olivat viimeiset muistot, mitkä jäivät mieleeni Taivaan Paratiisista, johon uni päättyi.


    • lähetti

      Minä olen miettinyt pienellä päälläni, et jos nämä pakolaiset joita Suomeen tulee ovatkin Jumalan johdattamia sukujuuriltaan juutalaisia jota he eivät tiedä taustastaan kuten es. irakilaiset ja syyrialaiset

    • KTSEiKirj

      Me kunnon kristityt toki autamme pakolaisia kuten pääministeri Sipilä ja toivotamme heidät TERVETULLEIKSI Suomeen!

      En ole yllättynyt siitä, että tekokristilliset laitalahkolaiset, jotka vihaavat palestiinalaisia, vihaavat muitakin arabeja eivätkä tahdo heitä auttaa.

    • raamatusta

      ylös

    • varsinmielen

      -kiintoinen ketju

    • ylöös

      ylös

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe