Aihe

Maalillasotkija Röykässä 23-24.10.2015

SuomenLahikauppa

Nurmijärven Röykässä tehtiin 23-24.10 2015 (pe-la) välisenä yönä kalliita vahinkoja maalaamalla sprayllä yksityisten ihmisten pihakiviä, viheralueiden kiviä, suojateitä, liikennemerkkejä ja Suomen Lähikaupan Valintatalon rakennusta ja rakennusten katoille oli kiivetty vahinkoa tekemään. Vahingot ovat merkittäviä.

Sotkemisessa on käytetty RSG-lyhennettä.

Paikalla kaupan alueella on nähty yöllä mopoja joista yksi huomattavan punavalkoinen Yamaha-väritys ja tumma mönkijä jossa keltainen traktorin rekisterikilpi joka alkaa 125-Y--? Silminnäkijän lausunnon mukaan tekijöitä oli useita.

Jos joku tuntee mainitun tagin tai mahdollisia tekijöitä mainituilla tuntomerkeillä niin yhteys Poliisiin p. 112 tai Suomen Lähikauppaan p. 020 700 300 tai viestinta@lahikauppa.fi

Kiitos!

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tiinatiinatiina

   Toi RSG on rasistien tunnus. Joku oli liimaillut aiemmin jotain varoituslappuja vastaanottokeskuksen lähelle. Oliskohan samaa porukkaa?

  • Lemminkäine

   Eiköhän ne oo taas ne himputin mopopojat, jotka rikkoo lasipulloja koululla ja tappaa mummoja elmerillä.

   • Mopopojatvankilaan

    Veikkaisin myöskin röykän pahoja mopopoikia, ei olisi temppu eikä mikään heiltä! HUOM. (Ovat myös polttaneet omakotitalon) Mopopojilta pitäisi mopot viedä pois ja laittaa vankilaan kutomaan sukkia!!!1!!


   • Senkinpöljä

    Kuuleppa ne mopopojat ei polttanu sitä taloa! Palo syttyi muusta syystä, joten ei kannata sotkea asioita joista ei tiiä!


  • Veteraani67

   Joo kyäson ne mopopojan lopit. ko ei muuta keksi ko tohhertää seiniä ja liukastaa teit meijä verorahoilla !!!!!! Ko ois villi länne laki et sais antaa isäm käest noillekki

   • nuoretvastuuseen

    Voe perkle ku n e ei ossoo käyttäyttöö yhytää11!!! Ose kunma ku mennääpi mopoilla suditttaa ja töhräämäää muittenpi omaisuuksio jumaaliuta mie Kyä näytän taivahan merkit ku saanpi ne kiinni ihte teosta!!11!! Eikä muuten tuosa eilis iltana taas saanu nukkuma rauhhoo Ollenkaapi ku ne rälläävät ikhunnan alla mopoillaa!


  • VeikkoLavi

   Jashoo...... sitä mää oon eppäilykki et ne on ne mopoilijat munki koira on kerra värjätty yön aikan ku ulos unohin. Mut semmost se vapaakasvatus on. Kaikkee saa. Tehä. Mut kyl se päivä tulee ku huomaa mitä elämä on!!!!!!!!! Ja joutuu vastuusee teoistaan.

  • Lasse-Pöhinä

   Joo eiköhän ne oo ne mutiaiset asialla, heti kun vastaanottokeskus saapui taajamaan on kylä ollut täpöten täynnä kaikennäköstä uskonnollista vapahtamista spraymaalien toivoin, pois suomesta sanon minä!

  • Annamunkaikkikestää

   Yhteydenotot 112.... Varmaan kiittelevät häkessä. Kertoo mielestäni aikapaljon aloittajasta :D

  • röykänomanuoriso

   Tuo lyhenne RSG ei meinaa mitään rasistista, omalta pojaltani olen sitä kysynyt, kun tuota on joka paikkaan maalattu. Röykkä City Ghetto. Tai jotain sinnepäin. Oma poika kylläkään ei ole öisin ulkona maalaamassa. Tiesipä vaan tuon lyhenteen merkityksen.

   • Kekkosenlapsi

    Nii justhiisa!!!!!! Tää alka a olee 1 ketto ku on ne soma lin perkleetki. pörräämässsä ja ostaa norttia kunnan piikkiin!!!!! Saatna koht muuran ruottii ...


   • tiinatiinatiinatiina

    AGV, RSG, NSDAP, DAF, ISKR, KV ja moni muu ovat kaikki rasismien tunnuksia. Olen itse nähnyt niiden liimaamia lappuja Röykässä. Oletko varma että poikasi kertoo koko totuuden?


  • kujanjuoksuaperkele

   No niin tiedoksi kaikille, että tekijät on nyt saatu selville ja me kylän äijäväki käymme vähän poikasten "juttusilla" joku pimeä ilta.

   Annetaan omasta kädestä se mitä poikien isien olisi pitänyt aikoinaan antaa.

   • kassakummunkunigas

    Mielenkiinnosta kysyn mihinkä ikäryhmään kyseinen huligaani sakki kuuluu?!


   • kukakunkkuisiuhoo

    No voi perkele, onpahan kylän äijillä nyt esimerkilliset jutut. Eiköhän olis parempi antaa vaan niiden poikien omien isien selvittää poikastensa tekemiset.


  • vanhaaakaartiaex

   vieläkö nuoriso dokaa koululla ja kentällä? :D

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   14221
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   3785
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2381