Aikamme pahimmat ihmisoikeusrikkomukset Suomessa

Oikeusvaltiossanähtyä

Aikamme pahimmat ihmisoikeusrikkomukset Suomessa kohdistuvat kaikkein heikoimmassa ja avuttomimmassa tilanteessa oleviin ihmisiin; vanhuksiin, mielenterveydellisistä ongelmista kärsiviin, lapsiin sekä työttömiin.

1. Etenkin vanhuksia ja mielenterveysongelmista kärsiviä painostetaan ja joskus pakotetaankin syömään lääkkeitä, joiden haitoista, saati yhteisvaikutuksista ei juurikaan tiedetä. Potilaan huoli sivuvaikutuksista tai kokemukset lääkkeen sopimattomuudesta saatetaan sivuuttaa. Tämä saattaa johtaa pahimmillaan kuolemaan tai pysyvään invaliditeettiin.

Jokaisella ihmisellä ikään, sairauteen tai sosiaaliseen asemaan katsomatta tulisi olla oikeus vaikuttaa siihen miten hoitoa omalla kohdalla toteutetaan. Lääkärin tulisi toimia konsultoivana ja eri vaihtoehtoja tarjoavana asiantuntijana ei mielivaltaisena käskynjakajana. Elämme jo kuitenkin 2010-luvulla.

Mitä enemmän lääkitään ihmisen normaaliin elämänkulkuun liittyviä ilmiöitä tai ihmisen luontaisia ominaisuuksia, kuten vilkkautta tai arkuutta, sitä enemmän kadotamme käsityksen siitä millainen normaalin ihmisen tulisi olla. Onko sen määrittäminen edes mahdollista tai tarpeellista, sillä olemme kaikki yksilöitä. Reagoimme asioihin ja tilanteisiin oman persoonan, ympäristön, kasvatuksen ja jäsentämämme tiedon myötävaikutuksesta. Lääketeollisuuden tehtävänä on tuottaa voittoa, kuten kaiken liiketoiminnan. Teollisuuden intressit ajavat hyvin usein kuitenkin yksilön hyvinvoinnin ja elämän laadun ohi kuin pikajuna yössä.

2. Pahimpia traumoja joita vanhemmat voivat elämässään kokea on oman lapsen huostaanotto. On jokseenkin järkyttävää, että tällaisessa tapauksessa ei välttämättä kuulla sitä, joka joutuu osalliseksi huostaanotosta eli lasta itseään, mikäli lapsi on sen ikäinen, että pystyy ymmärtämään asian. Huostaanoton ei pidä olla rankaisumuoto, vaan sen tulee olla äärimmäinen ja pääsääntöisesti ainoastaan väliaikainen ratkaisu. Huostaanotto tulee purkaa välittömästi, kun lapsen on turvallista palata takaisin kotiin. Moni perhe on jaksamisen äärirajoilla työpaineiden tai työttömyyden tähden. Perheessä voi olla myös sairastelua tai taloushuolia. Apua ei välttämättä uskalleta hakea, mikäli huoli lapsen huostaanottamisesta on olemassa. Sotii pahoin oikeustajua vastaan, että lastensuojelu voidaan ulkoistaa yksityiselle voittoa tavoittelevalle toimijalle. Paisuvat kulut maksatetaan sitten veronmaksajilla samaan aikaan kun perhetyön resurssit minimoidaan. Ennaltaehkäisevään työhön panostaminen olisi kuitenkin huomattavasti tehokkaampaa, inhimillisempää ja taloudellisesti kannattavampaa.

3. On myös asia, josta selvästi halutaan rangaista meitä suomalaisia. Se on työttömyys. Ajankohtainen asia hyvin monelle suomalaiselle ainakin jossain kohtaa elämää. Käytännössä moni tekee työtä ilman korvausta niin sanotuissa työkokeiluissa, joita voi verrata rikoksesta tuomitun yhdyskuntapalvelun suorittamiseen. Työkokeilu täyttää Kansainvälisen työjärjestön ILO:n pakkotyömääritelmän ja rikkoo kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia. Yritykset ja yhdistykset, jotka käyttävät ilmaistyöhön pakotettua palkatonta työvoimaa, toimivat näin ollen lain vastaisesti. Jokaisen työntekijän kuuluu saada työstään edes minimaalinen korvaus. Ilmaistyö myös luo epäterveen kilpailutilanteen eri yritysten välille. Mitä mieltä olette, kannattaako yrityksen palkata työvoimaa, kun nurkan takana on koulutettuja osaajia ilmaiseksi?

Moni asia on täällä Suomessa tosi hyvin, mutta on paljon vakavia ihmisoikeuskysymyksiä, jotka sivuavat ainakin jollain tavalla lähes jokaista tämän maan kansalaista. En ole kovin luottavainen nykyisen hallituksen kykyyn ja haluun tehdä oikeudenmukaisia päätöksiä. Sen sijaan olen toiveikas meidän tavallisten suomalaisten osalta. Toivon, että meiltä löytyy viisautta erottaa oikea väärästä ja vaatia muutosta. Se saattaa liikuttaa tätä maata hiljalleen edes hiukan oikeudenmukaisempaan suuntaan.

15

1011

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirkollerahat

      Kiitä jeesustelija sipilää.

    • SuomentuhoHallitusko
    • Pistefififififif

      Psykiatria on valetiede- koska sen toimivuutta ei ole milloinkaan todistettu.

      • pistefififififififif

        On vain psykologien ja psykiatrien luuloja ja 'avioituksia' joihin perustuu vaarallinen pupputiede psykiatria.


      • korjauspistefiififif

        On vain psykologien ja psykiatrien luuloja ja 'aivoituksia' joihin perustuu vaarallinen pupputiede psykiatria.


    • Aboriginaali

      Naistutkijoiden mukaan miehet hakkaavat ja raiskaavat suomalaisia naisia.
      Totuus on toisenlainen.

      Rikosylikonstaapeli Marja Vuento.

      Ruben Stillerin ohjelmakeskustelusta lainaus
      Raiskauksia 10.000?

      Julkisessa keskustelussa eli pitkään ihan faktana väite, että Suomessa tapahtuu vuodessa noin 10 000 raiskausta. -Ihan hatusta vedetty luku. Sivun mennen sanottuna olen jopa löytänyt sen hatun, josta luku on vedetty.

      Toimittajan kysyessä tutkija oli arvellut, että 10 000 on sopivan pyöreä luku.
      Raiskausten lukumääräksi on soviteltu myös Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen tulleiden
      soittojen lukumäärää, joita esim. vuonna 2003 oli 17600. Vähän kehno peruste, sillä luku sisältää myös kaikki soittoyritykset, ja voin vain kuvitella, että tämän kaltaiseen ilmaisnumeroon tulevat soitot koskevat hyvin monenlaisia asioita.".

      Poliisille ilmoitetaan vuosittain 500 - 600 raiskausepäilyä.Suhteessa siihen tuomioita tulee hyvin. Mistä se kertoo?

      Oikeuspoliittisen (naistutkijat ) tutkimuslaitoksen mukaan siitä, että poliisi ei ole onnistunut selvittämään niitä rikoksia.

      Me poliisit tiedämme, että se kertoo siitä, että näyttöä on vaikea saada, koska näissä rikoksissa käytetään hyvin vähän väkivaltaa.
      Kun uhrissa ei ole minkäänlaista vammaa, jää jäljelle vain kaksi, olennaiselta osaltaan toisistaan poikkeavaa tarinaa vastakkain. Me poliisit tiedämme myös sen, että osa tehdyistä ilmoituksista on täysin perättömiä".
      ------------

    • 856

      Ylisen joukon kidutusta salakstselu jo 19 vuotta tauotta vammat vakavat sähköllä Parkanolainen karmeeta

    • 856

      Ylisen joukon kidutuksesta salakstselu sitä kamerat pään sisällä stimulaattoreita nikaman välissä aiheuttavat hermokipuja jo 19!;vuotta eikä saa oikeutta verisyöpä riski vammoja ja vakavia aiheutettu laitteiston asensi Terho Markku luvatta jos voit auttaa soita 041/7054192 kuolee kidutukseen

    • pskONpsk

      Hoitajien pakkorokotukset. biokumuloituva psk.
      Hoitajat halutaan tappaa ensin, eugeniikka nwo hallituksen tieltä.

      Sanofi pasteur vaxigrip.
      Sama yhtiö tuotti dengue kuume rokotteen, josta maksettiin valtion toimesta paljon.
      Psk saatiin ja tulos oli sen mukainen.
      https://www.youtube.com/watch?v=NrF9wq7vpwk

      Ensin pitää olla infektio, silti se on psk.
      http://healthimpactnews.com/2013/sanofi-sued-in-france-over-gardasil-vaccine-could-this-be-the-beginning-of-the-end-for-gardasil/
      Gardasil skandaali.

      Meillä terveydenhuoltohenkilöstön on pakko ottaa sama psk, jos haluaa olla töissä.

    • Googlerikkoo
    • MerkkiSuomesta
      • orjatyörikos

    • lehtorina50vtöissä

      Taas tuli ilmi että maksettu palkka liian vähän samasta työstä. Tätä on olllut aina mutta ei ole puututtu itse sain muutettua lainvastaisen korvauksen mutta tämä polittisesti valittu virkamies maksoi omalta tililtään kun ei voinut myöntää virhettään

    • Suomi on turvallisuuden ja ihmisoikeuksien kohdalla sukeltanut primitiivisten kansojen seuraan. Ei pidä vähätellä sitä mitä ihmisoikeusrikkomuksia on todennettu Ruotsissa ja sitä samaa sarjaa peitellään Suomessakin. Nämä rikkomukset koskettavat, kuten edellisetkin, suurta joukkoa uhrien omaisiakin. Meillä pitäisi olla oikeus turvalliseen Isänmaahamme, ettei käy kuten Ruotsissa. :

      SVT:n keskiviikkona lähettämässä tutkivien journalistien uudessa kartoitus- ja tutkimusreportaasissa "Raiskauksista tuomitut" paljastettiin "arkaluontoisia" tilastoja, jotka osoittavat ulkomailla syntyneiden miesten liittyvän noin 85 prosenttisesti tapauksiin, joissa uhri ei tuntenut raiskaajaa.

      Eihän meidän maahamme saisi tuoda tuollaisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe