Ainutlaatuinen Joukkopsykoosi vai viranomaisvaino

huolestunut2015

Liperin kunnassa asuva perhe on joutunut uhkailun ja sosiaali -ja terveysalan toimijoiden jyrän alle. Poliisi on aivan ennakkoon varoittamatta, suorittanut pidätyksen, perusteellisen kotietsinnän, huostaanottanut ala-asteikäisen (poliisin ja ambulanssihenkilöstön paikalle saapuessa vielä) terveen, reippaan ja iloisen lapsen, toimittanut tämän, sekä hänen äitinsä psykiatriseen pakkohoitoon neuroleptihoitoineen eri puolille Suomea. Myös muuta perhettä uhataan viranomaistoimilla sekä uhkaillaan jopa fyysisellä väkivallalla näiden toimesta. Lapsen äiti on toimitettu pakko-hoitoon suoraan kotoaan ilmeisesti venäläistä syntyperää edustavan itä-suomessa vaikuttelevan naislääkärin diagnosoinnin pohjalta poliisin avustamana, kuitenkaan ks. naislääkäri ei ole tavannut ns. potilastaan.
Aikaa lääkärille ei ollut varattu ja kutsua saapua ks. psykiatrin vastaanotolle saapuikin huomattavalla viiveellä erikoisena ajankohtana, huomattavasti pidätyksen/ kotietsinnän jälkeen. Kotietsintälupaa ei ainakaan näytetty, mikäli paikkakunnan poliisiviranomaisille sellaista on edes myönnetty.

Tällaista järin kummallista omintakeisen fanaattisen yhteiskuntapoliittisen ajattelun värittämää, kokonaisten sukujen ja perheiden eliminointia viranomaistoimin psykiatrista laitosinstituuttia toiminnan masinoinnissa käyttäenhän, on Suomessa aika ajoin toki julkisuudelta salassa tapahtunut. Tällä tyylillähän on kaappailtu ja huostaanotettu lapsia myös muissakin kunnissa kuten Venäläismedioissakin on aiheesta tiedetty kertoa. Mutta kuinka laajaa tämä toiminta onkaan maassamme??
Venäläistaustaisillahan on tällaisia tapauksia varten joku hallinnollisesti Moskovan alainen lapsiasiavaltuutettu, mutta kuka turvaa ei venäjänkansalaisia maassamme??

Kysyisin onko uhkailu, ahdistelu kotirauhanrikkomisineen ja viranomaistoiminnan törkeys ylittänyt jo pakkointernoinnin kriteerit kun, psykoosiin vedoten lapsi, tämän äiti, iso-äiti sekä lapsen äidin veli (joka ei ole juurikaan elämänsä aikana ollut kanssakäymisessä sosiaaliväen kaappaaman lapsen äidin saati tämän lapsen kanssa tämän lapsen elinaikana.) pyritään toimittamaan yhteiskunnan instituutioiden huostaan. Akuutin psykoosin puhkeaminen laajalti täsmälleen saman aikaisesti, ei kuulosta ainakaan minusta järin uskottavalta enkä usko että myöskään kenenkään munkaan itseään täyspäisenä pitävänä, psykiatriasta vähääkään ymmärtävästä korviin ainakaan kuulostaisi. Tämä Suomalainen diagnosointi toimintahan on kyllä oma lukunsa. Lapsen äiti on varmasti ollut lasta yksin eronsa jälkeen pienin taloudellisin resurssein hoitaen, hoivaten ja kasvattaen toki välillä stressaantunut, varsinkin kun sosiaalitoimi on mitä kirjavimmin toimin hänen kimppuunsa hyökkäillyt, sekä hänen elämäänsä pyrkinyt sabotoimaan.
Taloudellisesti sosiaalitoimi ei ole lapsen äitiä halunnut tukea.

Kyse ei ole ongelmaperheestä vaan perhe on viettänyt nuhteetonta, raitista elämää ja lapsen äiti (yo.) ja isoäiti ovat tunnettuja korkeasta työmoraalista ja elämäniloisesta sosiaalisuudestaan aiemmissa elämänvaiheissa. jokseenkin kahdeksan vuotta lähes yhtäjaksoisena kestäneet ( voisin kuvitella että myös raastavana tuntuneet) lastesuojelutoimenpiteet kaikkine mausteineen (johon on kuulunut leimaaminen ja mustamaalaaminen ympäristölle) ovat aika ajoin tuottanut stressiä perheelle ja täysin perheen ulkopuolella elävälle veljelle joka ei ole (itseään näiltä tantoilta suojellakseen) uskaltanut heidän kanssaan olla tämän sosiaaliväen harjoittaman toiminnan takia juuri koskaan tekemisissä kuin pitämällä perheen iso-äitiin yhteyttä) ja kokee itsessään tämän pakonsaneleman tekemisissä olemattomuuden kohtuuttomana murhetta ja surua tuottavana menetyksenä. Kenelläkään perheen jäsenistä ei ole rikosrekisteriä tai muutakaan epämääräistä rikostaustaa. Lapsen äiti on aina tunnettu jalat maassa kulkevana järki-ihmisenä, siitäkin huolimatta, että on saattanut kokea lastensuojeluviranomaisten ajojahtimaisen kahdeksan vuotta jatkumona jatkuneen toiminnan välillä stressaavana. Ja Vaikka perhe ei ole vauras lapselle on pyritty kaiken viranomaisuhkailun keskellä antamaan täyspainoinen ja turvallinen lapsuus.

Onko tällä perheellä enää valoa tunnelin päässä?? Elämänilo ja luottamus ihmisiin saattaa ainakin aikansa olla tipotiessään. Keneen he voivat turvautua joutuessaan näin julmaan kohteluun, kun toimijat ovat lainvalvojia joiden tehtävä valvoa lakia ja kansalaisten turvallisuutta, valtiovallan asettamalla tavalla, lääketieteen toimijat joiden ensisijainen tehtävä on varjella ja suojella potilaidensa elämiä omien eettisten sääntöjen ja lainsäädännön puitteissa. Ei tuhota näitä.
Lääkäreiden etiikka tuntuu olevan tipotiessään ja asiat eivät taida muutenkaan aina mennä, niinkuin eu-tasolla lainsäädäntö ja muu viranomaistoimintaa ohjaama säännöstö edellyttäisi. Siinä jyrässä saattaa olla pienen ihmisen kansalaisen henkinen ja fyysinen koskemattomuus tipotiessään ja voidaanko ihmisyyttäkään mainita enää läsnäolevaksi.

3

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Julmaa touhua ihmisten kiusaamista.

    • Anonyymi

      Jonakin päivänä täräytän kunnolla lasten suojelijoita turpaan.



      Suomi varma, että ovat oikeassa, vaikka taustalla kulttuuri ero. Aina.


      Ei sekään riittää, että "maassa maan tavalla", koska maahanmuuttaja ei koskaan opi. Siis maahanmuuttajaan OSUU AINA.

      Kunnes syntyy kapina ja revitään koko suomalainen tekopyhyys alas, koska ei kestetä enää.

      Suomi ei neuvottele. Ei osaa.

      Venäjällä ovat humaanisempia, ovat yhteistyössä vanhempien kanssa.

      Suomelle ei maksa mitään ERO.
      Siksi Suomi on tyhmä.


      Varsinkin kun suomalainen osapuoli perheessä esim isä tai sen äiti itse soittavat viranomaisen. Siinä ei auta mikään. Suomessa pitää soittaa ekana, jotta sinua pidetään oikeassa ja syytetty on syytetty syyllinen, varsinkin kun on venäläinen, maahanmuuttaja.
      Sitten maaseutu elää kivikautta.

      Monta rikottua perhettä Suomi on jättänyt jälkeensä.

    • Anonyymi

      Sitten Suomi pelaa aina itselleen.
      Toisen luokan kansalainen on maahanmuuttaja.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe