saanko olla mä?

tuulee67

nyt on kulunut aikaa n10v kun lähdin lahkoista.enkö saa olla vieläkään rauhassa koska muutamat naiset vielä jahtaa minua helluntaista.ovat muuttaneet lähelle ja muuta sellaista.ja yks saarnaa jyväskylän kaduilla ja just ku näkee mut aletaan huutaa jeesu parantaa sinunkin sairautesi,sinunkin huom.enkö saa olla vammaisuuteni takai rauhassa että pitää parantua,minut syyllistetään joka kerta kun vain sanon oman oman oman mielipiteeni.kun ei saanut olla mitääään itseään kun kaikki oli niiiiiin pahaa....mulla menee nyt aikaa elää kuin haluan mitään juopettelu elämää en tarkoita vaan ihan muuta.ihminen voi olla hyväkin.ja sitten sanotaan ettei riitä.vapaakirkossa oltiin julmia ja pitäs olla kai kaikki vempaimet päässä kohallaan niin pääsee taivaaseen ja joopa joo.kirjoitinpahan vaan jyv´äskylä on pullollaan julistajia....en tiiä mitä tapahtuu huomenna jos meen kaupungille.....vastaa jos olet kokenut näin tai eronnut jostain niin jutellaan ja puretaan asioita.......

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siunauskotiin

      En enää kuulu mihinkään kirkkoon koska kaikissa on omat vikansa joista en välitä enkä ole samaa mieltä. Jumala rakastaa minua tällaisena mikä nyt olen. Pyrin kuitenkin välttämään kanssaihmisille ja kyllä seurakunnissa voi vierailla, vaikka ei kirkkoon kuuluisinaan. Lisäksi; voipi jokainen tehdä oman temppelinsä kotiin ja palvella jumalaa laulaen ja rukoillen silloin tällöin. Raamattu ja paikka, jossa hiljentyä. Jumalan voi kohdata luonnossa. Etsii puun tai kiven jolla istua ja laulaa ja rukoilla. Voi lukea Raamattua. Jumalan temppeli on silloin luonto. Näin olen palvellut jumalaa viimeiset vuodet ja rukoillut ja laulanut koiralenkillä kävellessä. Kotona luen Raamattua. Uskolleni vahvistusta saan keskusteluista ja tv7 katselusta sekä youtuben kristillisten ohjelmien ja videoiden katselusta. Minulla on sellainen usko, että uskon koko raamatun jumalan sanaksi. Myös vanhan testamentin ja hankin 1776 biblian, jota nykykielelle käännettynä myy ilon polku-verkkokauppa. Luen myös uutta raamatun käännöstä ja vertailen tekstejä. Myös vanhaa painosta. Jumala on kaikkialla läsnä ja hänen henkensä voi pyhittää jokaisen kodin jumalan temppelinsi, jos sitä pyytää ja lukee omakielisen siunauksen kodille. Silloin olet jumalan temppelissä. Mitä siellä pidät, on oma ja jumalan välinen asia. Kukaan helluntailainen tai vapaakirkollinen ei sinua tuomitse helvettiin. Minäkin uskoin että en ole yhtä hyvä jos en käy kirkossa mutta olen nyt ollut jonkin aikaa kotitemppelissä ja minusta riippuu, saanko yhteyden jumalaan vai en. Miten palvelen kotonani jumalaa ja mitä teen häntä vastaan. Siunausta sinulle. Traktaatteja, joita kadulla jaetaan, ei ole pakko vastaan ottaa. Sano ystävällisesti ei kiitos. Se riittää.

    • nnohei

      kyllä jumalaan saa uskoo jos itse haluaa, oma päätöshän se on uskooko vai ei, mutta jos ei kuulu mihkään kirkkoon tai seurakuntaan niin saaks silti uskoon jumalaan vaik ei kuuluis eiks nii? :o vaikka kuulun kirkkoon ja helluntaiseurakuntaan mut oon pitkään tätä jo halunnu kysyä, kiitos jos joku vastaa, mua mietityttää nää asiat :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      141
      8624
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1413
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      64
      1221
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1185
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      90
      1067
    6. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      140
      1038
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      805
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      798
    9. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      43
      771
    10. No onko nainen ollut ikävä, kun ei olla enää nähty?

      Kysymys otsikossa..
      Ikävä
      45
      737
    Aihe