Suomen kurinpidollinen haltuunotto

On merkillistä, että aina kun joku suomalainen porvari kipaisee USA:han, niin heti pitää ryhtyä runoilemaan. Tällä kertaa itse presidentti äityi vaikertamaan, ettemme osaa urkkia, vaan olemme urkinnan suhteen uteliaampien armoilla. Tästä sitten ampaisi liikkeelle tarmon puuska, joka on pannut lähes virkaukon kuin virkaukon keksimään, miten kansalaisten urkinta saataisiin toteutettua oikein lakien ja asetusten mukaisesti. Ainakin armeijan ja poliisin pipot viipottavat jo kummasti. Entinen sisäministerikin lähes hykertelee.

Mitä tällä urkinnalla aiotaan saada aikaiseksi? Jos ulkoministeriön vakoilua ei kukaan havainnut, niin miten tällaisella osaamisella voidaan löytää verkosta yhtään mitään? Ei mitään muuta kuin tietämättömän kansalaisen varomattomasti verkkoon jättämiä yksityisiä tietoja. Niitä sitten viranomaiset kirjaavat valvonnan ja harkintakyvyn pettämisen seurauksena toreille ja turuille nähtäväksi, vuodettavaksi. Eihän Suomessa mikään salassa pysy, kuten ei ylipäätään nykymaailmassa missään.

Kysymyksessä on mitä ilmeisimmin porvarillisen hegemonian kohottamispyrkimys. Nythän porvarilliset otteet kautta maailman ovat kiristyneet. Lähtökohtana oli tietysti USA:ta kohdannut terrori-isku, joka antoi aiheen ottaa kansalaiset maailmanlaajuisesti entistä tiukempaan kontrolliin. Terroriuhkaa on sittemmin käytetty enemmän tai vähemmän aiheesta mitä erilaisimpien toimien perusteluna. Vaatimukset tietoverkkojen käyttämiseen kansalaisten käyttäytymisen seurantaan ovat kasvaneet käsittämättömiin mittoihin ja pelon lietsonta on ollut arkipäivää. Jopa poliitikot ovat alkaneet hyppiä seinille. Surkuhupaisina esimerkkeinä Kanerva ja Haglund sekä jokunen perussuomalainen, jotka ovat kuulleet viallisesta puhelimestaan outoa naksahtelua, joka on saanut mainitut poliitikot luulemaan, että terroristihan se siellä ”naksuttelee”.

Porvarillisen hegemonian kasvu luo vastarintaa. Oikeistolaistumisen myötä köyhän asema kurjistuu. Ero köyhimmän ja rikkaimman välillä on tähtitieteellinen. Demokratia ei toimi, vaan pakkokeinot on otettu yhä laajemmin käyttöön pääomien kasvattamiseksi. Muutaman prosentin tuotto pääomalle ei enää riitä, prosentteja pitää olla kymmeniä. Porvarillinen propaganda kukoistaa. Sen mukaan köyhyys on muka poistettu, kun entistä useampi ihminen maailmassa ansaitsee dollarin päivässä. Tällaisen menon jatkaminen ei varmastikaan onnistu ilman yhä pitemmälle menevää urkintaa sen selvittämiseksi missä määrin ja keissä meno herättää vastustusta.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olipa taas vuodatus Sepolta. Kun rikolliset ja terroristit vaihtavat tietoja netin välityksellä niin täytyyhän viranomaisilla olla mahdollisuus yrittää seurata sitä.

      Voi hyvin olla ettei tätä viestintää ja vakoilua pystytä seuraamaan suomalaisella osaamisella ja resurseilla, mutta lait eivät saa sitä estää.

      Tietenkin se merkitsee yksittäisen ihmisen seurantaa, niistähän joukkiot muodostuvat. Se jää kuitenkin kauas siitä seurannasta ja rajoituksista joita kommunisti ja jälkikommunistimaissa harjoitetaan.

      Ole siis tyytyväinen, että asut porvarillisessa maassa. Voit kirjoitella lähes mitä vaan tarvitsematta pelätä NKVD:n kaltaisten terrorijärjestelmän käsiin joutumista.

      • Netissähän rikolliset tavallisesti ilmoittavat ajan ja paikan, jolloin rikos tapahtuu. Kyllä porvari on tässä liian optimistinen.


    • voihan-venäjä

      Tälläistäkö haluat:

      "Ulkomaiseksi agentiksi leimattu kulttuurijärjestö Nuori Karjala joutui lopettamaan Venäjällä
      Venäjän Karjalassa vaikuttanut kulttuurijärjestö Nuori Karjala on päättänyt lopettaa toimintansa. Syynä on ulkomaisen agentin status, jota pietarilainen tuomioistuin ei suostunut kumoamaan."

      • Siihenhän tämä urkinta johtaa. Jos porvarille tuntemattomia yhteyksiä kansalaiselta löytyy, niin agentiksi leimautuu vaikka epäillyn mummo, jopa kaima, aivan osaamistason mukaan.


      • Seppo_Ilmarinen kirjoitti:

        Siihenhän tämä urkinta johtaa. Jos porvarille tuntemattomia yhteyksiä kansalaiselta löytyy, niin agentiksi leimautuu vaikka epäillyn mummo, jopa kaima, aivan osaamistason mukaan.

        Mistä tiedät, että SUPO ja sopilastiedustelu on porvari? Vai onko sinulle vanhaan tiekkaritapaan porvari yleisnimitys muille kuin komuille?


      • Tottakai porvarillisessa yhteiskunnassa poliisi ja armeija on sitä varten, ettei "roskaväki" riko kapitalistin koneita lakoillaan ja muilla mielenilmauksillaan.


      • Seppo_Ilmarinen kirjoitti:

        Tottakai porvarillisessa yhteiskunnassa poliisi ja armeija on sitä varten, ettei "roskaväki" riko kapitalistin koneita lakoillaan ja muilla mielenilmauksillaan.

        Oli kyse tiedonhankinnasta.

        Minä olen tavallisia poliiseja nähnyt aina järjestyksen valvonnassa. Ovat pahukset joskus kirjoittaneet sakonkin, muka ylinopeudesta. Rikospoliisista en teidä kun en ole ollut tekemisissä. Kertaakaan en ole poliisia nähnyt työpaikoillani vaikka niissä on koneita ollutkin.


      • Kyllä poliisin, ainakin teoriassa, pitäisi suojella myös omaisuutta.


    • ahaaa

      Jospa Ilmarinen johtaa jotain epäilyttävää ryhmää ja pelkää paljastuvansa. Rehellisillä ihmisillä ei ole mitään pelättävää.

      • Mitähän mahtaa jengiläisen mummo tykätä, jos nimi löytyy epäiltyjen rekisterissä? Niin taikka jengiläisen kaima?


      • Seppo_Ilmarinen kirjoitti:

        Mitähän mahtaa jengiläisen mummo tykätä, jos nimi löytyy epäiltyjen rekisterissä? Niin taikka jengiläisen kaima?

        Sehän riippuu minkä jengin. Jos kyse on vaikka Putinin jengistä voi suuttua tai tykätä. Ei voi tietää


      • DV8_HellRaiser kirjoitti:

        Sehän riippuu minkä jengin. Jos kyse on vaikka Putinin jengistä voi suuttua tai tykätä. Ei voi tietää

        Kunniallinen mummo saa moisesta trauman. Eikä aiheeton epäileminen oikein istu sivistyneeseen maailmaan.


    • 920

      Noita eliitin edustajia ei saisi päästää ollenkaan mihinkään ulkomaille sillä
      se tietää vain lisää menoja.Nytkin olin kuulevinani,että taas luvattiin joukkoja lähettää vaikka minne,minne nyt Usa keksii vaatia.
      Niinistö on kovin säästäväinen kun on puhe omasta kansasta mutta
      kun menee edustamaan niin jotenkin se paikka pitää ansaita aina
      lupaamalla suomalaisten rahoja muille.
      Pienen maaan edustajilla kun tuntuu tuo itsetunto olevan olematon.

      • Nato -option käyttämistäkin varmaan pähkäillään jo nuppi punaisena. Ja media trollaa sen kuin ehtii. Luultavasti ainakin porvarit saavat halvauksen, jos Ruotsi ehtii Natoon ennemmin kuin Suomi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      26
      4333
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      204
      2311
    3. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      39
      1846
    4. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1654
    5. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      221
      1640
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      148
      1285
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      51
      1144
    8. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      915
    9. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      911
    10. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      127
      841
    Aihe