Heikentääkö sokeri lihaksia?

Karkkipäiväusein

Aina lukee netistä näitä terveysartikkeleita joiden mukaan sokeri on turmiollista terveydelle, mutta se että sokeri heikentäisi lihaksia tai haittaa lihaskasvua ei ihan mene jakeluun koska mielestäni KAIKKI kalorit edistävät lihaskasvua. Vai olenko erehtynyt?

17

103

Vastaukset

 • Et. Olet lukenut atkins hihhuleiden mutuartikkeleita.

 • Lopeta karppihihujen artikkeleiden lukeminen. Vain pesunkestävä karppihihu-idiootti voi väittää tuollaista.

 • Ilman hiilareita (eli sokeria) et jaksa treenata. Se on voimalulajeissa erittäin tärkeä ravintoaine. Pelkkää sokeria ei tosin kannata vetää, vaan energiapatukoita, banaania ym. treenin yhteydessä ja sen jälkeen, ja vähän myöhemmin proteiinia..

  http://kehonrakennus.fi/ravinto.html

 • Tosiassa sokeria ei kannata syödä,urheilijan pitäisi välttää mahdollisimman paljon,sokeri on myrkkyä vaikka hyvälle maistuukin.

  Se tuhoaa elimistön,no voidaan vaikka todeta yksinkertaisesti joidenkin hampaat saattaavat olla melko pehmyttä tai täynnä paikkoja.

  Myös vilja tuotteet on useimmille pahaksi,ei pitäisi syödä mikäli on tai haluaa itselleen parasta mahdollista elimistöä.

  Vilja tuottteet eivät ole samoja kuin muinoin oli,ne on ihmisten ahneus saaneet kovin ravinnottomaksi ja voivat saada useimpien elimistön melkoisen huonoon kuntoon,suolisto jne.

  Sen tiedän että ihinen on heikko ja mieli tekee patukoita sun muita jäätelöitä jne ...pullaa ehkäpä,mutta se ei ole hyväksi elimistölle.

  Kykyään tarpeellista vitamiinien määrää ei saa kasviksista ja hedelmistä,niiden laatu on aikojen saatossa siis muutunut,tässäkin syy ihmisten ahneus,jopa geeni ruokaa jne...niistä tulee aina vaan huonompaa ei parempaa.

  Suosittelen että ei käytettäs mitään sokeria tai vehnää jos meinaisi elää elimistön parhaaksi,sokeri todennäköisesti on suurin uhka jota sotketaan kaikkeen ruokkaan.

  • Noin pitkä viesti ja lähes pelkkää p:aa.


  • "Sen tiedän että ihinen on heikko ja mieli tekee patukoita sun muita jäätelöitä jne ...pullaa ehkäpä,mutta se ei ole hyväksi elimistölle."

   Sokereitakin on monenlaisia, glukoosi, fruktoosi ovat niitä terveellisiä, ja sakkaroosi eli puhdas valkoinen sokeri epäterveellistä.
   Esim. hyvissä energiapatukoissa on sokerina hunajaa, jossa on hitaasti että nopeasti imeytyviä hiilareita. Se sopii siis voima, että kestävyysurheilijan energialähteeksi.


  • Täyttä hölynpölyä. Sokeri ei ole mitään myrkkyä, ja täysjyvävehnä on terveellistä ravintoa. Toki sokerin kulutusta kannattaa rajoittaa ja huolehtia hammashygieniasta, mutta jollekin paljon kuluttavalle urheilijalle sokeri ei muuten ongelmallinen ole. Sakkaroosi ei ole muuta kuin glukoosin ja fruktoosin yhdistelmä..


  • Et ymmärtänyt viestiä.

   Kaikki ihmisen tuottama ruoka ei ole ravintoaineiltaan enää hyvää. YMMÄRRÄTKÖ?

   Siis ihminen on tuhonnut ravintonsa. Täysjyvävehnä ei ole samanlaista kuin ennenmuinoin. TOki se on terveellisempää, kun jos vertaat sitä sokeriin.

   Ennen tehomaataloutta lehmän lantaki oli ravintoaineiltaan rikkaampaa kuin tänään syömäsi lehmän liha. Ainaki melkein..

   Tehotuotanto on tehnyt meidän ruoasta ravintoköyhää.

   Mun paskaa jos vertaa sun vehnään, niin yhtä ravintoköyhää.

   Ja sokeri on ihan pelkkää myrkkyä, vaikka suoltaisit kuinka paljon suustas paskaa, niin se ei siitä muuksi muutu.


 • Puhdas sokeri tuhoaa elimistön, koska se on pelkkää energiaa ilman mitään ravintoaineita, puhumattakaan sokerin vaikutuksesta verensokeriin ja sitä kautta esim. insuliinitasapainoon (meneekö ravinto lihaskasvuun vai rasvaksi vyötärölle) ja vaikka nälänhallintaan (helpompi ylensyödä koska kylläisyyden tunnetta ei tule). Eli kannattaa vältellä liiallista sokeria joka on käytännössä elintarvikkeisiin LISÄTTY sokeri.
  Hiilareita saa paremmissakin paketeissa kuin keinotekoisissa energiapatukoissa, puolivalmisteissa, pilteissä tai jogurteissa. Syökää hedelmiä, marjoja ja kasviksia ja ottakaa tärkkelyksenne riisistä ja vaikka bataatista. Samalla saatte verensokerin säätelyn kannalta tärkeää kuitua ja elimistön toiminnan kannalta tärkeitä ravinteita.

 • "Vain aivot tarvitsevat ja voi vain käyttää sokeria" mutta ei tarvitse syödä sokeria jotta aivot saa sokeria.

  • Ei niin, koska jos ei syö hiilihydraattia niin elimistö valmistaa sitä proteiinista ja tarvittaessa vaikka lihaksista.


 • "Aina lukee netistä näitä terveysartikkeleita joiden mukaan sokeri on turmiollista terveydelle, mutta se että sokeri heikentäisi lihaksia tai haittaa lihaskasvua ei ihan mene jakeluun koska mielestäni KAIKKI kalorit edistävät lihaskasvua. Vai olenko erehtynyt?"

  Liiallisessa määrin nautittuna kyllä heikentää.

 • hyvin olette lukeneet

 • ongelmat alkaa liiasta nipottamisesta

 • Kusipäähomot ymmärtäkää nyt saatanan ihraläskiperseet.

  Kaikki ihmisen tuottama ruoka ei ole ravintoaineiltaan enää hyvää. YMMÄRRÄTTEKÖ?

  Siis ihminen on tuhonnut ravintonsa. Täysjyvävehnä ei ole samanlaista kuin ennenmuinoin. TOki se on terveellisempää, kun jos vertaat sitä sokeriin, joka on pelkkää myrkkyä.

  Ennen tehomaataloutta lehmän lantaki oli ravintoaineiltaan rikkaampaa kuin tänään syömäsi lehmän liha. Ainaki melkein..

  Tehotuotanto on tehnyt meidän ruoasta ravintoköyhää.

  Mun paskaa jos vertaa teidän vehnään, niin yhtä ravintoköyhää.

  Ja sokeri on ihan pelkkää myrkkyä, lihakset ei sitä käytä yhtään mihinkään, vaikka suoltaisitte kuinka paljon suustanne sitä paskaa, niin se ei siitä muuksi muutu MYRKKY mikä MYRKKY.

  • XDDDDDDDDDDDDDD


  • AHAHAHAHAHHA LISÄÄ NÄITÄ


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  175
  7380
 2. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  103
  6085
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  175
  3414
 4. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  192
  2441
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  36
  662