Valvira käskyttää Hesaria

Hesari_sensuroi

Helsingin Sanomissa julkaistiin torstaina 29.10.2015 Mielipideosastossa lääkäri Taija Sompin vastine otsikolla: "Seminaari pohjautui lääketieteeseen" http://www.hs.fi/mielipide/a1446005885936

Vastineessa oli eilen 30.10 alkuillasta 40 kommenttia. Nämä olivat kaikki läpäisseet moderoinnin, ja osa oli ollut paikoillaan jo yli vuorokauden. Yhtäkkiä eilen illalla 14 viestiä oli poistettu. Poistoista ei kerrottu eikä mainittu, eikä siitä ole mainittu vieläkään.

Yhteistä kaikille poistetuille viesteille oli, että niissä kritisoitiin terveydenhuollon valvontavirasto Valviran toimia nk. kilpirauhaskiistassa. Kritiikki oli maltillista ja oli läpäissyt moderoinnin.

Valvira on kiistan aktiivinen osapuoli, ja Valvira käy koko ajan useita oikeudenkäyntejä lääkäreitä vastaan. Kaksi oikeudenkäyntiä on valmiita, ja molemmat Valvira hävisi täysin tuomariäänin 3-0.

Valvira on soittanut Hesariin ja käskenyt poistaa viestit, joissa Valvira mainitaan. Ja Hesari teki heti työtä käskettyä. Ja Suomessako on lehdistönvapaus?

44

1441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jousimies491

      Enpä oo hesaria tilannu ennää vuosiin. On se niin korruptoitunut lehti.

      • kolmas-valtiomahti

        Massiiviseen mielipiteenmuokkaukseen pyrkii tuo Hesari monessa asiassa.
        Toivottavasti tilaajamäärä puolittuu vuodesta toiseen lähitulevaisuudessa.


    • Ottakaa_todisteita

      Näin tapahtuman eilen illalla ja en meinannut uskoa silmiäni. En kerta kaikkiaan meinannut uskoa, että Hesari sensuroi täysin asiallisia, jo julkaistuja kommentteja. Ihan pokkana, ne vain olivat yhtäkkiä poissa. Mitään selitystä ei ole tullut.

      Valvira on vissiin soittanut Hesariin yhden puhelun. Ja Hesari kumarsi ja totteli, heti.

      Tämäkin ketju varmasti pian poistetaan. Kiinnostuneet ottakaa kuvakaappauksia.

      • ihmettelyä_lisää

    • sananvapauttako

      Hesari poisti kommenteista suurimman osan myös mielipideosastossa 27.10. julkaistun Marika Alasen kirjoituksen "Kyse ei ollut uskomushoidoista" -alta. Tämä tapahtui samaan aikaan. Myös sinne jätettiin muutama potilaan kommentti, sekä kaikki lääkäreiden kirjoitukset, joissa tyyli on tämä:

      Toni Viinikainen; "Valitettavasti tässä tekstissä pyritään kyllä vääristämään oikeita tietoja, eikä päinvastoin. Mikä piru siinä on, että uskomushoitojen edustajat väkisin vänkäävät, että heidän höpön höpönsä on tiedettä, kun yksinkertainen tosiasia on se, että heidän hoitonsä on tieteellisesti osoitettu vääräksi?"

      Tällainen kommentti on mm poistettu "Sydämentykytys, korkea verenpaine, nivelkivut, kolesterolin nousu, hiustenlähtö, lamaannuttava väsymys, verenpaine, tinnitys, jalkapohjakivut... kaikki psykosomaattisia oireitako? Ja miten on mahdollista, että "psykosomaattiset" oireet poistuvat oikealla lääkityksellä? Sillä samalla mitä Hillary Clinton käyttää, eli eläinperäinen Armour Thyroid. Tyroksiinin kanssa piti napsia beetasalpaajaa, masennuslääkettä, verenpainelääkettä, kipulääkettä, unilääkettä..."

      Miltäs kuulostaa?

    • fiaskon_yhteenveto

      Vainovirasto valvira estää endokrinologiyhdistyksen käskemänä kaikkienkin vajiksien hoitoa. Kaikenkaikkiaan tuon yhdistyksen luoma kilpirauhasen vajaatoiminnan hoitofiasko on moniosainen:

      1. Hoitoa evätään perustelulla että "labra-arvot ovat viitteissä". Kuitenkin monet tutkimukset (Starr, Fraser, Hoermann) osoittavat, että kolmasosa tai puolet vajaatoiminnoista ei näy verikokeissa. Oireet ovat silti pahat. Usein saa ilman mitään tutkimuksia haitallisten masennuslääkkeiden reseptin.

      2. Eväämisen toinen syy on että "vajaatoiminta on vain subkliininen" eli odotellaan ja samalla kerätään lisäsairauksia ja lisäkiloja. Oireet ovat silti pahat. Usein saa ilman mitään tutkimuksia haitallisten masennuslääkkeiden reseptin.

      3. Pahojakaan jatkuvia oireita lääkärit eivät suostu kuuntelemaan tai mitätöivät ne "satunnaisina" toisin kuin kokenut professori Välimäki (*)

      4. Jos hoitoon sattuu pääsemään, ohjataan annostelua taas harhaanjohtavilla veriarvoilla. Thyroxin hämää aivolisäkkeen niin että TSH alenee vaikka muissa kudoksissa on T3:n puute

      5. Jos Thyroxin ei toimi (15...70 prosentissa tapauksia), on hoito usein aivan hakoteilä. Vesa Ilvesmäki Kilpi -lehdessä 3/2013 esittää tähän toimintajärjestyksen:
      a) Aluksi huolellinen annosnostokokeilu pelkällä Thyroxinilla. Ajetaan TSH viitealueen alarajalle, T4v viitealueen yläosaan.
      b) Jos ei auta tai tulee liikatoimintaa, lisätään T3:a ja vähennetään T4:ää. Tässä vaiheessa tarkkaillaan T3v-arvoa, asetuttava välille 5...6 pmol/l
      c) Jos yhdistelmäkään ei tehoa, siirrytään eläinperäiseen lääkkeeseen. Taaskin tarkkaillaan T3v-arvoa, asetuttava välille 5...6 pmol/l
      Elimistön hyvinvoinnin kannalta kylläkin olisi parempi jättää a-vaihe pois.

      6) Melko harvinaisissa poikkeustapauksessa elimistö ei siedä ollenkaan T4-hormonia, ei edes eläinperäisen lääkkeen sisältämänä. Silloin on ainakin jonkin aikaa käytettävä pelkkää T3-lääkettä. Viimeistään tässä lääkitysessä muistaen ottaa T3 on otettava 3...4 vuorokausiannoksena. Parin kuukauden kuluttua voi kokeilla tavanomaisempaan lääkitykseen siirtymistä.

      (*) 40 vuotta vajaatoimintapotilaita hoitanut professori Välimäki usein määrää oirehtivalle 6 kk:n koehoidon. Tätä pitäisi tehdä muidenkin lääkäreiden. Kilpirauhasalääkkeet ovat niin turvallisia että psykiatriassa ja muuallakin niitä määrätään myös kilpirauhasterveille:
      http://www.hs.fi/kotimaa/a1409453641702

      Viitearvoista mainittakoon, että Välimäki kirjoituksessaan v. 2010 ennakoi TSH:n ylärajaa laskettavan 3,2:een. Eipä ole laskettu. USA:ssa on jo paljolti käytössä yläraja 2,5. Hoidon aikana Thyroxin hämää aivolisäkkeen niin että TSH:n on asetuttava viitealueen alapuolelle.

    • Hesari_rähmällään

      Hesari on antanut etukäteistietoa Valviran kannattajille ennen molempia mielipidekirjoituksia (tai ovatko peräti Valviran henkilöstöä?).

      Hesari on poistanut asiallisia kommentteja, mutta jättänyt nämä tyyppiä Toni Viinikainen ja sisätautilääkäri Mänkki -kommentit paikoilleen. Näissä jos missä solvataan nimeltä laillistettua lääkäriä. Ne kuitenkin saivat jäädä, sillä ne edustavat Valviran mielipidettä.

      Hei Hesari, miten rähmällään saa lehdistö olla tavallisen viraston edessä? Hesari ainakin on täysin rähmällään.

      • Weetuttaa

        Lisää kommentteja poistettu taas. Ja edelleen jäljellä valvira-ja endokrinologi-myönteiset kommentit. Mitä peliä tämä oikein on? Melko läpinäkyvää. Ja Hesari jää housut kintuissa kiinni. Kuvakopioita on olemassa.

        Onko tämmöinen toiminta kuinka yleistä? Että lehti valitsee puolensa tai se laitetaan valitsemaan puolensa ja sitten poistetaan tietynlaiset kommentit.


      • Sananvapaus

        Myös kilpirauhaspotilaita psykosomaattisiksi haukkuvat kommentit ovat saaneet jäädä. Toisin kuin niihin vastatut kommentit olikin jo liikaa. Liikaa kenelle? Lisäksi kummeksuttaa, että nimimerkin takaa lääkäri haukkuu nimellä toista lääkäriä, eikö se jo kerro paljon minkä asteisella kollegiallisuudella mennään. Ei uskalleta omalla nimellä haukkua. Olin juuri tilaamassa Hesarin verkkolehteä, mutta tämän kokemuksen jälkeen jää tilaamatta. Kopioikaa aina kaikki kirjoittamanne muistiin....


    • asdasrte

      No jos Valvira käskyttää Kelaa ja Tullia, niin miksei sitten Sanomataloakin. Lonkerot ylettyvät pitkälle. Paitsi silloin kun pitäisi paljastaa valelääkäreitä tai rajoittaa vanhuksia raiskaavan hoitajan oikeuksia.

    • BoiGotti

      Ei ihme, että Hesarilla menee huonosti, kuka viitsii maksaa Pohjois-Korean mallin mukaisesti sensuroiduista uutisista MEILLÄ ON VAIN YKSI TOTUUS. Hyvä vaan jos koko Hesari loppuu, samoin Iltasanomat olen jo ryhtynyt boikotoimaan molempia lehtiä. Tsemppiä kilpirauhaspotilaille, totuus ei pala tulessakaan.

      • HSz

        Olen huomannut ihan saman, että asiallisiakin nettikeskustelutekstejä poistetaan ja myös vuosiakin kestäneitä asiallisia keskustelupalstoja suljetaan! Kammottavaa sensuuria!!


    • Keskari

      Arja Juvonen ja Anne Louhela HÄVETKÄÄ

      Jos on mennyt maku Hesariin, niin kyllä meni maku myös Arja Juvoseen ja Anne Louhelaan, älkää ihmeessä äänestäkö tätä kaksikkoa enää eduskuntaan. Ari Jaloselle voimia, kun jaksaa taistella kilpirauhaspotilaiden puolesta.

      • kilpirauhassota-sotku

        Tuomitset ehkä turhan ankarasti. Neljätoista kuukautta kului minulta nettiä tutkiessani löytää jotain ydintä kilpirauhassota-villakoirasta. Pitkä YLE-video kertoo pari pääkohtaa: https://www.youtube.com/watch?v=LSjBU7Ovtl0
        - vain kaksi epäluotettavaa verikoetta ratkaisee hoitoonpääsyn, jos nekään
        - pahoja oireita ei huomioida jos on väärin asetetuissa "viitearvoissa"
        - hoitoakin ohjataan epäluotettavalla TSH-arvolla
        - 15...70 prosentilla Thyroxin ei toimi tai jättää oireita
        - Vesa Ilvesmäen Kilpi-lehdessä 3/2013 neuvomaa ei oteta käyttöön
        - harvinaisempaa rT3-ongelmaa ei myönnetä kliinisestä näytöstä huolimatta


      • eikoskaanomasyy

        Mulla meni mku tähän järjestäneeseen sekä esillä olevaan tahoon.
        Ihme aivopesua ja oman bisneksen buustausta. Viis potilaista kunhan kassakone taas pääsisi kilisemään.


      • sairastakootko_vaan

        > Viis potilaista kunhan ...
        Satoja potilaita parantunut. Sinä sadisti haluat jättää kärsimään oireista


    • PotilasX

      Tämä on kyllä todella järkyttävää. Olen lähettänyt Hesarille kyselyä, miksi asiallisia jo esimoderoinnin läpi päässeitä kommentteja poistetaan, mutta ei ole tullut vastausta. Vastaus olisi varmasti tullut jos HS:llä olisi asiassa puhtaat jauhot pussissa.

      Mediatalot kieltäytyvät systemaattisesti uutisoimasta kilpirauhaskiistasta potilaiden näkökulmasta. Minusta tämä on todella huolestuttavaa. Jalkeilla-blogissa oli asiasta juttua myös. Aivan järkyttävää.

    • Vaiennettu_vajaatoiminta

      HS on poistanut kaikki viestini kyseisestä keskustelusta. Niitä oli yhteensä (eri päivinä kirjoitettuja) ehkä 5-7 kpl. Kaikki viestini, paitsi yksi jossa kyseenalaistin omien jo julkaistujen viestieni poiston, julkaistiin HS:n keskustelussa esimoderoinnin jälkeen, mutta myöhemmin ne on kaikki poistettu. Kahtena eri päivänä. Toisena päivänä otin kuvakaappauksia. Kaikissa minun viesteissäni ei mainittu Valviraa. Otin kriittisesti kantaa tilanteeseen monesta eri näkökulmasta, kritisoin endoja ym. Yhdessä viestissä kerroin omaa tarinaani.

      • poistakaakaikki

        Minäkin poistaisin kaikki sinun viestisi. Väärien lääketietteelisten neuvojen jakaminen vaarantaa toisten ihmisten teveyden. Siihen ei pitäisi syyllistyä kekenkään.


      • toimii_käytännössä

        Ei pidä poistaa viestejä joissa puolustetaan käytännössä toimiviksi osoittautuneita hoitoja. Siinä väkisin tulee arvostelleeksi hoidonestoyhdistystä ja sen käskyläistä valviraa


      • Viilunkiamolemminpuoliko
        poistakaakaikki kirjoitti:

        Minäkin poistaisin kaikki sinun viestisi. Väärien lääketietteelisten neuvojen jakaminen vaarantaa toisten ihmisten teveyden. Siihen ei pitäisi syyllistyä kekenkään.

        Ihan samaa mieltä. Itsekin olen potilas ja ärsyttää kun annetaan ymmärtää että kaikki potilaat ovat samaa mieltä ja pitävät kiistaa jonain ajojahtina.


      • dellervoX
        Viilunkiamolemminpuoliko kirjoitti:

        Ihan samaa mieltä. Itsekin olen potilas ja ärsyttää kun annetaan ymmärtää että kaikki potilaat ovat samaa mieltä ja pitävät kiistaa jonain ajojahtina.

        Ulkopuolisille tiedoksi, että ikävä kyllä tätäkin sairautta sairastavien joukosta löytyy näitä, jotka ovat onnekkaita ja yleisimmin käytetty lääke auttaa. Ne muut, joilla näin ei ole, on sitten helppo leimata ja polkea maan rakoon. Naureskella heille erinäisissä someryhmissä ja panetella.

        Se on helppoa, kun ei ole itse joutunut tilanteeseen, jossa lääkäriltä viedään luvat, lääkkeet loppuu ja ainoa vaihtoehto olisi turvautua sellaiseen lääkkeeseen, joka saa aikaan helvetillisen olon. Sellaisen, että mieluummin on ilman koko lääkettä ja kuolee vähitellen pois. Tai sitten taistelee itselleen oikeutta ja hakee sillä välin lääkkeensä muualta maailmasta, jossa sitä saa vaikka ihan ilman reseptiä apteekista. Ja jossa ei ole lääkäreiden ajojahtia.

        Vajaatoimintaa on monenlaista. Perustapaukset hoituu hyvin, mutta sitten on toisenlaisia, joissa mekanismi on erilainen. Arvot voivat olla viitteissä, mutta kudostasolla puute kilpirauhashormoneista (kudostason vajaatoiminta, josta suomalaiset endokrinologit ovat auttamatta pihalla). Sitten on niitä, joilla varastohormoni T4 ei muunnu (syitä on monia) aktiiviseksi T3-hormoniksi, joka on se OIKEA kilpirauhashormoni. Ilman sitä mikään kohta ihmisen kropassa ei toimi kunnolla. Siitä syystä sairauden oireet ovat niin moninaiset.

        Ilkeästi ajatellen sitä toivoisi, että nämä tämmöiset ihmiset kokisivat omakohtaisesti sen mitä on olla tällaisessa tilanteessa kuin edellä kuvasin. Miten se suu sitten pantaisiin?


      • Vaiennettu_vajaatoiminta
        poistakaakaikki kirjoitti:

        Minäkin poistaisin kaikki sinun viestisi. Väärien lääketietteelisten neuvojen jakaminen vaarantaa toisten ihmisten teveyden. Siihen ei pitäisi syyllistyä kekenkään.

        Jos kirjoittaa omia mielipiteitään ja kokemuksiaan, ei se ole mitään lääketieteellisten neuvojen jakamista. En ole hoitoalalla enkä neuvo ketään. Minulla kuitenkin on oikeus kokemuksiini ja mielipiteisiini, vaikka se ei sinua miellyttäisi. Onko sinusta väärin, jos olen saanut lääkkeestä toimivaa apua?


    • Vaiennettu_vajaatoiminta

      Te, jotka asiaa paremmin tunnette, laittakaa kilpirauhasasian parissa Valvirassa hääräävien virkamiesten nimet julkisuuteen. Keitä ovat ne yksittäiset Valviran työntekijät, jotka katsovat asiakseen käydä "sotaa" yhteiskunnan rahoilla?

      • dinosaurukset

        Tarja Holi ja Markus Henriksson ovat ne henkilöt Valvirassa. Lisäksi endokrinologiyhdistyksestä ainakin Camilla Schalin-Jäntti ja Otto Knutar. Esa Soppi kilpirauhasliiton hallituksesta.


      • Oppiriita

      • STJ_imago-ongelma

        Tuo entinen "luontaisterveyden järjestö" on paljolti oikealla asialla. Imagoa kohentaisi jos homeopatiassa muistuttaisivat sen kiistanalaisuudesta. Järjestö oli pitkään ainoana puolustamassa epätyypillistä kilpirauhasen vajaatoimintaa sairastavia. Nyttemmin on onneksi Kilpirauhaspotilaat ry.
        (Korruptoitunut "kilpirauhasliitto" unohdettakoon. Hallituksessa kantelijalääkäri Esa Soppi. Lehdessään puolustaa vainovirasto valviran toimia.)


      • hoidonestoyhdistysriesa

        > Keitä ovat ne yksittäiset Valviran työntekijät, jotka katsovat asiakseen ...
        Sekamelskan perusaiheuttaja on endokrinologiyhdistys jonka hoito-ohjeesta 40-vuotisen kokemuksen omaava professori Matti Välimäki lausui tv-ohjelmassa 2.5.2014 "valitettavaa perusterveydenhuollon lääkäreiden ohjausta"
        endoyhdistyksen edellinen puheenjohtaja "kaffe-camilla" jossain seminaarissa kehoittikin ilmiantamaan lääkärit jotka määräävät T3-lääkettä (joka tehoaa myös epätyypillisiin tapauksiin, joka sallisi T4-lääkkeen määrän alentamisen turvallisemmalle tasolle, joka ennaltaehkäisisi oheissairauksia.)


      • hoidonestosekoilijat

        endoyhdistyksen mainetta mustasivat myös kaffe-camillan lukuisat sekoilut tv-ohjelmassa syyskuussa 2014. Lisäsekoilua Tampereen yliopistosairaalan metsolla Iltalehden haastaatelussa (Q: "Enta jos Thyroxin ei toimi?" - A:"Pitää silti ottaa Thyroxinia") Sama metso saavutti kansainvälistä kielteistä kuuluisuutta hormonihoidon vaarallisilla äkkilopetusohjeillaan.


      • ei-endot_parhaita

        14 tuhannen jäsenen Facebook-ryhmissä vallitsee mielipide että endokrinologeja pitää välttää. Poikkeuksena Vesa ilvesmäki: http://bit.ly/1LUac2B


    • Hesarista_törkylehti

      Hesari on myös siirtänyt kommenttien paikkaa. Ensimmäisenä kommenttina on sisätautilääkäri Mänkin törkykommentti, jossa hän haukkuu nimeltä toista lääkäriä ja kopioi Terhikin tietoa. No, julkista tietoa, mutta onko asiallista? Tämä on se henkilö, joka sai Hesarilta tietoa etukäteen, ja sai näin kommenttinsa ensimmäisenä esiin. tunteja ennen muita. Toiseksi kommentiksi Hesari on siirtänyt toisen törkeäyksiä ja solvauksia latelevan.

      Lähetin Hesarin Palaute-laatikkoon kyselyn poistoista jo heti samana iltana, kaksi päivää sitten. Eipä ole tullut vastausta.

      • Vaiennettu_vajaatoiminta

        Kuka on tämä sisätautilääkäri Mänkki? Mikä hänen nimensä on ja missä työskentelee?


      • tutkimusväärennös

        > Kuka on tämä sisätautilääkäri Mänkki?
        Olisiko tämä joka teki endoyhdistyksen viime joulunpyhinä tilaaman tutkimuksen: "Teepä nopeasti tutkimus, jonka lopputulos on oltava, että ..."
        MARJA-LEENA MARJUKKA MÄKELÄ, Syntymävuosi: 1951
        Rekisteröintinumero: 00100220268, Oikeudet: erikoislääkäri yleislääketiede
        ("Tutkimuksesta muistan että Birte Nygaardin tutkimukset eivät päässeet mukaan, kiireen selitys voisi olla Antonio Biancon tammikuuussa julkistamat tulokset.)


      • tarhoitushakusekoilu

        Tässä "tutkimuksessa" tehounohdettiin Nygaardin tutkimukset 2009 ja 2013.
        T3-monoterapian ja T3-monoterapian vertailussa PMC3205882 T3 oli parempi.
        Kuitenkin lopputuokseksi julistettiin T3:n sopimattomuus


      • vaino-valvira

        valvira-inkvisition uhriksi eli osaavimpien kilpparilääkärien eliittiin pääsi nyttemmin myös Erkki Antila. Julkiterhikistä voi tsekata myös numerollansa 00102355187. Toivottavasti on vienyt asian jo hallinto-oikeuteen


    • pikehilakari

      Tämä kommenttini oli myös poistettu hesarin kommenteista, kun ensin oli julkaistu.

      Muualla maailmassa käytetään myös hoitomuotoja, jotka ovat täällä joidenkin tahojen suunnalta kyseenalaistettu. Kilpirauhashormonit ovat elimistön omia aineita. Oikein annosteltuna T3-hormonia sisältävä lääkitys on siinä missä Thyroxin-hoitokin täysin turvallisia ja elämää pelastavia, turvallisempia kuin esim. Burana C tai Panadol.

      Kahtiajakautuneisuus hämmentää suuresti tässä tilanteessa, ainakin minua. Eniten kärsivät potilaat, joiden lääkäreiltä viedään oikeudet toimia väliaikaisesti tai jopa kokonaan. Tänä päivänä on lähes mahdotonta saada minkäänlaista hoitoa kilpirauhasen vajaatoimintaan. Siitä on tehty kuukausia, jopa vuosia kestävä projekti, jonka aikana ihminen menee huonoon kuntoon. Olen itse kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsinyt, ja minulla meni pitkään ennen kuin sain apua vihdoin ja viimein tämän vuoden keväällä.

      Tämäkin tilaisuus yritettiin estää tiettyjen tahojen toimesta ja sinne aikoneet kansanedustajat peloteltiin jäämään pois. Tuntuu siltä, että Valvira on kiinnostunut potilasturvallisuuden vaarantamisesta, mutta ei ole kiinnostunut siitä, että hoitamatta jättämisellä vaarannetaan potilaan terveys loppuelämäksi.

      Eihän se voi olla niin, että ihmisiä annetaan virua kotona toimintakyvyttöminä, kun oikealla lääkityksellä saataisiin ihmismäinen elämä takaisin, aivosumu katoaisi, kehon lämpötila olisi normaali, iho olisi kunnossa, eikä hilseilisi, hiukset pysyisi päässä, kynnet ehjänä ja kuukautisetkin olisivat edes normaalit kestoltaan ja runsaudeltaan. Niin ja sitten painokin saattaisi pysyä normaalina. Hoitamattomuus maksaa yhteiskunnalle äärettömän paljon. Vai onko tarkoitus lamauttaakin ihmiset toimintakyvyttömäksi?

      Toivoisin, että kaikki osapuolet katsoisivat tätä potilaan näkökulmasta. Uskon, että kiihkeimmätkin äärilaidat siihen halutessaan pystyvät. Jos nämä kilpirauhaskiistaan tai oikeastaan sotaan osallistuvat ovat älykkäitä ja tietävät paljon, niin ei kai haitaksi ole myös tunneäly ja tilannetaju, ja se tärkein potilaan kuunteleminen?

    • Hesaria_vedätetään

      En vieläkään ole saanut Hesarilta vastausta kysymykseeni kommenttien poistosta. Lähetin kysymyksen Palaute-laatikkoon. Tämä on nähtävästi kuuma peruna Hesarille: olla tällä tavalla viranomaisen käskytettävänä. Maan valtalehti. Hah. Vielä kerran Hah!

      • hoidonestomafia_jyrää

    • Myös minun kirjoituksia poistettiin tuosta ketjusta. Sillä on JULKISESTI tullut tietoon, että Valvira käskyttää myös Suomen laboratorioita. Sukulaiseni hankki JUURI eläinperäisen vajaatoiminta-lääkityksen ! Verikoe jouduttiin analysoimaan USA:ssa. koska yksikään Suomen labra ei suostu analyysiä tekemään VAIKKA PYSTYISIVÄT ! Apteekissakin kysyivät reseptin nähtyään :"Oliko vaikeaa" ? Eli OIKEAN lääkityksen ja lääkemäärän saamiseksi verikokeet pitää analysoida USA:ssa ! On muuten aivan eri oloinen nyt sukulaiseni uuden lääkityksen myötä. Miksi Valvira haluaa ennenaikaiseen hautaan Suomen kansalaisia ? Valviran JOHTAJAT itse maksamaan oikeudenkäyntikulut niissä tapauksissa, joissa lääkäri on voittanut jutun ! Verovarojamme haaskataan ja henkeämme uhataan !

    • Hesari_vellihousu

      Valvira harjoittaa kauhulla johtamista. Hesari vapisee ja kirjoittaa sen, mitä Valvira käskee. Onko riippumatonta? Onko rohkeaa journalismia?

    • setsuuri

      Onhan se selvää että Hesarin päälliköille on jäänyt suomettumisen aikainen itsesensuuri voimaan.

    • mitenlie

      Entä ihmiset, jotka vuosikymmeniä, -satojakin asuneet tehtaitten likaojien varjoissa
      -sairastelleet kaikenmaalman sappi-maksa-haima-suolisto- infekioita ikänsä
      - mitään merkitystä liene silläkään koskaan, vaikka jotkut lääkärit kirjoittaneet myös siitä kilpirauhashormoni-ainesosasta, joka näiltä ihmisilt puuttuu - kuristeltuja ja kiristeltyjä immeisiä myös paljon - ei pahemmin auta ketään ne peräkammarien sulttaanien tehtailemat hajuvesikeikat Suomenmaahan niissäkän ongelmissa -- jos ihmiset joutuvat paitsi vuoskymmeniseen raskaaseen työhön - myös kärsimään koko ikänsä lisääntyvän säteilynkin armoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4573
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4504
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4106
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3047
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2641
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2173
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2125
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      205
      2108
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1735
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1482
    Aihe