Aikamoista palvelua!

TodellaPettynyt

Erehdyin sitten käymään Akaan Toijalassa Autokulma -nimisessä autoliikkeessä. Hakusessa oli halpa mutta toimiva ajoneuvo, jolla pärjäisi muutaman kuukauden. Puhelimessa oli fiksu myyjä, joka kertoi, että heillä olisi tähän tarkoitukseen hyvinkin sopiva kippo. Eipä siinä muuta kun paikan päälle autoa katsomaan.

Ensiksi tämä paikan päällä oleva myyjä (omistaja?) ei meinannut saada auton ovia auki, sitten moottori ei meinannut millään käynnistyä ja kun sitten viimein sain sen käyntiin, niin moottori piti aikamoista kolinaa. Kerroin, että valitettavasti tämä auto ei sovellu tarpeisiini, vaikka halpa onkin ja pahoittelin hänelle mahdollisesti tästä aiheutunutta vaivaa (Hän siis joutui kävelemään n. 50 metriä pihalle ja vielä kaiken kukkuraksi joutui jäämään 2 minuuttia ylitöihin, kun minulle autoa esitteli). Myyjä veti sitten porot nokkaansa ja haukkui minut paskahousuksi. Että sellaista asiakaspalvelua saa Toijalassa!

71

4634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • romukauppi4s

      Sitä se on, kun on markkinat pysähtyneet.
      Jokainen penni on tärkeä. Aina on kiva nauraa, kun liimatukka vetää herneet nenään.

    • sävystäkii

      Oliko varma, että haukku, vai oliko sulla kuitenkin paskathousuissa, jolloin se on vain toteamus.

      • varokatätä

        oliko tämä perheyritys ?

        Hallituksen jäsenet Kaupparekisterissä
        Varajäsen:

        Saarinen Hilkka Helena
        Varsinainen jäsen:

        Saarinen Markku Kustaa
        Lähde: Kaupparekisteri
        Muut vastuuhenkilöt Kaupparekisterissä
        Nimenkirjoitusoikeutettu:

        Saarinen Ismo Olavi


      • jepulis.vike

        jospa sittenkin oli kakat housuissa ja haju kertoi sen myyjälle ?????

        Kai kävit veskissä pesulla?

        Älä huoli ei se niin kauheaa ole jos paska menee joskus housuun. Mutta haju ei kylläkään ole kiva ja silloin autoinmyyjäkin voi hermostua niin että älä syytä
        autonmyyjää ainakaan paljoa.............


    • VaihtoABC

      No voivoi. Mielesi pahoitit. Paviaani.

    • äidinKultamuruPettyi

      romua ostamassa ja kun sellaisen saa eteensä, niin loukkaantuu kun ei saa uuden veroista autoa ilmaiseksi.

    • tasapelikö

      "Puhelimessa oli fiksu myyjä... paikan päällä oleva myyjä (omistaja?) ..."

      Nyt kun olet asioiksesi ottanut ja kertonut pienliikkeen omistajasta, voinet varmaankin kertoa myös oman nimesi? Kiitos.

    • jougo

      Hehheh ois varmaankin kandennu kahdesti miettiä ennen ku avautuu täällä ja kuten huomaat, niin se autoliikkeen kaverin analyysi sinusta oli varsin paikkaansapitävä. Että tää saa ihmisen hyvälle tuulelle.

      • köyhäpaskiainenantuoon

        Toivottavasti tämä paskahousu (aloittaja) on älynnyt edes pestä housut, vaikka tuskin siitä kovinkaan paljon apua on, moisen kurahaaran ryppynaru falskaa luultavasti kroonisesti.


    • vehollatoimii

      tyypillinen bönde autokauppias, ei kande vierailla tuollaisissa mestoissa

      • TokkiisaKauko

        Noilla Vehon hinnoilla me bönde autokauppiaat kyllä palvellaan ja mielistellään suo ihan niin paljon, et sä sanot jo, että lopettakaa. Nuorempi automyyjä työntelee sua rullatuolilla autoja kattelemassa, ettei tarvi kävellä. Luonnollisesti lounas ja kahvit kuuluu hintaan joulukorttia unohtamatta.


    • goodoldtimes

      uskomattoman paljon tulee puolustelevaa meiliä. Olisin odottanut jotain samanlaista riemukasta repeilyä kuin oli taannoin Auto Kivisilta ja "asiakas on mulkku" tapaus :)

      • kauppakannattaa

        heh, tässä on varmaan käynyt niin , että ko surkimusliikkeen perhe on nyt pakotettu kirjoittelemaan tälle palstalle puolustelevaan sävyyn, aika hyvä yritys paskiaisilta!


    • öäasdfasdfasdfasdfhå

      taitaa olla mainostemppu, ko firma on nyt saanut ainakin ilmaista mainosta, että luulisi kaupan käyvän

    • Junnu671

      Kävin kanssa kerran kyseisessä liikkeessä ja olin kiinnostunut vähän kalliimmasta autosta mutta ketään myyjää ei kiinnostanut palvella minua vaikka puolisen tuntia siellä odottelin.

      • veitikka81

        Suosittelen katsomaan peiliin. Valehtele nyt vielä, että menit Veholle ja ostit auton käteisellä. Sä vaan oot niin hönö.


      • SUUpuhtaax

        "...vaikka puolisen tuntia siellä odottelin."

        HÄH???
        Mitä vttua odottelit!? Jos siellä stana oli auto jonka halusit ostaa, niin kai sitä puhetta tulee sieltä suusta sen verran ujoimmillakin että saa kysäistyä minne saa maksaa, ostelen tuon pois kuleksimasta?!
        Prkeleen palvelunodottelijat...!? Prseet pitäis lipaista ja nenutkin valmiiksi niistää stanan tolvanoilta... vai että oikein puoli tuntia odottelit. Voi vtun vttu...


      • SUUpuhtaax

      • SUUpuhtaax

    • jkoiu

      tunnetusti ylihintaisia autoja myyvä liike.

      • Sepitherealman

        Köyhälle kaikki on kallista.


      • Ylihintaista_on
        Sepitherealman kirjoitti:

        Köyhälle kaikki on kallista.

        Niin on, mutta ei rikaskaan maksa viidentonnin autosta viittäkymmentätuhatta.


      • RahattomilkiTäytyisOlla
        Sepitherealman kirjoitti:

        Köyhälle kaikki on kallista.

        Totta tosiaan. Joidenkin pitää ostaa 250 euron loppuunpalvellutkin osarilla. Vittu kun kalja maistuu niin hyvin, ettei ole yhtään mitään säästössä. Miten niin persaukiset edes ostaa autoa, kun eihän heillä tule olee varaa sitä ylläpitää? Vittu jos 250 euron kärry pitää osarilla ostaa, niin kyllä jää verot ja vakuutukset maksamatta, ja harvoin sitä yli vitosella käydään edes tankkaamassa. Kun pyyhkijänsulat eivät enää pyyhi, jää auto seisomaan viideksi vuodeksi. On se perkele touhua.


    • Jurnappi

      Harvassa liikkeessä on noin paljon ammattitaitoa, että osaa heti erotella pölhöt ja persaukiser, eikä ala niitten kanssa tuhraamaan, kun ei se kuitenkaan johda mihinkään. Kaupallista syksyä Akaaseen

      • tyhmäpysyyköyhänä

        Nykyään on tärkeää, ja kokeneelle myyjälle helppoa erottaa perseaukinen paviaani, jonka kanssa ei kannata aikaansa tuhlata. Köyhyys on suomessa kansantauti, lääke siihen on työnteko, nämä laiskat sontiaiset eivät sitä tajua ja itkevät perseaukisuuttaan täällä tyhjät päät punaisina.


    • viispluskaksi

      On surkein autokauppa mitä Suomenmaasta löytyy. Erittäin painostavia ja aggressiivisia myyjiä. Solvaa, eikä kunnioita asiakastaan. Ei pidä purra kättä joka suutasi ruokkii.

      • is611

        Kaksi apinaa pyörii pitkin pihaa ja kehuu paljo ajettuja romuja on laatatu m


      • kaupatjäitekemättä

        Ei niissä romuissa kehumista mutta surkeempaa on näiden herrojen käytös. Siis vattu mitä maestroja.


    • eero58p

      Ehkä oppivat joskus tekee autokauppaa isä ja pikkupoika yhdistelmä isä aikainoinaa rupes yrittää omaa hommaa riitautu isomman päällikön kanssa varmaa meni pienet säästöt aika ressukka tapaus ei ystäviä eikä muutakaan kavereita.

    • Oluthemmojenparatiisi

      Toijalassa ei myydä mitään muuta kuin paskaa, sama pätee koko Akaaseen. Siellä ei edes tunneta koko sanaa asiakaspalvelu. Ei todellakaan kannata tilata mitään palveluita koko Akaasta, paskayrittäjiä koko paikka täynnä. Onneksi Toijalan keskustasta ovat kaikki yritykset lopettaneet, pubi kyllä näyttää kannattavan oluthemmoja piisaa.

      • NoHeippa

        Kannattaa tommoset paikat kiertää niin kaukaa kuin vain mahdollista. Onneksi useimmat suomalaiset asuvat sen verta etäällä koko Akaasta, ettei sinne asti kannata lähteä, kun lähempää löytyy parempaa ja järkevämpää.


    • Raidautokaupoilla

      Vieläkö pulju pystyssä?

    • Aika_outoa_käytöstä

      Kaupallisella alalla toimineena, on pakko todeta Akaan Toijalan Autoliike törkeäksi paikaksi. Hoidetaan konkurssiin liike, jolla tiellä liike jo on kuvauksesta päätellen.
      Asiakas aloituksesta päätellen ei todellakaan kysynyt epäkuntoista autoa sopivaan hintaan. Eli ammattitaidossakin on ongelma ja esille tulleessa kusetusmaniassa todella vakava puute.

      Liikkeen omavaraisuusaste 9,7 % ja liikevoitto tappiota 37,5 % esimerkiksi vuonna 2013. Liikevaihtoa 8 keuroa. Hah..hah perseaukisista kirjoittaessa. 2015 vuonna tilikauden tulos 27 keuroa. Vitsi koko liike.

      • Teflon100

        Älä jauha paskaa, se ihan ok.


    • Mitäpaskallakueioopeltoo

      Kiertäkää kaukaa se pulju ja älkää ostako yhtään autoa sieltä. Ylihintaisia romuja ja hemmetin huonoa asiakaspalvelua. Uppoava laiva koko pesä....

    • saamita

      Muuttuiko ne autot paljon ajetuiksi kun astuit pihaan?
      Tai muuten jotenkin erilaisiksi kuin ilmoituksissa?
      Liike linnamaiseksi palatsiksi?
      Myyjät sinun mielesi mukaisiksi , haluamallasi hinnoilla kauppa tekeviksi ?

      Mene reppana aina ostamaan uusia autoja esim. Vehosta käteisellä.

      Muuten tyydy ja nöyrry aina ostamaan velaksi , iankaikkisesti itkemällä ja rutisemalla sitä kaikkein halvinta ja sitä saat aina mäysti, mitä tilaat, paina se visusti mieleesi !

      Kun hakee ja tinkaa aina halvinta niin uuttahan sillä ei saa vaikka kuinka neiti itkee silmänsä punaisiksi äidin helmoihin ja hakee jokapaikasta tukea omalle ikuiselle köyhyydelleen käsittämättä että syy on aina ja iankaikkisesti peilissä.

      Vanhoissa autoissa voi jopa olla vikoja eikä ne muuten kestä ikuisesti eikä niissä ole mitään takuuta vaikka kuinka itkisi, älä hyvä lapsi osta viimeisillä rahoillasi romuja, osta aina uusi ja täysillä takuilla.

    • Menenveholle

      Satuinpa käymään myös käymään kyseisessä liikkeessä. Olin ostamassa myös autoa joka oli kyllä ok kuntoinen hintaisekseen, mutta ukko veti herneen nenään kun ei saanu kauppaa heti tehtyä. Kuulu vaan että alkakaahan kälppiä menemään siitä.

      • AasiakasTutkaToimi

        Näin pitääkin toimia kun hankalan asiakkaan tunnistaa.


      • MustaltalistaltaTerve

        Veholle kannattaa mennä, kaikki liikkeet mitkä ei noudata kuluttajasuojalakia, on juuri niitä mihin kannattaa mennä.


      • köyhätmölisee

        Luuletko että ne siellä veholla kattelee yhtään pitempään kuselle haisevaa perseaukista jahkailijaa joka ilmiselvästi olet?


    • citroenomistaja

      Itse ainaskin vehoon tyytyväinen citroen kuski.

      • MenePomosPyllyyn

        Kyllä sä tiedät jo minne voit mennä työpaikkaas mainostamaan


    • Aikam0ista

      Ompa se mukava nähdä kuinka autoliikkeen omistaja vastailee asiakkailleen... Ihan näin julkisesti :) onnea vaan autokaupoille!

    • Paskapaikka

      Piti mennä myös kattomaan yhtä autoa sinne ,mutta kunnämä luin niin ei tulis enään mieli mennä.

    • turhankyselijä

      Asiallinen toivotus oli mielestäni kun autossakaan ei ollut mitään vikaa

    • mgriogjrignkmf

      toijalassa ei kukaan saa hyvää asiakaspalvelua missään liikkeessä

    • Skodanainen

      Hyvä ja rehellinen paikka suosittelen kaikille

    • EiNiinTyytyväinenAsiakas

      Kävin ostamassa viime keväänä kyseistä autoliikkeestä Audi-merkkisen henkilöauton. Koeajolla vaikutti ihan olevan ihan ok kunnossa ja teimme kaupat. Ensimmäisten kilometrien aikana moottorinvikavalo syttyi, kävin kuittaamassa 50€, selvisi että katalysaattorit eivät toimi. Olin yhteydessä liikkeeseen sopivat tulevansa vastaan 250€. En tiennyt enempää siinä vaiheessa ja tyydyin siihen rahaan. Jälkeenpäin selvisi että näitä katalysaattoireitahan on kaksin kappalein. Seuraavana ongelmana tuli kuskin oven jumittautuminen(liikkeessä avattu ja uusilukko) 700€. Samalla selvisi että automaattimoottorinliiketunnistin on rikki 800€. Ihan vaan haluaisin sanoa toivotella tälle kyseiselle yritykselle onnea jatkon suhteen. En omasta puolestani suosittele kyseistä liikettä kenellekkään. Lisäksi mietin että miten nämä autokauppiaat saavat yönsä nukuttua kunnolla kun perheellisille ihmisille kuolonloukkoja myyvät. Sinänsä tuo kaikki raha mikä tuohon on mennyt on maallista, mutta näiden ihmisten epärehellisyys mitä he tekevät kauppaa tehdessään on omaaluokkaansa.

      • ajakaabussilla

        Köyhän ei pidä ostaa (naapureille näyttääkseen) sitä suomen halvinta käytettyä premiumautoa.


      • TyytyväinenAsiakas

        No jo on taas imbesilli ruikuttuja. Osta uus auto älä käytettyä, jos et autoista mitään ymmärrä. Uusissa on takuu.

        Ihmettelen miten kaltaisesi idiootit asiakkaat saavat yönsä nukuttua.


      • ihodsgpaid

        Ei kannata luulla että nuo autoliikkeiden lasipalatsit olisi rehellisellä työllä tehty. Kaupanteossa ainna toinen osapuoli saa turpaan. Yleensä se jolla on vähemmän kokemusta.


      • EiNiinTyytyväinenAsiakas

        Hieno homma kun autokauppiaskin otti osaa keskusteluun ja otti näin mainion ja asialliseen linjan täällä keskustelupalstalla. Hyvää prrää hän se tekee näin liikettä ajetellen, etenkin kun tämä keskustelupalsta on kolmannella rivillä googlehaussa :) Veikkaan että joku kaunispäivä sattuu asiakaskuntaan se tyyppi kelle ei olisi tarvinnut vittuilla, mutta minä se en ole. Mielen köyhyyttähän tuo on kun pitää laukoa epäasiallisin kommentein, etenkin kun säilytin tekstini asialinjalla ja pysyttäydyin pelkissa faktoissa. Ei muuta kuin onnea ja hyvää jatkoa. Kiitos huolenpidosta hyvin minua nukuttaa, kyllä tyhmä saapi olla kunhan ei autokauppias.


      • MeneHoitoon

        500 euron audista ruikuttaja täällä taas vauhdissa.


    • 6543

      Nuo autoliikkeet on niitä minkä tienhaarasta ei kannata kääntyä pihaan. Parempi kun ajaa ohi ja jatkaa matkaa.
      Nämä imbesillit jotka näitä liikkeitä pitävät, ovat sitä ihmisluokkaa joiden kanssa ei saa olla missään tekemisissä.
      Nähnyt nälkää, ollut koulukiusattu luokan huonoin oppilas jolla ei älykkyyttä kunnon luku ja kirjoitustaitoon, Jammu sedän kaksoisolentoja jolla herneen kokoiset aivot. Eivät itse tajua olevansa täysin vajakkeja joille kaikki muut nauravat kuin kylän pahimmalle puliukolle.

    • YxPösilöLisää

      Täytyy myöntää, että on melkoista pösilöjen tekstiä tälläkin palstalla. Oikein sääliksi käy teitä... meitä kirjoittajaraukkoja.

      Ai niin. Suomi24 -kaatopaikka on kyseessä.

    • JiikooNok

      Onko tästä kauan? Tyttärelle onnistui myymään konerikkoisen..

      • ÄläOstaRikkinäistä

        Miten tyttäresi onnistui ostamaan konevikaisen auton? Olitko itse mukana ostoksilla auton tutkimassa ja hyväksymässä, vai jätitkö tyttäresi ihan oman onnensa ja tietämyksensä varaan?
        Hyi sinua!


    • Autokuluma

      Haha, v*ttu mikä spede toi autokauppias. Kiitos ketjun aloittajalle. Olin jo printannut tiedot autosta, joka tuolla olisi myynnissä.

      Ei taida kauppa käydä, kun on aikaa kirjoitella nettiin rakentavia vastauksia. Työnnä pikkudikki-autokauppias tunkki hanuriis ja mene vaikka jäätelötehtaalle töihin. Siellä pärjää lehmää hölmömmätkin.

    • Hienosti

      Ei ole joo erikoista palvelua puhelimessakaan, tyyliin siinä on jakopää tekemättä elä osta ja moro.

      • todellahienosti

        Nohnoh... jos olet viisastellut puhelimessa jakopäänhuollon olevan ajankohtainen etkä muuta, niin sinulle on lyhyestä virsikaunis vastattu asiallisesti, ettei sinun autoa ole pakko ostaa, eikä juuri sinulle sitä ole liikkeenkään mikään pakko myydä ja moro.


    • Anonyymi

      Mahtava paikka, äijät haastaa riitaa (isä ja poika) kauppatilanteessa, isä käy oikein tönimään ja kun pusket takaisin niin poika alkaa uhkaamaan poliiseille soitolla. Ne ilmeisesti luuli että niillä on kahteen pekkaan enemmän voimaa yhtä vastaan.

    • Anonyymi

      Mennääs maanantaina käymään katsotaan millainen pariskunta siellä on jos ruvetaan oikein vääntämällä vääntämään
      kauppaa

    • Anonyymi

      entäs hattulan pme onko kokemusta?

    • Anonyymi

      Onko tää vielä pystyssä?

    • Anonyymi

      Vieläkö pulju on vielä voimissaan?

    • Anonyymi

      Pakko tulla nostaa esiin tämä. On joskus kauan sitten tullut käytyä täällä ja mietin että voiko heidän bisnes kannattaa. Siellä ei selkeästi ymmärretty että asiakas maksaa heidän palkat.

    • Anonyymi

      Mäkin tulin kurkkimaan että vieläkö on pystyssä. Herrat oli hiukan erikoisia, isä ja poika. Ei päästy kauppoihin autosta ja isukilla meni hermot, kävi päälle. Tönäisin pois ja poika tulee hätiin, tai no... ...poliisin uhkasivat soittaa, niin sanoin että soittakaa vain, oli kaksi todistajaa jotka näki että kuumakallet oli talon sisällä.

    • Mikäli asia noin kiinnostaa, niin yritysten tilinpäätöstiedot ovat julkisia.
      Kaikki eivät kuitenkaan aivan ilmaisia.
      Tiedoista pääsee selville keskeisistä kannattavuusluvuista.

      • Anonyymi

        Kannattavuuslukuja ei näe jos toiminta on lakannut!


    • Anonyymi

      No on

    • Anonyymi

      Itse ajoin kesällä 7tuntia PME autokulmaan kattomaan autoa turhaan. Puhelimessa hyvin asiallinen. Kysyin että onko missään tuotetta, esim lokareissa tai rungossa, etten aja turhaan.. arvaappa oliko. Ei ollut edes pahoillaan vaan sanoi että menee sitten seuraavalle kuka tulee tunnin päästä sitä kattomaan. Se on ollut vielä seuraavat 6kk myynnissä.. :D täys huijari

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4269
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2100
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1550
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1367
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1039
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1025
    7. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      242
      1023
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      135
      1021
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe