Salatuissa elämissä

niukkuus

Salatuissa elämissä:
- Suomen ainoa poliisi eli Eerikäinen
- Suomen ainoa sairaala, missä ainoana lääkärinä Kalle, joka on myös Suomen ainoa kirurgi, joka tekee leikkaukset
- Suomen ainoa majatalo eli Amanda
- Suomen ainoa baari eli Moose

- mitä muuta?

22

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kakka-KalleRules

      Kalle on numero uno! Suomen paraas lekuri! Johtava ylilääkäri, joka alan taitaja, joka päivystääkin ja leikkaa 24/7. Ei haittaa että on täysin homppeli ja luuhaa välillä vanhempiensa luona paapottavana.

      • Popstars

        Ja tekee muutenkin kaikkea sellaista, joka ei kuulu ylilääkärin saati johtavan sellaisen toimenkuvaan. (Johtavan) ylilääkärin työ on mm. hallinnointia ja sairaalan johtamista, ei rivilääkärin hommaan osallistuminen.


    • Persefani

      Ei mulla muuta kuin että Lindalla on tosi hyvä perse. Oikein tiukka ja himottava. Pääsispä nussimaan Lindaa kunnolla perseeseen.

      • WWat

        Siis aivan mahtava perse Lindalla.


    • Nimenomaan! Naulan kantaan

      Nyt kun sarjassa on taas oma poliisi, niin poliisille on tooosi paljon käyttöä... Montako kertaa sarjassa oltiin poliisin kanssa tekemisissä sen jälkeen kun antti lähti? Aivan

      Monestiko oli asiaa sairaalaan kun sarjassa ei ollut vakiosairaalaa?

      Monestiko oli asiaa hotelliin kun sarjassa ei ollut omaa hotellia

      Oma kantabaari ollut sarjassa lähes yhtäjaksoisesti

      Mutta esim. nyt kun ei ole kauppaa mukana sarjassa, niin eipä juurikaan näytetä kun asukkaat käy ostoksilla

    • kasvakaa

      On teillä hemmetti soikoon huolet!! Pitääkö kuvitteellisen sarjan olla niin yksi yhteen oikean elämän kanssa, että kaikki elämän arkipäiväiset asiat tulisi kirjoittaa juonikuvioihin? Kaipa teille pitäisi näyttää hahmojen vessassa käynnit ja oksennustaudit, että loppuisi tuo valitus! Teidän teorian mukaan niillä ei varmaan ole edes kuvitteellisesti sitä toilettia, kun siellä käyntejä ei näytetä.
      Lopettakaa tuo raukkamainen itkeminen näistä asioista tai unohtakaa fiktiiviset sarjat, jos niiden epärealistisuus ahdistaa noin tuhottomasti!

      • dsfdsfdsf

        Onko pipo hitusen liian tiukalla? Huumoriketju ja huumorivastauksia, mutta joillekin sen tajuaminen vissiin tuottaa vaikeuksia.

        Ei tarvi omaa ahdistustaan täällä purkaa.


      • nohahhahsitte
        dsfdsfdsf kirjoitti:

        Onko pipo hitusen liian tiukalla? Huumoriketju ja huumorivastauksia, mutta joillekin sen tajuaminen vissiin tuottaa vaikeuksia.

        Ei tarvi omaa ahdistustaan täällä purkaa.

        No ei minuakaan tämä "huumori" naurata yhtään. Tasaisin väliajoin joku keksii aloittaa tulkutuksen näistä samoista asioista. Ja todennäköisesti kuvittelee itsensä neroksi, kun luulee ensimmäisenä keksineensä hyvän jutun.


      • hhjdjksdhjkfd
        nohahhahsitte kirjoitti:

        No ei minuakaan tämä "huumori" naurata yhtään. Tasaisin väliajoin joku keksii aloittaa tulkutuksen näistä samoista asioista. Ja todennäköisesti kuvittelee itsensä neroksi, kun luulee ensimmäisenä keksineensä hyvän jutun.

        Ei naurata minuakaan, entä sitten?Läpän heitto ei tarkoita, että täällä yritettäisiin keksiä jotain koomikkojen MM-kisamatskua. Antaa heidän sitten tasaisin väliajoin keksiä mitä lystää, ei liene sinulta mitään pois? Vai sinultako pitäisi kysyä lupa, että millaisia ketjuja saa avata?


