Heikentääkö sokeri lihaksia?

Karkkipäiväusein

Aina lukee netistä näitä terveysartikkeleita joiden mukaan sokeri on turmiollista terveydelle, mutta se että sokeri heikentäisi lihaksia tai haittaa lihaskasvua ei ihan mene jakeluun koska mielestäni KAIKKI kalorit edistävät lihaskasvua. Vai olenko erehtynyt?

17

244

  Vastaukset

  • Et. Olet lukenut atkins hihhuleiden mutuartikkeleita.

  • Lopeta karppihihujen artikkeleiden lukeminen. Vain pesunkestävä karppihihu-idiootti voi väittää tuollaista.

  • Ilman hiilareita (eli sokeria) et jaksa treenata. Se on voimalulajeissa erittäin tärkeä ravintoaine. Pelkkää sokeria ei tosin kannata vetää, vaan energiapatukoita, banaania ym. treenin yhteydessä ja sen jälkeen, ja vähän myöhemmin proteiinia..

   http://kehonrakennus.fi/ravinto.html

  • Tosiassa sokeria ei kannata syödä,urheilijan pitäisi välttää mahdollisimman paljon,sokeri on myrkkyä vaikka hyvälle maistuukin.

   Se tuhoaa elimistön,no voidaan vaikka todeta yksinkertaisesti joidenkin hampaat saattaavat olla melko pehmyttä tai täynnä paikkoja.

   Myös vilja tuotteet on useimmille pahaksi,ei pitäisi syödä mikäli on tai haluaa itselleen parasta mahdollista elimistöä.

   Vilja tuottteet eivät ole samoja kuin muinoin oli,ne on ihmisten ahneus saaneet kovin ravinnottomaksi ja voivat saada useimpien elimistön melkoisen huonoon kuntoon,suolisto jne.

   Sen tiedän että ihinen on heikko ja mieli tekee patukoita sun muita jäätelöitä jne ...pullaa ehkäpä,mutta se ei ole hyväksi elimistölle.

   Kykyään tarpeellista vitamiinien määrää ei saa kasviksista ja hedelmistä,niiden laatu on aikojen saatossa siis muutunut,tässäkin syy ihmisten ahneus,jopa geeni ruokaa jne...niistä tulee aina vaan huonompaa ei parempaa.

   Suosittelen että ei käytettäs mitään sokeria tai vehnää jos meinaisi elää elimistön parhaaksi,sokeri todennäköisesti on suurin uhka jota sotketaan kaikkeen ruokkaan.

   • Noin pitkä viesti ja lähes pelkkää p:aa.


   • "Sen tiedän että ihinen on heikko ja mieli tekee patukoita sun muita jäätelöitä jne ...pullaa ehkäpä,mutta se ei ole hyväksi elimistölle."

    Sokereitakin on monenlaisia, glukoosi, fruktoosi ovat niitä terveellisiä, ja sakkaroosi eli puhdas valkoinen sokeri epäterveellistä.
    Esim. hyvissä energiapatukoissa on sokerina hunajaa, jossa on hitaasti että nopeasti imeytyviä hiilareita. Se sopii siis voima, että kestävyysurheilijan energialähteeksi.


   • Täyttä hölynpölyä. Sokeri ei ole mitään myrkkyä, ja täysjyvävehnä on terveellistä ravintoa. Toki sokerin kulutusta kannattaa rajoittaa ja huolehtia hammashygieniasta, mutta jollekin paljon kuluttavalle urheilijalle sokeri ei muuten ongelmallinen ole. Sakkaroosi ei ole muuta kuin glukoosin ja fruktoosin yhdistelmä..


   • Et ymmärtänyt viestiä.

    Kaikki ihmisen tuottama ruoka ei ole ravintoaineiltaan enää hyvää. YMMÄRRÄTKÖ?

    Siis ihminen on tuhonnut ravintonsa. Täysjyvävehnä ei ole samanlaista kuin ennenmuinoin. TOki se on terveellisempää, kun jos vertaat sitä sokeriin.

    Ennen tehomaataloutta lehmän lantaki oli ravintoaineiltaan rikkaampaa kuin tänään syömäsi lehmän liha. Ainaki melkein..

    Tehotuotanto on tehnyt meidän ruoasta ravintoköyhää.

    Mun paskaa jos vertaa sun vehnään, niin yhtä ravintoköyhää.

    Ja sokeri on ihan pelkkää myrkkyä, vaikka suoltaisit kuinka paljon suustas paskaa, niin se ei siitä muuksi muutu.


  • Puhdas sokeri tuhoaa elimistön, koska se on pelkkää energiaa ilman mitään ravintoaineita, puhumattakaan sokerin vaikutuksesta verensokeriin ja sitä kautta esim. insuliinitasapainoon (meneekö ravinto lihaskasvuun vai rasvaksi vyötärölle) ja vaikka nälänhallintaan (helpompi ylensyödä koska kylläisyyden tunnetta ei tule). Eli kannattaa vältellä liiallista sokeria joka on käytännössä elintarvikkeisiin LISÄTTY sokeri.
   Hiilareita saa paremmissakin paketeissa kuin keinotekoisissa energiapatukoissa, puolivalmisteissa, pilteissä tai jogurteissa. Syökää hedelmiä, marjoja ja kasviksia ja ottakaa tärkkelyksenne riisistä ja vaikka bataatista. Samalla saatte verensokerin säätelyn kannalta tärkeää kuitua ja elimistön toiminnan kannalta tärkeitä ravinteita.

  • "Vain aivot tarvitsevat ja voi vain käyttää sokeria" mutta ei tarvitse syödä sokeria jotta aivot saa sokeria.

   • Ei niin, koska jos ei syö hiilihydraattia niin elimistö valmistaa sitä proteiinista ja tarvittaessa vaikka lihaksista.


  • "Aina lukee netistä näitä terveysartikkeleita joiden mukaan sokeri on turmiollista terveydelle, mutta se että sokeri heikentäisi lihaksia tai haittaa lihaskasvua ei ihan mene jakeluun koska mielestäni KAIKKI kalorit edistävät lihaskasvua. Vai olenko erehtynyt?"

   Liiallisessa määrin nautittuna kyllä heikentää.

  • hyvin olette lukeneet

  • ongelmat alkaa liiasta nipottamisesta

  • Kusipäähomot ymmärtäkää nyt saatanan ihraläskiperseet.

   Kaikki ihmisen tuottama ruoka ei ole ravintoaineiltaan enää hyvää. YMMÄRRÄTTEKÖ?

   Siis ihminen on tuhonnut ravintonsa. Täysjyvävehnä ei ole samanlaista kuin ennenmuinoin. TOki se on terveellisempää, kun jos vertaat sitä sokeriin, joka on pelkkää myrkkyä.

   Ennen tehomaataloutta lehmän lantaki oli ravintoaineiltaan rikkaampaa kuin tänään syömäsi lehmän liha. Ainaki melkein..

   Tehotuotanto on tehnyt meidän ruoasta ravintoköyhää.

   Mun paskaa jos vertaa teidän vehnään, niin yhtä ravintoköyhää.

   Ja sokeri on ihan pelkkää myrkkyä, lihakset ei sitä käytä yhtään mihinkään, vaikka suoltaisitte kuinka paljon suustanne sitä paskaa, niin se ei siitä muuksi muutu MYRKKY mikä MYRKKY.

   • XDDDDDDDDDDDDDD


   • AHAHAHAHAHHA LISÄÄ NÄITÄ


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   14761
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   7947
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   187
   2544
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   201
   2218