Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

syntisiä kaikki

sieköseolit

Sen verran syntiä eläissään pitää tehdä,ettei kuolinvuoteella tarvi katua tekemättömiä syntejä. Minun vanhan tätini mietelause. Hän on 105 vuotta tänään-

21

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OttoPetteris

      Minä en ole koskaan tehnyt syntiä, enkä voi sellaista tehdäkään. Syntikäsite on eri uskonlahkojen ihan itse tekemä sääntökokoelma, jonka mukaan lahkon jäsenen on elettävä. Ja jos ei tee kuten lahko määrää, niin joutuu lahkon keksimään helvetin kiirastuleen ja kadotukseen. vastavuorisesti nöyrtyessää lahkon komennon ja vallan alle, niin kas, eipä joudukaan helvettiin. Niin helppoa se on!

      Syntejähän on sitten vaikka minkälaisia; Toiset kieltävät murhaamisen, toiset taas kehottavat siihen. Kahvi, tee, alkoholi jne ovat syntiä. Yksi porukka kieltää haitarimusiikin. Jonkun porukan suurin synti on ehkäisy, mutta lapsenraiskaus on sallittu. Verenluovutus on kielletty eräässä porukassa.
      Esimerkkejä on vaikka kuinka.

      Parasta on olla täysin synnitön, eli pysytellä kokonaan erossa ihan kaikista uskonlahkoista. Eipä tarvitse iltaisin pyydellä anteeksi tekemisiään eikä joudu lahkon tuomioistuimen eteen syytettynä sääntörikkomuksista.

      Olen synnitön - ja elämä on sikäli paljon helpompaa!

      • t4t4t2t4g

        Juuri näin - synti on ihmisten keksimä käsite , jotta väki pysyisi nöyränä ja orjuutettavana.


    • SyntinenLoppuunAsti

      Sekin on synti, jos sanoo, ettei ole syntiä tehnyt on jo synti.
      Ihminen on niin syntinen, että pitäisi lakkaamatta pyytää syntejä anteeksi, koska ihminen on perisyntinen, niin ne synnit, jotka on tehnyt ja pyytänyt anteeksi, niin jää jäljelle perisynti, joka ei lakkaa olemasta.
      Perisyntiähän on mahdoton saada anteeksi ja senpä takia jokainen ihminen on syntinen elämänsä viimeiseen hengenvetoon saakka, vaikka siihen saakka pyytäisi syntejään anteeksi ja kuolisi viimeiset sanat huulillaan, Herra anna minulle minun syntini anteeksi.
      Jos olen asian oikein ymmärtänyt.

      • OttoPetteris

        Ja höpö höpö!

        >> Jos olen asian oikein ymmärtänyt. <<
        Et ole!


    • PyhäJärjestys1

      -27.12.2015-

      Jopa on syntinen röyhkeys työntänyt itseänsä esille ja kaikkien silmien nähtäväksi. Tehän olette ilmiselvästi sekaantunut pahuuden henkivaltojen ja näiden palvelijoiden juonitteluihin ja aikaansaannoksineen kuten juuri noiden valhejuutalaisten ja valhekristittyjen noitien puuhasteluihin, mistä kyllä rangistuksia saatte kuten jokainen muukin, joka näiden harjoittamiseen ja levittämiseen syyllistyy, ja lienette jo saanutkin. Ja sitten teillä vielä röyhkeyttä kehottaa muita tekemään parannusta.

      Älköön kukaan ottako tosissaan täällä "uskovien" kirjoituksia älköönkä sekaantuko niiden esittelemiin noituuksiin ja harhaoppeihin koskaan missään mitenkään älköönkä niitä levitelkö, tulivatpa ne sitten millä nimikkeellä tahansa, vaan pysyköön niistä visusti erossa älköönkä niitä myöskaan rahoittako. Ja hävittäkää tällaiset materiaalit hallustanne, ellette Kaikkivaltiaan Pyhästa Tahdosta käytä niitä todisteina tällaista syntiä harjoittavia vastaan.

      Jäljet johtavat jälleen kerran samalla sylttytehtaalle, mikä ei ole mikään ihme. Tokihan tämä tunnetaan, kuka on porttokristillisyyden salassa varjeltu kumppani. Tässähän se tuli jälleen todistetuksi palstalle tuoduissa kirjoituksissa.

      Valhejuutalaiset noidat ja muut Kristuksen ja Kaikkivaltiaan viholliset pelkäävät sydänjuuria myöten nimenomaan Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittamaa oikeata Islamia ja samalla profeetta Muhammadia, sillä nämä tuovat toteutuessaan ehdottoman tuomion näiden päälle ja lopettavat heidän noituutensa ja muun vääryyden harjoittamisensa.

      Siksi "uskovat" yrittää vähätellä Koraania ja profeetta Muhammadia, mutta sen sijaan korottaa äärimmäisen tuomittavaa, syntistä riivaajien palvelemista, tätä ns. Mustan Raamatun ja muutakin noituutta, joiden tuntemisella ja harjoittamisella nämä valhejuutalaiset ja valhekristityt ja muutkin noidat yrittävät harjoittaa Kaikkivaltiaan ja Kristuksen edessä laitonta auktoriteettia, estää laillisen auktoriteetin harjoittamista samoin kuin kaapata itselleen varallisuutta, joka ei heille kuulu.

      "Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?

      Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.

      Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.

      Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.

      Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään." (Matt.7:16-20)

      "Joko tehkää puu hyväksi ja sen hedelmä hyväksi, tahi tehkää puu huonoksi ja sen hedelmä huonoksi; sillä hedelmästä puu tunnetaan.

      Kaikkivaltiaan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten kuten Koraanin sotkeminen pimeyden lasten noituuksiin ja epäjumalien (riivaajien ja näkyvän maailman mahtavien) palvelemiseen ja tähän ohjaaviin materiaaleihin sekä näiden asettaminen tasavertaiseen asemaan on Kaikkivaltiaan, Kristuksen ja Kaikkivaltiaan muiden lähettiläiden kuten profeetta Muhammadin sekä Kaikkivaltiaan Pyhän Hengen, Sanan, Lain ja näiden ilmoittaman Pyhän Järjestyksen halventamista ja väheksymistä samoin kuin pyrkimystä estää Kaikkivaltiaan Pyhän Tahdon ja Kristuksen Opetuslapseuden toteutumista tänä Kristuksen Uuden Liiton aikana. Tällaisesta kapinoinnista on määrätty kuolemantuomio.

      Noituus väärien jumalien palvelemisineen on kielletty kuolemanrangaistuksen uhalla

      Noituus, etenkin yhdistettynä väärin jumalien (henkivaltojen ja näkyvän maailman mahtavien) palvelemiseen (asettamiseen Kaikkivaltiaan rinnalle ja/tai yläpuolelle) on kuolemanrangaistuksen uhalla kielletty myös Kristuksen Uuden Liiton aikana samoin kuin Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittaman elämänjärjestelmän, Aabrahamin uskon, sen oikean Islamin keskuudessa, joka vahvistaa Koraanin ja profeetta Muhammadin kautta Kaikkivaltiaan Pyhän Lain (Tooran) noudattamisen sekä muut Kaikkivaltiaan Pyhät Ilmoitukset ja Kirjoitukset.

      Profeetta Muhammad myös todistettavasti tuomitsi ja toimi Tooran mukaisesti, vieläpä kirjaimellisesti vedoten sen käskyihin, säädöksiin ja oikeudentuomioihin.

      Ja Suomenmaa on Kaikkivaltiaan Pyhän Säätämyksen mukaisesti jo saatettu tämän oikean Islamin alaisuuteen. Ja sillä tiellä nyt edetään.

      Noituus, etenkin yhdistettynä väärien jumalien (henkivaltojen ja näkyvän maailman mahtavien) palvelemiseen (asettamiseen Kaikkivaltiaan rinnalle ja/tai yläpuolelle) on siten kielletty kuolemanrangaistuksen uhalla myös Venäjän (Russian) Tsaarikunnan eli Keisarikunnan ja sen Suomenmaan (Suomen) Suuriruhtinaanmaan eli Suuriruhtinaskunnan alueella Kristuksen nimessä ja Kaikkivaltiaan Pyhä Henki eli Totuuden Henki sen apostolisen (apostolien) seurakunnan ja profeetta Muhammadin kautta vahvistakoon.

      jatkuu...

      • PyhäJärjestys1

        Arkkienkeli Gabriel tuo

        ankaruuden ja verenvuodatuksen

        Sitten he (joukko juutalaisia rabbeja) sanoivat: "Kerro meille Hengestä."

        Jumalan lähettiläs vastasi: "Minä vannotan teitä Jumalan ja Hänen israelilaisten puolesta tekemiensä tekojen kautta! Tiedättekö te Gabrielin, joka tulee luokseni?"

        "Kautta Jumalan", he vastasivat, "kyllä, mutta hän on meidän vihollisemme, Muhammad, sillä hän on enkeli, joka tuo ankaruuden ja verenvuodatuksen. Ellei näin olisi, seuraisimme sinua."

        s. 180

        Ibn Hisham, Profeetta Muhammadin elämäkerta, arabiankielisestä 800-luvun alkuteoksesta, Sirat Rasul Allah (lyhentäen suomentanut Jaakko Hämeen-Anttila), 1999 Basam Books Oy.

        Eiköhän oteta Kaikkivaltiaan Pyhä Sana ja Laki tässäkin elämän perustaksi, etenkin nyt, kun Suomenmaa on siirtynyt jo Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittaman oikean Islamin alaisuuteen.

        Varkaiden nimet ja yhteystiedot otettakoon selville ja laitettakoon julkiseksi niin tiedetään, mistä tavoittaa sitten, kun aletaan käymään ns. islamilaista oikeutta.

        Varkaan ja varkauden Jumalan oikeuden mukainen tuomitseminen, rangaistukset ja korvaukset:

        Yleislinjaus varastamiseen:

        "Älä varasta." (2.Ms.20:15 & 5.Ms.5:19)

        "Älä himoitse (tavoittele) lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa." (2.Ms.20:17)

        "Älä himoitse (tavoittele) lähimmäisesi vaimoa. Älä halaja lähimmäisesi huonetta, älä hänen peltoansa, älä hänen palvelijaansa, palvelijatartansa, härkäänsä, aasiansa, äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.' (5.Ms.5:21)

        "Varkailta taasen, olkootpa mies- tai naispuolisia, leikatkaa kädet. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. ALJAH (Jumala) on mahtava, viisas.

        Mutta ken tekee katumuksen ja parannuksen pahoista teoistaan, häntä kohtaan on ALJAH (Jumala) sääliväinen. ALJAH (Jumala) on totisesti armahtava, laupias."

        (Koraani 5:38-39)

        "Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.

        Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; parempi on sinun silmäpuolena mennä elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvetin tuleen." (Matt.18:8-9 & Mark.9:43-48)

        "Joka varastaa Aadamin (ihmisen) ja joko myy hänet tahi pitää häntä hallussansa, se rangaistakoon kuolemalla." (2.Ms.21:16)

        "Jos joku tavataan siitä, että hän on varastanut jonkun veljistään, israelilaisista, ja kohdellut häntä tylysti tai myynyt hänet, niin varas kuolkoon. Poista paha keskuudestasi." (5.Ms.24:7)


      • OttoPetteris
        PyhäJärjestys1 kirjoitti:

        Arkkienkeli Gabriel tuo

        ankaruuden ja verenvuodatuksen

        Sitten he (joukko juutalaisia rabbeja) sanoivat: "Kerro meille Hengestä."

        Jumalan lähettiläs vastasi: "Minä vannotan teitä Jumalan ja Hänen israelilaisten puolesta tekemiensä tekojen kautta! Tiedättekö te Gabrielin, joka tulee luokseni?"

        "Kautta Jumalan", he vastasivat, "kyllä, mutta hän on meidän vihollisemme, Muhammad, sillä hän on enkeli, joka tuo ankaruuden ja verenvuodatuksen. Ellei näin olisi, seuraisimme sinua."

        s. 180

        Ibn Hisham, Profeetta Muhammadin elämäkerta, arabiankielisestä 800-luvun alkuteoksesta, Sirat Rasul Allah (lyhentäen suomentanut Jaakko Hämeen-Anttila), 1999 Basam Books Oy.

        Eiköhän oteta Kaikkivaltiaan Pyhä Sana ja Laki tässäkin elämän perustaksi, etenkin nyt, kun Suomenmaa on siirtynyt jo Koraanin ja profeetta Muhammadin ilmoittaman oikean Islamin alaisuuteen.

        Varkaiden nimet ja yhteystiedot otettakoon selville ja laitettakoon julkiseksi niin tiedetään, mistä tavoittaa sitten, kun aletaan käymään ns. islamilaista oikeutta.

        Varkaan ja varkauden Jumalan oikeuden mukainen tuomitseminen, rangaistukset ja korvaukset:

        Yleislinjaus varastamiseen:

        "Älä varasta." (2.Ms.20:15 & 5.Ms.5:19)

        "Älä himoitse (tavoittele) lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa." (2.Ms.20:17)

        "Älä himoitse (tavoittele) lähimmäisesi vaimoa. Älä halaja lähimmäisesi huonetta, älä hänen peltoansa, älä hänen palvelijaansa, palvelijatartansa, härkäänsä, aasiansa, äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.' (5.Ms.5:21)

        "Varkailta taasen, olkootpa mies- tai naispuolisia, leikatkaa kädet. Se on palkka heidän omista teoistaan ja muita varoittava kuritus Jumalalta. ALJAH (Jumala) on mahtava, viisas.

        Mutta ken tekee katumuksen ja parannuksen pahoista teoistaan, häntä kohtaan on ALJAH (Jumala) sääliväinen. ALJAH (Jumala) on totisesti armahtava, laupias."

        (Koraani 5:38-39)

        "Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.

        Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; parempi on sinun silmäpuolena mennä elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvetin tuleen." (Matt.18:8-9 & Mark.9:43-48)

        "Joka varastaa Aadamin (ihmisen) ja joko myy hänet tahi pitää häntä hallussansa, se rangaistakoon kuolemalla." (2.Ms.21:16)

        "Jos joku tavataan siitä, että hän on varastanut jonkun veljistään, israelilaisista, ja kohdellut häntä tylysti tai myynyt hänet, niin varas kuolkoon. Poista paha keskuudestasi." (5.Ms.24:7)

        Tavallaan mielenkiintoinen kirjoitus; Mitään omaa ja itseajateltua ei ole, vaan pelkkää kopiointia uskovaisten omasta kirjasta. Kirjasta, jonka ovat itse kirjoittaneet ja julistaneet pyhäksi.
        Onko oma ja itsenäinen ajattelu lahkojen jäseniltä kielletty?


      • KTS--

        Jumalan_henkäys

        24.10.2015 12:19

        Kuten JO aikaisemmin ilmoitin, NIIN . . .

        . . . Jumala SANOI . . . SINUSSA ON . . . RIIVAAJA . . . !

        **** ETSI . . . APUA . . . PAHAN . . . KARKOITUKSEEN ****

        ---------------------------------------------

        Hlystien radenije-rituaali

        Hlystien hengellisenä päämääränä oli Kristuksen uudelleensyntyminen sielussa vanhan syntisen minän kuolettamisen kautta.

        Liike oli askeesimyönteinen, mutta harrasti hurmoksellisia öisiä kokouksia.

        Liikkeen teologiassa tavallisesta ihmisestä saattoi tulla Kristus tai Jumalansynnyttäjä, kunhan lihanhimo oli ensin kuoletettu Pyhän Hengen asettuessa ruumiiseen.

        Tämä tapahtui ekstaattisen tanssimisen ja seksuaaliorgioitten kautta niin sanotussa radenije-rituaalissa.

        Rituaaliin osallistujat lauloivat "itseäni ruoskin, Jeesusta etsin" ja tanssivat villisti ympyrää.

        Rukouksenpitäjä ("profeetta") ruoski osanottajia molemmille olkapäille.

        Tanssi päättyi ekstaattiseen lattialle taintumiseen, jonka aikana harrastettiin sukupuolista kanssakäymistä.

        Tämä nähtiin Pyhän Hengen vaikutuksena sekä synnin katoamisen merkkinä. Kollektiivisen synninteon nähtiin ikään kuin poistavan synnin rituaalisesti.


      • KTS--

        onko ottopetteris eunukki? ;)

        -------------------

        Eunukki (kastraatti eli kuohilas) on mies, jonka kivekset ja mahdollisesti myös muut sukupuolielimet on poistettu kastraatiolla. Vanhimmat merkinnät eunukeista ovat Sumerista 2000-luvulta eaa.

        Seuraavina vuosisatoina ja -tuhansina eunukit hoitivat yhteiskunnallisia tehtäviä useissa kulttuureissa. Eunukit ovat palvelleet sotilasjohtajina, laulajina, uskonnon merkkihenkilöinä, virkamiehinä ja haaremien vartijoina.

        Lapsena kuohituille eunukeille ei tule murrosikää.

        Heillä on pysyvästi esimerkiksi korkea ääni sekä vähän karvoitusta ja fyysistä voimaa.

        Heidän rasvakudoksensa määrä ja sijoittuminen vartaloon voivat olla naismaiset. Aikuisena kuohituilla eunukeilla on samoja ominaisuuksia lievempinä.

        Monet eunukit olivat arvostettuja palvelijoita.

        Heihin luotettiin paljon, koska heillä ei ollut mieshormonin vähäisyyden takia voimakasta sukupuoliviettiä ja heidän luonteensa oli rauhallinen.

        Eunukit saivat vartioida haaremia, koska uskottiin, että he eivät tunteneet haaremin naisiin seksuaalista vetoa.

        Eunukeille voitiin myöntää korkeita virkoja, koska ei ollut pelkoa, että he lisääntymiskyvyttöminä olisivat voineet perustaa perinnöllistä dynastiaa.

        Lapsena kuohitut eunukit ovat pysyvästi impotentteja, mutta aikuisena kuohittu eunukki voi saada erektion, jos häneltä ei ole poistettu siitintä.

        Rooman valtakunnassa jotkut naiset suosivat eunukkeja rakastajinaan.

        Tähän perusteena saattoi olla paitsi se, että kyseinen nainen ei halunnut tulla raskaaksi, myös se, että eunukit pystyvät säilyttämään erektion poikkeuksellisen pitkään.

        Tunnettuja eunukkeja

        Varhaiskristillisen kirkkoisä Origeneksen (n. 185–254) on väitetty itse leikanneen sukuelimensä pois.

        Kastraattilaulajista tunnetuin oli Carlo Maria Broschi eli taiteilijanimeltään Farinelli (1705–1782).

        Sun Yaoting (1902–1996) oli Kiinan viimeinen eunukki. Hänen isänsä oli kastroinut hänet toivoen pojan pääsevän keisarilliseen hoviin. Keisari Pu Yi kuitenkin menetti asemansa ennen kuin toive toteutui.

        Rooman keisari Nero meni naimisiin Sporus-nimisen kastroidun nuorukaisen kanssa.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Eunukki


      • KTS--

        Eunukkien uusi tuleminen

        18:52 | 31.5.2014

        http://www.tiede.fi/blogit/kasikopelolla/eunukkien_uusi_tuleminen

        Yllättävän moni mies on eunukki

        Kun mieheltä poistetaan kivekset, hänestä tulee eunukki. Mutta millaista on olla eunukki?

        Ensimmäiset vaikutukset ovat seksuaalisia. Eunukkien seksuaaliset halut vaimenevat, mutta eivät katoa kaikilta kokonaan.

        Monet eunukit voivat halutessaan saada erektion, joskin heidän erektionsa eivät enää ole kovin voimakkaita.

        Eunukit voivat edelleen saada myös orgasmeja.

        Osalla orgasmit ovat kuivia, osalla nestemäisiä; yhdistävä piirre on, että siittiöitä ei enää synny.

        Monet eunukit sanovat voivansa kontrolloida seksuaalisia halujaan täysin toisin kuin ennen kastrointia.

        Testosteronin puute aiheuttaa myös muita fyysisiä muutoksia.

        Monilla ihokarvat muuttuvat ohuemmiksi, sileämmiksi ja katoavat usein kokonaan. Hiustenlähtö sen sijaan usein pysähtyy, jos se oli ongelmana ennen testosteronituotannon loppumista.

        Monet eunukit ovat myös raportoineet, että kasvojen karvoitus sekä kainalo- ja häpykarvat pysyisivät entisellään.

        Lihasmassa korvautuu rasvakudoksella, minkä vuoksi monet saavat vartaloonsa feminiinistä pyöreyttä, ja koska lihaksia on vähemmän, heillä on entiseen verrattuna vähemmän voimaa.

        Monet eunukit kokevat samanlaisia kuumia aaltoja kuin vaihdevuosissa, mutta ne ovat yhtä yksilöllisiä kuin naisillakin.

        Puheääni säilyy samana kuin se oli ennen eunukiksi tulemista.

        Monet kokevat myös muuttuneensa leikkauksen jälkeen huomattavasti empaattisemmiksi.

        Mutta miksi puhua tällaisesta aiheesta? Eivätkö eunukit kuulu menneeseen maailmaan? Eivähän nämä asiat kosketa kuin marginaalista osaa väestöstä?

        Ei aivan. Eturauhassyöpä on miesten toiseksi yleisin syöpä. Jos ensikäden hoidot eivät auta, edessä on joko kirurginen tai kemiallinen kastraatio.

        Pelkästään Yhdysvalloissa on yli 600 000 jomman kumman kastraation läpikäynyttä miestä, eli käytännössä he ovat eunukkeja.

        Eräs modernien eunukkien tutkija on Dalhousie -yliopiston anatomian professori Richard Wassersug. Alunperin sammakkoita- ja matelijoita tutkinut biologi kiinnostui eunukeista kun hänestä itsestään tuli sellainen eturauhassyövän myötä. Selvitettyään lukuja hän oivalsi, ettei maailmassa ole koskaan ollut niin paljon eunukkeja kuin nyt.

        Eunukit ovat osoittautuneet hedelmälliseksi tutkimusalueeksi.

        Wassersug on paljastanut, että eunukkien ympärillä on olemassa oma alakulttuurinsa, jossa ihmiset tietoisesti haluavat eunukeiksi.

        Syitä on monia. Osa miehistä on seksi- tai pornoaddikteja, jotka hankkiutuvat eroon sukuvietistään päästäkseen eroon addiktiostaan.

        Osa miehistä on pedofiilejä, jotka pelkäävät vahingoittavansa muita; osa taas homoseksuaaleja, joiden on vaikea hyväksyä tätä puolta itsestään.

        Tällaiset tapaukset eivät ole tuntemattomia historiassakaan. Boston Corbett oli mies, joka tunnetaan presidentti Abraham Lincolnin ampujan, John Wilkes Boothin tappajana.

        Vaimonsa menettämisen jälkeen tämä syvästi uskonnollinen hatuntekijä kiinnostui prostituoidusta siinä määrin, että asiasta tuli hänelle ongelma. Hän leikkasi itse saksilla omat kiveksensä, ja kirjatietojen mukaan söi lounaan ennen kuin lähti hakemaan lääkäriltä apua verenvuotoon.

        Wassersugin lista ei kuitenkaan lopu tähän.

        Hän on tavannut miehiä, jotka ovat saaneet pakkomielteen kastrointiin nähtyään lapsena eläinten kastroinnin.

        Lopuksi tulevat vielä miehet, joiden fantasiana on tulla kastroiduksi. He löytävät toiveidensa toteuttajan usein miehistä – tai joskus naisista – joiden vastaavana fantasiana on kastroida mies.

        Yli puolet näistä alakulttuurien eunukeista menettävät kiveksensä maallikon käsissä.

        Wassersugin mielestä on tärkeätä puhua eunukeista, sillä tarinalla on surullisemmatkin kasvot.

        Monille vastoin tahtoaan eunukeiksi tulleille miehuuden menettäminen on kova paikka.

        Siksi hän muistuttaa, että eunukit olivat kauan sitten yhteiskunnan arvostettuja jäseniä.

        He olivat usein orjia, jotka oli ryöstetty Afrikasta tai Euroopasta Lähi-itään tai Aasian valtakuntiin.

        Täällä heistä tuli korkeita virkamiehiä ja sotapäälliköitä.

        Vaikka meillä on taipumus pitää eunukkeja ei-miehekkäinä, heitä arvostettiin armeijoissa nimenomaisesti strategisen kyvykkyytensä ansiosta.

        Ihmisille, joille eunukiksi tuleminen on ollut tietoinen valinta, ratkaisu on Wassersugin mukaan ollut pääsääntöisesti ollut hyvä.


    • mtveeltä

      Sarah Palinin tytär synnytti jälleen aviottoman lapsen – vastustaa esiaviollista seksiä

      Ulkomaat Julkaistu 27.12.2015 15:46

      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/sarah-palinin-tytar-synnytti-jalleen-aviottoman-lapsen-vastustaa-esiaviollista-seksia/5627164

      Sarah Palinin tytär Bristol on synnyttänyt toisen lapsensa juuri ennen joulua.

      Bristol Palin on kannattanut julkisesti aviottomasta seksistä pidättäytymistä, hänen äitinsä puolestaan tunnetaan tiukan linjan kristittynä.

      Bristol Palin, 25, on jälleen julkisuudessa synnytettyään aviottoman lapsen. Hänen ensimmäinen lapsensa syntyi vuonna 2008, niin ikään avioliiton ulkopuolella. Sen jälkeen Bristol ensin meni naimisiin lapsen isän kanssa ja myöhemmin erosi hänestä.

      Bristol kertoi lapsensa syntymästä Twitterissä ja blogissaan.

      Bristolin äiti Sarah Palin oli vuonna 2008 republikaanien varapresidenttiehdokkaana Yhdysvalloissa. Sarah Palin tunnetaan tiukan konservatiivisista mielipiteistään.

    • ilmottautukaa

      Raiskausfantasia

      Itsestään huolehtiva, katseenkääntävä tyttö hakee kahta hallitsevaa miestä pk seudulta toteuttamaan raiskausfantasian.

      Eli tapaamme jossain, pyydän teidät luokseni, vihjailen ja flirttailen, mutta lopulta kieltäydyn seksistä, jolloin te otatte minut väkisin.

      Haluan toteuttaa tämän nimenomaan kahden miehen kanssa.

      Ehkä sidotte minut? Ehkä työnnät kyrpäsi suuhuni jotta en voi huutaa samalla kun toinen panee minua ;)

      Kerro miten tekisitte sen, ja kuvatkin olisi kiva nähdä, minusta saatte myöskin kuvia :)

      http://www.iskuri.net/index.php?prof=819125&inr=2&s=0&osp=1&hsp=2&hsana=raiskaus

    • ilmottautukaa

      Neidille "setää"

      Kiitos kaikille viestittäneille! Vastauksia on tullut parissa päivässä yli 60 kpl, joten minun vastaustani voi joutua odottelemaan. P.s. Luettehan tekstin ajatuksella, kyseessä on hyväntuulinen pidempiaikainen tuhmailusuhde täysi-ikäisen pluskokoisen nuoren naisen kanssa joka vasta opettelee ja tutkii seksuaalisuuttaan, tämä ilmo ei ole raiskausfantasia eikä kyseessä ole kotiin tilattava "teiniprostituoitu" joka tekee mitä tahansa mies keksii pyytää. Ja tuossa alla se alkup. ilmoitus...


      Hei, tuhma nuori parikymppinen tyttö etsii hieman erikoisempaa seuraa irstaista sedistä. Jos tabuaiheiset roolileikit kiinnostavat, tämä voi olla juttusi. Hakusanoina voisi toimia DaddyDom, irstas vanhempi setä, isäpuoli, nuorempi nainen/teinityttö, vastahakoisen ja hieman vastaanpanevan tytön houkuttelu, (kevyt painiminen) mikä päättyy tytön nautintoon, henkinen nöyryyttäminen, raskaaksi saattamisella uhkailu, myös koulutyttö/lapsenvahti-fantasiat mahdollisia.

      Olen kuulemma kaunis kasvoiltani, 170cm, muodokas ja pluskokoinen. Etsin komeahkoa itseäni pidempää voimakasta miestä, joka tykkäisi leikkiä leikkejä, joissa teemana pyörii nuoremman naisen käyttäminen ja mm. kevyt fyysinen alistaminen (sitominen sänkyyn, kahleet, tai voimakas mies pitelemässä käsistä kiinni, hiuksista napakan otteen ottaminen, pepun läpsiminen, niskan ja rintojen näykkiminen). Kivusta en kuitenkaan sillä tavalla välitä, eli sadisteille saatan olla hieman liian pehmo tapaus. Plussaa jos tykkäät nuolla ja puristella ja jaksat useammankin kierroksen.

      Pääpaino leikeissä on kuitenkin fantasialla ja roolileikeillä, tuhma vanhempi setä ja kiltti ujo nuori tyttö jota setä alkaa ahdistelemaan ja sivelemään vaatteitten päältä ja juttelemaan tuhmia niin että tyttö punastuu ja lopulta kostuu pikkareitten läpi. Silloin sedän housuissa alkaa paisua ja setä ottaa pikkuneidin syliinsä ja alkaa houkutella tuhmuuksiin ja tytön epäröinnistä ja pienestä vastustelusta huolimatta ujuttaa sormet tytön housuihin ja alkaa sivellä tytön pikkupillua, huomaten että tyttö on ihan kokematon.

      Tilanne etenee ja tyttö vastustelee mutta setä jatkaa määrätietoisesti, kourien ja puristellen tyttöä ja kehuen tätä kiltiksi pikkutytöksi kun tottelee setää.. Tyttö jatkaa näennäistä vastustelua mutta on aivan märkänä sedälle, jolloin setä alkaa kiihottuneen innostuneesti kehua ja kiusoitella neitiä likaiseksi pikku lutkaksi jonka pikkupillu jo huutaa sedän kokenutta munaa sisälleen. Tyttö kieltää sanomasta noin, mutta setä kertoo neidin olevan kunnon pikkuhuora koska eivät kilttien pikkutyttöjen pienet ahtaat pillut kostu tuolla tavoin. Setä riisuu punastelevan tytön ja hieroo itseään housujen läpi, kertoen siellä olevan jotain maistuvaa ja saunapuhdasta tytölle ja neidin on paras totella tai setä käyttää kovempia otteita.. joita setä tottakai aikoo joka tapauksessa käyttää. ;)

      Setä tuottaa tytölle nautintoa ja tutustuttaa tuhmiin asioihin ja loppupuolella kiusoittelee, että mitä jos setä ottaa kumin pois ja panee pikkulutkan raskaaksi. ...Tai ehkä hän saattaa siittää pikkulutkan joka tapauksessa ja puristella sitten maitoa valuvia tytön rintoja ja hommata vielä kaverinsakin panemaan tuommoista pikkulutkaa.. (Tämä siis vain puheen tasoista leikkiä fantasian sisällä).

      Jos fantasia ja roolileikki upposi yhtään tai olet peräti luonteeltasi tällainen, niin mailia tulemaan. Tää viesti ei vanhene. :) Ei tupakoitsijoille, runsaasti kahvia/alkoholia käyttäville eikä yli 40v.

      http://www.iskuri.net/index.php?prof=967709&inr=0&s=0&osp=1&hsp=2&hsana=raiskaus

    • ilmottautukaa

      Tätäkö haluat?

      Moi! Jos haluut esim. luonasi säännöllisesti kovaa kestävää 17 cm munaa sovittuna aikana, laita numeros, niin tekst. tark.

      Mä akateeminen mutta tavall. ja fiksu 49 v ja tykkään NUSSIA perusteellisesti eri asennoissa! Muakin voi panna. Oon poikamainen ja nuorekas norm.vartaloinen.

      Myös roolileikit, esim. raiskaus-, hieronta- tai lääkärisessiot, sopivat mainiosti. Valk. t-paita ja kalsarit kiihottavat mua, ja voin vaikka repiä ne päältäsi! Ihan miten haluut!

      http://www.iskuri.net/index.php?prof=869865&inr=2&s=0&osp=1&hsp=1&hsana=raiskaus

    • ilmottautukaa

      parille miestä

      Hei!

      Haluaisimme löytää mukavan ja ok-näköisen miehen, joka olisi valmis toteuttamaan pitkäaikaisen fantasiamme vieraasta miehestä naimassa vaimoa.

      Tämä tapahtuisi Helsingissä tai Tampereella hotellissa. Oma mies (hetero) katselisi sivumpaa antaen "panorauhan", mutta voisi käydä nauttimassa vaimosta miehen valmistautuessa toiseen kierrokseen.

      Edellytämme sinun olevan terve ylä- ja alapäästä, koska itsekin olemme ja kumin käyttö pakollista. Kalun tulisi olla mielellään normaalia kookkaampi, koska sitä tavallista(13cm) saa kyllä kotonakin :)

      Vaimo on siis vaaleahko normaalivartaloinen ihana herkkupeppu ja paketin kruunaa c-kupin tisut!

      Eli nyt kirjoittelemaan itsestänne. Plussaa sille, joka innostuu kirjoittamaan pienen novellin, mitä siellä hotellihuoneessa oikein tapahtuisikaan! Niitä vaimo mielellään lueskelee! Ja kuvista myös plussaa! lisää kuvia alastonsuomessa nimim. vallatonpari74

      http://www.iskuri.net/index.php?prof=722439&inr=21&s=0&osp=1&hsp=3

    • nekrofiilit

      Karmaiseva paljastus suorassa lähetyksessä: ”Nekrofilia kuuluu ammattiin”

      Viihdeuutiset 8.2.2015, 21:30 · Annika Kela

      http://www.stara.fi/2015/02/08/nekrofilia-kuuluu-ammattiin/

      Afrikkalaisessa ajankohtaisohjelmassa vieraillut ruumishuoneen työntekijä on tehnyt järkyttävän paljastuksen suorassa lähetyksessä. Mies kertoi, että työskennellessään opetussairaalassa hän harrasti seksiä kuolleiden kanssa.

      Haastattelija oli selvästi osannut varautua miehen paljastukseen, sillä hän kysyi Accran kaupungissa työskentelevältä ammattimieheltä tarkentavia kysymyksiä. Mies kertoi kuolleiden kanssa sekstaileminen kuului osaksi opetusta ja hän on tehnyt sitä usein.

      Työntekijä kertoi avoimesti, että kyse on opetusmetodista, sillä sen jälkeen, kun ihminen harrastaa seksiä ruumiin kanssa hän ei enää pelkää kuolleita. Kun kuolleen kanssa on läheisessä kontaktissa, ei kuolleen ihmisen läsnäolo ole enää niin pelottavaa tai vastenmielistä.

      Mies kertoi, että hänen esimiehensä olivat kannustaneet häntä nekrofiliaan. Hän myönsi maanneensa ruumiiden kanssa useita kertoja. Afrikkalaisessa televisio-ohjelmassa käyty keskustelu on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa.

      Huolestuttavinta keskustelun aiheessa oli se, että työntekijä piti nekrofiliaa luonnollisena asiana. On selvää, että vastaava opetusmetodi ei tulisi koskaan saamaan hyväksyntää länsimaissa. Vaikuttaisi siltä, että ruumishuoneella työskentelevien ammatissa on valtavia kulttuurieroja maiden välillä.

    • zoofiilit

      Ingo elää parisuhteessa koiran kanssa

      Tiistai 25.8.2015 klo 13.44

      Ingo elää omien sanojensa mukaan tasavertaisessa parisuhteessa koiransa kanssa.

      "Harrastamme seksiä, jos mieli tekee. Joskus koira tekee aloitteen, joskus minä", kertoo saksalainen Ingo.

      "Olen zoofiili, rakastan eläimiä. Eläimen etu on minulle tärkein. Tätä eivät eläinsuojelijat halua uskoa."

      Saksassa seksistä eläimen kanssa voi saada sakkoja. Suomen rikoslaista eläimiinsekaantuminen poistui vuonna 1971. Se voi silti eläinsuojelulain perusteella olla tuomittavaa eläinrääkkäyksenä.

      Seksin harrastaminen eläinten kanssa on niin tabu-aihe, että sen yleisyydestä ei ole tietoa.

      http://www.iltalehti.fi/iltv-doc/201508250134413_dc.shtml

    • zoonekrofiilit

      Kuolleen peuran ja hevosen raiskannut kävi poliisin kimppuun

      Ohhoh! 26.8.2012, 22:00 · Stara.fi

      http://www.stara.fi/2012/08/26/kuolleen-peuran-ja-hevosen-raiskannut-kavi-poliisin-kimppuun/

      Rikollisten maailmasta löytyy aika ajoin tapauksia, joita ei voi kovin helposti selittää.

      Nyt Yhdysvalloissa on jäänyt poliisin haaviin myymälävaras, jonka taustalta löytyi merkillisiä tekoja. Hän on nimittäin viehtynyt seksiin kuolleiden eläinten kanssa.

      25-vuotias nuori mies jäi kiinni myymälävarkaudesta Hermantownin Walmart-kaupassa, jossa mies hyökkäsi häntä noutamaan tulleen naispoliisin kimppuun.

      Miehen hallusta löytyi varastettuja matkapuhelimia ja muuta varastettua omaisuutta, Mirror-lehti uutisoi. Nyt mies odottaa oikeudenkäyntiä vapaana 20.000 dollarin takuita vastaan.

      Nyt mies saa syytteen sekä myymälävarkaudesta että pahoinpitelystä, mutta vuonna 2006 hänet tuomittiin seksin harrastamisesta kuolleen peuran kanssa. Hån oli ollut pyöräilemäsä huomatessaan peuran ojassa ja päätti raiskata ruhon.

      Vuotta aiemmin hän ampui kuoliaaksi hevosen, jotta voisi olla myös sen kanssa sukupuoliyhteydessä.

    • mvlehdestä

      Mies raiskasi vaimonsa koiran!!

      Syyksi mies ilmoitti, että vaimo vietti enemmän aikaa koiran kanssa kuin hänen!!

      18.06.2015 21:35, 11041 lukukertaa

      http://mvlehti.net/2015/06/18/mies-raiskasi-vaimonsa-koiran/

      Jonathan Medley pidätettiin USA:n Alabamassa, kun häntä syytettiin seksin harrastamisesta vaimonsa koiran kanssa.

      Miehen mielestä vaimo vietti enemmän aikaa koiransa, kuin hänen kanssaan. Koira on kaksivuotias shih tzu, kertoo The Daily Mail.

      Mies päätti kostaa vaimolleen raiskaamalla tämän koiran.

      “Olemme hoitaneet tapauksia, joissa koira on nälkäinen tai hylätty, mutta emme koskaan aikaisemmin tapausta, jossa koiraa on käytetty seksuaalisesti hyväksi”, kertoi Ricky Morgan Genevan poliisista.

      Miestä syytettiin eläinrääkkäyksestä. Hän selviää törkeästä koiran raiskauksesta luultavasti pelkillä sakoilla.

      Alabamassa ei ole lakia, joka tuomitsisi eläimeen sekaantumisen, joten mies sai syytteen vain rikkomuksesta.

      Koira on eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen – raiskauksesta huolimatta – kunnossa. Onneksi.

    • varkaat

      Lähialue | Turun Sanomat | 9.6.2015 12:23 |

      Päivitetty 9.6.2015 12:34

      Pyörätuolissa ollut kaadettiin ja pahoinpideltiin joukolla Kaarinassa

      Pyörätuolilla liikkunut ja taksia odottanut parikymppinen mies ryöstettiin ja hän sai pahoinpitelyssä ruhjevammoja kasvoihin.

      Tapahtuma sattui Saaristo Open -festivaalialueen ulkopuolella perjantaina yöyhden aikaan.

      Tilanne sai alkunsa, kun pyörätuolilla liikkunut mies oli odottamassa taksia yksin.

      Paikalle oli tullut neljä miestä, jotka olivat kaataneet pyörätuolin ja miehen maahan.

      Nelikko nappasi uhrin kädestä puhelimen ja löi maassa ollutta useita kertoja nyrkillä kasvoihin.

      Miehet yrittivät myös viedä maassa makaavalta lompakon, mutta eivät siinä onnistuneet pyörätuolin turvavyön vuoksi.

      Pahoinpitelyn jälkeen miehet juoksivat pois paikalta ja jättivät uhrin maahan makaamaan. Uhrille tuli ruhjevammoja.

      Poliisin tietojen mukaan neljä miestä olivat iältään vähän yli 20-vuotiaita ulkomaalaisen näköisiä, mustatukkaisia ja parrakkaita.

      Poliisi toivoo, että tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot ilmoitetaan Kaarinan poliisille numeroon 02 954 44767

      http://www.ts.fi/uutiset/turun seutu/780143/Pyoratuolissa ollut kaadettiin ja pahoinpideltiin joukolla Kaarinassa

    • kaikkimukaan

      Nuorten seksibileet LA

      * VIRALLINEN HAKU *

      16.1.2016 on seuraavat legendaariset Under 40's bileet. Vuorossaan kuudennestoista.

      Under 40's on pohjoismaiden suurimmat, nuorille seksikkäille aikuisille suunnatut vapaamieliset bileet. Edellisessä bileissä oli 40 henkilöä, joista 18 naista. Keski-ikä oli 29v, nuorin 20v ja vanhin 39v. Kauniita, innokkaita ja todellisia valtavirran murtajia.

      ----- ETSITÄÄN KUUMIA PARISKUNTIA JA AVECILLISIA MIEHIÄ ----

      Etsimme bileisiin viehättäviä ihmisiä jotka uskovat seksuaaliseen vapauteen.

      99 % iskuri-ilmoitusten lukijoista ovat miehiä, ja tietoksi teille, että kannattaa nyt Tinderin tai muuta kautta etsiä itsellenne hyvännäköisen avecin näihin bileisiin pitämään hauskaa. Keinutuolissa voitte sitten muistella vanhoina päivinä uskomatonta nuoruuttanne ja miten valloititte maailman!

      MITEN EDETÄÄN:

      1. Laita viestiä jossa osoitat olevasi viehättävä ja kuvailet strategiasi saada yhtä viehättävä avec

      2. Saat erittäin kattavan lisätietopaketin jos vaikuttaa hyvältä.

      3. Soitellaan

      4. Tavataan / Bilepaikkakierros

      ---- Last but not least: SINKKUBILEET KESÄKUUSSA ----

      KESÄKUUSSA, lauantaina 28.5.2016 järjestetään MAAILMAN ENSIMMÄISET SINKUILLE TARKOITETUT uskomattomat vapaamieliset bileet. Tämä tulee olemaan jotain tajunnanräjäyttävää ja historiankirjoihin menevää!

      http://www.iskuri.net/index.php?prof=980678&inr=0&s=0&osp=1&hsp=2&hsana=under

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe