Sundsbergiläiset kantamaan vastuuta!!!!

Vastuunantaja

Sundsbergissä sijaitseva leirikeskus Sipuli saatava pakolaispoikien käyttöön!!

Nyt heti 300 muslimipoikaa Sipuliin Sundsbergin raitteja rikastuttamaan.

Vaalitulos ei valehtele, Sundsbergissä asuu erittäin maahanmuutto myönteistä väkeä, joten oikeus ja kohtuus on saada muslimipoikia Sundsbergiin!!

15

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RaijanNaapuriinPoikia

      Oikein!! Ja Ravallsiin myös 500 muslimia!! Työkeskus ja VPK talo tyhjäksi ja muslimeita tilalle. Tätä vaatii äänestäjät!!

    • Kuralammikko

      Kyllähän näitä taloja riittää mihin voi hädänalaisia majoittaa : Furuhed, Övitsborg, Ljungheda, muutamia mainitakseni, ja kansanedustaja Adlercreutz varmasti on samaa mieltä: Ljusdala Luomassa. Nythän onneksi Elisabeth Rehnin märkä uni toteutuu ja Hilan leirikeskukseen ( ihan hänen naapuriin ) muuttaa Irakilaisia. Ei muuta kuin E. Rehn sinne hymyillen toivottamaan pojat tervetulleiksi ja toimittajat mukaan tätä ilonhetkeä ikuistamaan. Nog är det hurja.

    • hurjakiva

      Muutama ehdotus lisää :Bygdebo Volsissa joutaisi myös.Upinniemen varuskuntaalueella lienee vielä tyhjiä asuntoja. Eihän se ole niin noko nuukaa vaikka sinne ei saisi muunmaalaiset mennä. Rajathan ovat auki muutenkin . Volsin juuri kunnostettu kartano ( vanh.kodin vastapäätä ) Niin ja Volsin vanhainkoti ! Nykyiset asukkaat menkööt vaikka Meikon metsään asumaan, telttoihin, koska vanhukset eivät ole niin tärkeitä . Tärkeintähän on mitä meistä suomalaisista muut ajattelevat ja kirjoittelevat. Meidän on kannettava vastuumme , sanoo pm sipilä ! Sen hän voisi kylläkin myös sanoa Saudi-Arabialle ja muille muslimimaille...

    • Vastuutajokaiselle

      Prismaan mahtuisi ainakin 1000 muslimipoikaa. Ja kunnantaloon toiset tuhat partapoikaa. VR voisi pysäköidä radan täyteen makuu ja ravintolavaunuja joihin sopisi vaikka 2000 17-vuotiasta irakilaispoikaa. Terveyskeskuskin joutaa pakolaisille asuinpaikaksi sillä pojathan saa terveydenhoidon yksityiseltä puolelta. Eiköhän Timo Haapaniemen kotiinkin mahtuisi vaikka 100 poikaa. Löytyyhän meiltä tilaa ja varaa on. Nyt vastuunkantoon joka iikka.

      • PalveluPelaa

        Onko VR:llä väkisinmakuuvaunuja?


      • ripparipuli

        Hyviä ehdotuksia nämä kaikki ! Olen ylpeä että näin paljon vastuunkantajia löytyy, jo K-nummellakin .Ja kuntalaisia lohduttanee ministeri Sanni " valtio maksaa " Grahn-Laasosen toteamus että tämä ei maksa kunnalle mitään ! joten toivottavasti nämä jo ehdotetut talot otetaan pakolaisten käyttöön, sillä onhan myös moni sanonut että tilaa löytyy Suomessa. Ihan liikuttuu kun löytyy niin paljon viisautta tässä maassa. Luovutaan elintasostamme ja uskostamme, tervetuloa muslimit.


    • varmallapohjalla

      Yhdestä asiasta vaikka joku sen ehkä läpällä heittikin, olen lähes täysin varma, eli että hurrien ns nuorisoseuraintaloja EI tulla ikipäivänä antamaan turvapaikanhakijoiden käyttöön. Eihän affenanmaallekaan oteta ainuttakaan turvapaikanhakijaa vaikka saari on täynnä vähäisellä majoituskäytöllä olevia hotelleja. Kyse on... no en ehkä enempää avaa, kyllä te tiedätte.

    • RefugeeSundsberg

      Koko Sundsbergin alue tulisi pakkolunastaa pakolaispoikien käyttöön ja nykyiset asukkaat ohjata vaikka läheiseen metsään. Valtio voisi hyvittää asukkaille teltan, makuupussin ja kaksi pakettia lenkkimakkaraa omakustannushintaan vastuun kannosta.

      Vai asuuko Sundsbergissä pelkkiä rasisteja ja fasisteja joiden paatunut sydän ei kuule partalapsen vaikerrusta?

    • Carnevaali

      Kesälä Veklahdessa on K:nummen Sanomien yleisökirjoituksen mukaan vailla käyttöä. Eiköhän sinnekin muutamia kymmeniä mahdu. joo, ei mitään hätää, K-nummi voi ottaa paljon lisää elint.. eikuin turvapaikantarvitsijoita. Mutta pliis media, älkää salatko pakolaispoikien tekemiä rikoksia, vaan kirjoittakaa niistä. Kuten varkauksista Prismassa. Kyllähän asiakkaat näkevät ja kertovat eteenpäin. Tällainen salailu tekee vain enemmän haittaa kuin hyötyä.

    • TilaaOn

      Kirkkoon ja seurakuntalolle voisi majoittaa hädänalaisia pakolaispoikia. Nythän nämä rakennukset ovat vajaa käytössä ja niissä satunnaisesti järjestettäville tapahtumille löytyisi varmasti muualtakin tilaa. Pakolaispojat varmasti nauttisivat enemmän tiloista. Kirkon kupeessa olevan hautausmaan voisi samalla lanata ja tilalle rakentaa pakolaispojille lentopallokenttiä ja muita rentoutumismahdollisuuksia.

      • Selmamummo

        Mainio ehdotus ! Ja kyllähän se vielä tähän meneekin että risti poistetaan ja kuunsirppi tulee tilalle kirkkoonkin. Saavat # meillä on unelma # porukka orkut kun sitten ovat saaneet tahtonsa läpi, jonka puolesta ovat osoittaneet mieltä H:gin kaduilla. Ehkä niille sitten valkenee mitä sana rasisti todella tarkoittaa, kun nyt käyttävät sitä sanaa kaikista jotka ovat elintasopakolaisia vastaan.


    • NATSITPOISSUNDSBERGISTÄ

      Eikö Sundsbergiläisten kodit aukene pakolaispojille?????

      Onko Sundsberg rasistien ja fasistien vallassa????

      Nyt valtio tekemään pakkolunastuksia ja ajamaan rasistit ja fasistit taivasalle!!!

      SUOMI EI KUULU RASISTEILLE JA FASISTEILLE!!!!!!!

    • NoRacismAndNoNazis

      Nyt viimeistään kuri sundsbergin natseille ja rasisteille!! Pakolaispojat joutuvat talveksi telttoihin kun fasistit eivät avaa kotiensa ovia. Eikö sundsbergiläisten ilkeydellä ole mitään rajaa? Nyt valtio äkkiä pakkolunastamaan sundsbergiläisten lukaaleja ja sundsbergiläiset puusavottaan talveksi. Puiden kaatamisesta sundsbergiläisillä on ainakin kokemusta.

    • Sundetti

      Ihan vain tiedoksi "vastuunkantajalle", Helsingin seurakunnan Sipulia ei ole ollut olemassakaan muutamaan vuoteen! Ottakaa selvää asioista ennen kuin kirjoittelette asiattomia. Meillä muuten majoituu perhe Afganistanista. Ja ihan Sundsbergissa asutaan. Älkää kirjoitelko tyhmiä, osoitatte vain oman tietämättömyytenne asioista. Ja refugeelle tiedoksi, lähimetsät ovat oikein mukavia paikkoja. Emme ole rasisteja tai fasisteja. Kukin auttaa tavallaan. Sinä et varmaankaan mitenkään muuten huutamalla tuuleen..jotenkin kirjoituksista kuultaa kateus, mitä kohtaan???

    • Löök

      Sipulia ei ole enää olemassakaan, useaan vuoteen. Ota selvää asioista ennen kuin kirjoittelet. Näytät vain tyhmyytesi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      31
      2160
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      7
      1856
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1220
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1195
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      12
      1117
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1071
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1025
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    10. 12
      997
    Aihe