Alkuperäinen Doctor Who!

aukkosivistyksessä

Alkuperäistä sarjaa en ole katsellut läpikotaisin. Mistä ja kuinka voisi oikeasti ostaa alkuperäisen sarjan tuotantokausia/katsella jaksoja netistä? (saatavilla olevat, monet jaksoistahan on kadonnut) Haluan nähdä varsinkin kaikki Mestari-jaksot.

5

53

Vastaukset

 • Alkuperäistä ei takuulla ole myynnissä, korkeintaan voit löytää jotain pätkää jostain. Tässä tapauksessa ainoa vaihtoehto on "sortua" piratismiin.
  Piratebayssa on jaossa sellainen Doctor Who -paketti että oksat pois. Sellanen 200Gt:n torrentti, jossa pitäis olla oikeasti kaikki jaksot, myös ne, joiden väitetään kadonneen. Joku on niitä keräillyt sieltä sun täältä, ja tietysti osa on sitten laadultaan myös sitä itseään (jotain ikivanhoja vhs-nauhoituksia). Itse ole vain muutaman alusta ladannut ja katsonut, jotenkin ne oli niin aneemisia.

  Tietysti tuo vaatii nyt sitten vähän perehtymistä ja/tai nörttikaverin apua, siis jo se, että miten pääset piratebayhin, ja sitten tietysti pitää hommata torrent-ohjelma, jolla noita saa ladattua. Ja tietty sitten sen parisataa gigaa kiintolevytilaa.

  Tämä aikaisemmin laittamani linkki saattaa toimia tai sitten ei. Nyt en ole omalla koneellani eikä tässä ainakaan toimi, mutta... ainakin pitäis kai olla torrent-ohjelma asennettuna, siihen tuon linkin ehkä voi laittaa. Nyt en ulkoa muista, ja siis en ole nyt omalla koneellani, joten en voi koittaa (ja muutenkin niin krapulahumalassa ettei taida tää mun ulosantinikaan olla kovin kaksista).

  magnet:?xt=urn:btih:1f99a52ade71ccf28e4c8925a1150fff1406bfa7&dn=Complete Original Doctor Who&tr=udp://tracker.openbittorrent.com:80&tr=udp://open.demonii.com:1337&tr=udp://tracker.coppersurfer.tk:6969&tr=udp://exodus.desync.com:6969

 • Koko sarjaa on vaikea löytää varmasti ja suomitekstein mahdotonta. Mutta esim. CDON.fi:ssä on myynnissä dvd-bokseja vanhoista jaksoista. Tuossa nyt muutama:

  http://cdon.fi/elokuvat/doctor_who_-_the_beginning_boxset_(import)-14114023
  http://cdon.fi/elokuvat/doctor_who_-_key_to_time_boxset_(import)-14150189
  http://cdon.fi/elokuvat/doctor_who_-_legacy_(import)-22383401
  http://cdon.fi/elokuvat/doctor_who_-_myths_and_legends_(import)-14150247
  http://cdon.fi/elokuvat/doctor_who_-_the_greatest_show_in_the_galaxy_(import)-20304041
  http://cdon.fi/elokuvat/doctor_who_-_black_guardian_trilogy_(classic)_(import)-14120391

  Jotain siis löytyy, mutta ilman suomitekstejä.

 • Tämä dailymotion käyttäjä ainaki on ladannu kaikki classic who jaksot tuonne (ilman suomitekstityksiä tietenkin) että siitä vaan sitte kattelemaan:

  http://www.dailymotion.com/mrmeatscience

  Ja deeveedeitä tosiaan saa cdonista, amazonista, lukuisista muista doctor whon fanituotteita myyvistä nettikaupoista, ja kerran jopa pari boksia vanhaa whota ostin ihan Tampereelta puolenkuunpeleistä.

 • Olen ajatellut tilata cdon.comista noita vanhoja Doctor who jaksoja.Mitä suosittelette.Harkitsen sitä beginning boxset .Siinähän tulee 3 ekaa tarinaa.Vai ehkä joku muu.Ehdotelkaa.
  Kauan yleensä noitten vanhojen jaksojen toimitus kestää?Kannattaako tilata vai ei?

  • Ostin äsken Kolmannen Doctor who:n boxin the daleks war .Siinä tulee kaksi tarinaa.12 jaksoa.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.