Jenkki V8 autot hitaita

noJenkki

Minkä takia ostaa koku vanha V8 ja sitten sillä körrötellään tientukkona, tänäkin vuonna useapi körrötteliä 80 alueella ajataan otain 60-70 km/h.
Viimeksi maanataina n. klo 8 joku körrötteli kirkkonummelta inkooseen päin, vanhalla letukaala luulisi V8:n kulkevan lujempaa. Ja toinen kehä 3:lla ja oli vielä tarra FUCK Prius, Prius kuskit sentään pääsee rajotusten mukaan ja vähän ylikin.

102

1410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskomatonta

      No kuule justiin se takia että joko A:Ei ole kiire tai leikisti kiire olla muutamaa minuuttia aiemmin vaikka 50km päässä ja seuraavissa valoissahan taas kohdataankin=)
      B:Tyyliin kuuluu Cruisailu joka taasen toinen laji kuin kiihdytysradalla ajettavat varttimailit joita sitten joku muu enempi harrastaa.
      C:Kaikilla nykyautoilla ja kait 90%vanhoistakin,ihan käyttö&harrasteautot mukaanlukien,pääsee ylinopeutta joko tahallaan tai tahtomattaan helpoiten toki 50 alueella kuin 120 alueella,mutta V8 jenkkiautolla pääsee toki vieläkin lujempaa.
      Ilmeisesti mielestäsi kuuluu ajaa mieluusti karvan päälle kuin alle ja vielä mukavampaa on kunnon vauhdit,tyyliin se 20km vähintään aina yli typerien rajoitusten,kunnon keltaviivaohitukset ylämäessä ja suojatien kohdilla se mieluisin paikka kun toinen kaista odottaa ylittäjää....
      Tyypillinen Suomalainen siis ja juuri sinunlaistesi ääliöiden&hätähousujen vuoksi asiat liikennekulttuuri täällä on niinkun on.

      • hyväämatkaaaa

        ei voi ajaa lujaa koska ei ole varaa maksaa autoilusta enempää kuin riisikupilla ajavakaan. sairaalloisen polttoaineenkulutuksen saa alas vain ajamalla hiljaa. pelkkä veekasin lämpimäksi käyttäminen nielee 3 litraa bensaa. sairaalloiset massat mitä jenkeissä on, on saatava liikkeelle. kun juna on liikkeessä se kuluttaa aika vähän kun ajaa 60km/h. toisaalta kun matkanteko on kuin laivassa olemista, ei nopeus ole ongelma.


    • JenkkionNiinSiistiä

      Niillä ei uskalla ajas kovempaa. Mutta vastaavasti bensaa menee enemmän. Mutta kun ne on amerikkalaisia ja kaikki amerikkalainen on niin ihqua oi olisimpa Elvis Kalifornian laulumailla.

    • kovana_cruisailija

      Hiljoo pitää ajaa kun siinä samaan aikaan touhutaan mukavia poikien kesken, if You Know What I mean ;)

    • raidon

      Kun on hieno auto, ei ole kiire päästä perille!

    • Chevymuija

      Johtunee myös mailimittarista, noitten kanssa ei paljoa nopeusmittaria kattella, keskitytään vaan ajamisen nautintoon ;) Joskus menee rajotusten yli, joskus alle. Riippuu autosta sekä mielialasta.

      • sami_art

        Täällä Tampereella osataan poikien jutut, ollaan keskenään. Te muijat sotkette aina kaiken! Miksi?


    • rahatbensiiniin

      Bensiiniä ne säästää, ajamalla hitaasti ei tankki ole hetkessä tyhjä.

      • juippi1970

        Juuri näin.
        On mullakin 4 jenkkiautoa pihassa. Hitaampi vauhti säästää todella paljon polttoainetta noilla panssarivaunuilla liikkuessa.


    • repeeli

      Jenkki v8 autot ovat hitaita, se on nähty.
      Jos tuollaisella ajaa 80km/h kovempaa, alkaa mutterit sinkoilemaan ympäriinsä ja bensiinin kulutus on suoraan verrannollinen ämpäriin josta kaadetaan ainetta kallistamalla toiseen astiaan.
      Siksi näillä ei enää juuri kukaan ajakaan, autolla joka kuluttaa enemmän kuin kuljettaja tienaa.

      • plkhg7

        perkele kun oot yksinkertainen!


      • grgrs

        taitaa olla tojomies. ihan ämpärin osasi kuvailla?


      • eimikäänlegoauto

        Voi perkele! miun jenkistä ei o vielä ykskään vitun prius menny ohi, ja olishan se ihme, kun on yli 8 litraa pellin alla. ja nyt ei puhuta pensatankin koosta. oon itte rakentanu alusta lähtien just sitä varten ettei tartte noitten pensanpihtaajien (lue KÖYHIEN...) perässä körötellä. ja kun meilläpäin maksaa menovesi noin 45c litra, ni ei tunnu missään, jos menee 20 tai 30 litraa...köyhiähän tää tietysti hävettää, kun JOUTUU ajelemaan jonkun 50 vuotta vanhan PUHKIRUOSTUNEEN jenkin takana, mut mie yritän pitää vähintään sen 100 metriä sitä turvaväliä...VARSINKIN JOS MUIJAS ON KYYDISSÄ...


    • Bastrado

      Älä kitise! Mene ohi, jos kiire on. Hemmetin yksinkertaista, kun ja "JOS" sen ymmärtää.

    • wercqwe

      Mulla on Cyclone, ihan on uuden veroinen.

    • tyylikäsklassikko

      kannattaa ostaa saab 900. ne on klassikoita ja sellaisella voi ja pitääkin ajaa lujaa. mukavuus on jenkkien tasoa. kallistettu moottori lisää eksotiikkaa ja hytissäkin on kuuma.

      • Jenkkimieshenkeenvereen

        Saabismi on sairautta!


    • ownwfrjne

      Hummerin kun laittaa kulkemaan lehmän pieruilla niin voi jo vähän päästellä menemään.

    • ponuw8

      Minun mielestä köyhät pitäisi poistaa niin täältä,kuin liikenteestä.Raskasta kuunnella sitä kitinää kulutuksista ja yleensä kaikesta.
      Köyhyyden voisi myös kriminalisoida . Mulle on myyty aina gasoa mielellään asemilta.En ole tavannut siinä mitään ongelmia.

    • varmaanskodapihassa

      Hitaus on kylläkin aloittajalapsukaisen päässä.

    • veee8

      Köyhillä on kiire!!!

    • onkopääpipivai

      Mitä hyvää ihminen saa itselleen näillä provoilla? Tyydytyksen vai? En ymmärrä!

    • siissutiiiii

      Jenkit on lutkuja. Jos nopeen pirssin haluutte niin kannattaa laittaa Datsun 120A. Siinä on tuplakurkku kaasari. Sillä kun iskee röntin pohjaan ja toinen kurkku aukee, niin sit poijaat mentiin. Turha lähtee millään jenkkilotkolla viivalle.

      • isollaonväliä

        EIKS YHTÄÄN VITUTA ISTUA POLVET SUUSSA...


      • Tisdidiiii

        Minne se Datsun pitäisi laittaa?
        Opettele lauserakenne.


      • fefefefe

        Pysy vaan niissä Datsuneissa niin ei käy vahinkoja, 60 hevosvoimaa riittää tuolla järjenjuoksulla.


    • onkoedesmopoa

      Miksi olet kateellinen?

    • nykyteho

      On jenkki v8 autot vanhanaikaisia ja sen takiakaan niillä ei enää yleisesti ajeta liikenteessä.
      Vanhanaikainen suuritilavuuksinen moottori, nykyään saadaan paljon enemmän tehoja kolme kertaa pienemmästä iskutilavuudesta ja ei tarvitse säästää kaasupolkimen käytössä, voit ajaa reippaasti ja bensaa ei mene harakoille niinkuin hitaalla v8 moottorilla.

      • Jenkkimies4ever

        Tiedätkö miks ne ei kulje niin kovaa? Koska ne painaa niin paljon. Niissä moottoreissa on paljon enemmän tehoa kuin nykysis paskoissa. Ja ne kulkee ihan tarpeeks kovaa koska suomessa saa ajaa max 120km/h. Miks nykyään kaikki ajattelee vaan kuinka kovaa auto kulkee. Onko nopeus muka tärkeintä?


    • PolttoaineenLaatu

      Osasyynä jenkki V8 moottorien tehottumuuteen litraa kohden on siinä että ne ovat alunperin suunnilteltu jenkkien markkinoille. Lisäksi jenkkien perus bensa on huonolaatuisempaa/matala oktaanisempaa kuin Suomen bensa minkä vuoksi jenkeissä ei moottoreissa voi käyttää niin suuria puristussuhteita ilman nakutuksen(bensan syttyminen liian aikaisin) vaaraa kuin Suomessa ja joissakin muissa maissa. Meidän 95 laadun bensa on jenkeissä ns premium tason bensaa, eli perus bensaa kalliimpaa bensaa. Niinpä sitten autojen valmistajat pyrkivät valmistamaan sellaisia moottoreita mihin sopii jenkkien perus bensa ettei ihmisten tarvitsisi ostaa premium bensaa.

      • mitäää

        haloo


      • Ota.selvää

        Voi herran jestas, et voi olla tosissasi.


    • tottatämä

      Paskoja vehkeitä ovat v8 jenkit, jos ne hyviä olisivat niin niitä näkyisi liikenteessäkin.

      • I94

        Ihan muuten vain niitä näkyy kesällä vai asukto keskellä korpea?


    • Kunvain

      Onhan jenkkejä ollut kaksikin kappaletta, europpalaisia ja japanilaisia noittenkin edestä. Mun mielestä vaan tässä on huvittava vääntö tuosta kulutuksesta :D

      Omat jenkit (perus lankkufarkkuja, chevy, toinen oldsi) kutakuinkin sillä n. 5l koneella oli melkoisen sama, ajoiko niillä 70km/h tai 120km/h, eroa kulutuksessa vajaa litran. Halvimmillaan meni n. 95km/h, vaikka hörppäsihän nuo silloinkin 10l/100km.

      Euroissa ja jaappanilaisissa se ero onkin jo ihan toista luokkaa kunnes mennään niissäkin isompiin (yli 2l) koneisiin..

      Ja ne tehot, totta, varsinkin 80-luvun V8:ssa ei vakiona hevosia hirmuisesti ole mutta vääntöä sitäkin enemmän, kyllä se paksu rauta liikkuu riittävästi ettei jalkoihin jää.

      Vajaa vuosi eläkkeeseen, sitten tarviin autoa enää syksystä kevääseen ja silloin vaihtuu tuo vanha ranskis vanhaan lullaan kun voi pitää pois liikenteestä melkein puolet vuodesta..

    • vuonna2016

      Järkyttäviä kulutuksia jenkeillä. Nykyauto kuluttaa halvimmillaan vain 3 litraa sadalla ja jenkki juo silloinkin 10 litraa sadalla puhumattakaan mitä vie enimmillään.
      Nykyautolla voit ajaa 120km/h ja kulutus on vain 6 litraa sadalla.
      Varmaan on kiva harrastus tuo bensiinin ostaminen suuria määriä.
      80-luvun jenkkiautot ovat jo täysin lahoja miinoja ja olivat alkujaankin huonoa kertakäyttölaatua.

      • grgrgr5

        Se on ihan saman hintaista ajatko vanhalla enemmän kuluttavalla vai uudella vähäruokaisella, koska uuden auton arvon alennus syö pienemmän kulutuksen säästöt.

        Mutta olkaa te lasipalatsien lattioiden kuluttajat vaan uskossanne vahvoja ja ostelkaa niitä "järkiautojanne", sillähän nuo autokauppiaat elävät.


      • vanhallapaskalla

        Osta sinä poikaa vaan bensaa, et koskaan pystykään uutta ostamaan kun tuhlaat kaikki rahasi bensiiniin.


      • grgrgrssdfewe

        Mieluummin ostankin bensaa, kuin noita mitäänsanomattomia rumia muovipulkkia jollaisella varmaan sinäkin ajat. Se on sitten niin hienoa kun on uusi muovisen pölynimurin näköinen vehje alla, joka on jo kymmenen vuoden kuluttua lähes arvotonta jätettä ja täytyy vaihtaa uuteen etteivät sukulaiset ja työkaverit ala sääliä.


      • Americanmies

        Ennen autot olivat kunnollista kestävää kovaa peltiä. Nykyään ne on vaan muovia. Ne edes näytti kans oltai muulta ennen ku pahvilaatikolta. Silloin autot ei jättänyt montaakaan kertaa tielle kun nykyään autot jättää todella usein ja ne ei toimi eikä kestä yhtään koska niissä on niitä tietokone paskoja.


    • näkökulmaaa

      Sellainen taloudellinen nykyauto maksaa väh. 20 t ja niitä vaihdetaan uuteen n. 3 vuoden välein noin 10 t välirahalla. Kumpikohan on pidemmän päälle taloudellisempaa?

      • kallistaajoa

        Jenkkiautojakin vaihtavat vuoden välin toisiin, vanhoina ajoneuvoina eivät kestä enää nykyajan ajoa. Aina v8 moottori kilkattaa jostain kohtaa, ne ovat huonoja pysymään kunnossa.


      • sfoib7896

        Sinähän varsinainen asiantuntija oot!-Eivät kestä enää nykyajan ajoa,voi perkele!


      • fefee

        Joo eivät kestä, kannattaa mieluummin laittaa skooda tsi-moottorilla, siinä on tunnetusti maailman kestävin jakopää, turbo ynnä muut oheislaitteet.


    • merssumies_

      Kaikille se autoilu ei ole pakkopullaa. Vittuunnutaan siinä tylsässä massahenkisessä autossa joka on ostettu kun ei uskalleta erottua naapureista ja työkavereista. Halutaan hyväksyntä muilta. Sitten auto on farkkuvolvo, volkswagen, Ford, tojota jne.

      Minä ajan vanhalla mersulla. Mulla työmatkan ym pakollisetkin matkat on aina fiilistelyä. Se kun pääsen ajamaan omalla autollani on aina yksi päivän aprhaita hetkiä. eikä ole kiire perille. Samaa fiilistelee jenkkiautokuskitkin

      Toiset jotka eivätniin tykkää näistä yllämainitsemistani autoista ja ajavat "pakosta" niillä eivät ymmärrä tätä asiaa.

    • colonelli

      Kyllä meitä löytyy joka lähtöön. Itellä ollu monta täyssylinteristä ja tälläkin hetkellä 8.0 V10 bensa MoPari. Joka litra mikä on tankattu, on ollu hintansa väärtti. Mutta meitä harrastajia on onneksi vähemmän kui arvostelijoita. Taas kohta kevät ja tankkiin mahtuu kerralla 140 litraa, nam.

      • Jenkkitietäjä

        Onko Dodge Viper?


      • colonelli

        Ei ole Viper vaan 2500 Rami 4x4, äijäpeli.


    • eimuodissa

      Pöhlöjä ovat "harrastajat", on olemassa paljon fiksumpia harrastuksia kuin vanhan hitaan v8 ajoneuvon kanssa pulaaminen ja bensiinin suurkulutus.

      • påååp

        Köyhästä vaan kaikki tuntuu kalliilta


      • V8rules

        Fiksuja harrastuksia: viinanjuonti ja ns. urheilu. Todella kehittäviä ja "halpoja". V8-puljaaminen on paljon, paljon, paljon mukavampaa...


    • Merssumies_

      Niin. Ajaa sillä tojotalla vittuuntuneena kiireessä töist kauppaan ja siel tönii ja äksyillä muille. Sitte taas kiirel kotii kattoo salkkareita ja tanssii tähtienkanssa ja kyttää naapureita. Minä käyn iha rauhas tarpeellisil ostoksil yms asioil. Saatan laittaa popit soimaa ja ajella kiertotietä kotii.

      Älkää ottako tätä autoiluu niin tosissaa ihmiset:)

    • piikplook

      Avo-Cadillac ja Corvette odottaa tallissa kevättä. Aah, tyylillä mennään, välillä kovempaa ja toisinaan vaan cruisaten..Minulle aivan se ja sama mitä kuluttaa tai paljonko päästöt, tämä on elämää:) (jo vuodesta 1989 vain ja ainoastaan jenkeillä)

    • Mersumies82
      • Tiedän

        Eli suurin osa. 2 paskaa 3 jenkkirautaa


    • kadillakki

      Ai kun sais ottaa jonkun elviksennäkösen kaappihomon kadillakin takapenkillä

      • Rökä-Ana

        Sais ja sais...
        Ota väkisin?

        Talvi taas menty silveraadolla, 6 litraa ja 300 kaakkia oikeesta päästä tuuppaa ja mopoautomiehet jaloissa pyörimässä.
        Kesä tulee niin kaivetaan säilöistään kamarot ja käkkylä ja edelleen mopoautomiehet jaloissa pyörimässä.
        Ei auta tankilla itkeä, senkun lorottaa vaan.


    • siatt

      Haluisin tuupata sua oikeesta päästä ja sen jälkeen pataan vitun ilman saastuttaja. Jos kaikki ajais sähköautolla niin maailma pelastuis!

      • g4ggrgr

        Aloita maailmanpelastus itsestäsi ja lopeta hengitys. Säästyy nääs paljon hiilidioksidia.

        Suosittelen samaa kaikille muillekin maailmanparantajille. Maailma olis paljon parempi paikka kun te kaikki lopettaisitte hengittämästä vaikka tällä sekunnilla.


    • Rökä-Ana

      Kuulostaa siltä että äitiäs sä tuupata haluaisit, oikeestakin päästä, poika :)
      Ja sun pataan tuuppaamisistas sen jälkeen tuskin kukaan haluaa tietää lisää.

    • 34575754754

      Suurin syy miksi köröttelen alinopeutta jenkillä on se kun tietää että konepellin alla on tarpeeksi voimaa päihittääkseni 95% liikenteen autoista. Ei ole mitään näyttämisen tarvetta joten voin rauhallisesti kruisailla ja nauttia ajosta.

      Kaikista hauskimmat tilanteet on risteysten jälkeiset ohitusyritykset. Euroautojen kuskit kuvittelevat että siinä kiihdytyksessä muka pääsisi helposti ohi (eivät ilemisesti uskalla ohittaa jos pitää aja yli 80) mutta kun risteyksen jälkeen kiihdytän haluttuun nopeuteen ja painan kaasun pohjaan, niin siinä jää kyllä bemarit ja kerran jopa Mitsu Evo seisomaan kun tekivät virheen että yrittivät kiihdytyksessä ohittaa :)

      Mitsu Evo"hiillosti" pitkään ajamalla perässäni kiinni kun kruisalin 70 100-alueella. Risteysen jälkeisessä kiihdytyksessä idiootti sai idean ohittaa, mutta kun minä yleensä kiihdytän kaasu pohjassa siihen 70 nopeuteen niin jäi kyllä mitsu seisomaan kun 6.6 litran isolohko otti kierrosta. Olisitte nähneet niiden ilmeen kun lopulta pääsivät ohi kun asetuin takaisin 70 nopeuteeni :)

    • märkiäunii

      Ja sitten heräsit punkka täynnä spermaa

    • rahateiriitä

      Jos on hyvä auto niin ei ole mitään syytä körötellä alinopeutta.
      Jenkkiautoilijan on pakko körötellä kun rahat ei riitä suureen bensiinin kulutukseen.

      • srhsrhsrh

        Jos autolla on nautinnollista ajaa ei ole mitään syytä pitää kiirettä. Ja mikä sen nautinnollisempaa kuin 400hv/700Nm V8 konepellin alla.

        Jenkkiautoilla ajaa nimenomaan rahamiehet koska muilla ei ole varaa 25l/100km bensankulutukseen.


    • V8-375hv

      Katellisuus paistaa läpi näiltä riisikippojen kuljettajilta ja eivät uskalla ostaa v8 jenkkiä kun muija on sanonu ett sellasta et meidän pihalle tuo.Näin on.

      • fefefe

        Ryhmäkuri ja sosiaalinen paine. Siksi tojota tai volksvaaken.


      • LöytyyköJenkkiä

        Omalla kohdallani pääsyy siihen että miksi en aja jenkkiautolla: useimmissa jenkkiautoissa on liikaa pituutta tai leveyttä. Auton pitää olla alle 4,6m pitkä ja alle 1.79m leveä. Korityyppinä pitää olla joko farmari tai SUV. Mitkään muut korityypit eivät kelpaa minulle koska haluan suhteellisen nopean, mutta silti tilavan auton. Moottorin tietysti pitäisi olla vapaasti hengittävä ja mieluiten ketjujakopäällä. Nämä ovat sellaiset kriteerit mistä minä en ikinä suostu vapaa-ehtoisesti tinkimään.

        Ei saa olla turboahdettu moottori, eikä myöskään mielellään hihnajakopäällä. Minua kiinnostaa enemmän ajaminen kuin auton remppaaminen. Joten auton pitää myös olla luotettava ja pitkään kestävä. Perus huollot tietysti toteutan ajallaan mahdollisuuksien mukaan. Nykyisenä autona 2001 volvo v40 2.0T, mikä kyllä menee myyntiin tänävuonna.


      • Osta.auto
        LöytyyköJenkkiä kirjoitti:

        Omalla kohdallani pääsyy siihen että miksi en aja jenkkiautolla: useimmissa jenkkiautoissa on liikaa pituutta tai leveyttä. Auton pitää olla alle 4,6m pitkä ja alle 1.79m leveä. Korityyppinä pitää olla joko farmari tai SUV. Mitkään muut korityypit eivät kelpaa minulle koska haluan suhteellisen nopean, mutta silti tilavan auton. Moottorin tietysti pitäisi olla vapaasti hengittävä ja mieluiten ketjujakopäällä. Nämä ovat sellaiset kriteerit mistä minä en ikinä suostu vapaa-ehtoisesti tinkimään.

        Ei saa olla turboahdettu moottori, eikä myöskään mielellään hihnajakopäällä. Minua kiinnostaa enemmän ajaminen kuin auton remppaaminen. Joten auton pitää myös olla luotettava ja pitkään kestävä. Perus huollot tietysti toteutan ajallaan mahdollisuuksien mukaan. Nykyisenä autona 2001 volvo v40 2.0T, mikä kyllä menee myyntiin tänävuonna.

        Haluat nopean auton ja ajelet vanhalla vulvalla :)
        Voi jestas teidän lapsien juttuja.


    • Darttisaatana

      Kyllä mua ainakin alkaa naurattaa kun ihmiset puhuu että v8 autot laiskoja ja paskoja:D itte ajelen semmosella 360 Dodge Dartilla ja jos joku tulee mun ohi jollain nuhapumppujapsiautolla ja kattoo pahasti mää ainaki laitan loson pohjaan vedän siitä vitusti ohi näytän sormee ja hymyilen:)

      • peniksenJatke

        Sulla onki pieni muna!


      • 4Dtolppako

        Dartti, sillehän nauraa oikeat jenkkiautoilijatkin...
        Valiantit ja Dartit sellaisia ameeriikan mosseja.


      • peniksenJatke kirjoitti:

        Sulla onki pieni muna!

        ..ja Mopar...


    • 1900

      jenkkien ajo ominaisuudet ovat sitä luokkaa että 60-70 km/h on jo maksimi nopeus mitä uskaltaa ajaa

      • Paskapuhetta tietämätön! Juuri eilen ajoin 226km/h Ford
        Cougarilla.


    • darttisaatana

      onhan mullakin tarra perässä dart driver asshole

    • kiophjui

      Mieluummin kävelen kun ajan enää yhdelläkään eurokinnerillä. Viimeeksi ajoin vuonna 2002 ja itkin..

      • Jack_Daniels_no7

        Pakko ajaa lainaeurokinnerillä vähän aikaa kun Ol'Lady on kosmetologilla.
        Kyllä tuntee itsensä alastomaksi kun ei ole pukeutunut kunnolliseen amerikkalaiseen rautaan:(


      • Moi! Samat fiilikset täällä.Näin ne meni joka talvi vielä tänän vuoden Marraskuun alkuun jolloin päätin lopettaa niillä kinnereillä kituuttamisen lopettaa-meillä on kuitenkin niin pirun pitkä tämä talvi.
        Tuli siis hankittua talveksi Ohiossa kasattu Ford Cougar -00 (2.5 V6 Aut.),loppui se joka aamuinen vitutus hypätä johonkin japsi-paskaan..
        Suosittelen muuten muillekin american autojen harrastajille (noita vaan on ihan muutama Suomessa..)
        T.Cougar


    • vaikkahuomenna

      Vuosaaren ABC:lta kun lähteny tunnelii niin kyllä Bemmi Opel on jättäny jokaisen jenkin ja tsing tsang tsongin ihastelemaan Saksalaista perää.

      • HAHAHAHAHAHAHAHHHHAAAAAAAAAAAAAAAA


    • kiophjui

      eipä mulla ole korttiakaan enään rattijuopumuksen takia meni, kuka sitä nyt jenkillä ajelis selvinpäin

    • VainKöyhilläOnKiire

      Hauskinta on seuraavanlainen tilanne: Ensin cruisailee jenkillä alinopeutta, esim 80km/h 100-tiellä, ja taakse ilmaantuu ärtyneitä euro/japsi-kuskeja jotka eivät pääse ohi vastaantulevien takia. Sitten kääntyy risteyksessä ja takana roikkuva kääntyy myös samaan suuntaan. Usein monet näistä takana roikkuvita lähtee siinä risteyksenjälkeisessä kiihdytyksessä ohittamaan kun vihdoinkin on vastaantulevien kaista tyhjä, mutta kun itse painan kaasun pohjaan kiihdytyksessä isolohkolla missä vaparinakin 400hv ja 700Nm niin euro/japsi jää kuin seisomaan :) :) :) Kun näkee näiden takanaroikkujien ilmeet niin saan aina päivän parhaat naurut :) Toki lopetan kiihdytyksen sitten kun saavutan 80 nopeuden ja perässäroikkuja painaa nolona ohi. Mutta aina hauskaa vähän näyttää näille perässäroikkujille kuinka hitaita ne eurokipot ja riisikupit ovat :) Mm. uusia bemareita ja esim Mitsu Evo jäänyt tällä tavalla seisomaan, ja niiden omaa syytähän tuo on, pitäisi tajuta ettei kiihdytyksissä voi lähteä ohittamaan.

      Jenkillä hauskaa cruisata hitaasti juuri tuon takia että tietää voiman riittävän päihittämään minkä tahansa euro/japsikinnerin kiihdytyksessä.

      • Holley

        Eikö sulle vitun urvelolle matkanopeus sano mitään? Aja itse pitkää matkaa jonkun runkkarin perässä joka ajelee 20km/h alinopeutta. Toisilla meillä on KIIRE!


      • V8rules

        Kiire on järjestelyhäiriön tulos. Holley, lähdepä joskus aikaisemmin liikenteeseen. Saatat yllättyä, kun ei sinun tarvitsekaan inhota omaa niin sanottua autoasi.


    • kmarx

      kävin linkistä klikkaamalla täällä.voi viddu mitä jengiä,ei ihme että joku aina poraamassa kun oon tankilla,kyllä suomi on ansainnut kaiken paskan mitä hallitus ja rikkaat tuppaa,äkkiä täältä pois ennen kuin tarttuu.

    • Holley

      Ne on vaan neitejä nykyään! Mulla ainakin oli aina poljin lattiassa kaikilla 40-60-l kärryillä. Enkä koskaan muista olleeni kenenkään tiellä.

    • eppu2

      Minun Vanilla ei saa ajaa , kun 80, vanha ihana, on taas talviteloilla. On vaan joskus ajettu lujenpaakin.
      No, jos alkaa kerääntyä jonoa, ajan bussipysäkille. Jos on pari takana sopivassa kohtaa ajan pientareelle ja näytän ohitusta.
      Elämäni aikana olen ajanut useampaa jenkkiä. Upein varmaan vaaleansininen avoauto Crysler.
      Olen sentään 67-vuotias mummu, mutta jenkkiautot eivät verestä lähde. Aina kuuluneet perheen elämään.

      • 6.05

    • Voi Voi,koettakaa vaan mahtua niihin KIOIHINNE,ja nauttikaa tilasta "autonne" sisätiloista..

      • Mopokoneet

        Eikös niitä mopo V6sia ole jossain Korealaisissakin...


      • On niitä varmaan kiinalaisissakin rimpuloissa.Kuten jo aiemmin tuli kerrottua on tämä AMERIKKALAINEN Cougar V6:lla hankittu talveksi talvikäyttöön.
        Kun on juuri saanut -67 Mustangin alkup. 289cid koneella ja Automaatilla 3vuoden pikkutarkan restauroimisen jälkeen valmiiksi,ei tulisi mieleenkään ajella sillä sitten talvella..


      • paskojaromuja

        Vanhoista jenkeistä ei ole enää ajettavaksi, niitä vaan katsellaan talvella.
        Ajo-ominaisuudet ovat niin surkean vanhanaikaisia.


      • Tässä sulle ja sun kaltaisille: KÖYHÄT KYYKKYYN!!!


      • täyttäpaskaa

        Cougarkin on ämpärimuovilaatua ja siten halpis jenkin irvikuva.


      • 429Boss
        CougarV6 kirjoitti:

        On niitä varmaan kiinalaisissakin rimpuloissa.Kuten jo aiemmin tuli kerrottua on tämä AMERIKKALAINEN Cougar V6:lla hankittu talveksi talvikäyttöön.
        Kun on juuri saanut -67 Mustangin alkup. 289cid koneella ja Automaatilla 3vuoden pikkutarkan restauroimisen jälkeen valmiiksi,ei tulisi mieleenkään ajella sillä sitten talvella..

        289 siinä sitä surkastuneet muskelit.


      • 429Boss kirjoitti:

        289 siinä sitä surkastuneet muskelit.

        Tämä restauroitiin alkup.koneeseen,ei tässä ollut edes mielessä mitään isompaa pataa sovitella tähän.Niin että kone on täysin läpikäyty eli ei siinä ole "surkastuneita muskeleita"
        Missäs päin sä muuten vaikutat sen Bossisi kanssa?SATUN TIETÄMÄÄN KAIKKI BOSSIT JOITA SUOMESSA ON? TÄÄ ON KOLMAS MUSSE JOKA RAKENNETTIIN (RESTAUROITIIN)BROIDIN KANSSA,tiedetään siis jos jotakin fordeista.
        Kerro jos viittit sun bossis tehdas-stamppi?


      • täyttäpaskaa kirjoitti:

        Cougarkin on ämpärimuovilaatua ja siten halpis jenkin irvikuva.

        Olet kyllä täysin nimimerkkisi ansainnut: Täyttä paskaa!!


    • Sami_Tampereelta

      Itse haluan mieheltä tuoksuvan jenkkiauton.

    • sami_tampereelta

      sami taitaa pyöriä gay piireissä

    • Itsevaan

      Valitettavasti (Suomen sukuinen) vihervasemmisto on saanut autojen moottorit pienemmiksi USAkin. Menen sinne tammikuussa ja ostan itselleni V-8 moottorilla varustetun suurimman pickupin mihin rahat riittävät. Ajelkaa täällä litran moottoreilla ja pelastakaa maailma, minä ajan 6 litran truckilla vähän ympyrää teidänkin puolestanne. Bensaa palaa noin 20 litraa satasella, onneksi se maksaa 40 senttiä litra.

      • itsevaanko

        Mitä sitten? vedätkö vielä kuivatkin?


    • Ooooohh

      Voi kun olis varaa hankkia sellaisen 6 litraisen pickupin, niin varmasti joutuisi vetäisemään händyyn muutamankin kerran. Pakko perkl. tyytyä tähän nissanin avolava paskaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2022
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      146
      1475
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      126
      997
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      111
      976
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      812
    Aihe