Suhdeasioissa netti on erittäin huono valinta!

Tulee.nähdä.kasvot

Ihmisten välisissä asioissa ja samoin silmät ja suu myös sanoja esittämässä.

21

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmisen.kasvoissa

      Jumalan Luomana erittäin monia lihaksia tuottamassa ilmeitä ja samoin sanoja kielen kautta, mutta myös muut lihakset kielen tavoin vaikuttavat sanoihin.

    • Toki.Raamatun.kautta

      kirjoitettuina kirjoina ja kirjeinä saamme Jeesuksessa myös uskon, joten tärkeää on tietysti tämä, jos ei toimi ilmestyksen armolahja ihmsellä ihan konkreettisesti, että voisi nähdän apostolin tai enkelin tai jopa kenties Jeesuksen, kuten Saulus Tarsosta, ja näinhän alkuseurakunnan aikaan noin kaksi vuosituhatta sitten Jeesus ja Isä Jumala toimi ja Pyhä Henki sen hyvän sydämen uskon vaikutti, ja myös nykyään näin jopa ainoastaan kirjoitettujan sanojen lukemisen kautta vaikuttaa, kun vain ihminen uskoo totuuden ja rakastaa evankeliumia ja Jeesusta ja hyvää Isän Jumalan armosiunausta ja Raamatussa olevia profetioita ja evankelimia ja Jeesuksen sanoja ja muiden pyhien antamia opetuksia, toki koetellen jälkimmäiset tietysti.

      • Tärkeä.korostaa.tässä

        Pyhän Hengen osallisuuttta, sillä Isä ja Poika ja Henki ovat Yhtä, amen, halleluja!


    • Hyvähän se on. Nykyisen Rouvanikin tapasin netissä. Ääliöt älkööt vaivautuko, mutta meille muille se on erinomainen mesta löytää sopiva vastakappale.

      • Ole.onnellinen

        vaimo tulee Jumalalta hyvin todennäköisesti.


      • Tietysti.tärkeintä

        on Jeesus vastaanottaa Herraksi, ja sydämen uskon kautta, ja senkin antaa Jumala sitä anovalle, ja voin siitä todistaa omakohtaisesti, ja toki anomista ja tahtomista tähän tarvitaan, sillä ei tule kuin "manulle".


      • Ole.onnellinen kirjoitti:

        vaimo tulee Jumalalta hyvin todennäköisesti.

        Aika kivasti Hän ainakin tarjoili ehdokkaita joista valita.


      • Ole.aralla.tunnolla

        sillä ihmisen vaikea tuntea totuutta näistä asioista.

        Varmuudella Jeesus hyvä valinta aina, ja samoin Jumala tahtoo että miehellä vaimo ja vaimolla mies.


      • Totuus.tietysti

        netissä liikkuu vaikka millaisia kommentoijia, ja kun emme näe toista, niin aika heveröistä silloin varmaan, jos ei toista tunne tai jos tuntee niin voi olla lukematon joukko muita ja toki tilanteesta mahdollisesti riippuu nämä myös netissä, mutta itse ainakin tahtoisin kasvoista kasvoihin tutustua ihmiseen, varsinkin tärkeissä asioissa, toki jälleen tilanteesta riippuen, ja tietyt totuudet, kuten Raamatun totuus ei muutu vaikka sitä netissä levitetään, mutta sitten on kaikki muut asiat, eikä totuutta voi kukaan tietää mistään tietenkään, toki voi olla totuutta tai omaa totuutta tai pientä valhetta tai täyttä valhetta, kuten nähdään Jumalan ja vastapuolensa nettiä käyttävän.


      • Netissä.hyvät.ja.huonot

        puolet tietysti, samoin monissa muissa asioissa, kuten kirjoissa, sillä Raamattu on Jumalalta, ja samoin Saatana henkivaltana levittää omaa hapatustaan kirjoissa. Näin myös netissä.


      • Nämä.asiat

        täyttä totuutta, vaikka ei kaikki ihmiset näitä ymmärrä, ja jokainen myös varmuudella vajaisesti, kuten Raamatussa kirjoitettu ihmisten profetoimisesta ja tiedosta.


    • Kirjoitettu.Raamatussa

      ´Jumala toimii tavalla ja toisella´, ja tietenkään tämä ei sulje pois nettiä missään asiassa myöskään, mutta samalla varottava sana kaikille ihmisille ´netissä toimii myös valheen isä´ ja himojansa tahtoo vain tyydyttää.

      • Nämä_himot

        rahan halua ja vallan halua ja muita haluja.

        Jumala tahtoo ihmisten pelastumista Jeesuksessa, ja Raamattu painettuna riittää sinänsä, mutta myös nettiä voi Jumala käyttää, sillä on siihen ihan hyvä mahdollisuus, ja tärkeä ihmisen itsessään oppia erottamaan, mikä Jumalasta ja mikä pahasta ihmisestä tässä maailmassa, näin se menee pääsääntöisesti.


      • Tietysti.Jumala.käyttää

        ihan vajavaisia ihmisiä myös tässä netti-asiassa, samoin vastapuolensa samoin.


    • Jeesus.täydellisenä

      Immanuelina tulee vasta Ilmestyskirjan seitsemän vuoden lopussa, ja Jumala tahtoo erotella ihmiset tässä yhteydessä, ja ensin annetaan evankeliumi, ja sen jälkeen tulee paha ihminen, ja tämän jälkeen tulee Jeesus ja maailman voittaneet kootaan valtakuntaansa, ja Isän Jumalan evankeliumin hyljänneet menee sinne missä on myös valheen ja murhan ja mammonan ja pimeyden herra eli kadotukseen.

    • Jeesus.profetoi

      ihmisistä jotka tahtoisivat elää niitä vuosia, kun Jeesus toimi maan päällä, ja minä ainakin yksi heistä, sillä tahtoisin nähdä Jeesuksen silmät näillä Jumalan antamilla silmillä, ja Jeesuksen suun antamassa vuorisaarnassa sanoja, ja muissakin yhteydessä, sillä tahdon tarkastaa Herraani ihan hyvää hengellistä janoavana, ja tiedän, että elän tässä ajassa, enkä muuta voi.

      • Voin.tyytyä.Raamattuun

        Toki suuri iloni tietysti tämä. Voin tyytyä armolahjoja käyttäviin Jeesuksen seuraajiin, ja itse myös tätä tahdon, ja suuri iloni myös tämä tietysti. Jumala Isänä on hyvä, ja Jeesus opetti, että meille on hyvä että menee Isän oikealle puolelle, sillä lähettää Totuuden Hengen ja hedelmänsä hyviä varmuudella ja kaikkialla jopa yhtä aikaa, sillä on Henki, eikä ihminen lihassa ja veressä kuin Jeesus Isän Jumalan ainoana Poikana, yhdessä paikassa yhteen aikaan, sillä Pyhä Henki voi toimia kaikkialla ihan samaan aikaan, halleluja! Amen!


      • Onko.mitään.mihin

        en tyytyisi? Hmm.


    • Yhteiskunnassa.huonoa

      Ei tyydytä, kenties muussakin huonoa, itsessäni myös, ei tyydytä.

      • Jeesus.opetti

        ´joka ei itseään vihaa, ei voi olla opetuslapsensa´, näin se on totuudessa.


    • Voihan Vinetto!
      Avauksen jälkeen tulee heti jeesus jargonia.
      No arvon mekin ansaitsemme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      429
      3023
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      103
      2374
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      363
      2112
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1943
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1797
    6. 164
      1238
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      947
    Aihe