Suomessa Eutanasia tulisi sallia!

Eutanasia päätös Suomelta ei tulisi olla mikään tunteellinen asia tai perustua uskonnollisuuteen! Se alkaa olemaan hyvin lapsellista, että tulee uskovilta kysyä päätöksiä AINA jokaiseen asiaan ja perustavat siitä asiasta kuin asiasta jonkun asiaa vastustaneen "Aito Avioliitto ry:n" ja alkavat keräilemään nimiä. :)
Suomi ei saa olla mikään "takapajula" vaan täällä tulee päätökset tehdä oikeamielisenä ihmisrotuun tai sukupuoliseen suuntautumiseen katsomatta!!
Tulee siis suhtautua oikein ja ajatella enemmän aiheeseen liittyen potilaan tahtoa, eikä uskovien omaa tahtoa kunnioittaa tässä ollenkaan, jotka eivät elä sitä sairastaneen elämää. Jokaisella on oikeus elämään, muttei tulisi olla oikeutta keskeyttään elämäänsä? Eutanasia on paljon puhtaampi kuin että syöpää sairastava ottaa aseensa ja ampuu kurkkunsa alta aivonsa asuntonsa tapetille!?

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilta-Sanomat to 12.11.2015 -> "Tästä SUOMI puhuu":
      "Eutanasian kieltäminen itseltä on periaatteellinen kysymys, mutta sen kieltäminen muilta osoittaa melkoista sadismia"

    • Kristityillä on semmoinen ajatusmaailma että sikiötä ei saa missään nimessä abortoida vaikka sillä olisi edessänsä elämä köyhyydessä tai kivussa, ihminen saa vaikka kitua 100vuotta mutta eutanasiaa tai armomurhaa ei saa tehdä, itse jouduin katsomaan vierestä kun keuhkosyöpään kuoleva jaksoi huutaa melkein 12tuntia putkeen kun ano kuolemaa kipujensa takia, hihhulit unohtaa että kipulääkityksin menettää tehonsa ajan myötä.

      • Minä sain kattella vieressä kun isäpuoleni sairastui ALS-tautiin ja eli loppu ajan dysfasiaa. Se ei ole kamalan kivaa katottavaa. Mies puhui ummet ja lammet silloin kun puhuin. Nukkumaan mennessä melkein itkin kun kasvatusisäni teki kuoleman kamppailua. Kun isälle laitettiin sairaalassa hengitysmaskeja niin se otti sairaanhoitajaa kiinni kädestä tai heitti sen hengitysmaskin nurkkaan. Hän tiesi ilmeisesti ettei elä enää kauan. Oli ateisti loppuun asti hän halusi lähteä täältä ihan luonnollisesti...oli kärsinyt hyvin pitkään kaikesta! Itsekin haluan kuolla samoin, mutta jos tulisi neliraahahalvaus jossakin liikenneonnettomuudessa ja joutuisin pyörätuoliin joka toimii vaan kun siihen puhaltaa niin saattaisin toivoa itselleni Eutanasiaa, koska minusta ei olisi tällöin enää muuta kuin harmia läheisilleni.

        Katsoin viime vuoden puolella Ajankohtaista kakkosta, jossa mies oli sairastunut ALS-tautiin ja matkusti vaimonsa kanssa Hollantiin, jossa tälle miehelle oli tehty eutanasia. Pitääkö matkustaa Suomessa Hollantiin, jossa ymmärretään ihmisarvo kysymykset oikein, eikä aina sotketa jotakin Raamatun liirum-laarumia asiaan, että hyvin sairaan ihmisen tulisi kärsiä kivusta ja tuskasta kun jotkut aniharvat haluaa Suomessa lukea Raamattua! Ei se ole oikein!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        Minä sain kattella vieressä kun isäpuoleni sairastui ALS-tautiin ja eli loppu ajan dysfasiaa. Se ei ole kamalan kivaa katottavaa. Mies puhui ummet ja lammet silloin kun puhuin. Nukkumaan mennessä melkein itkin kun kasvatusisäni teki kuoleman kamppailua. Kun isälle laitettiin sairaalassa hengitysmaskeja niin se otti sairaanhoitajaa kiinni kädestä tai heitti sen hengitysmaskin nurkkaan. Hän tiesi ilmeisesti ettei elä enää kauan. Oli ateisti loppuun asti hän halusi lähteä täältä ihan luonnollisesti...oli kärsinyt hyvin pitkään kaikesta! Itsekin haluan kuolla samoin, mutta jos tulisi neliraahahalvaus jossakin liikenneonnettomuudessa ja joutuisin pyörätuoliin joka toimii vaan kun siihen puhaltaa niin saattaisin toivoa itselleni Eutanasiaa, koska minusta ei olisi tällöin enää muuta kuin harmia läheisilleni.

        Katsoin viime vuoden puolella Ajankohtaista kakkosta, jossa mies oli sairastunut ALS-tautiin ja matkusti vaimonsa kanssa Hollantiin, jossa tälle miehelle oli tehty eutanasia. Pitääkö matkustaa Suomessa Hollantiin, jossa ymmärretään ihmisarvo kysymykset oikein, eikä aina sotketa jotakin Raamatun liirum-laarumia asiaan, että hyvin sairaan ihmisen tulisi kärsiä kivusta ja tuskasta kun jotkut aniharvat haluaa Suomessa lukea Raamattua! Ei se ole oikein!

        Suomessa vallitsee kristinuskoinen diktatuuri. Sen huomaa jo monista Eduskunnan kansanedustajistakin, että ennemmin Raamattu kädessä kuin se paperinivaska, joista tulisi tehdä päätöksiä!


    • 019283

      Jokaisella pitäisi olla oikeus päättää elämänsä, kunhan päätös ei perustu hetken mielijohteeseen. Onko tätä vastaan yhtäkään argumenttia, joka ei perustu muinaisiin satukirjoihin?

      • lainapallijumalalta

        Uskovaisilla mielessä vain taivasmatkat ja hikiset uskomukset siihen liittyen.. säälittävää sakkia kaikki kamelikansan nuotollesammumiseepokseen uskovat terot ja sun isit.


    • Niin on aika merkillistä, että monet valtiot hyväksyvät kuolemanrangaistuksen muttei sitä jos ihminen joka on täydessä tolkussa henkisesti mutta esim. vakava parantumaton sairaus taustalla ei saa päättää omasta itsestään.
      Missä siis on se vapaa tahto?

    • Ruuttana

      Kiitos sädetikun sytyttäjä! Et ole tainnut paljoa seurailla maailman menoa. Eutanasian tulo "Framille" on must Suomessakin. Aivan satavarmasti näitä luonnollisen poistuman jouduttamislakeja säädetään.

      Monet vanhukset päättävät päivänsä, ihan vapaasta tahdosta nähdessään nykyisen vanhustenhuollon. Samoin monet masentuneet nuoret, joiden sisimmässä soi"I, i who have nothing, i, i who have no one."

      Että mä en lakkaa ihmettelemästä näitä idioottimaisia päästöjä!!!

    • lakiinmuutos

      Jokaisella on oikeus kuolla niin halutessaan. Ajatuskin siitä että lähtisin töihin yhtenä aamuna ja heräisin halvantuneena viikon päästä sairaalan sängystä ja sitten minut pakotettaisiin elämään sängyssä lopun elämääni on karmea ajatus.

    • felley
      • Kävin allekirjoittamassa.


      • Kävin allekirjoittamassa!


      • Kyll mää ki s tein ;)


    • DRHouse

      Jos parametrit ovat oikeat, niin sitten ehdottomasti.

    • Onko Sami A talvihorroksessa vai toipumislomalla?

      • marsunkiillottaja: Sami A on tietty vetänyt päänsä täyteen ja on nyt katkaisuhoidossa! Uskovatkin sortuvat?!


      • Tunnetteko seuraava talvista drinkkiä Revontulet ?


        Se,se on melkoisen tömäkkä paukku.

        Pirtua kanisterista ja lunta rukkasella perään ja ÄKKIÄ!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3279
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1788
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1325
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1273
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1173
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1103
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      984
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      916
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      854
    Aihe