Parapsykologia

PalavaPensas

on vakavaa harhaa josta tulee sanoutua irti ja ihmisen tulee uudestisyntyä, käydä kasteella ja täyttyä Pyhällä Hengellä.

Jeesus Kristus on sekä Vapahtaja että Herra.

Kun hän saa tehdä ihmisen vapaaksi niin ihminen on silloin sisäisesti todella vapaa ja saa Jumalan antaman ilon ja rauhan ja rakkauden jota ei mikään ulkoinen voi enää horjuttaa.

Lähde jo tänään uudelle elävälle tielle.
Jeesus saakoon ilmestyä elämääsi sillä hän on edelleen ilmestyksen Jumala.

15

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pakana.pakana

      Höpöti höpöti!

    • Teuvoo

      Tervetuloa vain "Jesse" !!
      Missä luuraat ??
      >Onks`Jessee näkynyt ??<

    • Jumalharha ja parapsykologia kuuluvat samaan harhalaariin. Kummastakaan ei ole minkäänlaista näyttöä.

      • efgwgwe

        Minkä takia sä sitten olet täällä jos kaikki on sun mielestä harhaa,samaa sanon alottajallekkin?? Ihmettelen tätä teijän touhua,en oikeen ymmärrä minkä takia pitää tulla edes kirjottamaan tänne jos ei usko? En osta kummankaan mielipidettä.


      • eisemuuksimuuta

        Kyllä me uskotaan että saatana toimii ja yksi sen kouluista on parapsykologia. Se vie syvyyteen.


      • eisemuuksimuuta kirjoitti:

        Kyllä me uskotaan että saatana toimii ja yksi sen kouluista on parapsykologia. Se vie syvyyteen.

        Saatana on ihan yhtä olematon kuin jumalakin ja kuuluu samaan harhalaariin parapsykologian kanssa.

        Herätkää hörhöt, maailmalla tarjotaan isoja palkkioita todistettavasta tarkkailun alla tehdystä yliluonnollisesta tapahtumasta. Kukaan ei ole kyennyt osoittamaan yhtään mitään yliluonnollista ikinä.


    • voivitsiteitä

      Parapsykologia on tiede, joka tutkii PSI-ilmiöitä. Ottakeehan ensin termit haltuun ja vasta sitten kinaatte.

    • Ehdottomasti2

      Nimenomaan suosittelen tutustumaan parapsykologiaan ja henkisyyteen.

    • loistavapsykiatri
      • tekstistäpoimittua

        "Monet väittävät tällaisen tekstin olevan kaikki tiet tukkivaa nihilismiä, kun en osoita mitään erityistä tietä. Kun kaikki tiet ovat avoinna, ei ole enää mitään erityistä tietä minnekään. Meilllä on vapaus tehdä valinta - vapaus olla sidottujakin. Vapaus jäädä sidotuksi tai lähteä kulkemaan suuntaan, jossa ei ole tienviittoja eikä guruja. Omalla yksinäisellä tiellä jää jäljelle kaikkein eniten; kaikkeuden loputtomuus; avoimuus kaikelle, jota filosofioiden ja menetelmien kuristavat suotimet eivät vääristä ja tukahduta. Turvallisuushakuinen kaivautuminen tuttuun samaa kieltä ja samoja käsitteitä käyttävään omaan pikku veljespiiriin ei totuudelliselle ihmiselle ole enää mahdollista, sillä juuri tuo kaikki tuttu ja turvallinen, olipa se kuinka jaloa ja arvokasta sinänsä, on juuri sitä, joka estää tuntemattomuuden loputtomuutta astumasta sisään.

        Kaikki tämä on itsekunkin todettavissa ja löydettävissä joka hetki. Mutta siihen ei ole mitään tietä - ei edes henkistä. Kuinka voi mitään tietä olla sellaiseen, joka on aina läsnä?

        Kysyjä: Eikö uskoa keinojen tehokkuuteen tarvita?

        M: Ei tarvita uskoa, joka on vain tulosten toivomista. Toiminta on tässä tärkeintä. Se minkä teette totuuden tähden, vie teidät totuuteen. Olkaa vain vakava ja rehellinen. Muoto, jonka se saa, ei ole tärkeä."


    • Kristillisyydellä ja parapsykologialla ei ole kovinkaan paljon tekemistä keskenään. Aloittaja voisi yhtä hyvin syyllistää naistutkimusta raamatun oppien puutteella.

      Ei ole akateemisesti arvostettua kristittyä, tämä maailma inhoaa ja sylkee kristityt suustaan.

      Et voi ikinä todistaa kristusta todistamalla yliluonnollisia ilmiötä.

      Oli yliluonnollista olemassa tai ei, todistusta ei ikinä oteta todesta.

    • kateri

      Tota noin, olisinpa nyt skarppina vastaamaan sinulle, mutta todella juuri yliluonnollisella - ja tieteellä - voidaan todistaa Jeesuksen olemassaolo ja hänen kykynsä. Ja mitä tulee akateemisesti arvotettuun kristittyyn, niin eiköhän sellaiseksi voitaisi ajatella vaikkapa Suomen ensimmäistä ydinfysiikan professori Laurikaista, joka on paljon puhunut aiheesta. Ongelmana on vain se, että itseään uskovaisina pitävät, eivät ole kovin otollisia ottamaan vastaan tähän liitettyä tiedettä, koska se tekee kyseenalaiseksi ajatuksen siitä, että voit toimia omaatuntoa vastaan ja tehdä syntiä ja sitten katumalla saada kaiken anteeksi. Tieteellisesti ajateltuna Jeesuksen sanat ja opetukset on paljon velvoittavampia kuin vain katumus- tai taivaspaikanostoajatus.

      Maailman ensimmäiseksi tiedenaiseksi voidaan ajatella Catherinea, josta kidutuspyöräkin on saanut nimensä. Hän opiskeli filosofiaa ja tieteitä jo pari tuhatta vuotta sitten, ja hän väitteli liki 100 kuninkaan valitseman viisaimman miehen kanssa, saaden heidät käännytettyä kristunuskoon, mutta menetti lopulta päänsä giljotiinilla - roviolla häntä ei voitu polttaa, koska tuli ei tarttunut häneen, ja jos häntä yritettiin kiduttaa, niin kidutusvälineet hajosivat. Tästä tulee nimi tuolle Katariinan pyörälle.

      Oikeasti Jeesus ja uskonasiat ovat enemmän tiedettä kuin muuta.

      Ja miten yliluonnollisella sitten tulee todistettu usko todeksi - sen idea löytyy luomiskertomuksesta ja siitä, että miksi Jumala laittoi tulisen miekan ja kerubit vartioimaan ikuisen elämän puuta sen jälkeen, kun ihminen tuli tietoiseksi hyvästä ja pahasta.

      Kun ratkaiset tuon arvoituksen, niin olet viisastunut juuri tuon yliluonnollisen todistamisen verran tässä aiheessa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Katariina_Aleksandrialainen

      • pienenpienimaailma

        On oikeastaan aika mielenkiintoista, että Pyhän Katariinan tarinaan liittyy myös Jeanne d Arc - ja että kyseisen sivuston kuvassa Katariina Aleksandrialainen on kuvattuna Lothringenin ristin kanssa, joka on kotoisin alueelta, josta Jeanne d Arc oli.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jeanne_d’Arc

        "Maan tapahtumat vaikuttivat suuresti nuoreen tyttöön. Varsinaisesti Jeannen elämä mullistui 13-vuotiaana hänen alkaessaan kuulla ääniä ja nähdä ilmestyksenomaisia näkyjä. Hänen mukaansa Pyhä Katariina, Pyhä Margareta ja arkkienkeli Mikael kutsuivat häntä ja pyysivät häntä vapauttamaan Ranskan maahan tunkeutuneista englantilaisista (satavuotinen sota).[4] Äänten kehoittamana hän päätti lähteä tapaamaan itse prinssi Kaarlea[5]"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Jeanne_d’Arc

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Lothringenin_risti

        "Lorraine (ransk.) tai Lothringen (saks.) on Ranskan hallinnollinen alue maan koillisosassa. Lorrainessa on 2 310 376 asukasta, ja sen pääkaupunki on Metz. Muita suuria kaupunkeja ovat Nancy ja Verdun. Alue on Ranskan raskaan teollisuuden keskus, ja perinteisesti hiili- ja terästeollisuusaluetta.[1] Kuuluisin alueella syntynyt henkilö on Jeanne d'Arc."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Lorraine

        Mutta mikä vielä merkillisintä - tuo Lothringen liittyy vahvasti myös EU:iin, koska sen perustajana on Paneurooppaliikkeen isä, jonka Paneurooppaliikkeen päämaja on Suomessa Turun Kauppakorkeakoulussa. Hän oli nimeltään Otto von Habsburg-Lothringen, joka on useasti esitelmöinyt myös Turun Yliopistolla. Hän oli Itävalta-Unkarin viimeinen kruununprinssi - kuoli vasta muutama vuosi sitten.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Otto_von_Habsburg

        Maailma on pieni.


      • hiiliterästeollisuus

        Ja kun pikkuisen vielä pienennetään, niin - kuten Lothringenistä edellä sanotaan - se on hiili- ja terästeollisuuden keskus, niin juuri tuo pointti on koko Euroopan Unionin perustamisen syntyajatus.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_hiili-_ja_teräsyhteisö

        Eikö historia ole metkaa?


      • tähänpäivään

        Mutta EU:n poliittinen ideologia ja nyt jo jäsenmaiden Kolmannen tien politiikan talousrakenne (joka Lissabonin sopimuksella sai diktatuurin EU:ssa) tulee kyllä Saksan valtiovarainministeri Kondrad Aden-auerilta toisen maailmansodan ajalta - väitetään, että jo Natsi-Saksasta on asiakirjat, jotka todistavat natsien sopineen Euroopan Unionin tekemisestä sen jälkeen, kun sota on ohitse.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      142
      1865
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1457
    3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1267
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1262
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1155
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      198
      1040
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      973
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      44
      924
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      201
      916
    10. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      838
    Aihe