Kommunismi

APR

Näinkö on,että kovalla työllä saatu omaisuus pitäisi olla yhteistä .

33

700

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommarivaltio

      Näinhän se on eurostoliitossa ja etenkin suomessa, omalla omaisuudella ei ole mitään arvoa. Veronkierrosta saa kovemmat rangaistukset kuin ihmisen tappamisesta autolla. Verotus rikkoo räikeästi perustuslain 15 pykälää kuin myös kolmea käskyä kristinuskon kymmenestä.

    • Et sinä mitään yksin ole jakamassa. Saat sinä naapurin mersulla käydä ajamassa kunhan lainaat omaa autoasi tarpeen mukaan.

    • Rummert

      ”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

      Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

    • fu.turisti

      Miksi teet työtä "kovaa", kun töitä ei nytkään riitä jokaiselle. Ahneudesta on syytäkin rokottaa.

      • Ihra-Vallu

        Teitä komukoita pitäisi vähän rokottaa, nimittäin rokotepiikillä tartuttaa tappava tauti.


      • SonOfMarx

        Te kapitalistit olette yrittäneet sitä jo aikaisemminkin, mutta kun se ei toimi niin se ei toimi! Vituttaako kun kaikki asiat kääntyvätkin just päinvaist kuin olette kuvittelleet?


      • Pentt_ti
        SonOfMarx kirjoitti:

        Te kapitalistit olette yrittäneet sitä jo aikaisemminkin, mutta kun se ei toimi niin se ei toimi! Vituttaako kun kaikki asiat kääntyvätkin just päinvaist kuin olette kuvittelleet?

        Kommunistit ovat pahimpia kapitalisteja. He kärkkyvät aina toisten rahoja EPÄREHELLISIN keinoin.


      • IsoPappa

        Kommunismin uskonnon kaltaisuus tulee yhä selvemmin esille Pohjois-Koreassa. Rahvas näkee nälkää ja osa jopa kuolee nälkäänsä, mutta palvonta valtiasta, sukupolvineen, kohtaan on entistä vahvempaa.
        Sen kansan tilanne arveluttaa, sillä yksinvaltias Kim saattaa toteuttaa uhkauksiaan vapaata maailmaa kohtaa, sillä hän saisi kansalta lisää kannatusta. Koska läntinen maailma on siellä median avulla leimattu pahantekijäksi ja uhkaksi P-K:le.


      • IsoPappa
        IsoPappa kirjoitti:

        Kommunismin uskonnon kaltaisuus tulee yhä selvemmin esille Pohjois-Koreassa. Rahvas näkee nälkää ja osa jopa kuolee nälkäänsä, mutta palvonta valtiasta, sukupolvineen, kohtaan on entistä vahvempaa.
        Sen kansan tilanne arveluttaa, sillä yksinvaltias Kim saattaa toteuttaa uhkauksiaan vapaata maailmaa kohtaa, sillä hän saisi kansalta lisää kannatusta. Koska läntinen maailma on siellä median avulla leimattu pahantekijäksi ja uhkaksi P-K:le.

        P-K:n rajanaapuri Kiina, on hallinnoltaan kommunistinen, mutta toiminnaltaan kapitalistinen, eli käyttää markkinataloutta kaikin tavoin hyväkseen. P-K:n uhkaava asenne kapitalismia kohtaan saattaa olla jatkossa yhä vakavampi dilema myös Kiinalle.


    • javetelä

      Ja pitkä paska tuohon. Ei ikinä kaikkiko alkas vetään lonkkaa kuka tekis työt

    • näinseonnähtävä

      Näin se on. Ja näin ihmiset ovat aina täällä tehneetkin. Kovalla työllä ovat tässäkin maassa miehet perheensä usein elättäneet ja viimeisenkin leipäpalan jakaneet vaimon ja lasten kanssa.

      Vasta kun kaikenmaailman yhteiskuntafilosofit, marxit ja muut helppoheikit alkoivat tuputtaa talousteorioitaan, luokkatietoisuuttaan ja maailmankäsittämättömyyksiään, alkoi itsekkyyden aika. Vastuu ihmisyyden ylläpidosta siirrettiin puoluepukareille yms. instituutioille ja jätettiiin sitten naapuri mieluummin vaikka kuolemaan nälkään, kuin annettiin mitä häneltä puuttui, jos vaikka itsellä olisikin ollut yllinkyllin.

    • eimikäännisti

      Niinhän se aina on ollut että tyhmiltä viedään rahat ensimmäisenä,näitä tyhmiä kutsutaan kommunisteiksi ja niitä on paljon.Vaikka maa ois totaalisen kommunistinen,niin kommari johtajat ovat suunnattoman rikkaita ja kansa köyhää,esimerkkejä kyllä piisaa ja niinkin läheltä kuin itänaapurista.En voi ymmärtää että joku nyky-aikana haluaisi moista.Suomen laki kyllä sallii perustaa kommunistisen yhteisön,miksi ette kokeilisi tätä hienoa aatetta oikein käytännössä,omassa porukassa?Veikkaan että vuosi tai kaksi,ja se porukka hajoaisi riitaantuneena.Onhan näistäkin käytännön esimerkkejä.Vihjeeksi:Mistä tulee Tampereen kaupungin osan Amuri nimi?

    • SonOfMarx

      Jumalauta idiootit! Nyt järki käteen!
      Me "kommarit" emme voi käsittää tuota teidän ahneuden haluanne.
      Me emme voi käsittää miksi meidän pitäisi tehdä työtä teidän rahojenne takia.
      Me emme voi käsittäää sitä, miksi teidän tarvii vittuilla meidän työmme hedelmille. Me emme voi käsittää sitä, että tässäkin maassa tuloerot ovat nousseet huippuunsa.
      Ja me emme käsitä miten suurin osa tämän maan äänestäjistä voi olla oikeiston puolella...

      Jumalauta! Vasemmisto loi tämän maan!

      • jdiasudiow

        Haista homo vittu. Miksi minun pitäisi tehdä töitä siunun rahojesi eteen? Siksi piilotan varani veroparatiisiin, ettet ainakaan sinä, saastainen terroristi, saa sossusta MINUN tienaamiani rahoja. Tukehdu spermaan, homo.


      • SonOfMarx

        Kiitokset päivän parhaista nauruista tollo :D


    • Kunnon.kommunismi.rulaa

      Oikeanlaista kommunismia ei ole ollut vielä olemassakaan,joka ei perustuisi ollenkaan rahalle,vaan vain tarvittavalle työmäärälle,jota tarvitaan elämän ylläpitämiseen ja tämä tuntuu olevan tämänpäivän ongelma.markkinatalouden kannattajat eivät halua ottaa kuuleviin korviinsakaan tätä yhteiskunnallista vaihtoehtoa,mutta ei heidän pitäisi myöskään yrittää estää niitä ihmisiä,jotka tällaisen yhteiskunnan haluaa rakentaa.kapitalistit tehkööt sitten mitä lystäävät,jos luulevat ettei heidän systeeminsä romahda alta aikayksikön.

    • bellacapri

      Kommunistit tahtovat kansallisomaisuuden olevan kansaa varten. Ei kenenkään autoa tai kesämökkiä ole kukaan nyysimässä.

      Tuotannon ja pankkien kansallistamisella varmistettaisiin, että voitot käytetään yhteishyvään, ei herrojen uusiin kalvosinnappeihin. Työpaikka ei olisi jatkuvan voitontavoittelun vuoksi vaarassa. Hyvinvointi olisi ensisijainen mitta.

      Valtion johtama pankki voisi lainata rahaa korotta ja hallita rahan luomisen prosessia.

      Vapaa markkinatalous ei voi toteutua ylikansallisten yhtiöiden etua ajavassa kapitalistisessa yhteiskuntajärjestelmässä. Yrittäjän pyrkiessä eteenpäin, hänet kilpailutetaan ulos. Kuka vaan voi omistaa tuotantovälineet ja raaka-aineet? Noup.

      Demokratia on tie sosialismiin. "Porvarillinen" näennäisdemokratia kuuluu historian roskakoriin. Edustuksellinen demokratia kaipaa päivitystä.

      • ilotontyttö

        Kuuluko ilotytön tuotantoväline yhteiskunnalle


    • eeöf3

      Tyhjää työtä tekevät... no ihan kiva jos joku saa nautinnon miljoonaomaisuudesta ja kaikesta kivasta, mitä rahalla voi ostaa. Köyhällä on kuitenkin vapaus.
      Oikeasti sosiaalisen eläimen kuuluisi luoda toimiva kommuuni, jossa ketään ei jätetä oman onnensa nojaan. Eihän nytkään vammaisia jätetä heitteille... Julma kapitalisti, veroparatiiseihin rahojaan kätkevä ilmeisesti jättäisi... Natsithan kaasuttivat kaikki ei-toivotut hengiltä. Nytkin kuolee ihmisiä aliravitsemukseen samalla kun osa ylensyö itsensä sairaaksi, eikä kukaan välitä paskaakaan, paitsi pieni joukko hyväntekijöitä. Olisipa maailma täynnä sydämellisiä ja ajattelevia ihmisiä.

    • Valmentajansa
      • Musuliini

        Tämänkin "suomalaisen" nimi oli varmaankin Muhammed.


    • ofehvie

      Missä teit sen omaisuuden? Suomi?
      Keneltä vedit välistä, jotta sait itse enemmän?
      Kuka sinut koulutti? Suomi?
      Miksi et halua maksaa veroja suomeen? Siksikö, että sinä kasvoit ilman päivähoitoa, ilman koulutusta, epäilen. Mutta minä olen niin vanha, että pärjäsin ilman näitä, mutta silti maksan mielelläni verot Suomeen, sillä tämä on minun synnyinmaani.

    • onnetoootnttaaa

      Valtio on ihmisten mielikuvitusta. Sitä ei ole todellisuudessa olemassakaan. Se on tahra mustetta paperilla. Ja tämän mielipiteen takia on tehty atomipommit ja kaikki murhaamisvälineet, jos mielikuvitus raja ylitetään. Pitäisikö nauraa?

    • vaihtoehtojayli2

      En nyt viitsi ottaa kantaa kommunismiin kun eihän sellaista ole edes missään ollut.

      Mutta kapitalismissa ilman muuta työntekijöiden työ otetaan kapitalistien omistukseen, valtiovallan avustuksella.

      Sitten vielä joku kuvittelee että se miljardööri kapitalisti on itse hakannut niin monta kuutioita halkoja että siitä on ne miljardinsa tienannut.

      Ei ainakaan tässä ketjussa ole mitään keskusteltavaa kun jo aloitus on täysin perseestä.

    • laiskurit

      AP ei ole kovaa työtä nähnytkään. Tässä maassa kovaa työtä tuntuu olevan se, että joutuu joskus olemaan pari tuntia ylimääräistä työpaikallaan, tai yrityksessään. Raha pitäisi tulla aivan ilmaiseksi mitättömällä työpanoksella, tai jopa pelkällä oleilulla työpaikalla, ei ihme että ulkomaalaistaustaiset ovat ylivertaisia niin työntekijöinä, kuin yrittäjinäkin tässä laiskureiden maailmassa.

    • Jäsen.Linksauttaja

      Eikös se vähän niin ole ?
      Eihän toki sitä ääneen tarvitse sanoa. Aina kun sopiva kumppani on löytynyt niin käsi taskuun missä kilisee. Kaverille tehty palvelus hoitaa myös tuon sopivasti. Ja kuten eräs kansanedustaja osuvasti totesi "Se on maan tapa ja kun ei ole sanktioitu laissa niin mitäs siitä "? Systeemi jossa ei olisi niin, että kansa juo konjakin edustajiensa välityksellä ei ole edes mahdollinen. Ja ainahan pitää uhrautuminen korvata jollain tavalla ,maksamalla asunto, antamalla virkapaikka eläkepäivien turvatakuulla, maksamalla matkoja ja palkkioita olemattomista kokouksista. No sitähän varten ne hallintoneuvostot ja valiokunnat ovat. Kyllä sosialismi on hieno aate jos sitä vaan ei minun pussiini sovelleta, pistänpä Portugalin ja Caymansaaren tilille liian kapitaalin.

    • oikea.sosialisti

      Sosialismin suurin ongelma todella on,että sitä ei ole saatu vielä missään toimimaan kunnolla.Mutta se takaisi kaikille toimeentulon ja minimi työllä ja ilman mitään korkojen ja voiton maksuja kenellekään.Eli raha olisi toissijainen hyödyke.En tiedä vain missä olisi tällainen maa tänäpäivänä.Nykysosialisti maat ei toimi niin kuin pitäisi, joten turha on neuvoa menemään sinne.

      • kuolehomo

        Pohjois-Korea. Kaikki tekee työtä, mutta kenellekään ei makseta mitään. Paitsi Läski-Terroristi-Kim-Jong-Unille.


    • Mitä enemmän koneet tekevät töitä, sitä vähemmän kovaa työtä tarvitsee tehdä, ja siksi automatisaatio, teknologia ja koneet johtavat sosialismiin ja kommunismiin.

    • setotuus

      Mistä keksit tuon kovan työn? Se ei kuulu kommunismiin ollenkaan, vaan on kapitalistin kirous.

      • Anonyymi

        On sanonta, että kuten lintu on luotu lentämään, on ihminen luotu työhön.


    • Anonyymi

      Näinkö on,että kovalla työllä saatu omaisuus pitäisi olla yhteistä .

      Niin onhan se syntymä aitinsä synnytyskanalin kautta kovaa työtä jopa sille joka syntyy. Siksi suuriakaan perintöjä ei pidä verottaa.

      Näinkö on,että kovalla työllä saatu omaisuus pitäisi olla yhteistä .
      Ei, vaan jos Kokoomusta ja RKP:tä on uskominen sen kaiken mammonan pitäisi olla Nalle W:n ja sen kaverien omaisuutta tai ainakin hallinnassa.

      Olen jo pitkään ollut sitä mieltä että valtion omaisuutta yksityistettäessä myös Suomen armeija tulee yksityistää, sen jälkeen armeija siten ottaa yhteyttä mamonaa omaaviin ja tekee tarjouksen että millä hinnalla isorikkaan omistamia kartanoja tai muita arvokkaita kiinteistöjä puolustetaan viimeiseen mieheen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 143
      4048
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      111
      3662
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2565
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1523
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe