millainen maailman loppu voi olla kerro oma mieli

rsse

Voisiko maailman loppu johtua sairaudesta. Meteoriitistä

10

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Siihen hirmuiseksi maailman lopuksi, lopulliseen hirvittävän tuomioon SYY, = synti, (kaikki vääryys ja pahuus) kaikki, kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa opetusten ja ohjeiden vastaisuus.

      Se mitä kaikkea on ja tarkoittaa, ja miksi kullakin Jumalan Sanan vastaisesti, = saata naa palvelevasti elävällä edessä on, voi kukin lukea sieltä Raamatun lopussa olevasta Johanneksen ilmestykset osasta.

      Jeesuksen nimessä... muistuttaen ja valistaen, vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva palvelijansa ja seuraajansa.

    • Hei!

      Meteoriitit ovat varsin todennäköinen asia, sillä Raamatussa maailman lopun tapa on kerrottu; 2 Piet 3:7.
      Monta tulista klönttiä ei tarvitse osua, ne ovat niin tehokkaita tulivoimallaan.

      Siunausta
      Jari Laurila
      keskustelija

    • maailman.loppu

      Jeesuksen sanoina tarkoittaa tämän aikakauden päättymistä ja uuden alkamista.

    • Frans_2

      "millainen maailman loppu voi olla"

      Riippuu siitä mitä maailmalla tarkoitetaan. Jos tätä maapalloa planeettana niin auringon polttoaineen loputtua se laajenee ja kärventää ympäroivät kiertolaisensa poroksi. Jos taas tarkoitetaan maailmankaikkeutta niin maapallon häviämistä ei edes huomata vähänkään kauempaa katsottuna. Synneillä, jumalilla ja jeesuksilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

    • näkemykseni

      Muslimien Israel viha tuo sodan, Syy ei oli Israelin.
      Vaatimus Jerusalemin jakamisesta ja Israelin paluusta 1967 rajojen taakse on vaatimus Israelin itsemurhaan
      Nyt toistetaan jälleen vaatimusta siitä, että Israelin olisi vetäydyttävä vuoden 1967 sodassa valtaamiltaan rajoilta takaisin. Tämä mahdoton vaatimus merkitsisi mm. Jerusalemin kahtiajakamista ja Israelin palaamista sellaisille rajoille, joita ei voi turvallisesti puolustaa. Nuo luonnottomat rajat (jotka olivat perua arabien hyökkäyssodasta Israelia vastaan vuonna 1948) houkuttelivat aiemmin jatkuvasti arabimaita toistuviin hyökkäyksiin maata vastaan. Israel palautti vuonna 1967 arabien hyökkäystä vastaan puolustautuessaan nämä alkuperäiset rajansa takaisin.
      Ovatko arabien tavoitteet realistiset? --Tarkastellaanpa hieman arabien aluevaatimusten mittasuhteita ja taustaa: Arabivaltiot ovat historiallisesti nuoria valtioita, joita ei ollut olemassakaan sata vuotta sitten, toisin kuin Israel, joka omaa jo vanhastaan vuosituhantiset perinteet alueella juutalaisten kansankotina. Palestiina-nimistä arabivaltiota tai erityistä arabialaista palestiinalaisidentiteettiä ei koskaan ole ollut olemassa. Tästä lisää tuonnempana. --Alunperin kansainvälinen yhteisö takasi juutalaiselle kansalle, jonka 6 miljoonan jäsenen murhaamista se toisessa maailmansodassa katseli voimattomana, kansankodin nykyisen Israelin ja Jordanian alueella. Tuo alue oli silloin historiallisesti ja tunnustetusti brittiläisen mandaatin, ei arabien, hallinnassa.
      Transjordania -niminen alue (nyk. Jordanian valtio) perustettiin ja liitettiin kansainvälisen yhteisön toimesta 1900-luvun alussa alunperin juuri kansankodiksi juutalaisia varten, mutta irroitettiinkin siitä vastoin lupauksia ja annettiin Palestiinan arabeille v. 1922. Ns. palestiinalaisille oli siis jo annettu oma arabivaltio, joka on paljon Israelia suurempi. Jäljelle jäi tuolloin vain mitätön kaistale maata juutalaisia varten, jota vastaan vielä hyökättiin ympäröivien arabimaiden taholta vuonna 1948 tarkoituksena tuhota vastasyntynyt juutalaisvaltio. Pieni Israelin maa on toistuvasti ja katkerasti saanut kokea kansainvälisten lupausten olevan pelkkiä sanoja ja saanut itse taistella olemassaolostaan. Arabimaat käsittävät pinta-alaltaan yli Euroopan kokoisen alueen, kun nykyinen Israel on vain noin Uudenmaan läänin kokoinen. --Seuraavassa taustaa nykyiselle kriisille:
      Vuonna 1948 (nykyisen Israelin itsenäistymisvuosi) arabivaltiot tunkeutuivat maahan yhteisessä aseellisessa hyökkäyksessä tarkoituksena syöstä "juutalaiset mereen". – Yhdistyneet kansakunnat ei estänyt tätä hyökkäystä eikä toiminut sodalla saatujen alueiden valtausta vastaan. Kun arabimaat Algeriasta, Sudanista, Saudi-Arabiasta sekä Irakista saakka tulleet sotilaat mukaan luettuina marssivat vuonna 1967 Israelia vastaan tuhotakseen loputkin maasta, ei yksikään Israelille annetuista kansainvälisistä vakuutuksista johtanut mihinkään toimenpiteeseen Jopa USA:n presidentin juhlallinen sitoumus, jonka hän antoi ennen Israelin vetäytymistä Siinailta vuonna 1957, osoittautui vain paperinpalaseksi, aivan kuten Amerikan, Ison Britannian ja Ranskan vuonna 1950 antama kolmen vallan julistuskin. --YK:n pääsihteeri kutsui YK:n joukot pois Siinailta juuri sillä hetkellä kun arabit tarvitsivat esteettömän kulkuväylän ryhtyäkseen sotaan Israelia vastaan. --Täten ei mitään maailmanjärjestöjen eikä suurvaltojen takuita sovellettu käytäntöön suurimman vaaran hetkellä. Israel jätettiin kohtalonsa armoille. Maailma odotti Israelin tuhoutuvan ja alistui siihen. --On siis silkaa tekopyhyttä väittää, että 1967 puolustussodassa vallatut alueet eivät nyt saisi kuulua Israelille. Arabit olivat miehittäneet kyseiset alueet vuonna 1948 eikä Israel. Kesäkuussa 1967 Israel kumosi arabien laittoman valloituksen ja palautti entisen tilanteen. Israel puolustautui ja selvisi tästä ylivoimaisesta hyökkäyksestä täysin yksin koko maailman suureksi hämmästykseksi ja vastoin kaikkien odotuksia. --Israelin suostuminen vetäytymiseen jättäisi Israelin siviiliväestökeskukset jälleen alttiiksi hyökkäyksille, jakaisi Jerusalemin ja johtaisi maan puolustuksellisesti mahdottomaan tilanteeseen.
      Palestiina, mutta ei arabeja --
      ….........Kuinka palestiinalaiskysymys oikein sai alkunsa? On esitetty, että Israel olisi tullut ja ajanut arabit pois alueiltaan. Väite on vailla minkäänlaista pohjaa. Israelin arabeilta ei ole riistetty heidän riippumattomuuttaan, koska heillä ei alkuunkaan ollut sitä. Maa, jota nimitettiin Palestiinaksi, ei ole koskaan ollut arabimaa sellaisessa mielessä, joka antaisi arabeille yksinomaiset ylivalta- tai hallintaoikeudet. Arabien valloitukset ovat laillistetut vain niissä maissa, jotka ovat omaksuneet islaminuskon ja sulautuneet valloittajiin. Näin ei ole koskaan käynyt ns. Palestiinan alueella. Juutalaiset eivät koskaan ole hylänneet kotimaataan eivätkä he koskaan ole olleet täysin passiivisena vähemmistönä. 1800-luvun Palestiinassa he olivat olennainen osa väestöstä ja itse Jerusale

    • Sakarian-kirj

      ”Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa. Sinä päivänä on tuleva Herralta suuri hämminki heidän sekaansa, niin että he käyvät kiinni toinen toisensa kä teen ja toisen käsi kohoaa toisen kättä vastaan. Myös Juuda on sotiva Jerusalemissa, ja kaikkien pakanakansojen rikkaudet kootaan joka taholta: kullat ja hopeat ja ylen paljon vaatteita. Samoin on vitsaus kohtaa va hevosia ja muuleja ja kameleja ja aaseja ja kaikkea karjaa, mitä niissä leireissä on – samankaltainen vitsaus. Mutta kaikki niiden pakanakansain tähteet, jotka ovat hyökänneet Jerusalemia vastaan, käyvät vuosi vuodelta sinne ylös kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, ja viettämään lehtimajanjuhlaa. Ja mitkä maan sukukunnista eivät käy ylös Jerusalemiin kumartaen rukoilemaan kuningasta, Herraa Sebaotia, niille ei tule sadetta.”

    • kiitos-Jeesus

      Joten nuo hyökkääjät kuolevat neutronipommiin.
      Ajatella Jumalan sana on ilmaissut tuon etukäteen jo tuhansia vuosia sitten.

    • seonjonyt

      Maailmanloppu on jo alkanut. Maapallon merien lämpötila on lähtenyt hälyttävän nopeaan nousuun ja niiden ekosysteemit on jo alkaneet romahtaa. Ilmaston luultiin lämpenevän mutta se lämpö onkin kerääntynyt suurimmaksi osaksi valtameriin ja niiden joukkotuho on jo alkanut eikä sitä voi enää pysäyttää. Kun meret kuolevat niin seuraavaksi elämä maalla kuolee. Aikaa on jäljellä muutama vuosikymmen.

    • totuusfriikki7678EiKirj

      Tämä maailma - Maa ja taivas - loppuvat ja katoavat Ilmestyskirjan mukaan tuhatvuotisen välivaltakunnan ja valkean valtaistuimen tuomion/viimeisen tuomion jälkeen ja Jumala luo uuden maan ja taivaan eikä merta enää ole.

      • Anonyymi

        Kyseessä on ylöstempaus toiselle planeetalle, jolloin vanha maailma loppuu siihen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1478
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe