Pikonlinnan asunnot reilusti ylihintaisia

entajuumillään

Pikonlinnasta myydään uusia kerrostaloasuntoja, jotka ovat reilusti ylihintaisia vai onko mielestäsi noin 75 neliön kolmion yli 300 000 euron hinta kohtuullinen Pikonlinnan periferiassa? Pikonlinnassa ei ole mitään kunnollisia palveluita, ei koulua, ei päiväkotia, ei kauppaa, ei apteekkia. Tampereelta saa keskustan tuntumasta kolmion lähes samaan 300 000 euron hintaan kuin Pikonlinnasta.

11

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TaloONperuskorjattu

      Nykyään on muutenkin asuntojen hinnat ihan pilvissä. Itse ostin erään kunnan keskustasta 1998 vuonna 3500 neliöisen tontin jossa asuttava 150neliön kivitalo hintaan 110000 markkaa. Nyt jos laittaisin myyntiin hinta olisi vähintään 250000€ ,mutta en piruuttanikaan myy kun ei ole tuota velanpaskaa olemassa asumisestani.

    • periveria

      Pikonlinnaanhan piti tulla kauppa, "vuoden 2015 loppuun mennessä". Tonttikin on valmiiksi katsottuna. Vaan lama keskeytti kaiken.

    • NäinSeVaanOnJaJää

      Kaikilla on autot nykyään eikä ne asukkaat mitään kauppaa tarvi.Ajetaan tarjousten perässä kaapunkiin ostoksille,eikä joku pikkuSiwa kannattaisi Pikonlinnassa.

      • autotonslummilainen

        Kyllä varakaskin ihminen voi havaita illalla että kaapista puuttuu jotain, eikä huvita käynnistää autoa varsinaista kauppareissua varten (varsinkin jos on pakkasta tai lunta). Olisi niin näppärää ja ennenkaikkea sivistyneen kaupunkilaista että saisi hakea kulmakaupasta pari tarviketta. Kaupunkimaisuuden suuntaanhan Kangasalaa ilmeisesti halutaan viedä, joten...

        Mitään kuppaista ja kallista Siwaa tähän ei kyllä kaipaa. Vaikka onkin saman ryhmän kauppa, niin Valintatalo ainakin Suoramalla on sen verran ok että semmoinen kävisi tännekin.

        Ja kaikilla EI ole autoa, mutta itse en tosin ökytaloissa asukaan, vaan slummissa Rikussa.


      • Rivitalojaehkä

        Voipi tulla asuntojen myyjille ns. suru puseroon. Kuka idiootti on päätynyt tälläiseen konseptiin. Maisemat ok. Ei riitä nyt.


      • Kerrostalojatottakai

        Tuli tutustuttua asiaan, varmaan hyvä juttu olisi 50 vuoden päästä kun Tampere kasvanut. Aikas hämmästynyt olo, viimeiseksi kai vanhat ihmiset tänne muuttaa. Kaikki haluaa kaupunkiin. Luulin aluksi että tänne tulee varakkaiden Tamperelaisten Bungalow-ranta-alue. Missä se järki on ?

        Mitä kangasalalaiset tuumaa... ?


    • ihmettelenmyös

      Onhan tuo nyt ihan ajatuksenakin jo ihan järjetön. Tehdään kalliita asuntoja keskelle ei mitään ja ihmetellään, kun myyntiajat on pitkiä... Toki joku haluaa asumaan nimenomaan tuonne, mutta aika vähissä sellaiset ihmiset on. Ihmeellinen ollut Skanskan ajatus tässä kuviossa, yleensä eivät tällaisiin kohteisiin edes mukaan lähde.

      Tosiaan, luonto ja maisemathan tuolla ovat mitä hienoimmat, mutta ei se nykyään kovinkaan monelle riitä. Ainakaan jos asunnot maksavat saman kuin Tampereella lähellä keskustaa.

      • Jonen

        Skanskan silloinen johtaja asuu siellä


    • rikollistenkäsissä

      Sielläkin on niitä neukkukuutioita. Vaikea uskoa, että niissä mitään kalliita kämppiä on, semminkin kun ne sijaitsevat siellä peräkorvessa. Se, että vähän matkan päässä sijaitsee joku uimaranta, ei pitäisi olla peruste asuntojen korkeille hinnoille.
      Jos 75 neliön kolmiosta pyydetään yli 300000 euroa, on hommassa jotakin hämärää.

    • Anonyymi

      Muutin Pikonlinnaan uudehkoon omakototaloon asumaan 2020. Olen huomannut, että jotkut paikkakuntalaiset kutsuvat meidän taloja ökytaloiksi. Talot on rakennettu nykyajan vaatimusten mukaan eikä näissä taloissa ole mitään erityistä "ökyä" kuin paikallisille korkea hintataso. Talo lämpiää maalämmöllä ja taloissa on ilmalämpöpumput, valokuitupiuhat ja ulkoallasvaraus on valmiina. Jonkun mielestä Pikonlinna on periferia ilman palveluita. Itse en ole kertaakaan kaivannut tänne Pikonlinnaan lähikauppaa. Autolla pääsee 10 minuutissa keskustaan tai vartissa Kangasalan Prismaan. Pikonlinnaan pääsee myös bussilla, mikä on tärkeää koululaisille ja autottomille. Sen sijaan kuntosalin puute on joskus harmittanut alueella asuvia. Siihenkin tottuu, että kuntosalille lähdetään keskustaan. Onneksi Pikonlinnassa on upeat lenkkeilymahdollisuudet metsäpoluilla. Tänne muuttaa ihmisiä, jotka haluavatkin asua skutsissa omassa rauhassa.

    • Anonyymi

      Lenkkeily polut on mahtavia yleensä olen piilossa polun varrella sukkahousut päässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6329
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      188
      3611
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2814
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2519
    6. 288
      2245
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1603
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1439
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe