Onko joku tutkinut Damaskon tuhoa?

tutkijaesille

Millaiseen aikaan Raamatun profetioissa esitetty Damaskon täydellinen tuho tapahtuu?

Olemmeko kenties nyt sellaisessa ajassa?

11

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luulenettä

      Tutkijat eivät liene kanavalla nyt.

    • Jes 17 luvussa tuo Damaskon tuho ennustetaan ja Jesajan ennustusjakso jatkuu siitä eteenpäin seuraaviin lukuihin.

      Jesaja ennustaa Damaskon tuhon siihen aikaan, kun myös Israel kokee tuhon ja kovia aikoja, samoin Etiopialle tulee Jumalan tuomion ajat ja edelleen Egyptille koittaa Jumalan tuomion aika.

      Tuo tuomioiden aika tulee silloin, kun Danielin ennustama lopun ajan ensimmäinen suurvalta ilmaantuu Lähi-idän näyttämölle. Tuo suurvalta käsittää alueeltaan monia nykyisiä Lähi-idän kansoja. Voitte katsella kartoista muinaisen Baabelin valtakunnan suuruuden aikaa, sen laajuisena tuo lopun ajan ensimmäinen suurvalta suurinpiirtein on, eli siihen kuuluu monia kansoja ja heidät tuo suurvallan 'kuningas' lähettää tuhoamaan Damaskon ja hävittämään Israelia, Etiopiaa ja Egyptiä. Egyptiä ei koskaan ole kohdannut Jesajan ennustama tuho, sen laajuinea profeetta sen meille kertoo.

      Nyt on vaikea nähdä vielä tuollaista suurvaltaa Lähi-idässä, koska sitä ei ole. Mihin nykyiset sodat Syyriassa ja Irakissa johtavat, sitäkään emme vielä näe.

      On vaikea sanoa, minkälainen aikajakso Damaskon tuhon ja Israelin tuhon ja Etiopian ja Egyptin tuhon aika käsittää, tapahtuvatko kaikki peräkkäin, vai onko tuo tuhojen eli Jumalan tuomioiden aikajakso ajoittuneena pitempään aikaan, kymmeniin vuosiin. Jokatapauksessa tuo Danielin ennustaman ensimmäisen suurvallan aika kestää melko pitkään, niinkuin kesti tuo muinaisen Babyloninkin aika ja tuo suurvalta on ilmeisesti se Jumalan tuomioiden tuoja niin Damaskolle, kuin Israelille ja Etiopialle ja Egyptille.

      • Siionomit

        Helppoa se on sen aikaiset profeetat puhuivat omasta ajasta ja lähitulevaisuudesta.
        Ei heillä ollut tuhansien vuosien aika määristä mitään käsitystä.
        Eli n 700 eaa.


    • Tuo Jesajan ennustama tuho Damaskolle tapahtuu niin äkisti, että sellaista mahdollisuutta ei ole ollut ennen nykyaikaisia aseita. Jesaja ennustaa, että Damasko tuhoutuu yhtenä päivänä.

      • Annetaantulelle

        Alkanut tuhoutuminen saatetaan loppuun.


      • Sionomit

        Damasko on maailman vanhimpia kaupunkeja , maanjäristyksissä ja tulvissa ja sodissa on tuhoutunut paljon kaupunkeja .
        Mutta ihme ja kumma kun juutalaisten ennustelut eivät käy toteen ei sitten millään tuotakin tuhoa on odoteltu ainakin 2500 vuotta ja ei vain millään tule , sitä ovat vannoneet aina sukupolvi polvelta uskonnon fanaatikot.
        Juutalaisilla itsellään ja Amerikan Sionisteilla myös on aseet toteuttaa tuo ennustus milloin vain , mutta ihme ja kumma kun kukaan niin hullu Kristillinen Sionistikaan Amerikoissa ei lue sillä silmällä tuota höpinää.


    • filade

      Aam.1:3-5 alkoi toteutua vuosina 1948, 1967, 1973 jolloin Syyria on sotinut jo kolmesti Israelia vastaan ja mahdollisesti neljäs liittynee Ps.83 sodan lopulliseen toteutumiseen.
      Jer.49:26-27. Kertoo vain kaupungin nuorukaisista jotka kaatuvat kuolleina kadulle ja kaikista sen sotureista jotka saavat surmansa sinä päivänä kun Jumala sytyttää tuleen Damaskoksen muurit.
      Johtopäätös, että tuhoutuva kaupunki on sotatilassa josta muu siviiliväistö on jo evakuoitu.

    • Minulla on oma näkemykseni ja se joka ottaa sen, niin hyvä niin... en tyrkytä, koska kukapa sillä niin isoa asiaa saa siitä että kannattaa vaahtoamaan alkaa. ELIKKÄS:
      Kun ns. morsiamen ylösotto tapahtuu viidennen sinetin kohdalla, jota seuraa heti perään kuudes ja seitsemäs, jota seuraa ensimmäinen pasuuna. Näiden kolmen kohdalla tapahtuu tosi paljon ja äkkiä, kuten maailman rauha rikkoutuu ydinsodan kalkkiviivoille ja mm. Suomen miehitys jota seuraa ylienkeli Mikaelin käskystä neljän enkelin siirtyminen maan neljälle kulmalle pitämään sodan tuulia noin puoleksi hetkeksi (noin 6kk) jonka aikana kaikki valherauha saadaan maailmassa aikaan. Tuona aikana solmitaan kaikki Israelin 7-vuotiset rauhat ja länsimaat jäävät ikäänkuin idän kanssa eräänlaiseen jäätyneeseen konfliktiasemaan, jossa kukin hakee paikkaansa.
      Peto asettuu lähi-idässä johtoon, kokoamalla kaikki ISIS:n rippeet ja muut ääriainekset ja kokoaa (Raamatun mukaisen) joukon Punaisen meren ja Jordan joen suistoon, jonka se sitten Tisha be Av päivänä rauhan puolessa välissä rikkoo ja asettuu Pyhälle paikalle julistaen olevansa Jumala. Tähän äkkiarvaamattomaan hyökkäykseen Israel reagoi laukaisemalla ydinohjukset kaikkialle sitä ympäröiviin maihin ja kaupunkeihin tappaen yhdessä hetkessä kymmeniä miljoonia ihmisiä. Esimerkiksi Damaskokseen täysosuma, joka poistaa koko kaupungin kartalta. Tämä aiheuttaa kaikissa maissa suuttumuksen Israelia kohtaan ja näin alkaa marssi kohti Aramageddonia, neljä saastaista enkeliä irroitetaan kahleistaan Eufrad virran varrelta, joka kuivuu. Silloin idän kuninkaat alkavat tuoda sen kuuluisan 200milj. päisen armeijansa Israelin alueelle.
      Koetelkaa tämä Raamatulla... uskon ettei siinä kummallisia ristiriitoja ainakaan ole.

      • filade

        Viidennen sinetin ilmoitus on vihanajan alun marttyyrit.
        7:1-3. Neljä enkeliä langettavat ensimmäiset pasuunatuomiot maan päälle (8:6-17), neljä tuulta tarkoittaa siten neljää tuomiota, joiden idästä tuleva pidättäjäenkeli omistaa ilmeisesti Jumalan sinetin otassaan.

        9:13-19. Kuudes pasuuna; neljä johtaja hävittäjäenkeliä päästetään irti vankeudestaan, päästetään myös 200-milj. demonilauma vapaaksi ilmeisesti samasta syvyyden kaivosta kuin heinäsirkkahenget. Olennot ovat kirjaimellisia, koska niille ei ole annettu symbolista merkitystä.
        Kolmesta vitsauksesta, tulesta, savusta ja tulikivestä kuolee kolmasosa pedon valtakunnan alueella.
        Jumalalla on samoin käytössään taivaallista sotaväkeä, ratsuja, ratsastajineen (2Kun.6:17, Ilm.19:14).


      • Jarmo_EiKirj
        filade kirjoitti:

        Viidennen sinetin ilmoitus on vihanajan alun marttyyrit.
        7:1-3. Neljä enkeliä langettavat ensimmäiset pasuunatuomiot maan päälle (8:6-17), neljä tuulta tarkoittaa siten neljää tuomiota, joiden idästä tuleva pidättäjäenkeli omistaa ilmeisesti Jumalan sinetin otassaan.

        9:13-19. Kuudes pasuuna; neljä johtaja hävittäjäenkeliä päästetään irti vankeudestaan, päästetään myös 200-milj. demonilauma vapaaksi ilmeisesti samasta syvyyden kaivosta kuin heinäsirkkahenget. Olennot ovat kirjaimellisia, koska niille ei ole annettu symbolista merkitystä.
        Kolmesta vitsauksesta, tulesta, savusta ja tulikivestä kuolee kolmasosa pedon valtakunnan alueella.
        Jumalalla on samoin käytössään taivaallista sotaväkeä, ratsuja, ratsastajineen (2Kun.6:17, Ilm.19:14).

        Laitoit muuten nyt ajattelmisen aihetta. Kiitos "filade"... täytyy miettiä hetki, koska ajatus ettei seitsemäs sinetti oikeen välttämättä voi avautua ennen ensimmäistä pasunaa. Niissä on sisällöllisesti sellaisia tapahtumia jotka on syytä miettiä uudelleen.


    • eivieläoleaika

      Ei vielä tuhoudu Damasko. Suuri sota Syyriassa kyllä alkaa. Mutta tämä alkava sota ei ole vielä Raamatun ilmoittamaa suurta sotaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      325
      3847
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      274
      2206
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      111
      1535
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe