Aihe

Alkuperäinen Doctor Who!

aukkosivistyksessä

Alkuperäistä sarjaa en ole katsellut läpikotaisin. Mistä ja kuinka voisi oikeasti ostaa alkuperäisen sarjan tuotantokausia/katsella jaksoja netistä? (saatavilla olevat, monet jaksoistahan on kadonnut) Haluan nähdä varsinkin kaikki Mestari-jaksot.

5

58

  Vastaukset

  • Alkuperäistä ei takuulla ole myynnissä, korkeintaan voit löytää jotain pätkää jostain. Tässä tapauksessa ainoa vaihtoehto on "sortua" piratismiin.
   Piratebayssa on jaossa sellainen Doctor Who -paketti että oksat pois. Sellanen 200Gt:n torrentti, jossa pitäis olla oikeasti kaikki jaksot, myös ne, joiden väitetään kadonneen. Joku on niitä keräillyt sieltä sun täältä, ja tietysti osa on sitten laadultaan myös sitä itseään (jotain ikivanhoja vhs-nauhoituksia). Itse ole vain muutaman alusta ladannut ja katsonut, jotenkin ne oli niin aneemisia.

   Tietysti tuo vaatii nyt sitten vähän perehtymistä ja/tai nörttikaverin apua, siis jo se, että miten pääset piratebayhin, ja sitten tietysti pitää hommata torrent-ohjelma, jolla noita saa ladattua. Ja tietty sitten sen parisataa gigaa kiintolevytilaa.

   Tämä aikaisemmin laittamani linkki saattaa toimia tai sitten ei. Nyt en ole omalla koneellani eikä tässä ainakaan toimi, mutta... ainakin pitäis kai olla torrent-ohjelma asennettuna, siihen tuon linkin ehkä voi laittaa. Nyt en ulkoa muista, ja siis en ole nyt omalla koneellani, joten en voi koittaa (ja muutenkin niin krapulahumalassa ettei taida tää mun ulosantinikaan olla kovin kaksista).

   magnet:?xt=urn:btih:1f99a52ade71ccf28e4c8925a1150fff1406bfa7&dn=Complete Original Doctor Who&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80&tr=udp://open.demonii.com:1337&tr=udp://tracker.coppersurfer.tk:6969&tr=udp://exodus.desync.com:6969

  • Tämä dailymotion käyttäjä ainaki on ladannu kaikki classic who jaksot tuonne (ilman suomitekstityksiä tietenkin) että siitä vaan sitte kattelemaan:

   http://www.dailymotion.com/mrmeatscience

   Ja deeveedeitä tosiaan saa cdonista, amazonista, lukuisista muista doctor whon fanituotteita myyvistä nettikaupoista, ja kerran jopa pari boksia vanhaa whota ostin ihan Tampereelta puolenkuunpeleistä.

  • Olen ajatellut tilata cdon.comista noita vanhoja Doctor who jaksoja.Mitä suosittelette.Harkitsen sitä beginning boxset .Siinähän tulee 3 ekaa tarinaa.Vai ehkä joku muu.Ehdotelkaa.
   Kauan yleensä noitten vanhojen jaksojen toimitus kestää?Kannattaako tilata vai ei?

   • Ostin äsken Kolmannen Doctor who:n boxin the daleks war .Siinä tulee kaksi tarinaa.12 jaksoa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   330
   13634
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   259
   10156
  3. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   53
   1487