Yli 7 miljardia todistetta kumoaa homoliitot

Maailmassa on yli 7miljardia ihmistä. Jokainen heistä on syntynyt ERI sukupuolta olevista vanhemmista. Ainuttakaan poikkeusta ei ole. Jokaisella ihmisellä on (tai ainakin on ollut) siten eri sukupuolta olevat isä ja äiti. Yhtään poikkeusta ei ole.
Näin yli 7 miljardia ihmistä todistaa biologisesti olemassaolollaan, että avioliitto on jo lähtökohtaisesti miehen ja naisen välinen liitto, eikä mikään muu yhdistelmä.
Tähän massiivisten todistajien joukkoon on tietysti lisättävä myös ne miljardit ihmiset, jotka ovat eläneet tuhansien vuosia ennen meitä.
"Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi Hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät. Ja Jumala siunasi, ja Jumala sanoi heille: Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet." (1.Moos.1:27-28)

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaysus

      Nyt menee jo heikoksi. A) lisääntyminen ei edellytä avioliittoa B) avioliitto ei edellytä lisääntymistä. Olen huomannut, että joillekin, kuten Mark5:lle, tämä on ollut hyvin vaikea sulattaa.

      • "Nyt menee jo heikoksi. A) lisääntyminen ei edellytä avioliittoa B) avioliitto ei edellytä lisääntymistä. Olen huomannut, että joillekin, kuten Mark5:lle, tämä on ollut hyvin vaikea sulattaa"

        A) Lisääntyminen edellyttää avioliittoa, koska Jumala on säätänyt, että kaikkien sukupulisuhteiden oikea paikka on miehen ja naisen välinen avioliitto.
        B) Avioliiton tarkoitus on lisääntyminen, vaikka lisääntymistä ei aina tapahtuisikaan.


      • Jaysus
        Mark5 kirjoitti:

        "Nyt menee jo heikoksi. A) lisääntyminen ei edellytä avioliittoa B) avioliitto ei edellytä lisääntymistä. Olen huomannut, että joillekin, kuten Mark5:lle, tämä on ollut hyvin vaikea sulattaa"

        A) Lisääntyminen edellyttää avioliittoa, koska Jumala on säätänyt, että kaikkien sukupulisuhteiden oikea paikka on miehen ja naisen välinen avioliitto.
        B) Avioliiton tarkoitus on lisääntyminen, vaikka lisääntymistä ei aina tapahtuisikaan.

        A) Jos lisääntyminen edellyttäisi avioliittoa niin silloin ainoastaan hedelmättömien tai muutoin lasten saantiin kyvyttömät ihmiset tulisi rajata avioliitto-oikeuden ulkopuolelle.

        B) Kukin määrittää oman avioliittonsa tarkoituksen. Sitä kun ei enään tarvitse solmia niillä ehdoilla, jotka omat vanhemmat tai kylä asettaa.


    • voijaakoppia

      Ehkä näissä jaakobin fantasioissa avioliitto pitäisi nimetä siitosliitoksi. Jokaiselta lisääntymiskyvyttömältä oikeus siitosliittoutua tulee toki evätä.

    • asdfgasdfg

      Pullikointisi on turhaa. Sanomisillasi ei ole minkäänlaista merkitystä. Ovat kuin ripulia, tulee väkisin, muttei siitä kukaan pidä.

    • gkjkhgjk

      Haluatko kieltää lisääntymisiän ohittaneiden avioliitot, tai muuten vain lisäntymiskyvyttömien, oli syy mikä tahansa?

      Elämäntyönsä suurelta osin UNICEFissa, lasten auttamisessa, tehnyt Lindströmien pariskunta, kertoi että he päättivät olla hankkimatta lapsia itse, koska maailmassa on apua tarvitsevia lapsia muutenkin yllin kyllin ja omistivat elämänsä heidän auttamiselle.

      Olisiko pitänyt evätä heiltä avioliitto?

      • "Haluatko kieltää lisääntymisiän ohittaneiden avioliitot, tai muuten vain lisäntymiskyvyttömien, oli syy mikä tahansa"

        Avioliiton tarkoitus on lisääntyminen, vaikka se ei aina onnistuisikaan. Lapsettomuus ei kumoa sitä, että avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.
        "Lisääntymiskyvyttömyys" on pieni harha. Monet avioparit, joille lääkärit ovat sanoneet, etteivät he voi koskaan saada lasta, ovat saaneet lapsia sen jälkeen, kun heidän puolestaan on rukoiltu.
        Korkea ikä ei myöskään ole absoluuttinen este. Raamatussa kerrotaan kuinka Aabraham sai lapsen, kun hän oli 100 vuotias ja hänen vaimonsa Saara, 91 vuotias.
        Homopari sen sijaan ei voi koskaan saada lapsia, eikä se ole heillä edes tarkoituskaan. Siitä jo tiedämme, että homopari ei koskaan voi olla avioliitto.


    • ghdtyuty

      Onhan poikkeus Jeesus, jonka isä on pyhähenki. eikä mies Sinun kristittynä luulisi tämän tietävän. Jeesushan oli kristittyjen mielestä ihminen ja 1/3 jumala yhtä aikaa.

      Kumosit juuri Jeesuksen olemassaolon. Jeesusta ei siis ole jos pidät kiinni siitä mitä aloituksessasi kirjoitit - siis että jokaisella ihmisellä on isä ja äiti.

    • Jaska kirjoitat tuhansista vuosista mutta onko kulunut vain 6000 v. siitä kun maailma luotiin?

      Niin ja eräs Samuel kirjoitti veret seisauttavan tositarinan.

      23. Niin Saulin palvelijat puhuivat nämä sanat Daavidille. Mutta Daavid sanoi: "Onko teidän mielestänne niin pieni asia tulla kuninkaan vävyksi? Minähän olen köyhä ja halpa mies."
      24. Saulin palvelijat ilmoittivat hänelle tämän, sanoen: "Näin on Daavid puhunut".
      25. Niin Saul sanoi: "Sanokaa Daavidille näin: 'Kuningas ei halua muuta morsiamenhintaa kuin sata filistealaisten esinahkaa, että kuninkaan vihollisille kostettaisiin'". Sillä Saul ajatteli kaataa Daavidin filistealaisten käden kautta.
      26. Kun hänen palvelijansa ilmoittivat tämän Daavidille, miellytti Daavidia tulla näin kuninkaan vävyksi; ja ennenkuin määräaika oli kulunut umpeen,
      27. nousi Daavid ja lähti miehineen ja kaatoi filistealaisia kaksisataa miestä. Ja Daavid toi heidän esinahkansa, täyden määrän, kuninkaalle, tullaksensa kuninkaan vävyksi. Silloin Saul antoi tyttärensä Miikalin hänelle vaimoksi.
      28. Ja Saul näki ja ymmärsi, että Herra oli Daavidin kanssa, ja Saulin tytär Miikal rakasti häntä.
      29. Niin Saul pelkäsi vielä enemmän Daavidia, ja Saulista tuli koko elinajakseen Daavidin vihamies.
      30. Mutta filistealaisten ruhtinaat lähtivät sotaan; ja niin usein kuin he lähtivät sotaan, oli Daavidilla suurempi menestys kuin kaikilla muilla Saulin palvelijoilla, niin että hänen nimensä tuli sangen kuuluisaksi.
      Seuraava luku, 1Sam

      • "Jaska kirjoitat tuhansista vuosista mutta onko kulunut vain 6000 v. siitä kun maailma luotiin?"

        Kyllä suurin piirtein.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2399
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      173
      1529
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1376
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1095
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1089
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      967
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      875
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      699
    Aihe