Nationalismista!

Vaikuttaisi siltä, että joillekin suomalaisille Hitler ja Raamatun Mooses oli Jumala.
Olette varmaan lukeneet jo "Mein Kampf"?!
Hitler pelkäsi kissaa ja pelkäsi yhtäpaljon ihmisrotujen sekoittumista, kuten tekin pelkäätte eri kansallisuuksien sekoittumista Suomeen, vaikka ette välttämättä kissoja pelkäisikään.
Se ei mihinkään muuhun päädy kuin jatkuvaan väkivaltaiseen kierteeseen. Kissat tapetaan nytkin Suomessa autolla yli ajaamalla, kun Hitlerkin pelkäsi kissoja.
Suomi on kuitenkin Euroopassa kaikkein vähiten ottanut turvapaikanhakijoita suhteessa muihin Euroopan valtioihin. Suomessa sisäsiittoisuutta halutaan vaalia äärinationalistien johdolla "Mein Kampf" kourassa? Ihmisarvolle ei anneta mitään arvoa.

Suomea ei tule koskaan mikään valtio auttamaan, mikäli haluamme jotenkin poiketa kansallisista säädöksistämme (YK) ottaa turvapaikan hakijoita Suomeen. Euroopassa muut valtiot ovat täyttäneet jo EU:n ja YK:n asettamat vaatimukset.

Suomea on muut maat aina auttaneet ja tullaan myöskin auttamaan. Vaikka viime sodista on aikaa niin Suomi maksaa yhä velkaansa Suomen Itsenäisyydestä esim. Saksalle, jotka sen todellisen työn lopulta Suomelle tekivät. Suomi oli jo nälkäkuoleman partaalla v. 1942 ilman Saksaa. Eikä siitäkään moni tiedä.
Isoisääni hävetti jatkosodan sotaveteraanina (PST-mies, Äänislinnan valloitus), kunnei yhtä kiitoksen sanaa kuulunut KOSKAAN suomalaisilta Itsenäisyyspäivänä saksalaisiin päin vaan niin omahyväisinä arvostettiin meidän omia sotaveteraaneja.
Toinen isoisästäni palveli jo talvisodassa vuoden vanhempana toista isoisääni kersanttina, enkä liioin ole saanut tietää missä hän palveli. PST-miehiä pidettin arvossa ja osana silloisia Suomen Erikoisjoukkoja, joihin valittiin vain tietyt miehet!? Kouluttajina toimivat saksaa omaavat ali -ja upseerit.

Monet suomalaiset nationalistit eivät muista kuin talvi- ja lapinsodan? Paljon on jäänyt koulun historiantunneilta väliin, että jatkosota oli välissä. Ilman Saksaakin Suomi ois joutunut sotaan valloittaakseen neukuille menetetyt alueet takaisin, mutta se olisi ollut hieman kovempi paikka ilman saksalaisia. Lapinsota alkoi Suomen vihollisen Stalinin kehotuksesta!!

Kerrotaan, että saksalaiset sotilaat "raiskasivat" suomalaiset naiset. Kyllä suomalaiset naiset olivat ennemminkin heikkoina saksalaisten univormuihin ja provosoivat näin ollen itsensä raskaaksi saksalaiselle sotilaille kun halusivat kulkea näiden kanssaan ja halusivat olla tyrkyllä saksalaisille sotilaille seksuaalisestikin. Ei suomalaiset naiset osanneet sanoa koskaan saksalaisille sotilaille "nicht, nein" niissä komeissa univormuissaan?!

Miten Suomen itsenäisyyden säilyttämiselle olisi käynyt, mikäli suomalaiset eivät olisi saaneet silloin saksalaisilta ruoka-, ase- tai varusteapua. Se apu ei koskenut vain suomalaisia sotilaita vaan myöskin suomalaisia siviilejä!

Itselläni on ripaus "baltiansaksalaista siniverta" isoäitini kautta (esi-isäni B.C. von Münnich tyttärensä jälkeläiseltä), mutta se on peräisin jo 1800-luvulta ennen Suomeen tuloa eli jo paljon ennen Suomen viime sotia!

Voit haukkua ryssäksi jos tahdot!?

13

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perässä.tullaan

      Tuon paatoksen tarkoitusta en nyt aivan ymmärtänyt, mutta ilmeisesti siis vaadit, että Suomi saattaa itsensä Saksan ja Ruotsin tavalla täysin sekasortoiseen tilaan, kun tulijat eivät mahdu minnekkään. Saati, että heillä olisi työtä tai mitään muutakaan järkevää tekemistä. Mutta älä huolehdi, ei siihen mene kuin muutama kuukausi.

      • Et ole pitänyt yläasteella historiasta, jossa asia käsiteltiin tietoperäisesti, mutta nyt sompailet jossakin muissa vesissä ja puolustamalla muka Suomen itsenäisyyttä tai jotakin muuta mikä on käsityksissäsi yhtä läpimätä kuin Pääministerimme Juha Sipilä!


      • "Suomi saattaa itsensä Saksan ja Ruotsin tavalla täysin sekasortoiseen tilaan, kun tulijat eivät mahdu minnekkään."

        Lue aloitukseni kokonaan,kiitos!

        Taidat olla niitä, jotka haluavat puhua maahanmuuttajista pahaa, mutta eivät suurine puheineen ole sitten itse valmiita tätä maataan puolustamaan vaan haluavat tuolloin häipyä Suomesta pois. Sellaista miestä ei olekaan, joka jäisi puolustamaan Suomea. Yhtäkään nationalistia en ole huomannut.

        Maahanmuutto Suomessa on velka muille maille, miten he ovat Suomea kautta aikojensa sotien aikana Suomea auttaneet. Jos Suomeen julistettaisi sotatila niin nationalistit ja maahanmuutokriittiset välittömästi pakenisivat soutuveneillään Ruotsiin tai tankkaisivat Busterin moottorin täyteen bensaa ajaisivat niin pitkälle kun bensa riittäisi ja loput soutaisivat, kunhan ei tartte itte olla huolissaan Suomen itsenäisyydestä, HEH! Puheet on suuria, mutta entä ne teot, heh!? :)

        Kyllä mä mä tiedän teidät sotilasarvoinenne, millaisia sotilaita suomalaiset reservit lopulta olette!! Vastuunpakenijoita!


    • muumit.kotona

      Olet pahasti myöhässä! Tuota sotahistoriavelka-korttia on käytetty jo lukuisia kertoja. Varsinkin kun kuviteltiin, että maahan tulee niitä veneileviä pakolaisia.

      Sittemminhän tosiasiaksi ilmeni että Suomeen tulevat ovat elintasoturisteja. Tähän ei sodan kortti istunut, joten keksitte uuden: 60-70-luvun muuttoliike Ruotsiin. Kuule, sekin kortti on jo käytetty, turha yrittää sitä enää.

      Se että nykyiset sukupolvet olisivat velkaa edellisten sukupolvien tekemisistä on teidän feminatsien keksintöä. Manipulaatiota.

      Sen sijaan että kunnioittaisimme menneitä sukupolvia, ja olisimme kiitollisia miten he rakensivat maamme - heitä pitäisi hävetä.

      Te yritätte kaikin mahdollisin keinoin hallita ja vaientaa häpeällä! Te feminatsit.

      "Kissat tapetaan nytkin Suomessa autolla yli ajaamalla, kun Hitlerkin pelkäsi kissoja." Kirjoituksesi oli kaikinpuolin ns. Stratosfäärissä, mutta melkeinpä tuossa huippukohta.

      • "Se että nykyiset sukupolvet olisivat velkaa edellisten sukupolvien tekemisistä on teidän feminatsien keksintöä."

        Me OLEMME AINA SITÄ!

        "Kuule, sekin kortti on jo käytetty, turha yrittää sitä enää."

        Kuule säkin se että vihollisten tankki ajaa sun pääsi yli.

        "Te yritätte kaikin mahdollisin keinoin hallita ja vaientaa häpeällä!"

        Mitkä vitun feminatsit? Olisitko sä samaan mitä muut sotaveteraanit oman henkensä kautta?! TUSKIN!!


      • "Se että nykyiset sukupolvet olisivat velkaa edellisten sukupolvien tekemisistä on teidän feminatsien keksintöä"

        Natsismi tulisi Suomessa jo vihdoinkin unohtaa!!!


    • "Tuota sotahistoriavelka-korttia on käytetty jo lukuisia kertoja."

      Se säilyy minulla yhä ja koitappa nulikka sitä EDES ajatella!

      "Sittemminhän tosiasiaksi ilmeni että Suomeen tulevat ovat elintasoturisteja"

      Onhan se kamalaa, kunnei suomalainen turisteistaan halua pitää huolta, kun se on ainoa elinkeino enää tulevaisuuden Suomessa...ota tai jätä! Halutaanko missään muuallakaan, että suomalainen matkustaa jonnekin olemalla jossakin karussa Suomen talvea Etelässä ja halutaanko että maksavat eläkeläisenä verotulonsa Suomelle elämisestä siellä?!

      Eivät helvetissäkään..se on vaan pelkästään asennekysymys, kuten on syyrialaisten tulo tänne Suomeen.

      "Sen sijaan että kunnioittaisimme menneitä sukupolvia, ja olisimme kiitollisia miten he rakensivat maamme"

      Se, miten isoisäni PST-miehenä sotaansa kävi jatkosotansa kunnioitan hyvin paljon, mutta oli ehtoja joita ei KOSKAAN kuunneltu!! Sä et ymmärrä sitä asiaa, että se hänelle olisi ollut tärkeätä AINA: SAKSALAISIA OLTAISI SUOMESSA KIITETTY YKSIKIN KERTA ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ, JOTTA HÄN SAISI MAATA RAUHASSA HAUDASSA! Ei yhtäkään kertaa osattu kiittää!!!

      Hän oli TÄYSIN suomalainen sotaveteraani ja PST-mies!

      • Osaatko edes HÄVETÄ!!??


      • Ympyräpyörii
        ateisti1982 kirjoitti:

        Osaatko edes HÄVETÄ!!??

        Kysyt siis itseltäsi? No osaatko hävetä? Ota nyt ainakin lääkkeesi ja mene nukkumaan.


      • Ympyräpyörii kirjoitti:

        Kysyt siis itseltäsi? No osaatko hävetä? Ota nyt ainakin lääkkeesi ja mene nukkumaan.

        Et osaa hävetä kun haluat olla maahanmuutoa vastaan...mikset itte ota lääkettä ja mene nukkumaan!?


    • Tiedoksi

      Melkoista soopaa, jonka tarkoitusta en ymmärtänyt! Kai tarkoituksena oli puolustella mamutulvaa ja soimata sen vastustajia?

      Tiedoksi sinullekin: Valtioiden monikulttuuristaminen johtaa KOKO maailman monokulttuuristumiseen. Koska sekakulttuuri korvaa alkuperäiskulttuurit. Tuo sekakulturi on kaikilla smanlainen eli perustuu materialismiin ja rahaan.

      Joten pardoksaalisesti multikultit ja mamuttajat ovat PAHIMPIA kulttuurien tuhoajia ja vihollisia. Maailma on TODELLA tylsä paikka, jos mosaiikkimainen alkuperäiskulttuurien kirjo samentuu harmaaksi laatoitukseksi.

      • "Kai tarkoituksena oli puolustella mamutulvaa ja soimata sen vastustajia?"

        Ei ollut vaan havaita kuinka tyhmiä me suomalaiset olemme soimalla muiden kansalaisuuksia.

        "Tiedoksi sinullekin: Valtioiden monikulttuuristaminen johtaa KOKO maailman monokulttuuristumiseen."

        Aha...onko tälle osoittaa jotakin tutkimusta, kenties!? Vai onko tarkoituksesi vain... "soimata"!?


      • ateisti1982

        "Joten pardoksaalisesti multikultit ja mamuttajat ovat PAHIMPIA kulttuurien tuhoajia ja vihollisia."

        Niin..joillakin on Jumalia ja joillakin ei niitä valitettavasti ole...jotka "soimaa"!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe