Robotit tulevaisuudesta ovat muinaisia jumalia?

alfa123om2222

Luin pari yötä sitten Bhagavatamin I osan. Hurja teos. Sen perusteella voi päätellä seuraavaa tulevaisuutta koskien. Tiedemiehet (raamatun kaldealaiset) muodostavat tieteellisiä teorioita kuten supersäieteoria ja supersymmetria teorian. Joskus vuoden 4000 jKr syntyy Vyasadeva niminen tiedemies, joka selvittää ajan arvoituksen. Keksitään myös aikamatkailu yms. Tulee jumalia, jotka ovat robotteja ja eräs tuollainen robotti Jeesus Kristus lähetetään tiedemiesten toimesta aikakoneella, joka on nimeltä ikiaika eli kala-aika maan päälle tekemään selväksi noiden kaldealaisten tiedemiesten maailmanvalloitussuunnitelman. Hän uhkailee ihmisiä helvetillä ja vaatii kaikkia alistumaan.

Lyhyesti: On olemassa uskonnollistieteellinen teos, jonka perusteella voidaan päätellä: 1 ) tiede edistyy; tiedemiehet keksivät aikakoneen vuoden 4000 jKr paikkeilla. 2) He luovat supersäikeitä yms. braaneja ja vaativat tätä Suvereeni Herra Jehovan 4220 eKr luomaa maailmaa omakseen. He luovat aikakoneen avulla Kristinuskon, joka luo islamin ja alkaa hurja sorto noiden uskontojen nimissä. Niiden elämät tuhotaan, jotka eivät hyväksy tulevaisuudessa asuvien kaldealaisten tiedemiesten maailmanvalloitussuunnitelmaa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Muuten luin myös Harun Yahyan teosta Hazrat Mahdi ja Profeetta Isa. Sen perusteella voin ymmärtää tämänkin palstan kristilliset invaasiot. Hazrat Mahdin on määrä hyökätä ankarasti ateismia vastaan ja tehdä propagandaa ateismin tuhoamiseksi. Tuo hyökkäys on menossa.

      Mutta Bhagavatamin mukaan islam itse vajoaa 300 vuoden kuluessa ateismiin ja suoritetaan karkoitus pyhästä paikasta noiden islam ateistien. Mekkaan jäänee kuitenkin pyhien leiri, mutta ateismin takia islam taantuu huomattavasti.

    • Marsmönkijä

      Öö... mitä vittua mä just luin? :D

    • lopullinen-totuus

      Minä taas päättelin itse, että kaukaisessa tulevaisuudessa paljon aikakoneen keksimisen jälkeen ihmiskunnan huipputiedemiehet keksivät keinon tuottaa alkuräjähdys. Sitten he matkustavat aikakoneella ajan alkuun ja tuottavat alkuräjähdyksen, josta maailmankaikkeus sai alkunsa. Koko systeemi on siis päättymätön kehä, maailmankaikkeuden eräällä planeetalla kehittynyt laji loi itse maailmankaikkeuden ja siten itsensä. Muuta selitystä ei tarvita.

      • voivitub

        kuka loi sen aineen mitä täällä pyörii .????eli siihen alkuräjähdyseen , tyhjästä on paha nyhjästä . Tää on jonkun isomman akvaario ja nauraa koko paskalle . Jos kilometri ei ookkaan noin pitkä , Tää kaikki mahtuukin vaikka 100 metriin , voi taas meni yli hilserajan , ihan sama.


    • vm41

      Ihmisyys on jo saastuttanut maailmankaikkeutta laajalti.
      Siitä juontaa kuvitelmat taivaan valtakunnasta, joka periaatteessa on hyvinkin nykyisen asuinpaikkamme kaltainen.
      Tosin kehitys on evoluution myötä kiirinyt siellä jo sellaiselle tasolle, joita nykyiset ihmiset toiseksi alimmalla tasolla ollessaan, eivät pysty vähä-älyisyytensä vuoksi tajuamaan.
      Miljardit planeetat maailmankaikkeudessa, mahdollistavat eri kehitysvaiheessa olevien eliöstöjen olemassaolon, jolloin eri kehitysvaiheessa olevien siviilisaatioiden edustajien vierailut pallomme menneisyydessä, selittäisi mahdollisesti ihmisten rodulliset erilaisuudet.

    • "eri kehitysvaiheessa olevien siviilisaatioiden edustajien vierailut pallomme menneisyydessä, selittäisi mahdollisesti ihmisten rodulliset erilaisuudet."

      Ne on helppo selittää muutenkin, varsinkin kun ne ovat loppujen lopuksi pienet.

    • Marsmönkijä

      Tieteeseen tutustuminen on yhtä vaativaa kun itsensä kovaan kuntoon treenaaminen: se vaatii pitkäjänteisyyttä, aikaa, työtä, säännöllisyyttä ja periksiantamattomuutta.

      Kun sitä ei ole tehnyt, syntyy tuollaisia juttuja alieneista, tietoisuuden tasoista, aikamatkustuksista yms. Sama kun koittaisi päästä kovaan kuntoon vain jättämällä ruokavaliostaan herkut pois ja tarkkailemalla sitten vaakaa.

      • Teuvoo

        Voisi toimia myöskin uskontoihin höyrähtäneiden kohdalla, jos jättäisivät öylätit pois.


    • atteboi

      Ihmisten rotujen erilaisuuteen on jo tarkasti, sekä johdonmukaisesti selvitys tehty, sekä myös oikeaksi "määrättyjen" tahojen voimin todettu jo satoja vuosia sitten.
      Mikään muu ei siis ole mahdollista, kuin kaiken osaavan jumalan tekosiksi.

      • IlkimyksenEsi-isänTäti

        Kerro toki lisää.


      • paskapäiväää

        jeppe jumalalla on ollu kiireitä ku ei kerinny tänne asti pistään asioita kohdalleen ,vai mitä ? Kai se allahin ja muitten jumalien kanssa viettää 7;n päivän koistista , et mitä tuli tehtyä . Voi umpipäät sentään .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      388
      4792
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2641
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      154
      1906
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1628
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1493
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1347
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1335
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      62
      1287
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      48
      1282
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1091
    Aihe