KRISTITYT PAKOLAISET PAKENEVAT RUOTSISTA

PAKOLLAPAKOON

Kristittyjen turvapaikanhakijoiden mukaan heitä heidän uhkailunsa ei hellitä vastaanottokeskuksessa. He kertovat pelkäävänsä henkensä puolesta ja olevansa halukkaita muuttamaan ihan minne tahansa päästäkseen keskuksesta pois.

Muutama viikko sitten sikolätissä kerrottiin kristityistä, jotka päättivät omatoimisesti häipyä Kalmarin läänissä RUOTSISSA sijaitsevasta vastaanottokeskuksesta, missä he kokivat tulevansa muslimiturvapaikanhakijoiden uhkaamaksi.

Virasto vahvisti jälkeenpäin, että myös muslimiäiti lapsineen oli joutunut muuttamaan pois turvallisuutensa vuoksi.

Maahanmuuttovirastoon otettiin yhteyttä ja virastosta kerrottiin, että tilanteeseen suhtaudutaan hyvin vakavasti ja että virasto järjestää tulijoille informaatiotapaamisen, missä tulijoille kerrotaan maan laeista, siitä miten yhteiskunnassa toimitaan ja myös kuinka vastaanottokeskuksessa käyttäydytään.

Virastosta ylpeiltiin, kun informaatiotilaisuuden jälkeen kyseisestä vastaanottokeskuksesta ei ole kuulunut mitään, ei asukkailta, eikä henkilökunnalta, jotka ovat keskusta pyörittävän ulkopuolisen toimijan työntekijöitä.

No, nyt kuuluu, kun kaksi kristittyä miestä puhuu suunsa puhtaaksi.

Toinen heistä on jo muuttanut pois keskuksesta, mutta toinen asuu vielä siellä. He alleviivaavat sitä, että kyse ei ole kaikista muslimeista, vaan klikistä, mikä tekee kristittyjen elämän ikäväksi keskuksessa.

”Asuin siellä kolme kuukautta. Alkuun kaikki oli ihan normaalia, mutta kun muslimit näkivät ristimme, alkoivat he häiritä meitä. Muistan yhden sattumuksen joulun ajoilta. Vietimme jouluaattoa kirkossa ja myös muslimit tulivat sinne, missä yksi heistä sanoi: ’Nämä ihmiset on tapettava’. Voitko kuvitella mitään tuollaista? Sinä olet kirkossa ja joku sanoo siellä, että ’nämä ihmiset pitää tappaa’, koska olemme uskontomme vuoksi erilaisia heihin verrattuna”.

Kolmen kuukauden keskuksessa notkumisen jälkeen mies päätti vapaaehtoisesti vaihtaa maisemaa useiden uhkailujen ja epämukavien sattumuksien vuoksi.

”Noina kolmena kuukautena en kuullut muuta kuin pelkkää huonoa meistä. Muslimit yrittivät monta kertaa häiritä meitä eri tavoin, emmekä saaneet istua yhdessä heidän kanssaan. Minulla oli polkupyörä pihalla ja öiseen aikaan siitä viilleltiin renkaat puhki kahdesti”.

Mies on mielestään yrittänyt puhua ongelmasta monta kertaa Maahanmuuttovirastolle, mutta tämä ei ole johtanut mihinkään. Hän jopa yritti puhua järkeä vastaanottokeskuksen muslimien päähän.

”Pakenimme Islamilaisen Valtion muslimeja vain löytääksemme heidät täältä. Viranomaisten pitäisi oikeasti kiinnittää huomiota tähän. Olen yrittänyt keskustella heistä yhden kanssa, mutta kommunikointi ei onnistu, koska heillä on niin palava viha kristittyjä kohtaan Heidän uskontonsa on opettanut näin ja kuvittelevat pääsevänsä taivaaseen kristityn tappamalla.

Mies, jonka kanssa toimittelijat keskustelevat, uskoo, että muslimeilla on tavoite – tehdä Ruotsista islamilainen valtio. Hän luulee, että se tulee onnistumaan, ellei Ruotsin feministisosialistinenhallitus tee asialle jotain.

Toinen mies, joka vielä asuu vastaanottokeskuksessa, jonka asiakkaista noin 80% on muslimeja, vahvistaa, että he eivät halua kähinöidä muslimien kanssa ja yrittävät parhaansa mukaan välttää konfliktitilanteita.

Ongelma kuitenkin on, että keskuksessa notkuu Islamilaista Valtiota tukevia ääri-islamisteja. Myös toinen mies on turhaan yrittänyt keskustella muslimien kanssa. Hän väittää, että keskuksen kristityt pelkäävät henkensä puolesta.

”Muutamme ihan mihin tahansa Ruotsissa. Ihan minne vaan, kunhan pääsemme sieltä pois”.

Maahanmuuttoviraston Kalmarin yksikön päällikkö Lars Borgemo ilmoittaa, että asia ei ole kantautunut hänen korviinsa, mutta virasto lähtökohtaisesti selvittää aina tällaiset tapaukset.

”Jos jotain loukataan syystä mistä hyvänsä, pengomme tapauksen pohjia myöten. On tärkeää löytää ongelman ydin ja sitten keksiä oikea toimenpide sen ratkaisemiseksi. Tarkistamme aina tiedot ja meihin yhteyttä ottaneen tiedot tallennetaan siten, että siitä ei koidu hänelle jälkiseuraamuksia”.

Lisäksi Lars Borgemon mukaan aina löytyy monia, jotka haluavat lähteä vastaanottokeskuksista pois.

Lars Borgemo on tietoinen sattumuksista, mitkä johtivat kahden kristityn perheen lähtemisen keskuksesta pois, mutta tieto ongelmien jatkumisesta järjestetyn informaatiotilaisuuden jälkeen tuli hänelle yllätyksenä.

”Tässä nimenomaisessa tapauksessa on minun ensin saatava tarkempia tietoa ja vasta sitten voimme katsoa mitä on tehtävissä”, hän sanoo.

2

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JUOPPOKEPULAINEN
    • kristitytpulassa

      26-vuotias syyrialaisnuorukainen pelotti muita vastaanottokeskuksen asukkaita. Paikalle saapunut poliisi löysi keskuksesta itkevän miehen, jonka henkeä oli uhattu tämän uskonnon vuoksi.

      Maanantaina 26-vuotias joutuu oikeuden eteen syytettynä laittomasta uhkauksesta. Hän on istunut vangittuna kiinniotostaan lähtien, mikä tapahtui syyskuun 22. päivän iltana.

      Tuolloin poliisi oli hälytetty Bodan lasitehtaalle. Paikalle menneelle partiolle kerrottiin, että yksi asiakas oli uhannut toisen henkeä. Uhkailun syy oli se, että uhkailtu, jota kutsumme Amiriksi, on kristitty, kun uhkailija on muslimi.

      Uhkaillut 26-vuotias otettiin kiinni ja vietiin Kalmariin putkaan. Turvallisuussyistä Amir ja hänen huonetoverinsa ja yksi hyvä ystävä siirrettiin tilapäisesti toiselle paikkakunnalle.

      26-vuotias on myöntänyt osallistuneensa sotatoimiin kotimaassaan, mutta kiistää uhkailusyytökset.
      26-vuotias on myöntänyt osallistuneensa sotatoimiin kotimaassaan, mutta kiistää uhkailusyytökset.
      26-vuotias syyrialaisuhkailija ja Amir olivat saapuneet Bodan lasitehtaalle pystytettyyn vastaanottokeskukseen samaan aikaan, vain viisi päivää aikaisemmin. Amir kertoo, että hän oli pian huomannut 26-vuotiaan olevan hyvin äärimmäinen henkilö. 26-vuotias oli muun muassa vaatinut tv-kanavan vaihtamista, kun ruutuun oli ilmaantunut vähäpukeisia naikkosia.

      Useammat keskuksen asukkaat olivat kuulleet nuorukaisen puhuvan siitä, kuinka hän nauttii sodan räjähdysten kuuntelemisesta, joita hän oli nauhoittanut älypuhelimeensa, koska räjäyttelijät pääsevät marttyyrien taivaaseen. Hänen oltiin kuultu myös keskustelevassa puhelimessa jonkun kanssa siitä, kuinka hän tappaisi jonkun, jotta hänet lähetettäisiin takaisin Syyriaan.

      Päivä ennen 26-vuotiaan kiinniottoa useat todistajat olivat kuulleet hänen sanovan, että jos häntä ei pian käännytetä, hän aloittaa jihadin ja tappaa jonkun. Myöhemmin samana päivänä nuorukainen pyöräili Emmabodaan, missä hän oli etsinyt käytettyjen tavaroiden kaupasta suurempaa veistä.

      Amir sattui tuolloin myös notkumaan kaupungilla. Kun 26-vuotias oli nähnyt Amirin ostaneen olutta, oli tämä Amirin mukaan sanonut, että ”päästäsi on tullut liian suuri ja on tullut aika leikata se” ja ”leikkaan kurkkusi auki”.

      Kiinniottopäivänä 26-vuotias kyseli Amirilta, onko hänkin sunnimuslimi. Kun nuorukainen sai kuulla Amirin olevan kristitty, oli hän uhkaillut vahingoittavansa Amirin perhettä Syyriassa.

      Amir on hyvin peloissaan.

      ”Pakenin sotaa, että välttyisin tällaiselta”, hän sanoo.

      26-vuotias oli mennyt Amirin huonetoverin luo ja kysynyt tältä, kuinka hän voi muslimina asua yhdessä alkoholia juovan kristityn kanssa. Huonetoveri kertoi kuulusteluissa, ettei tämä häiritse häntä lainkaan. Amir on hänen paras kaverinsa ja vaikka ei olisikaan, kaikki ihmiset ovat samanarvoisia.

      26-vuotias ei ollut uhannut satuttaa Amiria ainoastaan muiden asiakkaiden kuulleen, vaan hän oli kertonut myös yhdelle arabiaa taitavalle henkilökuntaan kuuluvalle, että jos Amiria ei lähetetä pois, hän teurastaa Amrin. Tämäkin sattui samana päivänä kun 26-vuotias otettiin kiinni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8316
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe