Homoliitot ja tyhmien kysymysten kategoria

Jotkut homoliittojen kannattajat perustelevat kantaansa kysymyksellä: "Miksi homopari ei voisi olla avioliitto?"
Tämä kysymys kuuluu tyhmien kysymysten sarjaan. Yhtä hyvin voitaisiin kysyä: Miksi musta ei voi olla valkoinen? Miksi vasen ei voi olla oikea? Miksi lyhyt ei voi olla pitkä? Miksi lehmä ei voi olla hevonen? Miksi naista ei voitaisi kutsua mieheksi ja miestä naiseksi? Miksi yksi ei ole kaksi? Miksi homoa ei kutsuta heteroksi ja heteroa homoksi? Miksi ei voitaisi säätää laki, joka määräisi, että kaikki homot olisivat heteroja ja homokysymys ratkeaisi siten kertaheitolla?
Aivan samalla tavalla kuin on järjetöntä, sairasta ja luonnotonta muuttaa lainsäädännöllä musta valkoiseksi tai kaikki homot heteroiksi, on muuttaa homoliitto avioliitoksi.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Todella yllättävä avaus sinulta Mark5. Kyllä avaus on todellista uutisarvoa jota ei ole juurikaan käsitelty.
      On hyvä että nostit kissan pöydälle.

    • ei.luotu

      Typerä ja virheellinen vertaus. Homot ovat ihan normaaleja ihmisiä jotka vain rakastavat samaa sukupuolta. Ja nyt vedät sitten virheellisen vertauksen homot <> heterot. Miksi et samalla vertaa muita ihmisen ominaisuuksia? Miksei esimerkiksi kaljut vs. pitkätukat?

      Eivätkä homot ole vaatimassa että heitä pitäisi alkaa pitämään heteroina. Mistä olet saanut tuollaisen idean? Ja on todellakin järkevää antaa kaikkille ihmisille samat oikeudet. Eikä ole tullut mitään hyvää syytä miksi homoille ei olisi annettu oikeutta mennä naimisiin.

      • homoliittoonhomoliitto

        Ei tietenkään pidä homojen mennä naimisiin, sehän on ihan selvä asia. Avioliitto on miehen ja naisen liitto homojen liitto on homoliitto. Yksinkertaista kuin mikäkin!


    • Taikauskonnoton

      Tää meni kyllä tämän keskustelufoorumin kaikkien aikojen typerimpien aloitusten top kymppiin.
      Onnea Mark5, olet ehkä ylittänyt jopa Kauhavan koprofoli Jyrin (ellet sitten ole sama henkilö).

    • KazuKa

      Miksi avioliiton määritelmää ei voi muuttaa kun se on muuttunut jo useasti?

      Nykyään raiskauksen uhria ei rangaista pakkonaittamalla tämän raiskaajansa kanssa, eri rotuiset saavat mennä naimisiin, eri uskontokuntaa olevat saavat mennä naimisiin, ketään ei voi pakottaa naimisiin, moniavioisuus on kielletty jne.

    • Jaysus

      Nopea analyysi aloituksesta: Mustilta oikeuksia pois, koska eivät ole valkoisia. Vasenkätisiä on rankaistava, koska eivät ole oikeakätisiä. Lyhyitä tulee kyykyttä, koska eivät ole pitkiä. Lehmää on väheksyttävä olentona, koska se ei ole hevonen. Naisilta oikeuksia pois, koska eivät ole miehiä. Niiltä joilta puuttuu yksi parillisesta luvusta silmiä tai raajoja tulee kyykyttää, koska eivät ole kokonaisia. Homot kyykkyyn, koska eivät ole heteroita.

      • homopropagandaa

        Kaikki muut luettelemasi toisistaan eroavat ihmiset ja eläimet ovat syntyneet sellaisiksi. Homogeeniä ei ole ja homo voi eheytyä vaikkei seta sitä suvaitseekaan. Sen sijaan lehmä ei voi muuttua hevoseksi eikä lyhyt pitkäksi. Käytä nyt järkeä, vertauksesi on ontuva.


      • Taikauskonnoton

      • Jaysus
        homopropagandaa kirjoitti:

        Kaikki muut luettelemasi toisistaan eroavat ihmiset ja eläimet ovat syntyneet sellaisiksi. Homogeeniä ei ole ja homo voi eheytyä vaikkei seta sitä suvaitseekaan. Sen sijaan lehmä ei voi muuttua hevoseksi eikä lyhyt pitkäksi. Käytä nyt järkeä, vertauksesi on ontuva.

        Pointtini olikin se, että vaikka jotkin ominaisuudet ovat ihmisillä epätoivottuja tai ovat ainakin aikanaan olleet, niin se ei tee heistä vähemmän ihmisiä tai pitäisi olla syy vähempiin oikeuksiin lain edessä.


    • a---a

      Jaakobin/Markvitosen kaltaiset seniilit ja impotentit änkyräfundikset ovat ehkä kaikkein surkuhupaisin uskovaisryhmä tässä maassa. Täynnä mustaa vihaa ja läpitunkematonta katkeruutta kaikkea kohtaan.

      • eivihaavaanvaroitus

        Puhutpas sinä suvaitsevaisesti hauskoilla nimityksillä! Ei uskovaiset vihaa vaan haluavat varoittaa ja muistuttaa siitä että vaikka piispat voivat siunata homoliiton niin Jumala ei sitä siunaa. Se ei ole vihaa vaan varoitus ettei usko valheisiin.


      • a----a
        eivihaavaanvaroitus kirjoitti:

        Puhutpas sinä suvaitsevaisesti hauskoilla nimityksillä! Ei uskovaiset vihaa vaan haluavat varoittaa ja muistuttaa siitä että vaikka piispat voivat siunata homoliiton niin Jumala ei sitä siunaa. Se ei ole vihaa vaan varoitus ettei usko valheisiin.

        Lässytät hevonpaskaa. Lopeta moinen.


    • nytpiikki
    • Taikauskonnoton

      Eivät ole samanlaisia kysymyksiä. Nämä ovat:

      "Miksi homopari ei voisi olla avioliitto?"

      Miksi musta ei voisi olla väri? Miksi vasen ei voisi olla suunta? Miksi lyhyt ei voisi ilmaista pituutta? Miksi lehmä ei voisi olla eläin? Miksi naista ei voitaisi kutsua ihmiseksi? Miksi yksi ei olisi luku? Miksi homoa ei kutsuta ihan vain ihmiseksi?

      Sen sijaan jos väite, että ainoastaan heteroliitto voi olla avioliitto, on samanlainen kuin seuraavat väitteet:
      Musta on ainoa oikea väri, lyhyt on ainoa oikea pituusilmaisu, Lehmä on ainoa eläin, mies on ainoa oikea ihminen, yksi on ainoa oikea luku, heterous on ainoa oikea seksuaalinen suuntaus.

      "on järjetöntä, sairasta ja luonnotonta ... muuttaa homoliitto avioliitoksi."

      Ai avioliittoa olla muuttamassa homoliitoksi. Tietenkään.

    • NäinMeillä

      "Miksi ei voitaisi säätää laki, joka määräisi, että kaikki homot olisivat heteroja ja homokysymys ratkeaisi siten kertaheitolla?"

      No tuossahan onkin juuri se vastaus omaan kysymykseesi. Laeilla voidaan muuttaa vain niitä asioita joihin lakiteknisesti on mahdollista vaikuttaa. Avioliitto voidaan täysin ongelmitta muuttaa lailla sellaiseksi että siinä voi olla myös kaksi samaa sukupuolta olevaa.
      Homoa taas ei voi muuttaa heteroksi lailla, kuten ei voi muuttaa vasenta oikeaksi koska ne ovat aina kaksi eri suuntaa, lehmää ei voi lailla muutta hevoseksi koska ne ovat aina kaksi eri eläintä.
      Avioliitto on taas juuri sellainen kuin laki sen määritää, ihan kuten nytkin on.

    • RevisSiittä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5679
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      486
      3615
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      162
      3422
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      171
      2657
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2449
    6. 273
      2072
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1527
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1452
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1399
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1180
    Aihe