Jutta Urpilainen ja Meriläinen räyhäävät rotuoppia

apua__

Katsokaa salaa nauhoitettu video SPR:n ja vasemmistolaisten pakolaisten järjestelystä Suomeen.

Tämä on jo sairasta. Tuo Jutta Urpilainen ja äärivassari Meriläinen ovat jo mielenvikaisia. Tai ainakin pelottavia. Suomen entinen valtionvarainministeri paasaa rotuoppeja Suomeen....?

En ole nähnyt kiihkeimmänkään natsin esittäneen tuollaisella kiihkolla ja raivolla oppejaan sitten Adolf Hitlerin, kuin miten Jutta Urpilainen ja joku mitätön kirjailija, joka lienee sukua Göebbelsille, asiansa raivoaa.

Ääni nousee falsettiin. "Ole hyvä poistu, ole hyvä poistu" Jutta raivoaa kaikille ketkä kehtaavat olla eri mieltä pakolaisbisneksen ihanuudesta. Räkä roiskuaa. Jokainen joka haluaa sanoa mielipiteensä vaiennetaan. Ainoastaan positiiviset kommentit ovat sallittuja. Yleisö tuijottaa peloissaan suoraan eteen, kun Jutta kirkuu silmät loimuten kyyneleet silmissä "asiantuntijoiden" neuvoja mokuttamisen ihanuudesta..

Lopuksi gestapo tulee ja poistaa väärin ajattelevat salista, että Jutan dr. Mengele saa rauhassa esittää rotuoppejaan.

Kannattaa seurata myös taustalla hääräävän Nasiman toimia, joka hymyilee hyvin griipisti taustalla. Ei taida tajuta menosta oikein mitään, mutta hymyilee kuin Stalin katsellessaan ukrainalaisia aikanaan. Hänen taustallaan istuu joku hunnutettu nainen, joka tuijottaa ilmeettömästi eteenpäin ja hipelöi jotain käsilaukussa olevaa. Tuossa yhdistelmässä on jotain tosi pelottaavaa.

Tuossa on Jutta Urpilaisen ja vasemmisto"älymystön" koko kuva. Parannetaan "geeniperimää" ja tuodaan nuoria miehiä. Joka uskaltaa olla eri mieltä jyrätään armottomasti.

Keitä nuo Jutan ja noiden rotuhygienistien lakeijat olivat ? Nuo miehet jotka olivat tuossa äänettömästi järjestelemässä johtajansa taustoja ?

Halutaanko me oikesti, että meidän geenejä rikastetaan pohjois-afrikkalaisilla joiden äo on 50 ? Halutaanko me, että meidän ikäjakumaa korjataan sadoilla tuhansilla MUSLIMIMIEHILLÄ ?

MITÄ VITTUA TÄÄLLÄ OIKEIN ON TAPAHTUMASSA ?

http://mvlehti.net/2015/12/02/kirjailija-anneli-merilainen-haluaa-parantaa-suomalaisten-geeniperimaa-kehitysmaiden-muslimeilla/

42

303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiajulkisuuteen

      Pöyristyttävää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Jutta-Anneli

      Kyllä ikäjakauma paranee kun maahan tulee tuhansittain nuoria parhaassa synnytysiässä olevia miehiä.

    • aagfdddfddd

      Tietääkö rouvat mikä on näissä asioissa totuus. Näistä asioista on ihan tieteellistä tutkimustakin saatavilla. Mutta kun poliitikkoja ollaaan, niin mennään muta- tuntumalla.

    • ei_mitään_uutta

      Ainahan puutteessa olevat akat ovat menneet sekaisin ja alkaneet kiekumaan, kun on nuorta penistä lähettyvillä. Se on tuo luonto tehnyt naisiin sellaisen automatiikan.

    • ihan_päinvastoin

      Suomeen tarvitaan nuoria naisia parantamaan naisainesta. Onneksi Jutalla ei ole lapsia. Toisaalta lapsettomuus saa naisen ihan sekaisin ja olemaan epätoivoinen.

      • sdfsdfdsfd

        30 000 kaunista nuorta irakilaisnaista ja ilman kaapua, kiitos! Sitten sen jälkeen vaiennettava suomalaisten naisten vihapuheet tiedotusvälineistä.


      • SuomiTyttöVaan
        sdfsdfdsfd kirjoitti:

        30 000 kaunista nuorta irakilaisnaista ja ilman kaapua, kiitos! Sitten sen jälkeen vaiennettava suomalaisten naisten vihapuheet tiedotusvälineistä.

        Jos sieltä olisi tullut nuoria naisia, olisi pullat jääneet leipomatta ja vapaaehtoisia ei olisi.
        Palautuslennot olisivat alkaneet välittömästi ja rajat olisi suljettu.


      • Jännetulehtu
        sdfsdfdsfd kirjoitti:

        30 000 kaunista nuorta irakilaisnaista ja ilman kaapua, kiitos! Sitten sen jälkeen vaiennettava suomalaisten naisten vihapuheet tiedotusvälineistä.

        Ei kannata kaikkia naisia mutiaisten nuolijoiksi yleistää, oma vaimo olisi valmis vaikka repimään palasiksi jokaisen suomeen ryömivän ali-ihmisen.


      • hyvä-video
        Jännetulehtu kirjoitti:

        Ei kannata kaikkia naisia mutiaisten nuolijoiksi yleistää, oma vaimo olisi valmis vaikka repimään palasiksi jokaisen suomeen ryömivän ali-ihmisen.

        Olet oikeassa tietenkin. Suomalainen nainen ei ole kuten videossa esiintyneet mitättömyydet. Eivät kestäneet edes keskustelua. Se meriläinen sieltä olisi pitänyt poistaa kiekumasta. Kamalaa kolisevaa kuunneltavaa. Sen geeniperimä jutut on täysin sairaan ihmisen juttuja. Ottaisi nyt edes selville asioita, ennen kun puhuu mitään.
        Suomessa ja suomalaisilla on erittäinkin hyvä geeniperimä ja älykkyysosamäärä verrattuna meriläiseen itseensä tai lämpöisempiin maihin nyt ainakaan. Onhan tutkimus todellakin olemassa asiasta. Se ei puolla meriläistä mitenkään. Miksi kirjoitan meriläisen pienellä? Minusta hän on ala-arvoinen tyhjän toimittaja.


    • xnhgffd

      Omituinen veto tuolta kirjailijalta.

    • enäänestäsinua

      On se kumma ettei ihan tavallinen Suomalainen näytä kelpaavaan ihan tällaisenaan.
      SDP:ssä siis syrjitään pellavapäitä.

    • Eipäuskoisinoistakaan

      Sivistymätön "esitys".

      Kauheaa katseltavaa!

    • korruptio

      Turku yritti salata tutkimuksen maahanmuuton kustannuksista

      Turun kaupunki on yrittänyt salata itse teettämänsä selvityksen maahanmuuton kaupungille aiheuttamista kustannuksista. Selvityksen keväällä tilannut apulaiskaupunginjohtaja Maija Kyttä (kok.) päätti luokitella sen luottamukselliseksi.

      – Siinä vaiheessa kun se tilattiin, haluttiin ensin tilaajan saavan se, Kyttä kommentoi.

      Hänen mukaansa selvitys on sittemmin laitettu kaupungin sisäiseen asiakirjajärjestelmään. Turkulaisille tai medialle tuloksista ei ole tiedotettu. Kyttä kiistää, että se johtuisi aiheen poliittisesta arkaluonteisuudesta.

      Turun Sanomat ja Aamuset saivat Turun ammattikorkeakoulun tutkijoiden tekemän 52-sivuisen selvityksen haltuunsa tällä viikolla. Aamuset julkisti kokonaissumman jo keskiviikkona.

      Maahanmuuttajien ja vieraskielisten käyttämien palveluiden kustannukset olivat vuonna 2009 hieman alle 37 miljoonaa euroa. Valtaosa tästä meni koulutukseen ja sosiaali- ja terveysmenoihin.

      Summasta reilut seitsemän miljoonaa liittyi maahanmuuttajien kotouttamisen erityspalveluihin kuten tulkkaukseen, koulutuksen tukitoimiin ja Turun ulkomaalaistoimistoon.

      Tutkimuksen piti alun perin koskea vain kotouttamislain piiriin kuuluvia turkulaisia, mutta tutkijat laajensivat sen koskemaan kaikkia noin 12 000 vieraskielistä ja heidän käyttämiään palveluita.

      Turun kaupunki teki vastaavan selvityksen ensimmäisen kerran vuonna 2001. Silloin tutkittiin vain alle kolme vuotta maassa olleita maahanmuuttajia, joten selvitykset eivät ole vertailukelpoisia. Vuotuiset kustannukset olivat kymmenen vuotta sitten noin 14 miljoonaa euroa.

      Uuden selvityksen taustalla olleen ohjausryhmän jäsenet ovat asiasta vaitonaisia.

      – Tästä on sovittu, että apulaiskaupunginjohtaja Kyttä omistaa raportin, joten kääntykää hänen puoleensa, ohjausryhmän puheenjohtaja Marit Holmberg sanoi.

    • Tatu Vanhanenkin pöyristyi ja myllää haudassaan noita puheita kuullessaan. Tätyy todeta vanhan kansan sanonnalla tuohon: " Kaikillla , se Luoja ketojaan paskannuttaa ".
      Että silleen.

    • onnee

      Suomalaiset ja maahanmuuttajat napit vastakkain lähiöissä

      Lähiöiden muuttotappiokierteestä kertova juttu Helsingin Uutisissa kirvoitti netissä vilkkaan keskustelun. Ytimessä ovat suomalaiset ja maahanmuuttajat.

      Miksi? -nimimerkin mukaan apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljasen ja vihreiden yhteisenä toiveena ja haaveena on, että 15 vuoden päästä Helsingin väestöstä 25% on maahanmuuttajia. Tämähän ei voi toteutua ellei 100 000 suomalaista muuta pois Helsingistä.

      – Kaupungin vuokra-asuntotoimisto näyttää tekevän kaikkensa, että suomalaisista päästään eroon. En tiedä, toteutuuko tämä hanke, mutta hyvällä alulla ollaan.

      – Omassa tuttavapiirissäni Itä-Helsingin lähiöistä ovat muuttaneet pois lapsiperheet siinä vaiheessa, kun ensimmäinen lapsi aloittaa koulunkäynnin varmistaakseen kunnollisen opetuksen ja rauhallisemman kasvuympäristön. Ikävää tässä on se, että he muuttavat saman tien pois koko Helsingistä. Helsinki menettää jatkuvasti sekä nykyisiä että tulevia veronmaksajia.

      Yhden kommentoijan mukaan Malminkartano muuttotappio johtuu lähes pelkästään maahanmuuttajien ryntäyksestä sinne.

      – Malminkartanossa, Kannelmäessä tai Myyrmäessä et voi liikkua esimerkiksi iltaisin tai öisin saamatta kimppuusi nuorisorikollisjengejä jotka koostuvat lähes yksinomaan maahanmuuttajista ja heidän jälkeläisistään.

      • 19-19

        Rappu rapulta, talo talolta ja kortteli korttelilta muuttuvat Itä-Helsinki, osa Vantaata ja Espoota. Kaikki joilla vain on varaa äänestävät jaloillaan ja muuttavat. Suomalaiset pakenevat omassa maassaan.


      • hunnit.polttivat
        19-19 kirjoitti:

        Rappu rapulta, talo talolta ja kortteli korttelilta muuttuvat Itä-Helsinki, osa Vantaata ja Espoota. Kaikki joilla vain on varaa äänestävät jaloillaan ja muuttavat. Suomalaiset pakenevat omassa maassaan.

        hunnit kun poistuivat alueelta, polttivat kaiken, eivät jättäneet mitään hyödyllistä viholliselle.


    • Meinaako nuo akat saada sen Ruotsalaisen rotumitallin tuosta rotuopistaan ?
      Että silleen.

    • iiis77777

      Ei siis pidä äänestää demareita eikä muutakaan vihervasemmistoa.

      • Paavo PÖÖÖ sai sen rotumitallin viimeiksi SDP laariin. Että silleen.


    • Psykiatrina

      Todella mielisairaita ämmiä. Tuollaiset kuuluisivat suljetulle.

      • verot-alas

        Samaa mieltä. Mikään keskustelu tilaisuus se ei ollut, eikä heillä ollut kykyä keskustella. Pakkosyöttöä psykoottiseen tapaan. Ehkä se on ollut sdp:n systeemi jo pitkään. Ainakin kun miettii esim. homohyysäreitä, he ovat juuri näitä samoja ihmisiä. Kansa on täysin eri mieltä näiden ihmisten kanssa. Jääkin miettimään, että ketkä tätä maata ovatkaan johtaneet ennen ja mitä haluamme tulevaisuudessa. Se on varmaa, että sdp ei kelpaa, vaikka sosiaalirahoja ovatkin tarjoilemassa. Toisten rahoja jakamassa.


    • utyfit

      Esko Valtaoja löi faktat pöytään - lukekaa

      Harvemmin tulee tällaisia linkkibloggauksia tehtyä, mutta käykää hyvät ihmiset lukemassa Esko Valtaojan kolumni Turun Sanomista.

      http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/391389/Islamin todelliset viholliset


      Esko lyö siinä faktat pöytään (osa siteerauksia):



      -Muslimimaat tuottavat vain 1,2 prosenttia maailman luonnontieteellisestä kirjallisuudesta, tuskin kaksi kertaa enemmän kuin piskuinen Suomi.



      -Koko arabimaailma on kääntänyt tuhannen vuoden aikana yhtä monta vieraskielistä kirjaa kuin Espanjassa käännetään vuodessa



      -Kairon Al-Azhar-yliopistossa opetettiin vielä viisikymmentä vuotta sitten, että Aurinko kiertää maata. Elokuvantekijän surmaamista vaatinut uskonoppinut sattui muuten olemaan Al-Azharin professori.



      -Ottomaanien mahtavassa valtakunnassa painettiin ensimmäinen arabiankielinen kirja vasta vuonna 1729. Kolmetoista vuotta myöhemmin, kolmesataa vuotta Johannes Gutenbergin jälkeen, oli painettu kokonaista seitsemäntoista kirjaa, mutta sekin oli liikaa uskonoppineille ja kirjapaino suljettiin.



      -Yhtäkään merkittävää löytöä tai keksintöä ei islamilaisesta maailmasta ole tullut yli seitsemään vuosisataan



      Kirjoituksensa Valtaoja on otsikoinut "Islamin todelliset viholliset". Paavo Haavikon sanoin: "Ne tekevät sen itse."



      --

      Lisäys 19.9. Kirjoitukseni on saanut paljon kommentteja. Haluan sanoa omalta osaltani, että en usko länsimaalaisten ihmisten kaikkivoipaisuuteen. Uskon siihen, että länsimaalainen järjestelmä, joka perustuu demokratiaan, oikeusjärjestelmään, avoimeen kilpailuun ja tieteeseen, on täysin ylivoimainen verrattuna muslimimaiden hapettomaan yhteiskuntajärjestelmään. Kun sanoin, että ne tekevät sen itse, tarkoitin Valtaojan tavoin, että islam rappeuttaa itse itsensä.



      Lisäksi olen sitä mieltä, että länsimaissa on vastustettava kiivaasti kaikkia kehityskulkuja, jotka uhkaavat tuoda länsimaiseen järjestelmään piirteitä islamismin hapettomista osista.

    • rtd86fi

      Rankka kyselytulos Opettaja-lehdessä: ”Maahanmuuttajat rasittavat”

      Kotimaa

      Opettajat kokevat ylimääräistä rasitusta, jos koululuokassa on runsaasti maahanmuuttajia, paljastaa Opettaja-lehden kysely. Vastauksissaan opettajat kertovat, että maahanmuuttajaoppilailla on vaikeuksia koulun käytäntöjen kanssa ja myös heidän vanhempansa kaipaisivat opastusta koulun ja kodin välisestä yhteistyöstä.

      Opettajista 41 prosenttia haluaisi kouluihin kiintiöt maahanmuuttajille, Opettaja-lehden tekemästä kyselystä ilmenee.

      Kiintiöitä kannattavista lähes puolet asettaa maahanmuuttajien kiintiön rajan 20 tai 30 prosenttiin.

      Liki kolmannes opettajista ei halua kiintiöitä.

      Joka neljäs opettaja sanoo, että maahanmuuttajien suuri osuus lisää hälinää ja melua luokkahuoneessa sekä kasvattaa väkivallan määrää koulussa. Kyselyn perusteella opettajat katsovat, että maahanmuuttajien suuri osuus oppilaista haittaa monikulttuurisuuden omaksumista.

      Suurin osa opettajista kokee työmäärän kasvavan jopa kohtuuttomaksi, jos maahanmuuttajalapsia on luokassa paljon. Samalla opetuksen laatu kärsii ja tasoa on laskettava. Opettajien mukaan maahanmuuttajien opettaminen on ylimääräinen rasite ja lisätyö, joka ei tunnu opettajan palkassa ja johon ei kouluteta.

      Opettajista näyttää selkeästi siltä, että kaupunkien koulut ovat jakautumassa maahanmuuttajien vuoksi hyviin ja huonoihin. Yli puolet opettajista ajattelee näin, Opettaja-lehti kertoo.

      Helsingin Sanomien kyselyssä tammikuussa joka kolmas uusimaalainen kannatti maahanmuuttajakiintiöitä kouluihin. Kiintiöitä siis vastusti selvästi suurin osa vastaajista.

      Opettaja-lehti kysyi lukijoilta mielipiteitä maahanmuuttajien opetuksesta tammikuussa 2011. Vastaajia oli 456, joista opettajia ja lehtoreita oli 73 prosenttia, lastentarhanopettajia vajaat 11 ja rehtoreita lähes 9 prosenttia.

      • delta00

        Eihän tuossa voi olla mitään kyseenalaistettavaa.
        On niin itsestään selvää pässinlihaa.
        Siksi kai numeroarvosteltuja todistuksiakin annetaan aina myöhemmin, ettei vain loukattaisi mamuja, jotka eivät ole eivätkä ole edes ajatelleet sopeutua maan tavoille ja kulttuuriin.
        Kyllä siinä kärsivät ennenkaikkea suomalaiset lapset, ehkei opettajat niinkään, heillä on sentään vaihtoehtona jättää koko paska, mutta lapsilla on edessään tulevaisuus, joka monikulttuuristamisella pyritään tuhoamaan jo heti alusta alkaen ja huomioitava on myös tämä subjektivinen, kaiken kattava päivähoito, jossa luodaan pohja tälle hälläväliä koulutukselle.
        Jos nämä lapset on koulutettu pelkästään suvaitsevaisuuden oppimäärällä, ei luultavasti ole kovinkaan kummoinen tulevaisuus edessä.

        Onneksi maassa on vielä sen verran valveutuneita vanhempia, että ymmärtävät siirtää lapsensa koulutukseen, jossa on muitakin oppiaineita ja oppimis/opetusrauha.
        Onko niin, että näille vanhemmille ei kohta ole tarjolla muuta vaihtoehtoa kuin yksityiskoulut ja omarahoitus, jenkkien malliin.

        Se taas on kysymys jonka pitää herättää laajempaa keskustelua mm. verotuksesta, jolla tämäkin osa-alue on katettu.


      • MerryChristmas

        "tai 30 prosenttiin.
        Liki kolmannes opettajista ei halua kiintiöitä.
        Joka neljäs opettaja sanoo"
        Olivatko kyselyyn osallistuneet opettajat mistä päin? Ja mistä kouluista? Kai se maahanmuuttajan opettaminen täytyy kokea ennenkuin voi sanoa mitään. Kokea se, että on 30 prosenttia tai jotain. Muuten on pelkkää mielikuvaa mistä ei voi olla mitään käsitystä ilman kokemusta.
        Miten kaunopuheisia opettajat ovatkaan.
        "maahanmuuttajien opettaminen on ylimääräinen rasite ja lisätyö, joka ei tunnu opettajan palkassa ja johon ei kouluteta."
        Siinä vaiheessa kun opettajia koulutetaan maahanmuuttajien kouluttamiseen, jonku olisi ollut järjen kanssa tutustuttava asiaan. Nyt asiaan ei ole tutustunut kuin ne opettajat...
        Ja anteeksi.


    • delta00

      Urpilaisella mahtaa olla kiihleä halu päästä takaisin takuuttajan paikalle takuuttelemaan.
      Monta vuotta aikaa kerätä kannatusta halveksimalla suomalaisia ja suomalaista kulttuuria, jota ei valitettavasti juttis ihan heti pysty muuksi muuttamaan, vaikka näitä viiskymppisiä partalapsia tulvisi kuinka juttikselle äanivyöryä takuuttamaan.
      Sianlihaa syödään edelleenkin, eikä halalia hyväksytä.

      Tällä vaahtoamisella saadaan, persujen kannatuksen vähenemisestä huolimatta, aikaan suomidemokraattien nousu merkittäväksi tekijäksi juttiksenkin tielle.
      Ei autoritäärinen, pakolla yltiöpäisen mamutuksen hyväksyttäminen missään tapauksessa tule menemään läpi suomen jo muutoinkin äärimmilleen kiristetyssä taloudellisessa ilmapiirissä, jossa omat kansalaiset ovat jäämässä pelkän nöyrän maksajan asemaan.

      Mutta juttiksellahan on aina ollut tuo huutomentaliteetti päällä asiassa kuin asiassa, onko bisneksessä mahdollisesti laajemminkin mukana, jos ei suoranaisesti, niin bulvaanien välityksellä.

    • Eiköhän pysytä niissä Suomalaisissa geeneissä ? Ne eivät aiheuta Suomen kaduille kivisadetta eikä raiskaus ja ryöstöaaltoja. Että silleen.

      • ohitettavat-ihmiset

        Kyllä näin on. Emme kaipaa muutosta emmekä näiden naisten arvomaailmaa, kun he eivät oikeasti vastaa mistään eikä heistä ole minkään asian hoitamiseen. Ehkä osaavat paistaa kananmunaa?


    • voiaikoja

      Tässä vaan odotellaan että koska se Juttakin pukeutuu kaapuun, sehän se olis hieno näky SDP:n seuraavassa vaalimainonnassa.

      • delta00

        Tällä menolla äänivyöry on taattu, burkhaa pukkaa.


      • Pukeutukoot Jutta säkkiin, mutta pidetään muut kauniit Suomen naiset ilman pakkosäkitystä vapaina, ihasteltavina ja Suomen katukuvan kaunistuksena.
        Jotka eivät sitä kestä voivat ihan vapaasti lähteä Suomesta pois kukaan ei sitä estä. Että silleen.


      • juuri-oikein-sanottu
        höpöhöpö kirjoitti:

        Pukeutukoot Jutta säkkiin, mutta pidetään muut kauniit Suomen naiset ilman pakkosäkitystä vapaina, ihasteltavina ja Suomen katukuvan kaunistuksena.
        Jotka eivät sitä kestä voivat ihan vapaasti lähteä Suomesta pois kukaan ei sitä estä. Että silleen.

        Jees, näin mennään!


    • Eeetupuhuu

      Tuo geenimeriläinen on täysin insane tapaus. Tuskin kukaan ottaa sen vanhuudenhöperöitä höpöhöpöjä tosissaan kuin hullut.

    • VoihanElämänKevät

      Siis pitäisikö noista geeniperimäkommenteista tehdä sellainen johtopäätös, että matujen tekemät raiskaukset saavat tältä maahanmuuttoon kritiikittömästi suhtautuvalta porukalta hiljaisen hyväksymmän...? Jos kyllä, aika hiljaiseksi taas kerran vetää.

      Mielestäni suomalaiset naiset osaavat kyllä itse etsiä sopivat geeniperimät lapsilleen, ei näitten höperöiden tarvitse siitä asiasta huolta kantaa. : )

      • HyvätHyssykät

        Raiskaajiin voisi verrata, kun tuolla tavalla käyvät käsiksi naisten valintoihin. Ja jos suoraan sanon, niin pitäisi maailmalta tuottaa edustavampi otos, eli vähän joka kolkalta. Mielummin sivistyneempiä ja varakkaampia kiitos.
        Jään odottamaan seuraavaa lastia :), näitä en huoli.


    • näinnaapurissa

      Demareilla salainen sopimus muslimien kanssa!

      Expressen: Ruotsin demareilla salainen poliittinen sopimus muslimien kanssa
      Yksi harvoja ruotsin sosiaalidemokraatteja, Carina Hägg, joka on edes jollakin tasolla suhtautunut kriittisesti maahanmuuttoon on käytännössä heivattu pois demareiden vaalilistoilta tulevia vaaleja koskien.

      Häggin mukaan tämä on siksi, että hän vastusti Omar Mustafan valintaa puoluehallitukseen viime vuonna. Hän sanoi että demareilla on myös salainen sopimus demariyhdistys "Tro och solidaritetin" ja muslimien Islamiska förbundetin välillä siitä, että demarit aktiivisesti pyrkisivät saamaan muslimeja päättäviin elimiin.

      Demarit kiistivät tämän. Jyrkästi, tietenkin.

      Nyt Expressen on kuitenkin saanut käsiinsä em. ryhmittymien vanhan sopimuksen josta käy ilmi että tämä kaikki on totta: Vuodelle 2002 sovittiin esimerkiksi näin:

      "Tulevan toimikauden aikana tulee muslimien osallistumista sosiaalidemokratiaan (sic) kehittää niin että: vuonna 2002 tulee sosiaalidemokraattien luottamushenkilöissä olla 15 muslimia kunnallisvaalien listoilla, 5 maakunta(maakäräjä)vaalien listoilla sekä valtiopäivävaaleissa, vähintään viidessä läänissä."

      Jos haluatte itse kääntää tuon paremmin, niin alkuperäinen teksti on tässä:

      "Under kommande mandatperiod ska muslimers delaktighet i socialdemokratin utvecklas så att: 2002 ska bland socialdemokratiska förtroendevalda finnas muslimer på 15 kommunala fullmäktigelistor, 5 landstingslistor och på riksdagslistorna i minst fem län."

      Tuosta sopimuksesta käy myös ilmi että Tro och solidaritet (joka tuolloin oli nimellä "Broderskapsrörelsen") lupautuu auttamaan Ruotsin muslimineuvostoa ajamaan poliittisia kysymyksiä joilla on kytköksiä Islamiin, kuten:

      - koskien lainsäädäntöä tai sopimuksia jotka liittyvät muslimien pyhäpäiviin
      - imaamikoulutusta yhteistyössä korkeakoulujen ja opetusministerin kanssa
      - sopimuksia työpaikoilla koskien perjantairukouksia

      Lundin yliopiston uskontotutkijan Sameh Egyptsonin mukaan useat johtavat henkilöt muslimineuvostossa ovat islamisteja. "He ovat halunneet saattaa voimaan sharialakeja ja he tekevät yhteistyötä mulsimiveljeskunnan kanssa sekä tukevat heitä. He esimerkiksi osoittivat mieltään kun Mohammed Mursi syrjäytettiin, sanoo Sameh Egyptson"

      Carin Hägg näkee revanssina sen että nyt on todellakin tullut ilmi kirjallinen sopimus tästä asiasta.

      "-Sosiaalidemokraattien yhteistyöllä islamistien kanssa on kyse vallasta, poliittisesta asialistasta ja (kansanedustajan)paikoista. Olen erittäin iloinen siitä että sopimus on paljastunut. Se osoittaa samalla sen että ne perusteet joiden vuoksi saan potkut ovat valetta. Puoluejohdon täytyy siivota, hän sanoo"

      http://www.expressen.se/nyheter/bevi...rbeta-med-smr/

      Hyvä että nyt tämä on virallinen fakta, punikit horjuttaa yhteiskuntarauhaa tarkoituksella, muslimien suvaitsevalla avustuksella!

    • demarit_on_aivokuolleita

      Maho-urpi on vihainen vanha käntty.

      Kuka helvetti tuotakin vielä äänestää?

    • tuhontie

      Talousnobelisti: Pakolaiskriisi uhkaa Euroopan taloutta - "Vakava vaara" koko EU:lle
      Talouselämä 8.12. 12:54
      Ruotsin kuninkaallinen tiedeakatemia
      Angus Deaton

      Euroopan talouden näkymät uhkaavat heikentyä EU-maiden kompuroidessa pakolaiskriisin ratkaisemiseksi, sanoo tämän vuoden talousnobelisti Angus Deaton.

      Eurooppa ei ehtinyt toipua talouskriisistä, kun Lähi-idästä virtaavat pakolaiset aiheuttivat uuden maanosan laajuisen kriisin. Deatonin mukaan pakolaiskriisi voi johtaa Euroopan taloudellisen tilanteen selkeään heikentymieen, uutistoimisto Bloomberg kertoo.

      On olemassa "selkästi todella suuri vaara", että Eurooppa luhistuu paineen alla, Deaton sanoo.

      Deatonin mukaan Eurooppaa kurittaneet talous- ja pakolaiskriisi ovat suuruusluokaltaan samanlaisia, mutta pakolaisvirtojen aiheuttamat väetötieteelliset haasteet tekevät tämänhetkisestä kriisistä jopa suuremman, sillä "kenelläkään ei ole aavistustakaan, miten ratkaista tilanne".

      Talouskriisissä tilanne oli toinen: päättäjillä oli ratkaisun avaimet, mutta "he eivät vain päässet yhteisymmärrykseen".

      Talousnobelisti pitää väestötieteellistä kehitystä yhdistettynä heikkoon talouskasvuun vaarallisena yhdistelmänä.

      "Kohtaamme kasvavaa epätasa-arvoistumista, joka on ydistettynä hitaaseen kasvuun, mikä on kamala asia, sillä se pistää ihmiset sotaan keskenään", Deaton arvioi.

    • sierjeg

      Jumala anna anteeksi tämän naisen tyhmyyden . ei usein näe eikä kuule tymmempää puhetta. onko kaikki kohta menettäneet terveen kansanjärjen???Inhottava "naisihminen"

    • ämmä_oikeassa_hommiin

      Akka puhui totta. Tänne vaan komeita akkoja ulkomailta. Laitetaan pojaat vitjamunat heilumaan ja geenit sikin sokin. (muistattehan käyttää kortsua)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe