Cadillakkia

snobillac

Näkyy saavan 90-luvun taitteen caddyja melko edullisesti. Kannattaako n. 5 tonnin vispilään puuttua, vaikka olis kohtuu kilometrit. Onko Cadillac ratkaisevasti kalliimpi korjata kuin normi jenkki?

12

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hakpaaon

      Ei sinänsä, ongelma on siinä että kotterossa on paljon vikaa. Muut jenkkiautot eivät ole parempia, joten niitä saa riesoikseen halvalla. Jos ne ovat mielestäsi hienoja niin halvalla menee

    • etuvetoonromu

      No jos on etuveto niin unoha koko homma, niillä ei tee mitään, mutta onneksi ne on palaamassa takavetoon

    • Kiva-Auto

      Sitä, kannattaako jokin auto ostaa, ei liene aiheellista kysellä täältä. Itsellesihän sinä sen kuitenkin hankkisit, eikö ?
      Sinänsä Cadillac on kelpo peli, mutta käytetty auto on aina käyttäjiensä, etenkin sen viimeisen, näköinen ja oloinen.
      Huoltomuistio on auton tärkein asiakirja, se kertoo auton pidosta hyvin paljon.

    • snobillac

      Mikäs vika etuvedossa on? Tuskin monikaan hankkii caddya kuminpolttoon, et sen puoleen on sama missä päässä vetävät pyörät sijaitsee.

      • Chevy305

        Etuveto sucks, siksi.


    • 5tonniaLähtöön

      Tahtoo olla merkki kuin merkki etuvetoisia jo jos ei taho Mersua tai Bimmeriä ja Cadillacia sai etuvetoisena jo 1967..että silleen.
      Nämä terävät tyypit jotka tahtovat päteä eivät lie Cadillacilla ikään ajaneetkaan ja voisi olla joku 70-luvun Eldorado etuvetoisena aivan liikaa hallita&hahmottaa=)
      Nämä Caddy mallit mistä kyselet onkin toinen juttu ja ovat teknisesti hyvin monimutkaista tavaraa aikanaan sekä nippeliä&nappeleita täynnä olevia teknisiä elektroniikkapommeja jotka tahtovat aiheuttaa harmaita hiuksia koska elektroniikka pettää jo vanhuksissa,on tunnistimia-antureita jne jotka kränää ja ne hienot varusteet eivät tahdo toimia,puhumattakaan että sinne pellin alle mitään itse pysty tekemään=ruiskukone joka piilossa putki/letkuviidakon alla.
      Käyttöikä on loppu eikä näitä voi verrata 50-70 lukuisiin Jenkkeihin kestävyydessä joita pystyy itse korjailla,tekniikka simppeliä ja koko vehje patarautaa.
      Remontti on lievästi sanottuna tyyristä ja pätevät remonttimiehet Suomessa harvassa ja tietävät mitä raha on!
      Näinhän se on kaikissa vanhoissa paremman luokan autoissa tai Suomessa harvinaisissa merkeissä,ovat myös kalliita pidellä korjailla vanhanakin,ei ne osat siitä halvenneet tai korjaamo/huoltopalvelut.
      Osat tuplasti-triplasti Chevyn hintaluokkaa vm riippumatta noin karkeasti.
      Nämä 80-90-lukuiset jo paljon hankalampia pidellä kuin 60-70-lukuiset Cadillacit!
      Hienoja autoja,vuosimallista riippumatta,toki itse en näitä neliovisia 90-lukuisia pidä liian vanhoina käyttö saati liian tuoreina harrastevehkeinäkään ellei Allantea tai Eldoradoa sitten lasketa poikkeuksina.
      Käyttökulut melkoiset jos käyttöautoksi haaveilet,mutta mikä on sitten liikaa ..Cadillaciksi=)

      • hrththh

        Eipä se ihan noinkaan mene, 80-90-luvun käkkylöitäkin oli monenlaista ja monenlaista tekniikkaa myös. Jotkut on monimutkaisempia kuin toiset mutta kaikki ovat korjattavissa ja nykyautoihin verrattuna tuollainen aikansa huipputuotekin on jo varsin tavanomainen teknisiltä ratkaisuiltaan. Tietoa löytyy netistä ihan ilmatteeksi ja osat saa halvalla jenkkilästä. Perehtyneisyyttä toki vaaditaan mutta toisaalta ruohonleikkurikin voi olla jollekin ylivoimaisen monimutkainen laitos joka pitää viedä huoltoon tai ostaa uusi jos suuttimessa on roska.


    • mersulaatu

      Jos lähdetään perusmalli De Villestä, niin ei tunnu olevan sen enempää high techia kun esim. sakasalaisissa edustusautoissakaan. Amerikklainen laatu onkin tietysti toinen asia kuin saksalainen tai japanilainen.

      • Chevy305

        Totta puhut, jenkkilaatu on huomattavasti parempaa.


    • mukavaajaa

      Kyllä, jos ei muuta niin kateellisten ja omien silmien iloksi. Osia saa ostamalla, ei siinä sen kummempaa.

    • Läskimaha

      Suosittelen 94-96 vuosien Fleetwood mallia.

    • Liukuhihnamassamallistoa

      Ei niissä "high tech "siinä mielessä ole kuin moni ajattelee nykyään,mutta tuon ajan autoksi,huippuvarustelluksi luksuskärryksi,USA laatu(?)ja varsinkin Suomipoikien tietotaito Cadillacista varaosineen on tavikselle niin ja näin.
      Tarkoittaa Suomeksi että kaikki mahdolliset ihmisen tekemät vehkeet saa korjattua,mutta kuka saa,kuka ei ja Cadillac jo 80-luvulla saati 90-luvulla senverta monimutkainen sähköiltään ja ruiskutekniikaltaan jo ettei ihan joka jannulta onnistu!
      Suosittelen harjoittelua 70-luvun loppupuolen Caddyjen kanssa joissa vielä kaasutin siellä jossain ja mikäli koneen niissäkin aiot nostella pois niin pura päivä,kokoa kolme .
      Sähkölaitteita niissäkin piisaa,laatu..niin...ja johdot liittimet sinnepäin hutaistuja ongelmavyyhtejä eli kosketushäiriöitä kuin muuta kivaa piisaa kuten muissakin tuon ajan USA autoissa ja varsinkin vanhana kun laskettu käyttöikä on ohi,niinkuin näissä 90-lukuisissakin jo.
      Varaosia saa,muttei kirkonkylän Fixus tms liikkeestä ja tarvii tietää mitä tilaa varautua odotteluun ja että ovat jotkin pikkuosatkin tyyriinpuoleisia.
      Mikäli moisen hommaat,osta mahdollisimman hyvä ja vähänajettu yksilö!!
      Tottahan tietoviisaat täällä tyrmää tämänkin tyyliin:Helppo ja yksinkertainen kärry,osat halpoja ja saa ainakin Helsingistä US Partsilta ym jenkkiliikkeistä eikä Caddyt rikki mene tietenkään....Vaaleanpunaiset Setä Sam silmälasit kannattaa ottaa silmiltä vaikka itse auto kunnossa ollessaan on upea kärry.
      Usko mitä lystäät,ainakin "varoitettu"=)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe