Vanhan auton myynti/"hävitys" romutus.

Haikealuopua

Nyt alkaa näyttää ja tuntua siltä, että ajokkini on tullut tiensä päähän. Vaikka onkin hyvällä varustelulla ja melko ruosteeton.
Opel Vectra farmari karavan
bensa 2,0 manuaali 1999; 260 000.
Sitä ei kannata laittaa vaihdossa ja myyminen yksityiselle on vaivalloista ja myynti hinta olematon. Kyseeseen tulee enää auton "purku "ja romutus:
Tietysti otan siitä pois kesä - ja talvirenkaat vanteineen. Akku sekin on halpa, mutta mitä muuta autosta kannattaa purkaa ja myydä ennen romutusta.

8

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 192215

      Kyllä kai tuosta koko autosta muutaman satasen saisi kohtuuvaivalla? Helpompaa se ainakin on kun lähteä erikseen myymään kesä/talvirenkaita, akkua yms, tuskin tuosta osina parempaa hintaa saat kuin koko autosta kerralla (ellei nyt sitten esim. rengassarjat ole kummatkin uutta vastaavia).

    • nuukajussi80

      Itse kyllä käsitin että ottaa renkaat vielä käyttöön seuraavaan autoon. Parasta tietysti olisi ostaa tilalle samanlainen auto ja jättää romusta varaosia odottamaan, esim, startti, laturi, syyläri ja lamput nyt ainakin.

    • sjfsdkljfklsjkldj

      Itse tuli aikoinaan nyppäistyä romutukseen menneestä -90 Mazda 323:sta tilapäisvarapyörä, talvirenkaat vanteineen ja radio radion peitelevy sekä omistajan käsikirja talteen. Vain talvirenkaat vanteet on tullut tähän mennessä myydyksi.
      Työkalut sekä tunkki tuli omaan käyttöön otetuksi, varoituskolmionkin pidin itselläni mutta seuraavissa autoissani on ollut omasta takaa kolmio joten se Mazdan kolmio on nyt ylimääräisenä, ei tietysti haitaksikaan ole.

    • Jos_autosi_olisi

      Toyota niin se vietäisiin käsistä, jos ei Suomeen niin ainakin Afrikkaan. Ja hinta olisi jotain aivan muuta kuin Vectran nykyarvo. Ymmärsitkö lievän vinkin?

      • Eijuurieroa

        Jos Vectrasta saa 500-700 niin esim. Avensiksesta tonnin, ehkä hieman ylikin. Eli eipä tuon ikäisillä kulkineilla paljon arvoa ole, oli merkki mikä tahansa.


    • xyxeli

      Sama tilanne - eri auto. Itselläni v.1995 1.6XLI Toyota Corolla, missä taka-akseli ruostunut puhki ja mm. lievää moottorin öljyvuotoa. Ruostevaurioita muuallakin. Saakohan tuota jollain jobbarilla vaihdettua kohtuullisella rahalla toiseen autoon tai paljonko voin pyytää suoramyynnillä siitä? Rahaa käytössä aikalailla 0-200€

    • romuraudanhinta

      Tarjoa Corollaasi esim. Ranjialle Poriin. Hakevat pihasta. Jos on ruostetta ympäri autoa ja moottorikin vuotaa öljyä niin tuskinpa sitä enään kukaan alkaa korjailemaan mutta Afrikkaan yms kyllä kelpaa hyvin.

    • hhgfhfghgf

      Jos tuulilasi vielä ehjä säästä ja samoin katalysaattori ne melkien kalleimmat.Noilla kilometreillä kulmahousut ja mamut vielä ostaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1837
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1534
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1223
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe