MISSÄ HÄJYT NYT.

Talontytär

Onko häjyjen suvun pojat nykyjään lastenlikkana vai missä,kun eivät puolusta alueitaan niin kuin Antit aikoinaan historian mukaan. Tietojeni mukaan härmään ei otettu evakkokarjalaisia eikä rekkahameheimoa ,jolloin siellä oli vielä jonkinkokoinen ns miesten joukko jotka piti yllä sitä jotta vereen ei sekoitu kaikenmaaliman ryssien ynm ainesta ja perimä pysyy puhtaana. No nyt vuoden päästä kätilöt vetää ulos pikkumustia isisin uusia soturiaineksia.
Näin siinä käy kun maassa miesten tilalla on vain väpelöitä sinisilmäiset on vanhastaan sanonta typeristä.

30

99

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • junasmenijo

      ooooh-hhoh aivan kiihotun tuosta kiihotuksestas Onvaan niin "passe" kuten fransmannit sanoo

    • hade34

      Eiköhän ne perimät oo alkanu sekoottua vasta 50-luvun jälkeen, kun väki alkoi muuttaa sinne sun tänne, ja autoillakin alkoi päästä. Härmäänkin on autoistumisen jälkeen tullut jos jonkinlaista geeniperimää. Kaikenlaisia luiskaotsia ja pullaposkia löyty siis härmästäkin. Suomalaiset ovat monenkirjavaa sakkia, ja perimät sekoittunu niin hyvin, ettei niistä ota enää pirukaan selvää.

      Ainoa mitattavissa oleva normi, on keskipituus. Keskipituus pienenee etelästä pohjoiseen mentäessä. Härmä on varmaan aika lähellä koko Suomen keskiarvoa. Helsingin korkeudella porukka on keskimäärin pidempää kuin Härmässä. Härmälääset ovat siis keskivertoja lyhyenläntiä suomalaisia. Härmässä keskipituus on aika lähellä 178cm. Helsingin korkeudella keskipituus on 181cm, eli 3cm pidempi. Se ei tunnu paljolta, mutta kyllä niitä yli 190cm pituisia miehiä tulee keskimäärin enemmän vastaan juurikin eteläsuomessa. Että kyllä siellä härmäläinen tuntee itsensä jollain tapaa lyhyeksi. Sitten taas jos matkataan jonnekin Sodankylään jänkälle, niin jopas härmäläinenkin tuntee itsensä pitkäksi. Sodankylän korkeudella keskipituus on vain 175cm. Eikä siellä tule 190cm pituista vastaan. Sen sijaan alle 175cm pituisia on paljon. Siis jos puhutaan miehistä.

      Naisissa pituuserot ovat pienempiä kuin miehissä. Pohjoisen naiset ovat pääsääntöisesti luonnonlihavia ja persejalkaisia. Kun taas etelässä on sorjasäärisempää porukkaa, ja hoikempaa. Toki lihavia löytyy aina jokapaikasta. Myös finninaamaisuus lisääntyy pohjoiseen mentäessä. Lounaissuomesta löytyy kauniskasvoisimmat naiset, ainakin omaan makuuni. Lounaiseen kasvonpiirteeseen kuuluu hieman normaalia suurempi leuka, sekä särmikkäät puhtaat kasvonpiirteet. Pohjoisessa on taas pienet leuat, sekä pyöreämpi kasvonpiirre, ja niitä finnejä pursuaa. Finnit johtuu kai siitä luonnonlihavuudesta, ja rasvankeräämisestä. Pohjoisessa on kylmempi, ja elimistö kerää kai sen takia rasvaa enempi itseensä, vararavinnoksi, kylmää talvea varten.

    • rotupuhtus

      Jopas oli oikea arjalainen kallomittaaja asialla,olet 80 vuotta myöhässä.

    • vöyrin_kolli

      Vastaus kysymykseen: http://areena.yle.fi/1-916908
      Sama perse edellä puuhun meno jatkuu edelleen - mikään ei ole muuttunut. Kauhava kovaa vauhtia muuttumassa Lapuan sivukyläksi, sen jälkeen kun härmätkin viimein tajuavat Kauhavasta erota. Erityisen raskaasti kauhavalaiset ajattevat sitä mitä muu Suomi heistä ajattelee - ehkä se on vain heikon itsetunnon syytä. Nyt sitä itsetuntoa ollaan kohottamassa suorilla mamu-reittilennoilla Turkista Kauhavalle, mahtavat siinä turkkilaiset ihmissalakuljettajat nauraa partoihinsa. Tervemenoa varsinaiseen Hölmölään.
      https://tyhmyri.files.wordpress.com/2013/06/perillholmolassa.gif

      • gärhämä

        Ei Härmien tarvitte Kauhavasta erikseen erota. Koko kompleksi on tulevaa Suur-Lapuaa. Sama kohtalo on Järviseudulla, Suur-Lapuan takamaita. Nykyisen poliisipiirin kokoinen alue.


    • töita_taas_piloteille

      No mutta "pakolaisiksi" itseään väittävien PALAUTTAMINEN ei muuten enään onnistukaan reittilennolla, joudut vuokraamaan yksityislentokoneen ja pelle pelottoman lentäjäksi (toki näitä lentotaitoisia löytyy vielä Kauhavan slummeissa).
      Ei taida mennä ihan niin että postimerkki persuun ja rajalle.
      Lisäksi lennolle tulee muutama poliisi, joille maksetaan ulkomaankomennusrahat. Aivan - nyt sytytti. Tämän ökylennon maksat juuri - Sinä. Suomen presidenttikin lentää halvemmalla. Tervetuloa samat albaanit taas ensi kesänä, toivotaan parempia kelejä ensi kesälle ja parempaa lentokonetarjoilua.

    • Jooooo__

      Kyllä parasta on mennä naimisiin siskonsa tai veljensä kanssa,sitähän häjylandiassa on harjoitettu iät ja ajat ja sen kyllä huomaa!
      Pussihousukansa tärisee peloissaan kun ovat ymmärtäneet että ihmisiä ja elämää on myös härmän ulkopuolella.

    • Ja_lisäys

      Perimän puhtaana pysyminen tarkoittaa sukupuuttoa ajan kanssa.

    • Ervasti_haudasta

      Pohjanmaa-elokuvassakin sanottiin: Pohjanmaalla viisaus asuu vanhoissa naisissa.
      Sitä minä ihmettelen että ainakin omassa nuoruudessa ja vanhempien naisten keski-iässä pahat uutiset maailmalta kertoivat mellakoista lähi-idässä. Silloin jokainen pihtiputaan mummokin tiesi että ongelmia luvassa jos muslimeiden kanssa vehtaa.
      Mutta mitä sanoo nykypäivän brysseli-ohjatut poliitikot: muslimit ovat nyt hyviksiä ja sinunkin tulisi majoittaa pari kotiisi ... VMP, vittu mitä paskaa. Kyllä sen nyt tajuaa jokainen että jos pakolla siirretään toinen kulttuuri niin toinen lähtee - molempia ei voi olla (unohda moni...rikastuminen).
      Kun raiskauskeskus Kahavalle tulee ja alkuinnostuksen jälkeen n. 300 nuorta miestä lisätään 1000-2000 alkavat ne todelliset ongelmat jotka voivat hallitsemattomina mennä niin että Kauhava kokonaisuudessaan lakkaa olemasta ... naapuripitäjät tätä kai salaa toivovatkin. Suomen EU-liittovaltio on nyt päättänyt vaihtaa pullamössö-sukupolven toiseksi ja kaikki soraäänet ja isänmaallisuus on nyt tukahdutettava. Kysymys kuuluu vanhoille Kauhavan naisihmisille: Uskoisitteko että Suomessa syyttyy sisällissota ja pian sen jälkeen kolmas maailmansota jos hallitsematon maahantunkeutuminen tulee jatkumaan vuodesta toiseen ? SPR on väärän vallan kätyri.

      • VihapuheOnRikos

        Puheet "raiskauskeskuksesta" täyttävät rikoksen tunnusmerkit.

        Sinun kannatta toivoa, että ylläpito poistaa tekstisi ennen kuin poliisi näkee sen...


      • einenytkerkee

        Ei kuule poliisit kerkee nyt tollasia hoiteleen kun ne tekee työtä maahanmuuttoselvityksissä. Siinä meidän tulevaisuus:eipä tarvi poliiseja odotella apuun, jos niitä joskus itse tarttis, koska suomen poliiseja ei pian riitä auttamaan omia kansalaisia.


      • Totuuspuhe_on_nyt_muotia

        Haista sä sosiaalitantta ja tuleva LSK Business Raiskauskeskuksen kuumapovinen emakko siellä köökin puolella vetelä torttu.
        Minun kirjoittelujani ei ole koskaan ennakkosensuroitu netistä, editoitu on joskus - mutta jos minua ärsyttää sellainen kirjoitan vaan saman uudestaan. Minun sananvapauttani ei loukata, en kuulu lampaisiin. Internet sallii myös anonyymin kirjoittelun, asia joka sinullekin joku synkkä yö valkenee kun huomaat peiton alla kädet ja hetken päästä tusinan sellaisia ja toivoisit olevasi näkymätön.


      • Korpiryssä

        En on koskaan toivonut ennenaikaista kylmää talvea, melkein jopa rukoillut sitä tapahtuvaksi (vaikka ateisti olen). Hyytyis Tanskasta marssivat Ruotsiin ja jäisivät sinne, etteivät ehdi Pohjois-Suomeen vapaaseen kauttakulkuun asti. Mutta sitten heräsin, ne piruthan tulee sitten jäitä pitkin. Keles.
        Sammakkoennustajan sanoin: "Suomen pelasti ankarin ja kylmin talvi vuosisatoihin, puolukoita oli runsaasti sinä vuonna" -hallelujaaamenöö.


      • uiuiuii
        VihapuheOnRikos kirjoitti:

        Puheet "raiskauskeskuksesta" täyttävät rikoksen tunnusmerkit.

        Sinun kannatta toivoa, että ylläpito poistaa tekstisi ennen kuin poliisi näkee sen...

        "Puheet "raiskauskeskuksesta" täyttävät rikoksen tunnusmerkit.

        Haluatko tietää mikä etninen-/kansallinen ryhmä johtaa ylivoimaisesti Ruotsin seksuaalirikoksissa?


      • Mikäs_muu_
        Totuuspuhe_on_nyt_muotia kirjoitti:

        Haista sä sosiaalitantta ja tuleva LSK Business Raiskauskeskuksen kuumapovinen emakko siellä köökin puolella vetelä torttu.
        Minun kirjoittelujani ei ole koskaan ennakkosensuroitu netistä, editoitu on joskus - mutta jos minua ärsyttää sellainen kirjoitan vaan saman uudestaan. Minun sananvapauttani ei loukata, en kuulu lampaisiin. Internet sallii myös anonyymin kirjoittelun, asia joka sinullekin joku synkkä yö valkenee kun huomaat peiton alla kädet ja hetken päästä tusinan sellaisia ja toivoisit olevasi näkymätön.

        Sinä olet kuin lammas,päkätät tuota samaa virttä että ne vie kaikki naiset ja raiskaa kaikki.
        Ja vielä tyhmä lammas.


    • Pakolainenunkarissa
    • wtf123487qwerty

      Siirtolaisina Amerikas så, Eli elintasopakolaisina.

    • yyyyyyyyyyyy

      Mitä ihmeen puolustamissa tässä alueessa olisi!

    • viihtoori

      Saksalaaset valihtee parahat pakoolaaset ja jättää nämä raiskaajat ja rikolliset junihin ja tuo ruohtin kautta meille. Perkele kyllä nyt tarvittahisin Kosolan kaltaasia miehiä ajeluttahan nämä ministeerit jat petuiinit venälle niinku 1930-luvulla tehtihin.

      • eniga

        Ootko jostain Kaustisen suunnalta, murtheesta päätelhen?


    • joskII

      EIKÖ LAPUAN TASAPÄÄT NYT ENÄÄ AUO PÄÄTÄNSÄ TÄÄLLÄ, HEJAA PÖNTINEN KAIKKIEN KARVAPALLIEN YSTÄVÄ?.

    • Josk11

      siinä on mies joka seisoo sanojensa takana!!>},,)"")

    • Heh_naurattaa

      Pussihousukansa taas tärisee peloissaan paskat housuissa kun on selvinnyt että Kauhavan ulkopuolellakin on elämää ja ihmisiä ja jopa toisen värisiä.

      Keuruu teki päätöksen olla ottamatta,mutta nyt muutaman päivän jälkeen asia otetaankin uudelleen esiin ja pakolaiset tulee Keuruulle.

    • mopompompo

      Ne järiestelöö mopo Meettinkiä johonku parkkipaikalle

    • Vastuu.tonta

      Juha on varsinaane vastuumestari!

    • perse_ylös_sohvalta

      Naiset ovat Suomen tulevaisuus, siksi heillä on täysi oikeus peräänkuuluttaa miehiään tekemään jotain sen eteen, ettei yhteiskuntarauha lopu tämän vuosikymmenen aikana Suomesta. Jatkosta nyt puhumattakaan. Perkele äijät teidän kanssa !
      http://mvlehti.net/2015/09/13/lukija-missa-ovat-meidan-miehet/

      • kotitaloustunti

        Naisissa toki on se tulevaisuus, mutta jatkossa heidän mielipiteitään ei tulla kuulemaan. Aivan sama mitä räyhäisivät - turpiin tulee:

        http://is.gd/feministi


    • kuusivarpaistenkylä

      Turvallisinta toki olis pariutua sisarusten tai serkkujen kesken. Silloin olis puhtoinen perimä. Ilmeisesti näin on tehty pitkään ja vaukutuksena on saatu erityisen kapea putkinäkö sekä kyvyttömyys lukea historiaa.

    • Härmä_kaupunki

      Härmäläisillä (kauhava on jo menetetty ja se poistuu pian maailmankartalta) on ollut tapana turhan uhoilun sijasta tehdä asioita ja oppia omista virheistään. Nyt vaaditaan tätä samaa kansallista tahtoa ja on aloitettava irtaantuminen kauhavan tulevasta slummista, mitä nopeammin se tehdään sitä paremmin taataan paikallinen elintaso ja orjatyövoiman käyttö on helpompaa kuin uudella Härmä-nimisellä kaupungilla ei ole näitä ylläpitovelvoitteita - kerätään kermat päältä. Teitä on nyt kutsuttu, on aika jättää hyvästit kauhavan entiselle "taajamalle".

    • Anonyymi

      tulitte, neste kärsämäki, miehet 2 lähdettiin ja tultiin.
      vuokra avokuisti, jossa maton tuuletustelineet pitää itse ostaa, ovat olleet koko ajan poliisiauton kääntämistä nivala

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5484
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      21
      2440
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1957
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      50
      1674
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1297
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe