Miten pyytää treffeille?

ei_keksi_tähän

Onko käytännössä isoa merkitystä pyytääkö naista treffeille kasvokkain, puhelimitse vai viestillä?

Tilanteessa jossa tunnetaan nimeltä ja on pari kertaa juteltu.

Työympäristössä tuntuu hieman oudolta lähestyä näissä asioissa.

En hallitse small-talkia jonka kautta pääsisin kiertelemään tähän asiaa, joten pitää kysyä suoraan. Muuten jää koko homma.

15

1155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nnnainennnnnn

      Musta se on tunkeilevaa ja törkeää pyytää kasvokkain treffeille koska siinä saattaa toisen niin tukalaan tilaan että on vaikea sanoa ei. Varsinkin julkisella paikalla ei haluais nolata sitä joka pyytää treffeille. Siksi olenkin niin paska että sanon joo ja perun heto tekstarilla treffit ku oon päässy tyypistä eroon.
      Samoin jos soitat niin jollei hän tahdo treffeille, voi joutua änkyttämään jotain. Eli viestiä tekstari e-mail tai messenger kiitos!

      • Kannattaisiko käyttää jotain salattua yhteyttä, ettei google tai cia hakkeroi ja levitä tietoa treffipyynnöstä?


      • Nnnainennnnnn
        Ratikkakuski kirjoitti:

        Kannattaisiko käyttää jotain salattua yhteyttä, ettei google tai cia hakkeroi ja levitä tietoa treffipyynnöstä?

        Hahaha


      • PohPuhPih

        Minäminäminä. Miltä musta nyt tuntuu? Minäminäminä.


    • Näytä dorkalle pala.

    • En pyytäisi _treffeille_ vaan face-to-face tilanteessa sanoisin jotain tyyliin "ajattelin mennä ylihuomenna katsomaan uusimman Bondin, kiinnostaisko sua lähteä mukaan?"

      Jos on vain pari kertaa juteltu, niin treffeille lähtö on aika pahuksen iso juttu, ja siksi on aika iso todennäköisyys saada kielteinen vastaus. Sen sijaan jos olet joka tapauksessa (muka) menossa katsomaan leffan, niin nainen voi lähteä seuraksi tietäen, ettei hän sitoudu siinä yhtään mihinkään sen enempään.

      Jos et muutenkaan ole sanavalmis ja puhelias, niin soittaminen on kaikkein huonoin vaihtoehto. Paras ennuste on, jos pystyt heittämään em. kaltaisen ehdotuksen puolihuolimattomasti kohdatessanne seuraavan kerran.

      • PohPuhPih

        No sama asiahan tuo on. Ei mitään oikeaa eroa.

        Ja treffeille lähteminen ei ole mikää iso juttu. Kunhan käydään jossain yhdessä katsotaan onko sitä "kemiaa". Se ei ole mikään lupaus seksistä, ikuisesta rakkaudesta ja myöhemmin samassa haudassa rinnakkain lepäämisestä. Että tiedä sä se.

        Voi hyvä Herra Isä näitä suomalaisia naisia.


      • KilttijakunnollinenN
        PohPuhPih kirjoitti:

        No sama asiahan tuo on. Ei mitään oikeaa eroa.

        Ja treffeille lähteminen ei ole mikää iso juttu. Kunhan käydään jossain yhdessä katsotaan onko sitä "kemiaa". Se ei ole mikään lupaus seksistä, ikuisesta rakkaudesta ja myöhemmin samassa haudassa rinnakkain lepäämisestä. Että tiedä sä se.

        Voi hyvä Herra Isä näitä suomalaisia naisia.

        On se treffeille lähtö nyt kuitenkin isompi juttu kuin kavereina leffassa tai kahvilla käyminen. Varsinkin jos ollaan hakemassa jotain vähän vakavampaa. Jo sana "treffit" luo ennakko-odotuksia.
        Olen helkan kanssa samaa mieltä, että jos on toisen tuntenut vasta hetken niin kannattaa lähteä tuollaisella puolihuolimattomalla heitolla liikenteeseen. Jos on jo vähän pidemmän aikaa tunnettu ja ehditty kaveripohjalta tutustuakin, niin sitten puhuisin jo treffeistä sillä taka-ajatuksella, että haluan tutustua toiseen paremmin.
        Kukin toki tyylillään.


      • että.silleen

        Helkan neuvo järjestää tapaaminen naisen kanssa, on vähän "sattuman varainen" syy; kun leffaan on kivampi mennä porukalla tai jonkun kanssa kuin yksinään.
        Se on kertaluonteinen tapahtuma, eikä mistään jatkosta ole silloin sovittu: joten siihen on helppo myös suostua.

        Hieman mua hymyilytti nyt tuo sattuman varaisuus, itse olen spontaanisti pyytänyt miestä seurakseni leffaan.
        Ajattelematta edes asiaa, et se saattaa näyttää muista treffipyynnöltä! No joka tapauksessa hän suostui pyyntööni. Eikä mulla ollut edes tarkoituksena iskeä.

        Nykyään käymme silloin tällöin yhdessä elokuvissa, olemme ystävystyneet oikeesti.
        Silloin joskus mä tarjosin sen leffalipun hänelle, nykyään ostetaan leffalippuja vuorotellen, siis sarjalippuina.


      • Stadinainen
        PohPuhPih kirjoitti:

        No sama asiahan tuo on. Ei mitään oikeaa eroa.

        Ja treffeille lähteminen ei ole mikää iso juttu. Kunhan käydään jossain yhdessä katsotaan onko sitä "kemiaa". Se ei ole mikään lupaus seksistä, ikuisesta rakkaudesta ja myöhemmin samassa haudassa rinnakkain lepäämisestä. Että tiedä sä se.

        Voi hyvä Herra Isä näitä suomalaisia naisia.

        Mitä vittuu mussutat? Emmä nyt IKINÄ lähtis treffeille tyypin kans johon EN ole ihastunut jollain tapaa. Ja ihastuminen ja rakastuminen on aina vakavia juttuja koska NIISTÅ SYNTYY JÄLKELÄISIÄ. Että tietäkää vaan se!


    • Jätä lappu johonkin: "Moi, aattelin kysästä näin vanhanaikaisesti lähtisikkö mun kans kahville huomenna klo. 18:00?" ja perään puhelinnumeros ja nimes. Yksinkertaista. Jos hän ei vastaa niin ei häntä kiinnosta. Jos vastaa niin 50/50 kiinnostus vähintään ja homma sun omissa käsissä.. :)

    • m-i-e-s

      Saattaahan sillä olla iso merkitys. Kasvokkain näet ensireaktion (hyppiikö innoissaan tasajalkaa, vai oksentaako lattialle), kun taas puhelimitse tai viestillä et näe lataako revolveriä tai esittääkö mahdollisesti ystävättärelle kako / oksennus käsimerkkejä.

      Tilanteessa jossa on vain juteltu pari kertaa, kanattaa järjestää menoja tai tapahtumia niin, että voi jutella pari kertaa lisää. Sanan treffit voi unohtaa kokonaan ja muutenkin latauksen ja odotukset häntä kohtaan, annat asioiden vain tapahtua. =)

      Työympäristössä pyydät häntä ja muutamaa muuta lähtemään lounastauolle samaan paikkaan, kun kaikki lähtee mukaan, olet periaatteessa treffannut kaikki pyytämäsi. Kun syöminen ja keskusteleminen on luontevaa käyt ostamassa itsellesi useamman elokuvateatterin lahjalipun ja tästä saat sitten hyvän syyn pyytää henkilöä elokuviin. (Mulla on ylimääräinen lippu, lähtisitkö mukaan? Mikäli ei tarjoa mahdollisuutta lähteä elokuviin vaikka samaa sukupuolta olevalle työkaverille. Nainen ei lähde = ei kiinnostunut. Tarjoat toisellekin = osoitat ettet ole kiinnostunut, joten et ole se "creepy dude" työpaikalta. Mikäli nainen lähtee, et tietenkään tunnusta ostaneesi lippuja, vaan sait ne lahjaksi, jatkossa saat usein "lahjaksi" elokuvalippuja, ihan itse voit kehitellä tarinan, kunhan se pitää vettä, eikä vuoda kuin seula 5-vuoden päästä joulupöydässä, kun nainen kertoo vanhemmillesi miten tapasitte ja vanhempasi tokaisee, emme ole ikinä ostaneet elokuvalippuja). Elokuvateatterissa sitten olet höveli ja tarjoat popcornit tms. Tapaamisen ei tarvitse alkaa tai päättyä elokuviin, aina voi tiedustella salaatile tai viinilasilliselle ennen ja/tai jälkeen elokuvan.

      Small-talkia ei tarvitse hallita, lyhyitä merkityksettömiä lauseita ilman mitään tarkoitusta ja järkeä aka puhua paskaa, se luonnistuu kaikilta automaattisesti.
      "Suoraan" se pitää kysyäkkin, small-talk on vain jäänrikkoja, millä ei kierrellä.
      Kun pyydät naista treffeille, et pyydä naista treffeile, et edes käytä sanaa treffit, se on turn off. Sanasta treffit ei tehdä numeroa, eikä sitä mainita, mainosteta. Esimerkki: Lähetkö paskalle? Lähden! <- ovat treffit wc:ssä, toimituksena ulostaminen. Joka ikinen asia missä sovit yhteistä tekemistä samaa tai eri sukupuolen kanssa = treffit. Näistä ei ikinä pidä tehdä numeroa, ei ainakaan julkista, yksin voi kotona hykerrellä treffeistään. Mihinkään ei painosteta tai vihjailla, kaikki vain tapahtuu jos kiinnostusta on. =) Isoin turn off on puhua liikaa, varsinkin syvällisiä, henkeviä tunteista ja tuntemuksista. Aikaisessa vaiheessa toimii hyttyskarkotteena ja pääset "creepy dude" kategoriaan.

      Vituikshan ne yl' kaik' mänöö!!

      • m-i-e-s

        Treffit ennen = romanttinen tapahtuma!
        Treffit nykyään = bisnes!

        Näin kärvistetysti.


    • ätminki

      Kyllä naiset lähtee jännämiehen kanssa naimaan heti. Nainen on sellainen spermaviemäri että ei ne kieltäydy jännien seurasta-

    • flowersreally

      "Onko käytännössä isoa merkitystä pyytääkö naista treffeille kasvokkain, puhelimitse vai viestillä?"

      Ei. Kunhan kysyt.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      231
      2183
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      64
      1456
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      69
      1217
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1205
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      155
      1077
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      85
      1019
    7. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      86
      918
    8. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      848
    9. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      64
      819
    10. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      769
    Aihe