    • fdsfdsfsdf

      Ei Kalle ole Suomen ainoa lääkäri tai Eerikäinen Suomen ainoa poliisi. Ne on vaan Helsingin ainoat.

    • jotainrajaatähänkin

      Ehkäpä näin räikeät epäuskottavuudet tuntuvat katsojien aliarvioimiselta. Itselläni meni ainakin maku koko sarjaan ja lopetin sen katsomisen, kun Peppi palasi takaisin. Pienen kehitysvammaisen lapsen yh-äiti käynyt ilmeisesti Rovaniemellä n. vuodessa lukion loppuun sekä opiskellut neljävuotisen fysioterapeutin tutkinnon. Onnea! Ja mitä kauanko Aki makasi ammuttuna verilammikkossa, tuntikaupalla ellei puolta vuorokautta. Sarja on fiktiota joo, mutta ei katsojillekaan voi ihan mitä tahansa kuraa syöttää.

      • jänkhäjouka

        Pirun hyvin tiivistetty! Täysin samaa mieltä olen.


      • selitäpäsekin

        Kummastipa Bondikin loikkii junien katolla tai roikkuu lentävän lentokoneen ovessa jne jne. Eikös sekin ole niin räikeästi epäuskottavaa, että on katsojien aliarviointia? Vai kuinka?


      • tghtr45y
        selitäpäsekin kirjoitti:

        Kummastipa Bondikin loikkii junien katolla tai roikkuu lentävän lentokoneen ovessa jne jne. Eikös sekin ole niin räikeästi epäuskottavaa, että on katsojien aliarviointia? Vai kuinka?

        Ei niitä bondeja kukaan täysjärkinen katso.


      • Lindanperse

        Ei tietenkään, kun blondi-Eerikäinen on paras!


    • yandies

      Suomen ainoa Roomalainen yandere - Aaro Vaalanne

    • idiootteja

      Onhan sarjassa myös sairaita seksuaalisesti suuntautuvia idiootteja vaikkakin fiktiota. Ja paskaa koko ohjelma täynnä! Ja oppivathan mukulat kaikki homoudesta, juonittelusta, huoraamisesta ja tappamisesta kaiken! Hyvällä mallilla kehitys?

      • fdsfdsfdsf

        Itse kun saan lapsen, niin pidän sitä pehmustetussa kellarissa. Ei puhettakaan kiinteästä ravinnosta, jottei tukehdu.

        Miksi näitä asioita pitäisi peitellä? Tunnetko yhtäkään aikuista, joka ei noista asioista olisi jossain vaiheessa saanut tietää? Miten se tieto on heitä vahingoittanut? Onko jokainen tuttusi murhaaja, koska he tietävät että murhaamista tapahtuu maailmalla? Ei? Mikä on siis ongelma?


    • idiootteja

      Ei tarvitse 4 - 10 vuotiaille tommosta sontaa näyttää! Vanhempien syy tietysti koska antavat tuotakin sarjaa seurata! Etkö vajakki ymmärrä että on aivan eri vanhempana noista asioista tietää kuin ala-asteikäisenä kersana! Mutta, niinhän se nykyään on että homous ja lesbouskin nykyvanhemmilla on suurella osalla normaalia! Näinhän se tietenkään ei ole vaan pitäisi lapsille kertoa heti kun he alkavat ymmärtämään että se on täysin sairasta, kuvottavaa ja moraalitonta ja että he ovat sairaita yksilöitä johon on haettava apua! Aivan turha vedota että se on sitä suvaitsevaisuutta! Ei tommosta saa kenenkään suvaita. Oletko huomannut kuinka lapset voivat nykyään huonosti ja huostaanotot lisääntyvät koko ajan ja teinimurhiakin tapahtuu niinkuin taannoin Seinäjoella. Ja näitähän raakuuksia tapahtuu lisää tässä suvaitsevaisessa yhteiskunnassa ja vapaan kasvatuksen tuloksena kun kaikki on sallittua ja tämmöset ohjelmat opettaa kaikki törkeydet alusta lähtien! Ei todellakaan tuttuni ole murhaajia enkä tietenkään toivo tulevankaan kenenkään kohdalle! Tuliko nyt selväksi mitä tarkoitan vai vieläkö pitää tarkentaa?

      • jkhkjhjjk

        "Mutta, niinhän se nykyään on että homous ja lesbouskin nykyvanhemmilla on suurella osalla normaalia! "

        Mikä siinä on epänormaalia?

        "Näinhän se tietenkään ei ole vaan pitäisi lapsille kertoa heti kun he alkavat ymmärtämään että se on täysin sairasta, kuvottavaa ja moraalitonta ja että he ovat sairaita yksilöitä johon on haettava apua! "

        Miksei ole? Eli siis aivopeset sen lapsen uskomaan sinun mielipiteitäsi. Vähän niinkun uskovaiset syöttää lapsilleen huuhaajuttuja jostain pilviukkelista. Ehkä se lapsi saisi itse oppia ja päättää mihin uskoo ja millä perustein.

        "Aivan turha vedota että se on sitä suvaitsevaisuutta! Ei tommosta saa kenenkään suvaita"

        Millä perustein? Koska sinä olet sitä mieltä? Mikä oikeus sinulla on päättää muiden puolesta tässä tai ylipäätään missään asiassa?

        "Oletko huomannut kuinka lapset voivat nykyään huonosti ja huostaanotot lisääntyvät koko ajan ja teinimurhiakin tapahtuu niinkuin taannoin Seinäjoella. "

        Lapset tappaa toisia ja voi huonosti, koska fiktiivisessä sarjassa on muutama homo. No jos näin on, niin niillä huonosti voivilla lapsilla ei ole kovin hyvin mennyt muutenkaan. Teinimurhia on ollut aina ja niitä tulee aina olemaan kasvavissa määrin koska väkiluku kasvaa, mutta se tai huostaanotot ei liity asiaan mitenkään.

        "Tuliko nyt selväksi mitä tarkoitan vai vieläkö pitää tarkentaa?"

        Lähinnä jos niitä perusteluja voisit esittää. Koita laittaa paremmaksi kun "koska raamattu".


    • HyvääKulliaTarjolla

      Mitään Ullan lihapullia Linda tarvi vaan kunnon kullia! Se on selvästi puutteessa. Näkeehän sen.

    • idiootteja

      En vedä tähän raamatun oppeja koska en ole perehtynyt niihin tarkemmin? Mutta jo normaali järki sanoo et tommonen samaa sukupuolta olevien keskenäinen seksi ei ole normaalia. Kait sinäkin sen ymmärrät ja jos et niin mene ammatti-ihmiseltä kysymään asian oikeellisuus! Kyllä salkkareissa opetetaan kaikki epänormaali! Homous, huumeet, rauhoittavat, jos toisesta ei tykätä, ni ensin kaupataan sitten hakataan ja lopuksi ammutaan. Onko mielestäsi hyviä asioita pienille lapsille näyttää terveessä? Enkä ole aivopessyt lapsiani, mutta täysin oikeat arvot myöskin parisuhteessa on kyllä opetettu. Enkä aio päättää toisten puolesta, mutta aion kylläkin puolustaa oikeita arvoja. Juuri siksi lapset voi huonosti jos tuollaisetkin epänormaalit asiat vanhempien mielestä on oikein. Kaikki opitaan somesta ja teeveestä eikä anneta mitään rajoja lapsille. Sen verran vanhanaikainen olen, että sananlasku, joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee pitää täysin paikkansa! Olkaa vanhemmat lastenne kanssa ja opettakaa heille oikeat arvot ja toisten kunnioittaminen. Onneksi sellaisiakin kunnioitettavia vanhempia löytyy ettei tarvitse vastata että taas yleistät! Toisaalta vois ne raamatun opit meille kaikille olla hyväksi. Sen verran olen kuiteskin asioista kuullut, että nämä kaikki epänormaalit asiat kuulemma raamatusta löytyy. Koitappa sinäkin tutkia asioita oikeilta kanteilta ni vois mielipide muuttua jkhkjhjjk?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      261
      2433
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      85
      1931
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      149
      1399
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1244
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1175
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1000
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe