Halloo Suomi!!!!

eteiseenpääsee

Onko enää ihme niin maamme rapautuu toden teolla, jos syrjäytyneitä muusta kuin omasta tahdostaan on vaikka muille jaella.

Miksi Suomi ei vaali kansalaistensa oikeuksia olla tiiviisti työelämässä. ????

Miksi Suomi verottaa työtä tekeviä saatuun palkkaan nähden liikaa? Jos verotus olisi siedettävällä tasolla, olisi silloin monilla intoa mennä työelämään. Näin se ei millään voi toimia, jos korkea verotus imee rahat alle keskituloisilta ja keskituloisilta ja,...huomio naisvaltaisilla aloilla, raskaassa työssä palkka on hyvin pieni verrattuna metallialaan ja muihin miesvaltaisiin aloihin.

Se vaan nyt on niin, että monen monet suomalaiset hakeutuvat ihan oma- aloitteisesti myöskin pois työelämästä ja syy on korkeat hinnat täällä niin kuin juuri nuo edellä mainitut asiat. Niin kuin asuntojen hinnat. Hoitoalalla työskentelevä pari tai yksinäinen nainen niin kuin siivoojana työskentelevä sinkku tai pari eivät pysty hankkimaan omistusasuntoa maastamme. Ne, jotka hankkivat oman asunnon pienellä palkallaan, joutuvat loukkuun auttamattomasti saman tien. Pankista haetaan asuntolaina ja sitä pienipalkkainen maksaa jos pystyy koko loppuelämänsä. Onko tälaisessa järkeä??????

Nyt myöskin puhutaan Italian mafiasta ja tuosta asiasta on jo puhutu yli 40 vuotta. Muiden Euroopan maiden korruptioista puhellaan, mutta hei, me Suomi olemme kohta Euroopassa kaikkeista eniten korruptoitunut maa. Kansalaisilta viedään se vähäkin, kuten nyt terveydenhuollosta joutuu ensi vuoden puolella moni sossun asiakkaaksi, vaikka on maksanut tähän asti itse kaikki terveydenhoitokulut terveydenhuollon puolella käytyään. On myöskin heitä, joilla ei lainkaan ole mahdollisuutta hoitaa enää terveyttään. Moni ei pysty maksamaan lääkärissäkäyntiä , ei edes hammashuollon maksuja, koska hinnat nousevat 30% vuoden vaihteessa.

Maassamme aiheutetaan lakeja säätämällä ja omien etujen tavoittelun merkeissä ison osan kansalaisista joutuminen " syrjäytymisen piikkiin".

Nyt on vaan niin, että kun syrjäytyy pakosta, vaikka haluaisikin olla työelämässä, alkaa mielenterveystoimistossa juokseminen. Moni juoksee mielenterveystoimistossa, kun ei pysty maksamaan lainojaan ja joutuu hyvässä lykyssä sitten valitsemaan vuokra- asunnon. Moni masentuu,...moni,...

2

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hörzzz

      Ei kukaan jaksa tehdä mitään.. katotaan big brotheria ja juodaan viinaa. Ahneet ihmiset ja typeryys ajavat tätä maata perikatoon. Taitaa olla Venäjän kätyreitä tai sitten ihan vain tyhmiä ja ahneita..poliitikot. Täytyy yrittää ulkomaille. Tavalla tai toisella.

    • vaaleusvalttia

      Asiasta poiketen,ihan naurattaa kuinka selkeä kuva on Klaukkalan ryöstäjästä.Vaalea tukka,ettei vaan tule väärinkäsityksiä!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe