Muualta muuttaneet: Millainen on Sahalahti?

Landesta

Juu, eli kokemuksia kiitos juuri teiltä, jotka olette muuttaneet jostain muualta Sahalahteen asumaan, etenkin jostain lähempää Tamperetta / muuta suurta kaupunkia? Ja siis uudenkarheaan asuinalueelle muuttaneet eritoten.

Millainen "fiilis" asua Sahalahdella? Rauhallista, ihmiset ystävällisiä? Palvelut riittäviä? Jos käytte töissä vaikka Treella, millaiseksi koette työmatkanne ajallisesti ja muulla tavalla?

Onko Sahalahdessa hyvää kuntosalia? jos on, paljonko maksaa? Entäs valaistut ulkoilureitit (pururadat, jossa siis pehmeä pohja, ei asvalttia)?

Mitä luulette, kasvaako Sahalahden "maine" vielä niin, että sinne laajenee yhä enemmän palveluita ja uusia asuinalueita?

Osaako joku vielä kertoa, mitä eroa on esim. Ponsan tiellä (keso, Tohkala ym.) asuvien fiilikset siitä alueesta / verrattuna Sahalahteen?

Tarkkaan täytyy miettiä kaikkia kuvioita muuton suhteen... Kiitos jos voit johonkin näistä kysymyksistä vastata!

22

645

  Vastaukset

  • Älä ikinä muuta Sahalahdelle ,varsinaiseen peräkylään ,kaikki on kaukana ja palvelut tulevat tulevaisuudessa vain heikkenemään sivukillä, kiitos keskittämispolitiikan jota on harrastettu Suomessa vuosikausia.
   Lisäksi asuntosi arvo tulee vain tippumaan.
   Asukkaatkin ovat niin sisäänpäinlämpiäviä ettei sieltä saa edes ketään ystävää.

  • Lue samalta palstalta kirjoitukseni "Vieläkö Sahalahti on itsemurhatilaston ykkönen".

   • Hompselin pelkka muutti luolaan asunmaan kun akka heitti sen ulos.


  • eipä tosiaan sahalahti ole hääppönen kylä. samanlainen kuin kaikki peräkylät, missä ei ole juurikaan palveluita. olen kyllä asunut täällä yli 30v. lähinnä työn takia. nyt ei ole työtä täällä, mutta talo on joten kyllä täällä pärjää jos auton omistaa. pääsee isolle kylälle asioimaan, silloin kun haluaa. mutta jos haluaa maalla rauhassa asua, miksei. mutta ehdottomasti kannatan lähempää kangasalaa ja tre katsomaan asuntoa. niin tekisin minä jos olisi mahdollista muuttaa...palvelut paremmat lähempänä. kyllä täältä kaikki pikku hiljaa loppuu..

   • Sahalahti on hyvä paikka asua. Onhan se syrjässä Tampereesta,mutta 30min hurauttaa isommalle kirkolle. Kuntosali on pieni ja epäsiisti..en tykkää.käyn itse kangasalla. Valaistu pururata on. Ulkoilumaastot on erinomaiset. Ihmisetkin pääosin mukavia,tervetuloa


   • Eija-leena kirjoitti:

    Sahalahti on hyvä paikka asua. Onhan se syrjässä Tampereesta,mutta 30min hurauttaa isommalle kirkolle. Kuntosali on pieni ja epäsiisti..en tykkää.käyn itse kangasalla. Valaistu pururata on. Ulkoilumaastot on erinomaiset. Ihmisetkin pääosin mukavia,tervetuloa

    Muutiin Kirstin luota kun hassan sen vei.


   • Muutin multsialta pois kun sain kylältä turpaan.


   • Eija-leena kirjoitti:

    Sahalahti on hyvä paikka asua. Onhan se syrjässä Tampereesta,mutta 30min hurauttaa isommalle kirkolle. Kuntosali on pieni ja epäsiisti..en tykkää.käyn itse kangasalla. Valaistu pururata on. Ulkoilumaastot on erinomaiset. Ihmisetkin pääosin mukavia,tervetuloa

    Palopekka antaa hyvin 'kki' turupaan omaa vaimoa.Sen työ on antaa selekään omaa kirstiä.


  • Se varmasti ratkaisee eniten, haluatko asua maalla vai kaupungissa. Mitä palveluita käytät ja tarvitset. (Kaikki on lähellä, kun Tampere on lähellä.) Millaisen tontin haluat, pienen, jossa on naapurit lähellä, syrjämökin isolla laanilla... (vai haluatko sittenkin kerrostaloluukun).

  • kuoleva kylä. ollut jo pitkään. mikään täällä ei menesty. yli 30v täällä asuneena kokemuksia on. k- lähikauppa tosi surkea. valikoima pieni ja huono. ei ole kunnon ulkoilumaastoja. kuntopolku vaivaiset 1,6 km ympyrä, joten ei juurikaan kiinnosta kiertää samaa ympyrää päivästä toiseen. ei kunnon uimarantaa edes. kauhea likainen lutakko jauksa. johon en menisi uimaan vaikka maksettaisiin. kaikki harrastukset joutuu käymään kangasalla sekä tre, en suosittele asumaan. osta kämppä palveluiden läheltä. ei tarvi ajella edes takas. itse muuttamassa lähemmäs harrastuksia sekä palveluita. ja ystäviä täältä kylältä ei saa. kaikki on omissa oloissaan olevia tyyppejä.

  • Siellä tuli 6 vuotta asuttua ja ihan kiva paikka ainakin asua omistusasunnossa. Talojen hinnat halvemmat kuin Kangasalan keskusta alueella ja muutenkin viihtyisämpi kuin se Kangasalan epämääräinen nauhataajama.

  • Varokaa,täällä saat takuulla pummeilta ja nisteiltä turpaan!

  • En kyllä suosittele. Joutunut asumaan jo kauan mutta muutan pois kun mahdollista. Elämäni yksinäisimmät vuodet.

  • Noh,kiva paikka on asua mutta nämä "jonnet" ovat vain riesana.mopoja viritellään ja kaahaillaan ympäri kylää

  • Sahalahdessa jossa ei ikinä tapahdu mitään, kannattais varmaan muuttaa kallentielle taloille niin sais elämään vähän sykettä.

  • Missä päin suomea on kallenkatu?Itsemurha tilastot parantunut kun saa tehdä kaikkea muuta klaasin takaa.

  • Muutama vuosi sitten tuli asuttua. Ei ollut valittamista. Rauhallinen paikka kaikin puolin. Mielummin asuin siellä kuin keskusalueella.

   • Tiedän pariskunnan ja saivat häädön kun olivat liian uteliaita.Nyt tää pariskunta asuu kallentiellä klahdessa.T.Pyllypekka.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tiedän pariskunnan ja saivat häädön kun olivat liian uteliaita.Nyt tää pariskunta asuu kallentiellä klahdessa.T.Pyllypekka.

    Poikien kanssa otettiin ölvää samalla huomattiin kun naapurin uusperhe olivat autossa ja masturboi meille päin klaasin takaa.T.pyllypekka.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Poikien kanssa otettiin ölvää samalla huomattiin kun naapurin uusperhe olivat autossa ja masturboi meille päin klaasin takaa.T.pyllypekka.

    Kait omassa autossa saa touhuta kun laittaa valot ekaski poies.Ainahan muuttaneet kokeilee rajojansa aaaah.


  • Onko pyllypekalle tullut moonikset kun niin aktiivinen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   136
   8335
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   233
   7048
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   268
   1763
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   55
   863