lähdetään ystäväiset...

...iltalenkille ihanaan syksyiseen ilmaan. Haukataan happea ja parannellaan maailmaa. Kuunnellaan kuinka lehdet rapisee kenkien alla ja kuinka tuuli tuntuu kasvoilla. Nautitaan siitä, että meillä on kävelykyky ja taito nauttia elämän pienistä asioista. <3 Nähdään vaikka ison vaahteran alla ja lähdetään teputtamaan tietä eteenpäin.

49

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lähdetään vain :)

    • Odotan sua siellä vaahteran luona. :)

    • Toivon, että löydän sinne :)

    • Ei näkyny mun lenkillä ihmisiä. Tosi kaunis taivas oli kyllä näkyvissä. Voi kun ois kunnon kamera, et sais joskus ikuistettua. :)

    • En tainnut löytyä oikeaan paikkaan :)

    • Aina ei voi voittaa, ei ees joka kerta. :D

    • Ei niin :D

    • Pääasia oli kuitenkin saada happea ja sitä vähän saatu. :)

    • Niinpä! :)

    • Josko sitä jonain päivänä saisi lenkkikaverin ja pääsis parantelee maailmaa. :) Toki yksinkin on kiva kävellä ja ihastella elämän ihanuuksia, mutta välillä juttuseurakin on ihan kivaa. :)

    • Nonni, ny mä luovutan. Hyvää yötä ja kauniita unia. :)

    • Niin on :) Itse pidän yleensä musiikin kuuntelusta ja itsekseen lenkkeilystä omaan tahtiin. Kaverin kanssa voi olla sitten toisenlaista :) Hyvää yötä ja kauniita unia! :)

    • Iltaa! :)

      Tänään oon sit saanu lenkkeillä ystävän kanssa sekä ilman. Ihana ilma on ollu olla ulkona. Kävin rannalla katselemassa ja ihailemassa maisemia. Ihanan rauhoittavaa. :) Muutama rästihomma tehty pois mieltä painamasta. Huomenna alkaa arki tosin ei vielä kouluun kumminkaan. Josko silti jotain koulujuttuja sais eteenpäin pikku hiljaa.
      Tykkäätkö uimisesta tai avantouinnista? :D

      Ihanaa iltaa sinulle! :)

    • Iltaa! :) Juuri sopivasti satun aina samaan aikaan tänne, kuin sinä :D Itse olen käynyt tänään kävelemässä hyvän sään kunniaksi ja ihastelemassa kauniita syksyisiä maisemia ja lämmitttävää aurinkoa :) Rauhoitti mukavasti. Itsekin olen saanut tänään paljon aikaiseksi tekemättömiä hommia ja huomenna sitten arkea ihastelemaan :) Tykkään uimisesta, avantouinnista en niinkään kylmyyden vuoksi :D Ihanaa sunnuntai-iltaa myös sinulle! :)

    • Mä luulin, et sä päivystät täällä kaiken päivää. ;)
      En ole vielä ikinä avantoon uskaltautunut. Mieli tekis, mut jalat jäätyy jo kesälläkin jos vesi ei ole lämmintä. Tällä viikolla on kyllä tullu uitua jonkin verran ja sukeleltua silmät punaiseksi. Vedessä musta kuoriutuu aina joku pieni lapsi esiin joka tahtoo sukeltaa ja seisoa käsillään. :D

    • En päivystä :D Silloin tällöin vain käväisen. Itse olen käynyt avannossa kerran ja en taida käydä enää uudestaan. Kylmähän siellä on. Itse olen uinut viimeksi kesällä, mutta viime kesänä vedet eivät olleet kauhean lämpimiä. Itse tykkään uida paljon, jos vedet ovat lämpimiä :)

    • yökävely

      Äskettäin olin ystävän kanssa yökävelyllä, nautittiin aloittajan mainitsemista asioista ja pakistiin kaikkea. Oli mahtava monen kilometrin lenkki. Suosittelen!

    • Joo, melko kylmät vedet oli viime kesänä. En montaa kertaa järvessä käyny. :)

      Voisin kyllä kans viä lähtee yhdelle pienelle lenkille raittiiseen ilmaan. :) Nyt on ilmat suosinu ulkoilua ja niitä on hyvä hyödyntää. Tosin eihän ilmat koskaan este ole, ennemminkin pukeutumiskysymys.

      Rauhaisaa illanjatkoa! :)

    • Nyt on tämäkin päivä tepasteltu iltaan ja Nukku-Matti kutsuu luokseen. Kävin vielä katsomassa ja ihailemassa tähtitaivasta ulkona. :)
      Hyvää yötä ja kauniita unia.

    • Päivää :) Mites sun päivä on mennyt? :) Mulla on ollut nyt ihan tiukka maanantai takana, mutta silti olen ihan hymyissä suin :) Ilmakaan ei ollut kauhean kylmä tälläkään kertaa. Mukavaa maanantai päivää sinulle! :)

    • Iltaa ystäväiseni! :)
      Tää päivä on ollu aivan täys touhua. Aamulla viä tuntu rauhalliselta, mut juttuja alko tapansa mukaan ilmaantua päivän edetessä. Äsken piti viä huomisia kamoja kattoo valmiiksi. Tiedossa taas mukavan menevä päivä aamusta alkaen ja kotiin pääsee vasta kuuden jälkeen.
      Nyt täytys rauhottua ja mennä pikku hiljaa nukkuu, et jaksaa huomisen. Hyvää yötä ja kauniita unia. Nähdään unimaassa ja ollaan ihan hiljaa. :)

    • Minäkin rauhoitun ja kohta nukkumaan :) Hyvää yötä ja kauniita unia ystäväisein <3

    • Hyvää iltaa ystäväiseni! :)

      Täysi päivä takana. Vieläkin ois hommia, mut nyt ei enää jaksa. Päätä särkee, oksettaa ja ajatus ei kulje. Pakko mennä nukkuu.. :/ Huomenna toivottavasti vähän rauhallisempaa...
      Mites sun päiväs?
      Hyvää yötä ja kauniita unia. Nähdään unimaassa jossain super rauhallisessa paikassa ja ollaan ihan hiljaa. <3

    • Iltaa/yötä ystäväin :) Minullakin ollut todella täysi päivä takana ja levon tarpeessa. Hyviä unia ja kauniita kuvia sinulle! <3

    • Huomenta päivää! :)

      Onpas ollut meneviä päiviä, tuntuu ettei enää pysy menojensa perässä. Tänään päätin pitää omalla luvalla vapaapäivän. :D
      Ulkona sataa vettä, mut oli silti ihana käydä hakemassa happea sieltä. Illalle olis yksi hoitoharjoitus ja siinä tän päivän ohjelma. Kotihommia tosin olis vaikka muille jakaa, et niistä on hyvä aloittaa.
      Mitäs sulle kuuluu? :)

      Ihanaa torstain sadepäivää sinulle! :D

    • Iltaa! :) Mullakin ollut aika menevä päivä tänään. Tänään tosiaan sato vähän vettä, mutta ei se paljoa haitannut. Mulle kuuluu tosi hyvää :) Päivä päivältä kaikki rullaa tosi hyvin ja muutenkin kaikki menee aina tosi hyvin :D Mukavaa torstai-iltaa sulle! :)

    • Heikun keikun ja sataa, sataa ropisee! :)

      Mitäs kuuluu päivään sateiseen? Mä oon ottanu tänään ihan rennosti. Kohta täytys alkaa oikeesti miettiä tulevaisuuden kuvioita, et mitähän sitä " isona" alkais tekee. Kuinka vanhaksi täytyy elää ennen kuin tietää? Näillä mietteillä tänään...

      Kivaa sadepäivää ystäväiseni! :)

    • Heissan! :) Hyvää kuuluu päivän sateeseen! On itselläkin ollut rento päivä. Etkö vielä tiedä, mitä aidot tehdä "isona" ? Minä ehkä tiedän, mutta en ole täysin varma. Kivaa sadepäivää sinullekin! :)

    • En ole vielä ihan varma. : D Ehkä alan tekee näitä nyt opiskelemiani juttuja tai palaan takaisin työpaikalle tai yritän päästä kilpailevaan yritykseen tai, tai, tai jotain... En ole vielä päättäny.
      Nyt katselen täällä salkkareita. :D Sit iltalenkille ja ehkä tutumaan. Nukuin kyllä päikkärit, et ei välttämättä kauheesti nukuta. Ihanaa, et on viikonloppu. Hassua kuinka äkkiä alkaa odottaa viikonloppua, kun tottuu siihen, et ne voi olla vapaita.
      Ihanaa iltaa sinulle lämpöisen halin kera <3

    • Okei :) Itsellä se ei ole ihan vielä ajankohtaista, mutta kohtapuoliin on. Yritykseen en halua, varmaan haluan päästä tekemään opiskelemiani juttuja ja töihin. Minua ei nukuta vielä, mutta nopeasti väsy iskee rankan viikon jälkeen. Viikonloppu todellakin! Odotin tätä koko viikon. Ihanaa iltaa/yötä myös sinulle lämpöisen halin kera <3

    • Hyvää yötä ja kauniita unia. Nähdään unimaassa ja lennetään pilvien päällä.<3

    • Päivää! :) Ihanaa nauttia viikonlopusta ja hyvästä ilmasta. Mukavaa lauantaita! :)

    • Iltaa! :)

      Taas on ollut hyvin touhukas päivä. :D "Vanhan" ystävättären kans käytiin äskettäin lenkillä ja mietittiin ettei ole nähty pariin vuoteen. Silti tuntu et ollaan ihan juuri nähty. :D Aamupäivällä näin toisen vanhan ystävän ja juttua ois riittäny vaikka muille jakaa. Oltiin vaan opiskelemassa yhtä juttua, niin ei ollu aikaa kaikkia kuulumisia vaihtaa. Se on hassua kuinka toisten ihmisten kans juttu vaan aina jatkuu siitä mihin on joskus jääty. Toisten ihmisten kans taas tulee iso kuilu eikä tiedä mitä tai mistä voisi jutella. Silti täytyy vaan todeta, et ois todellakin petrattavaa tossa yhteydenpidossa.
      Tuleeko sun pidettyä yhteyttä vanhoihin ystäviin tai koulukavereihin?

      Jos menis viä vähän siivoilee tota "työhuonetta", et sais kaiken järjestykseen. :D

      Ihanaa iltaa sinulle! :)

    • Kuulostaa todella ihanalle. Olen väsynyt

    • Käy pienellä lenkillä. Se piristää. :)

    • Yötä vaan! :) Minullakin oli ihan touhukas päivä. Itse en yleensä pidä yhteyttä vanhoihin ystäviin. Jotkut muuttuvat ajan kanssa niin paljon, ettei löydy enää mitään yhteistä puhuttavaa. Joidekin kanssa jossakin asiassa rupeaa tökkimään ja ystävyys loppuu. Jotkut vain lähtevät eri teille ja unohtuvat. Hyvää yötä ja kauniita unia! :)

    • Hyvää huomenta! :)

      Oletpas sä valvonu pitkään. :)
      Mä oon huono pitämään yhteyttä vanhoihin ystäviin, mut sit on näitä ystäviä jotka ottaa pitkän ajan päästä yhteyttä ja haluaa nähdä (asuvat siis kauempana). <3 Jos yhteydenotto jää mun kontolle, niin se jää. Paitsi jos meen lapsuudenympyröihin käymään, niin saatan kysyä joltain kaverilta, et onko ne kotona ja meen käymään.
      Millaset asiat sua alkaa tökkiä toisissa ihmisissä? Mua alkaa tökkiä ylimielisyys, kaksinaamaisuus ja kokoaikainen valittaminen.
      Näillä mietteillä tähän aamuun...

      Ihanaa sunnuntaita kaikille! :D

    • Huomenta! :) Joo tuli vähän valvottua :D Minulla ihan sama juttu, että kyllä sitten ajan kuluessa voi joku kysellä, että mitäs kuuluu tai haluais nähdä. Itsekin kyllä, voin joskus yhteyttä toiseen ottaa, jos toinen mielessä pyörii, mutta harvoin näin tapahtuu. Syynä juuri on, että toinen on muuttunut niin paljon tai ei edes itse halua ottaa yhteyttä toiseen, jos on negatiivisia muistoja toisesta. Numeroitakaan ei enää heiltä taida olla ja uskon, etteivät he edes haluaisi, että ottaisin yhteyttä, joten he vain unohtuvat. Itse pidän aktiivisesti yhteyttä ihmisiin, jotka ovat ystäviäni nyt :) On hyvä elää omassa ajassa, eikä muistella menneitä. Toisissa ihmisissä tökkii eniten se, että ei ole rehellinen ja käyttäytyy törkeästi muita kohtaan. Sit tietysti myös toi ylimielisyys ottaa päähän ja kaksinaamaisuus. Mukavaa sunnuntaita! :) Muistithan siirtää kelloja? :D

    • Kellot on nyt käännetty. :) Aamulla olin vähän ihmeissäni, kun se oli niin vähän. :D
      Mulla ei kans ole vanhojen kavereitten numeroita enää. Kännykkä meni joskus pimeeksi ja vei kaikki numerot mennessään. Ne joilla on ollu mulle asiaa, on soittanu ja niiden numerot mulla on. Muita numeroita en ole kaipaillutkaan.
      Joo, menneet on menneitä ja täytyy elää hetkessä tässä ja nyt <3
      Kohta alkaa päivän menot... :D Synttärikahville ja hoitoharjoituksia pomon kans. :D
      Ihanaa päivänjatkoa halin kera! :)

    • Hyvä juttu :) Tulee nukuttua nyt ylimääräinen tunti :D Niin, kyllä joitakin ystäviä kaipaan, mutta ei voi mitään. Mukavaa päivänjatkoa halin kera myös sinulle! :)

    • Kyllä mäkin välillä kaipaan yhtä vanhaa ystävää <3 Se oli niin samalla aaltopituudella ja sen kans oli tosi helppo puhua ihan joka asiasta. Se opetti mulle paljon ja luultavasti sen oli vaan tarkoitus herättää mut ajattelee tiettyjä asioita ja sen jälkeen jatkaa matkaansa. Uskon, et kaikilla ihmisillä on tarkoituksensa ja toiset ihmiset vaan käy kääntymässä sun elämässä ja jatkaa eteenpäin. Muistetaan vaan olla kiitollisia siitä, eikä jäädä roikkumaan keneenkään.
      Ulkona alkoi sataa. Sataa, sataa ropisee... :D

    • Niin. Olisipa se vaan niin helppoa jatkaa elämäänsä ja antaa toisen mennä monien vuosien jälkeen. Välillä hyvä ystävä voi merkitä niin paljon itselleen, että jää kaipaamaan toista, eikä pysty unohtamaan. Kaikki vuodet ja muistot valuu hiekkana tiimalasin pohjaan. Sitä vaan vielä toivoisi, että voisi vielä kerran kääntää tiimalasin toisinpäin ja kokea uudelleen kaiken riemun, mitä toisen kanssa on vuosien aikana kohdannut. Todellisuus voi olla, että toinen on muuttunut ajan kanssa paljon ja mikään ei enää tunnukaan samalta, kuin silloin se tuntui. Hyviä aikoja jää kaipaamaan ja haluaisi vaan kokea ne uudestaan. Vaikea on päästää irti semmoisesta ystävästä. Semmoisesta, jonka kanssa synkkaa todella hyvin ja voi puhua mistä vaan. Joka opettaa elämän salat ja antaa elämällesi merkityksen. Mutta totta, kaikella on merkityksensä. Jotkut vain käyvät kääntymässä elämässään ja jatkavat matkaansa. Ehkä se on heidän tarkoituksensa, opettaa ja jatkaa matkaa.

    • On totta, et asiat ei välttämättä tuntuis enää samalta, koska ihmiset muuttuu ja kasvaa ihmisenä. Asioiden tärkeysjärjestys muuttuu ja ihmiset sen mukana. Sitten mennään vain uusia ihmisiä ja uusia haasteita kohti.

      Tiedän itse olleeni monelle se ihminen joka käy elämässä ja jolle luon uskoa huomiseen ja kun toinen on taas jaloillaan, niin on mun aikani jatkaa matkaa. Sen takia tiedän, että myös mun täytyy osata päästää irti ihmisestä jolla on sama tarkoitus.
      Ketään ei tarvitse unohtaa, ne ihmiset voi pitää siellä muistoissa rakkaina ihmisinä. He ovat vaan jatkaneet matkaa. Se on vaan elämän kiertokulkua. :) Se ei ole aina helppoa, mut ei ole tarkoituskaan. Joka asiasta me opitaan jotain ja se auttaa meitä eteenpäin. :)

      Kivaa päivänjatkoa ystäväiseni! <3

    • Joskus saattaa tuntua, että kaikki jäi kesken. Minulla jäi yhden vanhan ystävän kanssa kaikki kesken. Loppui, ennen loppumistaan. Harmittaa vieläkin, mutta ei voi mitään. Kaikki loppuu aikanaan. Kaikella on tarkoituksensa. Mikään ei tunnu enää samalta. Huomaa, että yhtäkkiä arvostaakin ihan toisia piirteitä muissa. Pitäisi osata päästää irti rakkaistaan. Sama myös kuolemassa ja eroissa. Jotkut nostavat uuteen uskoon, sekä opettavat ja jatkavat sen jälkeen omalla tiellään. Vaikeaahan se on päästää irti varsinkin ystävistä. Monet ystävät jäävät koko elämän ajan tukemaan ja kannustamaan sinua fyysisesti tai henkisesti ja jotkut vain tietyn ajan. Kyllä jotkut vanhat ystävät voivat ottaa yhteyttä ottaa vielä monen vuoden jälkeenkin. Muistoissa on kaikki. Mukavaa päivänjatkoa myös sinulle ystäväisein! <3

    • ystäväsälapsien

      laitampa tännekkin linkin: HARRASTUSKAVERI.COM voi jättää ilmoituksen ilmaiseksi ja selata muitten ilmoituksia :) esim:lenkkiseuraa....

    • Se oliskin hyvä opetella, et kaikki ollaan vaan lainassa täällä ja ketään ei voi omistaa. Joskus ne rakkaat voi lähteä tai kuolla, mutta elämä jatkuu.
      Mitä sä arvostat toisessa ihmisessä? Millainen on hyvä ystävä?:)

    • Niin. En haluaisi omistaa. Haluisin vain viettää aikaa ja puhua. Elämä jatkuu, totta. Arvostan itse rehellisiä ja luotettavia ihmisiä. Semmoisia, että heille voi kertoa omia asioitaan, eivätkä he tuomitse. Itselläni ei ole kauheasti "kriteereitä" ihmisien suhteen. Hyvän ystävän tulee olla myös rehellinen, luotettava, mutta myös siihen lisänä paljon muuta. On hyvä olla samoja kiinnostuksen kohteita, tulla hyvin juttuun ja viihtyä toisen seurassa. Halua tehdä toiselle hyvää ja saada sitä myös itse takaisin. Minulla on paljon ystäviä, joiden seurassa voin tuntea eläväni. He eivät halua mitään pahaa minulle, eikä he ole ilkeitä, eivätkä he puhu pahaa muista. He arvostavat minua ihmisenä, sekä minua omana itsenäni. Heitä kiinnostaa, mitä minulle kuuluu, eivätkä he jätä ketään selän taakse. He eivät kiusaa tai syrji muita. Heidän kanssaan on todella hauskaa ja he piristävät jokaista päivääni. Ilman heitä en jaksaisi eteenpäin. He ovat todella tärkeitä minulle <3 En vaihtaisi päivääkään pois heidän seurasta. Siinä on muutama hyvän ystävän tunnusmerkkejä. Parisuhteeseen edellyttäisin samoja "kriteereitä", kuin hyväänkin ystävään. Pitää synkata hyvin. Entä itselläsi? :) Hyvää yötä ja kauniita unia sinulle, tsemppiä ensi viikkoon! :)

    • Hienosti kuvailtu ja samoilla linjoilla olen itsekkin. Mulla ei tosin kauheesti ole ystäviä, koska tykkään pienistä piireistä. Nyt on ihan väsy olo. Hyvillä mielin voi mennä nukkumaan. Tänään on ollut hyvä päivä <3.
      Hyvää yötä ystäväiseni, jatketaan juttua unimaassa. Kiva kun olet <3

    • Kiva kuulla :) Mukavaa maanantai-iltaa sinulle! :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1595
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1302
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      111
      1049
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      877
    6. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      805
    7. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      701
    10. Olen etsinyt sinua

      Jokainen päivä olet sydämeni. En voinut käsittää silloin kun ensimmäisen kerran sinut näin, että hän, tuo kauniin ihana
      Ikävä
      20
      674
    Aihe