Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko syntiä olla hetero?

Evilconspiracy

Tuntuu kuin maailmalla olisi joku pro-gay salaliitto

5

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heteronainen

      Minun lapsi tuli koulusta ja kysyi mikä on hetero. Kysyin että miksi kysyt. No, kun joku lapsi oli koulussa nimitellyt toista:"senkin hetero' Selitin sitten ihan neutraalisti, että hetero on sitä että kun mies rakastaa naista ja/tai nainen miestä. Myöhemmi sitten ku riitelin puolisoni kanssa, lapseni totesi että te ette kyllä rakasta toisianne. Kysyin häneltä että miksiköhän sitten mahdamme olla yhdessä. "No, kun te ootte tommosia heteroita", kuului vastaus.

    • Maailmassa on homoseksuaalinen agenda joka on osa kulttuurimarxismia. Kulttuurimarxismilla yritetään tuhota ihmisten identiteettiä eri tavalla: seksuaaliset häiriöt on yksi tapa tuhota normaali seksuaalinen identiteetti. Kommunistit uskovat että ihmiset pitää indoktrinoida suunnilleen samanlaiseksi niin että maailmanlaajuinen kommunismi voi toimia, jossa kaikki ovat kosmopoliitteja/maailmankansalaisia.

      Tuhoamalla ihmisten identiteetin, he tekevät kansasta heikon, koska sillä ei ole yhtenäistä tahtoa, vaan kaikki taistelevat toisiaan vastaan (joka on osa "hajota ja hallitse" strategiasta): homot ja heterot taistelevat, miehet ja naiset taistelevat, eurooppalaiset ja ulkomaalaiset taistelevat, jne.

    • Pitää muistaa että Raamattu sanoo että saatana on tämän maailman herra. Maailma/aineellisuus on jumalaa ja henkisyyttä vastaan.

    • orwellslave

      On se, jos uskoo Yleisradiota. Tosin synti on juutalaisten keksintö. Jos kysyy vaikka joltain alkuperäiskansan edustajalta, jota ei ole vielä aivopesty Islamin ja Kristinuskoon, eivät he ole synnistä kiinnostuneita. Aluksi kaikki hauska oli syntiä, kuten tanssiminen, viina juominen ja pössyttely. 2000 vuotta jo mennyt ja synnistä puhutaan vieläkin, vaikka kukaan ei ole sitä nähnyt. Vähän sama asia kuin uudestisyntyminen, kukaan ei tule siitä mullan alta kertomaan ja todistamaan.

    • Halle_Lujaa

      Jeesuskin tykkäs miehistä. vrt. 10 "opetuslasta".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2174
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2003
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1622
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1450
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      75
      1420
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1337
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1314
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      50
      1205
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe