SSSuomiPop Aamulypsy komppaa hallitusta

NimensäMukainen

SSSuomiPop Aamulypsy komppaa siinä määrin hallitusta että nimeen voisi lisätä vielä sunnuntailypsyn, ylityölypsyn ja arkipyhälypsyn. No kun ei ole itseltään pois, niin selkänahastaan maksavaa pieni- ja keskituloista duunarin voi aina laittaa maksajaksi ja lypsettäväksi. Yököttää noin poliittinen ohjelma joten vaihdan aina kanavaa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muuttakaa_sinne_Viroon

      Veronapisee muiden hyväosaisten kanssa liiasta verotaakasta ja loisivien työttömien korkeasta perusturvasta(?) vaikka telkusta nähty millaisessa lukaasissa Mr. Linnonmaa asustaa. Ei pitäisi moisilla vuosituloilla napista ja itkeä korkeaa verotusta, koskaan ennen ei ole paskanjauhannalla vastaavaa elintasoa Suomessa saavutettu. Ärsyttävää että radiostakin alkaa musiikin lomassa tulla SSSuomen yhtä ainoaa oikeaa EK-totuutta, vaikka maassa on 900.000 köyhää, joiden perusturva on huomattavasti alle Euroopan neuvoston suositusten, josta Suomi on saanut noottiakin.

      • aamunapisijat

        Lainaukset: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13877746/rikkain-prosentti-omistaa-pian-enemman-kuin-muut

        "Johtuu vain hyväosaisten verohaluttomuudesta, ei muusta. Köyhempi puolikas suomalaisista omistaa varallisuudesta 6% ja rikkaampi 94%. Rikkain 10% omistaa suomalaisten varallisuudesta jo yli 45%. Köyhimmän ja rikkaimman välinen ero on kasvanut samaan tahtiin ja pian köyhempi 50% omistaa 1% ja rikkain kymmenys 50% Suomen varallisuudesta. Aivan selvästi hyväosaiset eivät maksa tarpeeksi veroja, koska varallisuus kasvaa nopeammin kuin koskaan ja on suurempi kuin koskaan. Kermapersesukupolven hyväosaisten on siis turha parkua ja vinkua liian suuresta verotaakasta koko ajan, vaan maksaa verokunniavelkansa maksukyvyn mukaan kiitollisena, jotta tulevat sukupolvetikin voivat nauttia samalla tapaa hyvinvoinnista".

        Itkupotkuraivarikermapersesukupolvi. SuomiPop Aamulypsyn Jaajo Linnonmaa, Juha Perälä ja Juha Vuorinen itkupotkuraivoavat lähes joka aamu kuinka huonosti SSSuomen hyväosaisilla kermaperseillä menee, kun veroja joutuu maksamaan ihan liikaa. Vaan koskaan ei radiossa paskaa jauhamalla ole aikaisemmilla sukupolvilla ollut varaa ostella isoja lukaaleja, kierrellä vähän väliä maailmaa ja haukkua Maltalta Suomen työttömiä sisaaliturvan saajia, joiden tuloilla ei matkustella tai elellä leveästi. Veronmaksua pitäisi ilman muuta lisätä, jotta turhaan ulinaan ei hyväosaisilla olisi liikaa aikaa.


    • freemaconnii

      Media on aina eliitin hallussa, aina.

    • Jaajo_trolliarmeijassa

      Suomipop kokoomuksen talutusnuorassa
      boikottiin

      6.2.2015 9:59

      Kokoomuslainen Jaajo järjesti ilmaista mainosaikaa kannattamalleen puolueelle sen kannatuslukujen sukeltaessa. Kanava valehteli pääministerin soittaneen studioon spontaanisti, vaikka koko juttu oli ennalta sovittu.

      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1423156858806.html

      - Me teimme kyllä heti selväksi, että puhelu on sovittu etukäteen. Se on radion oma valinta, jos he halusivat antaa toisenlaisen käsityksen, Pokkinen näkee.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015020519150466_uu.shtml

      Iltalehden tarkkaavaiset lukijat huomasivat oudon sattuman. Voicen mukaan Jaajo kollegoineen kävi kokoomukseen liittyneen radiokeskustelunsa noin klo 08.16-08.25.

      Ahkerasti Twitterissä viihtyvä pääministeri twiittasi jo kuitenkin kello 8.09, että "Matkalla Mäntsälään. Kohta @RadioSuomipop".

      Jaajo on oikeiston trolliarmeijassa muokkaamassa massojen mielipidettä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      110
      1961
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1417
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1265
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1177
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      65
      1168
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      82
      1002
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1000
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      986
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      793
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      778
    Aihe