NWO JA SUOMEN "UUSI IHANA MAAILMA"

NOWAYOBAMA

SUOMEN VALTAKUNNALLINEN MEDIA VAIKENEE ASIOIDEN TODELLISISTA SYISTÄ?
SUOMEEN HAALITAAN PANIIKINOMAISELLA KIIREELLÄ PAKOLAISIA, JOIDEN JOUKOSSA TIEDETÄÄN OLEVAN SATOJA JA TUHANSIA MURHAAVIA, RAISKAAVIA RIKOLLISIA JIHADISTEJA. KETKÄ TÄMÄN HANKKEEN TAKANA TODELLA OVAT?
LISÄKSI PAKOLAISTEN KÄYTTÄYTYMINEN ON TÄYSIN PÄINVASTAISTA, KUIN OLETTAISI HÄDÄSSÄ OLEVIEN IHMISTEN OLEVAN. RUUAT HEITETÄÄN MENEMÄÄN, VAATELAHJOITUKSET POLTETAAN NÄYTTÄVÄSTI JA VIHAMIELISEN RÖYHKEÄSTI PIHALLA KOKKONA. OVATKO NÄMÄ IHMISET TULLEET TODELLISTA HÄTÄÄ PAKOON? JOS EIVÄT, NIIN MITKÄ OVAT MOTIIVIT? OLIKO HEILLE ANNETTU MIELIKUVA "KAUNIIDEN JA ROHKEIDEN" LÄNSIMAISESTA PARATIISISTA JA KÄYTTÄYTYMINEN ON PETTYMYKSEN SEURAUSTA.

OLISIVATKO TULLEET, JOS OLISI OLLUT PUOLITOISTA METRIÄ LUNTA?

LISÄKSI TIETO SIITÄ, ETTÄ NATO JA USA ON RAHOITTANUT JA TUKEE SUORAAN ISIS:N KAPINALLISTA TOIMINTAA. TOIMITTANUT ASEITA JA RÄJÄHTEITÄ TUKIEN TERRORI ISKUJA, MASSAMURHIA, JOUKKO PAHOINPITELYJÄ, RAISKAUKSIA, RYÖSTELYJÄ, ORJAKAUPPAA.
LISTA ON PITKÄ... NIIN JA USA:N KIELTÄYTYMINEN VENÄJÄN AVUSTA TILANTEEN RAUHOITTAMISEKSI. MIKÄ SIIS ON SODAN TODELLINEN TARKOITUS, MUU KUIN ASETEOLLISUUS?

MITÄ JOS KOKO ASETELMAN PÄÄASIALLISENA TAVOITTEENA ONKIN SAADA AIKAAN POIKKEUSTILALAIT. ISLAMISTIT LUULEVAT AJAVANSA USKONNOLLISTA MAAILMAN VALTAUSTA, MUTTA IKÄVÄ KYLLÄ, TÄSSÄ TAPAUKSESSA HEIDÄT LIKVUIDOIDAAN ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA. RADIKAALIA ISLAMIA KÄYTETÄÄNKIN VARJOSYYNÄ TODELLISELLE NWO MAAILMAN VALLANKAAPPAUKSELLE. (NEW WORLD ODER=UUDEN MAAILMAN JÄRJESTELMÄ)

ENTÄ SUURELTA YLEISÖLTÄ SALATUT, NIIN KUTSUTUT HAARP LAITTEISTOT, JOTKA AIHEUTTAVAT LUONNONKATASTROFEJA? VUOTTA 2011 KUTSUTAAN "LUONNON KATASTROFI VUODEKSI." KAIKKI TSUNAMIT,MAANJÄRISTYKSET, HURRIKAANIT SAATTOIVAT OLLA SUORAAN TAI EPÄSUORASTI SEURAUSTA NATON HAARP LAITTEISTON TOIMINNASTA. EHKÄ KYSYMYKSESSÄ OLI LAITTEISTOJEN TOIMINNAN ENSIMMÄISET LAAJAMITTAISET KOKEILUT?

MITÄ JOS KAIKEN TÄMÄN TAKANA ONKIN SUUREMMAN LUOKAN SALALIITON ALKUSOITTO?
LAAJALLE LEVITETYN TERRORISMIN JA TAHALLISESTI AIHEUTETTUJEN LUONNONKATASTROFEJEN NOJALLA SIIRRYTÄÄN KANSALLISIIN POIKKEUSTILALAKEIHIN, JOIHIN VEDOTEN ALKAA SUUREMMAN LUOKAN VÄESTÖN LIGVIDOINTI JA TODELLISEN NWO:N ESILLE TUOMINEN. IHMISTEN JOUKKOMURHAT SUORITETAAN ILMAN LAILLISIA OIKEUDENKÄYNTEJÄ POIKKEUSTILA LAKEHIN VEDOTEN. NWO SUUNNITELMAN MUKAISESTI MAAILMAN VÄESTÖN 4-5MILJARDIN IHMISEN TUHOAMINEN OLISI SUOMEN VÄESTÖSTÄ KESKIMÄÄRIN 3.5 MILJOONAA. VAIN ELIITTI JÄISI JÄLJELLE. TOTALITAARINEN VALTA JAKAUTUISI VAPAAMURARIJÄRJESTÖN TOIMINNAN MUKAISESTI PYRAMIDIMAISESTI DIKTATUURIKSI. NYKYISELLÄÄNKIN VAPAAMURARI JÄSENET OVAT TÄYSIN TIETÄMÄTTÖMIÄ SIITÄ, ETTÄ KRISTILLISTEN KULISSEJEN TAKANA ONKIN 33:LLA TASOLLA TÄYSIN AVOINTA SAATANAN PALVONTAA, JOIHIN MM. PAAVI OSALLISTUU TÄYSIN AVOIMESTI, PUHUMATTAKAAN SUOMEN EV.LUT KIRKON PAPISTO PIISPOJA MYÖTEN.

KYSYMYKSESSÄ ON SIIS MAAILMANLAAJUINEN "ELIITTI" RIKOLLINEN ORGANISAATIO, JOKA SYYLLISTYY MURHIIN, LAHJONTAAN, KIRISTÄMISEEN, VÄKIVALTAISUUKSIIN, LAITTOMIIN KARTELLEIHIN, SOTIIN JNE. JÄRJESTÖN TOIMINNASTA EI VOISI KUKAAN KERTOA, KOSKA SEURAUKSENA OLISI VÄLITÖN KUOLEMA. LISÄKSI VARSINAISIA RIKOLLISIA TEKIJÖITÄ EI KOSKAAN SAADA EDESVASTUUSEEN, KOSKA JÄRJESTÖ ON JO NYT SOLUTTAUTUNUT AVOIMESTI KORKEIMPAAN OIKEUSASTEESEEN TUOMAREITA MYÖTEN, MEDIASTA PUHUMATTAKAAN. TERVETULOA SIIS "UUSI IHANA MAAILMA."

13

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IhmiskunnanHäviöOnVoitto

      ONNEKSI LOPPU ON LÄHELLÄ!

    • NoWayObama

      Suomalaiset eivät ole vielä kokonaisvaltaisesti ymmärtäneet, että politiikan pelilauta on muuttunut. Samat henkilöt, mutta erilaiset kuviot. Suomi on "globalisoitunut" siinä määrin, että päätöksen teoissa joudutaan ottamaan huomioon asioita suuremalla mittakaavalla. NWO ei ole kuitenkaan demokratia. Se on totalitarismia samoin kuin mikä tahansa fundamentaalinen opinsuunta, joka käyttää frasiologiaa ja iskulauseita. Salaseura, jonka jäsenet ovat pihalla kuin lumiukot, koska informaatiota pyramidin huipulta tai tasoilta toisille ei ole. Kun jostain ylhäätä tulee käsky: "Hyppää", niin "kaikki kiltit" hyvät veljet ja sisaret hyppäävät. Ja heti. Eikä kukaan kysy miksi. Totalitarismissä ei kyseenalaisteta mitään, varsinkaan päällikön edesottamuksia. Kun siis kävi "käsky", että Suomeen pitää saada halpatyövoimaa, globalisaatiota, vaikka sitten kuinka kalliilla hinnalla tahansa, kukaan ei miettinyt "miksi", tai mitkä olisivat muut seuraamukset yhteiskunnalle. Ei, vaan laput silmillä hypätään vaikka sitten jyrkänteeltä alas. On maailmanlaajuisesti tiedossa, että Ruotsin "globaalinen maahanmuutto ohjelma on täysin epäonnistunut. Ruotsalaiset jopa itse myöntävät.

      https://themuslimissue.wordpress.com/2015/08/25/swedish-councilor-mass-immigration-is-a-socially-and-economically-unsustainable-cancer/

      Suomi vain jatkaa samaan malliin kuin mitään ei olisikaan.

      Suomen vapaamuurari marjonettinuket sätkyvät siihen tahtiin kun käsketään. Koska muuten joutuvat epäsuosioon... tai koko Suomi joutuu epäsuosioon, talous romahtaa, ulkomaan kauppa ei kulje, EU yms. virkoihin pääsy estyy, tai Obama suuttuu jne. Suomi on toistaiseksi vielä demokratia, eivätkä kaikki ihmiset ole ostettavissa tai lahjottavissa. Suomen "eliitti" ei ole ymmärtänyt, että Suomi on kuitenkin itsenäinen valtio ja täällä vaikuttaa fysiikan lait niikuin muuallakin maailmassa.

    • röyhkeäävaletta

      Sinisilmäiset eurooppalaiset päättäjät eivät ymmärrä että muslimit valehtelee röyhkeästi ja surutta.
      Eurooppalaisissa moskeijoissa vaaditaan muslimeilta Isisi rahoitusta sekä nuoria lähtemään taisteluihin mukaan.
      Suomen muslimit lähettää valtavia kelaperäisiä rahasummia tukemaan Isisin toimintaa.
      Demokratia on muslimien kirosana, silti he tulevat loisimaa tämän kustannuksella tarkoituksenaan tuhota se.
      Isis on kaikkien muslimien unelma valtio, miksi heitä ei heti lähetetä sinne, vaan annetaan täällä harjoittaa tehdä terroriaan.
      Muslimit ei ehkä ihmisinä välttämättä ole niin huonoja, mutta heidän läpeensä mätä ja rasistinen uskontonsa tekee heistä murhaajia.
      Koraani edustaa äärimmäistä rasismia ja se olisi ehdottomasti lailla kiellettävä.

      • nowayobama

        "Isis on kaikkien muslimien unelma valtio, miksi heitä ei heti lähetetä sinne, vaan annetaan täällä harjoittaa tehdä terroriaan."

        Siksi, että NWO haluaa aiheuttaa kaaoksen ja poikkeustila lakien nojalla ottaa vallan ympäri maailmaa. Suomen media vaikenee, koska käsky on tullut ylempää vapaamuurari organisaatiosta. Rikollisten maahan toimittamista voitaisiin kutsua myös sanalla: Valtiopetos.


    • Näkökulmaa1

      Aloittaja on oivaltanut aivan oikein ,että kaaosta luodaan tarkoituksella.
      Syy on valmistaa tietä tulevalle maailmaa johtavalle diktaattorille,jota kristityissä piireissä sanotaan peto/antikristus.

      Antikristus tarkoittaa Kristittyjen ja ennenkaikkea Jumalan,ja Kristuksen vastakohtaa,ja vastustajaa.

      Uudessa maailmanjärjestössä ei suvaita ateisteja,toisinajattelijoita,kristittyjä,ei muslimejakaan,on vain 1 uskonto jota peto johtaa,ja väärä profeetta julistaa.

      Tulevassa maailman hallituksessa kaikkia ihmisiä pyritään valvomaan totaalisesti,mielipiteenvapauksia ei silloin ole.

      Viimeisten 20 vuoden aikana on nuori sukupolvi lähes kokonaan aivopesty,ja suuri osa vanhemmistakin.
      Tässä on käytetty menestyksekkäästi suvaitsevaisuuspropagandaa,jolloin yksinkertaiset,ja helposti huijattavat ihmiset on saatu suvaitsevaisiksi kaikelle ,mitä maailman eliitti on suunnitellut,lukuunottamatta kristinuskoa,jota heidät on opetettu vihaamaan.
      Tehokasta mielten muokkausta,jossa media,ja (politiikot)on ollut erittäin aktiivinen.

      Hyvänä esimerkkinä ihmisten valvontasysteemistä on windows 10,joka lähettää microsofille tietoja jokaisesta näppäinpainalluksestakin,ja aivan kaikesta mitä tietokoneellasi teet.
      Edes host tiedostojen käsittelyllä ei voi sitä estää,vaan silloin näyttö täyttyy virheilmoituksista.
      Onneksi on linux,mutta kuinka kauan,ehkä sen käyttökin muutetaan laittomaksi,koska sen käyttöä on vaikea vakoilla.

      Peto hallitsee jo,mutta ei ole vielä astunut totaalisesti näyttämölle,mutta tulee kyllä kun aika on kypsä.

      • NoWayObama

    • NoWayObama

      Hmm kiitos vinkistä. Täytyy hankkia Linux. Kyllä on huomattu, että jo muutaman kirjoituksen jälkeen puhelinta ja tietokonetta valvotaan. Täytyy harkita.

      Yleisellä tasolla ymmärrän kyllä, ettei kenenkään yksittäisen suomalaisen psyyke kestä tappaa 3,5 miljoonaa suomalaista syytöntä aikuista tai lasta juuri tällä hetkellä. Toisaalta nazit tappoivat surutta miljoonia ihmisiä, eikä jälkipolvikaan koe minkäälaista häpeää, saati sitten kollektiivistä syyllisyyttä alitajunnassaan. Heidät oli massa aivopesty toimimaan kuin koneet, koska media toi esille lääkkeen "turhautumiseen": Hyvän valheen arjalaisesta rodusta höystettynä elitismillä.

      Aivan samalla toimintaperiaatteella vapaamuurarit toimivat kuin nazit. Valitut yläluokkaiset maailman toivot, valopäät, (illuminaatit)valmiina tappamaan ja alistamaan kaikki muut valtaansa " uuden maailman järjestyksen" yhteiseksi hyväksi.

      ..."kaikki kollektivismin haarat lupaavat ikuista rauhaa siitä hetkestä alkaen,
      kun kyseinen haara saavuttaa lopullisen voiton ja tuhoaa kaikki muut ideologiat kannattajineen. Heti kun jokin kollektivismin faktio voittaa haltuunsa valtiovallan,
      se voi kieltää muilta kaikki ne demokraattiset oikeudet, joiden avulla se aiemmin kamppaili itsensä valtaan...

      NWO kieltää siis demokratian ja pakoittaa ihmiset toimimaan sääntöjensä mukaisesti. Sen kollektiivinen toiminta etenee niin pitkälle, että se yllyttää jäseniään murhaamaan petturinsa ja toisten järjestön jäsenten peittämään murhat.

      Suomen vapaamuurareista ja NWO kannattajista herää kysymys, kuinka tällainen järjestö voi toimia Suomen Perustuslain alaisena. Suomen Eduskunta tekee NWO:lle
      uskollisia päätöksiä. Eikö tässä ole kysymys suoraan valtiopetoksesta?

    • Anonyymi

      Tarkoitus on muuttaa maamme Fasitiseksi Poliisivaltioksi tarvitaan maamme konkurssi ja väkivaltaa levottomuuksia siinä määrin että kansamme haluaa POLIISIVALTION.

      • Anonyymi

        Ja et kuitenkaan ole osannut muuttaa pois?

        Ihme tyyppi.


    • Anonyymi

      Suomessa on medioissa sekä sensuuri että ennakkosensuuri.

      Väärinajattelijoiden viestejä poistetaan. Kuten nyt esim. Drone-isku Pietariin. Ketju sisälsi myös mainintoja suomalaisten omista sotarikoksista, esim. viime sodassa.

      Pian kait meidät itsemmekin sensuroidaan. Eräiden sukujeni juurilla, kylän ulkopuolella sijaitsi sisällissodan aikana tällainen "luminen kalmisto", josta kuulin kertomuksia jo pikkulapsena. Jos emme kotona leikkineet hiljaa, isoisä muka leikkisästi uhkaili, että meidät viedään sinne.

      Tarinat tuosta metsästä syöpyivät mieleeni. Näitä kalmistoja 1918- oli siellä täällä:
      https://www.youtube.com/watch?v=cAoUB3ftle8

      Sama, valkoinen vihajengi estää taas mielipiteidemme ilmaisut. Asiasta tekemääni aloituksen ei esim. voi vastata. Koko ajan "Jokin menee pieleen".

      • Anonyymi

        KOM - Surumarssi:
        https://www.youtube.com/watch?v=3yElhp8Xtns

        Lapsena kuulin, että tämä Surumarssi on alkujaan peräsin Venäjän vallankumouksen ajoilta, tätä kuulemma soitettiin Leninille, hänen hautakulkueessaan.

        "Puolesta Totuuden, Oikeuden."


      • Anonyymi

        Ja kuten huomaamme: ketjun alla ei ole minkäänlaista, totuudenmukaista ilmoitusta poistettujen viestien määrästä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8186
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2519
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2233
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1899
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1163
    Aihe