Missä halvin autopesula sjoella

missävoipestäkaaran

Mikä autopesula(automaatti) on seinäjoella edullisin ? en tarkoita epstorin itsepalvelua.

66

12664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rhaehrae

      Pestä tartte. Turhaa. Kumminki kuraantuu. Mäenoo koskaan pessy autoa, enkä pese. Täysin turhaa touhua. Kulkoo se auto pesemättäkin. Rstus.

      • ökjkhhhjk

        Joo ei niitä sun alle tonnin romuja kannatakkaan pestä,menöö vesi sisään.


    • HerculesS

      Öö miks sun pitäs pestä auto??

      • Anonyymi

        Mieti sitä pesekkö vaatteitas


    • yöpesullemars

      Käyttöauton sisäpihalla alkaen 10,85e taitaa olla halvin.
      Kalleimmat pesut jotain 14,80e ja saa valita ottaako harjapesun vai harjattoman.
      Jos on innokas autonpesijä niin Rengastien Juhlapesussa alkaen 39e kk-maksulla saa käydä pesussa yöaikaan. Tarjolla ilmainen wifi-yhteys.
      https://www.juhlapesu.fi/

      • Anonyymi

        Ohan se mahtavaa palvelua ku 13€ käsienpesua ja kuivaus pyyhkeillä ootellas Kahavit nurmon koliinis maahan tuliat vailla vertaa!!!!!11p tolle nurmon autopesulle no kysykää esim kesk.jukalta juu kaikki samoja taaperojoa ku auto kiiltää ps. Ti 27.8 aamupv menin oottaa vuoroa no hallis n.6 autoa niin kaveri tuli kysymään et mikä pesu no noin minuutti niin hallin ulko-ovelle ja justiinsa sisällä no15min ja 13€ käsin pesty ja kuivattu siis tolle en tiää onko turkkilaisia mutta aivan ehoton 1palkinto


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohan se mahtavaa palvelua ku 13€ käsienpesua ja kuivaus pyyhkeillä ootellas Kahavit nurmon koliinis maahan tuliat vailla vertaa!!!!!11p tolle nurmon autopesulle no kysykää esim kesk.jukalta juu kaikki samoja taaperojoa ku auto kiiltää ps. Ti 27.8 aamupv menin oottaa vuoroa no hallis n.6 autoa niin kaveri tuli kysymään et mikä pesu no noin minuutti niin hallin ulko-ovelle ja justiinsa sisällä no15min ja 13€ käsin pesty ja kuivattu siis tolle en tiää onko turkkilaisia mutta aivan ehoton 1palkinto

        No se v50 sininen no että teette hemmetin hyvää jälkeä ja ootta ystävälisesti bot-223 v50 sininen heheh kyllä kansa puhuu mistä palvelu oon jo yli vuoren kehunut teitä ! En enään kun pitkät jonot🤭


    • nimmarinimmari

      Törnävän Nesteellä ovat harjapesuthinnat kalleimmillaan jotain 14-15 euroa (jos nyt oikein muistan), mutta jos haluat puhtaan auton, käy Hyllykallion ST:llä (siellä hintoihin about kymppi lisää) tai keskustan City Car Washissa, jossa on vielä vähän kalliimmat hinnat, mutta pesu on sitten myös erinomainen. Hinta vaihtelee vuorokaudenajan ja maksutavan mukaan, auki siis 24 h. ST Hyllykalliokin on auki 22:een.
      Tämä itteään paljon mainostanut TI-halli Valimontiellä on vuokrannut KAIKKI tilansa pois aikoja sitten, turhaan Facesta enää 'mainoksia' löytyy. Että sen pituinen tarina se. TI-halli löytyy tietysti edelleen Joupin Nesteeltä, ovat joustavia ajan&hintojen suhteen

      Tuohon edelliseen "yöpesullemars" -myynti-ilmoon voisin todeta sen, että sinne autopesuun mennään pesettämään autoa, ei wifeilemään !

    • vältäkokofirmaa

      Citycarwashia on sitten ihan turha kehua. SUOMEN HUONOIN AUTOPESU. Niiden harjaton kone ei saa aina edes tuulilasia puhtaaksi. Kävin siellä lukemattomia kertoja kunnes hoksasin että automaattipesuloita on muuallakin. Citycarwashilla TÖRKEÄN kalliit hinnat (melkein parikymppiä) ja paremman pesun saa kun jättää auton sateella ulos.
      Niillä on muilla paikkakunnilla harjapesujakin joilla varmaan tulee parempaa jälkeä mutta ne Seinäjoen koneet on sellaisia yksinkertaisia joissa on vain tavallinen tonnin painepesuri istutettu kiskoille ja tietokone ohjailee sitä. Aito harjallinen pesukone maksaa vähintään satatonnia ja tonnin leikkilaitteella ei saa sadantonnin jälkeä.

      • Anonyymi

        Cittarin autopesu on 12e, yöllä halvempi vielä.(tarjous 10e)

        Onhan tuossa uusi tähtipesu 67 tultaessa eli cittarin takana.

        Sitten on Minimanis, paikkoja löytyy jokaiselle kukkarolle ja autolle.

        Niin, että älä puhu paskaa ja molottaminen ei auta yhtään.


    • sittariis

      Joupin Cittarilla saa autopesun melkein aina tarjouksessa alle kympillä kun ostaa useamman pesukoodin kerralla Info-tiskiltä. Tarjous usein sellainen että vaikkapa 50 eurolla saa 6 pesua.

      Muistaako muuten kukaan onko siellä harjapesu vai harjaton? En ole siellä vuosiin käynyt kun alkoi kyllästyttää kun koko ajan kävi niin ettei ne koodit toimineetkaan. Kun meni sitten infoon valittamaan niin pahoittelivat että sähkökatko oli taas sekoittanut koneen ja kaikki koodit kadonneet koneen muistista mutta toki aina antoivat uudet koodit tilalle. Alkoi vain kyllästyttää kun vähän väliä sai ravata infossa vaihtamassa uusia koodeja joten en ole siellä enää vuosiin autoa pesettänyt mutta infon edustalla on melkein aina iso tarjouskyltti autopesutarjouksesta.

      • Anonyymi

        Cittarissa normipesu 6e/kpl.
        Harjaton pesu, jos ei tuossa uudessa ole laitettuna harjoja.
        Vahapesu 12-13.5e


      • Anonyymi

        Molemmat löytyy: niin harjaton kun harjallinenkin.


    • Jussi_auto_74

      City car washiin on tullut uusi harjakone! Täydellisellä kiiltopesulla tulee todella hyvää jälkeä!! Mun auto näytti todella hyvältä
      Pesun jälkeen! Nyt kun ostaa netistä
      Saa 3
      Pesua 2 hinnalla! www.citycarwash.fi. Suosittelen! Tai sitten voi ostaa halvemalla kortilla yöaikaan.

    • kiinniJäitsenkin

      Mitäs Jussi jos kuule tunnustaisit suoraan että olet se alkuvuonna Citycarwashilla aloittanut markkinointipäällikkö. Sanonko vielä nimesikin? Arvaa mikä paljasti sinut? ;)

      • kiinnijäätiintälläkertaa

        Olet ihan oikeassa! Paitsi en alkannut alkuvuodesta vaan aikaisemmin sekä titteli ei ole markkinointipäällikkö..;) Mutta, mutta mitä kirjoitin niin on totta, täydellisellä kiiltopesulla niin auto todella kiiltää! Ja pesut saa halvemalla netin kautta tai pesemällä yöaikaan. Eli suosittelen! ;)


    • PimeäMainonta

      Aika paska pesu Citycarwashilla ja Suomen kallein. Joupin Cittarilta saa paremman ja puolta halvemmalla eli alle kympillä tarjouksessa ja Käyttöautoltakin reilulla kympillä.
      Pudottakaa Citycarwashilla 2 euroon niin voin joskus vielä kokeilla mutta nykyisiä törkyhintojanne en enää maksaa.

      Kuulehan "Jussi" Miksi toimitte laittomasti ja esiinnytte laittomasti kuluttajina netissä ettekö suoraan kertoneet että oli firman mainos?
      Tuosta ala-arvoiseta ja laittomasta toiminnasta on annettu Suomessa jo kovia tuomioitakin. Astro Turfing on termi ja taidan laittaa tuykinnanpyynnön menemään poliisille.

      • CityCarWash

        Oletko testannut harjapesua "PimeäMainonta"? Yönaikana niin saat pestä alk. 9 eurolla harjattomalla ja 13 € harjapuolella ja jos ostaa netistä niin saa halvemalla pesuja.

        Jo, olisi heti pitännyt kirjoittaa firman nimellä. Ensimmäinen kerta kun kirjoitin keskustelupalstaan, seuraavalla kerralla niin kirjoitetaan heti firman nimellä niin ei tule väärin käsityksiä.

        Vielä harjattomasta pesusta..

        Harjattomaan pesuun niin erityisesti talven aikana niin on haaste saada täydellinen tulos erityisesti jos autossa oleva lika on todella pinttynyttä sekä vielä jos autoa pidetään lämpimässä autotallissa niin suola ja pike tarttuvat todella hyvin autoon kiinni.

        Jos auto on todella likainen niin kuin odottaa jonossa vuoroaan niin voi ruiskuttaa auton päälle liuotin ainetta noin 5 min ennen kun ajaa sisään pesulle. Mitä pidempi aika liuotin aine saa vaikuttaa niin mitä parempi tulos. Toki autoon laitetaan liuotinta ennen pesun alkua pesuhallissa, mutta jos on mahd. laittaa liuotin ainetta ennen niin vaikutus aika pitenee ja lika irtoaa paremmin autosta.


      • Pesulla

        Kiitos kommentista. Itse olen käyttänyt juurikin tuota menetelmää että suihkin auton esipesuaineella ennen pesua ja ajan sitten harjattomaan pesuun. Antaa ihan välttävän lopputuloksen jos ei ole mahdollisuutta käsinpesuun. En tiennyt oliko tämä menetelmä sallittua joten olen sen tehnyt vähän niin kuin salaa, eli ajanut pesuun kun siellä ei ole jonoa, mutta selvisipä nyt että on ihan sallittu keino.


    • hehheheheee

      Hahaa, köyhät joutuu käydä pesemäs autonsa jossain automaatilla. Meillä on ainakin halli, jossa voi pestä sisätiloissa. Niin ja poika niitä pesee kympillä per auto, saa vähän omaa rahaa. On käyny naapuritkin pesettämässä.

    • KöyhälleHekottahjalle

      Oottako niin köyhiä että lapsetkin joutuu tekemään töitä?

      • Anonyymi

        Oottako niin köyhiä, että lapsetkin joutuu tekemään töitä? Olipahan kommentti.

        Voisi tuohon sanoa näin: Onko teillä saamattomat ja vätykset kakarat, vai vanhemmatko ovat este muksujen hyvää käytökseen ja oppimiseen.
        Sen minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.


      • Anonyymi

        Juu. Kersat/lapset tienaa enemmän kun aikuiset ja niillä on älliä päässä, eikä laiskottele ja oleile laakereilla Toimeentulotukia odotellen.

        Eikö työt kiinnosta vai eikö huvita!!


    • Jönssö121

      Halleluja pesu 11,50€

    • JeesusTulee

      Sussiunakkoo ja aamen pesu maksaa vain vitosen Mooseksella,

    • Nimmariton

      Nyt kantsii mennä tänne: Tehtaantie 5 (Minimanin piha), sieltä löytyy https://www.tahtiautopesu.fi/ Pvähinnat kovia kuten mm. City Car Washissa, mutta (talvisin, olikohan kesällä klo 23 jälk.) klo 22 jälkeen alkaa alennusaika.
      Nyk. nettisivujen muk. -25 %
      Suosittelen, tulee parhainta jälkeä S:joella !
      Sitten esim. Ilmajoen ST:llä pitäisi olla 24/7 automaattipesu, tuota en ole testannut vielä. Hintoja tai muutakaan infoa en just löytänyt

      • PeulaVäärässäPaikassa

        Kun Lidl tulee Pohjaan, liikenne tukkeentuu.
        Tehtaantie ja Teollisuustie oli tarkoitus yhdistää
        Minimanin oikeasta parkkipaikan nurkasta.
        Mutta rakennustarkasta Kruuti antoi taas yllättäen
        paikkaan luvan rakentaa autopesula.

        Valtava hankala rehutehdas olisi paras minipoida rakentamalla sen ympärille tiet. Kuin sodassa linnoitus piirittämällä.


      • Anonyymi

        ..kk


    • EsaOskari

      Tuo kyllä pitää paikkaansa. Lidli kun tulee niin liikenne tukkeentuu. Jo nyt Minimanin pihalta on epämukava kääntyä vasemmalle, kun oikealta tulee autoa aika kovalla vauhdillakin. Lidli kun tulee, niin autoa tulee oikealta yhä enemmän.

      En tiedä auttaisko tuo Tehtaantien ja Teollisuustien yhdistäminen oikein mitään. Kyllähän nykyäänkin suurin osa kantakaupungin suuntaan menijöistä koukkaa Minimanin pihasta oikealle, ja ajelee Yrittäjäntietä pitkin kohti kantakaupunkia. Kuitenkin Pohjan ja Hyllykallion suunnalta, sekä kauempaa tulevat, kulkevat kuitenkin joka tapauksessa sen Pohjanportin liikenneympyrän kautta, ja kääntyvät Minimanista aina vasemmalle. Lidlin tulemisen jälkeen vasemmalle kääntyminen on entistä vaikeampaa.

      Olisiko paras ratkaisu tehdä Firmantieltä parempi/lyhyempi liittymä Kuortaneentielle, niin pääsis sinne suuntaan Minimanin pihastakin kääntymällä oikealle. En tiedä mahtuisiko siihen mihinkään eritasoramppia Kuortaneentielle, vai jäisikö se vasemmalle kääntymisen vaiva kuitenkin sinne Kuortaneentielle. Tosin sieltä Kuortaneen suunnasta sylkisi siltikin vähemän autoa, mitä tuossa Minimanin kohdalla oikealta, Lidlin valmistumisen jälkeen. Ja tietysti liikennemerkit ja opastus siten, että autoilijat osaisivat käyttää vaihtoehtoista reittiä, eikä kaikki tukkisi Pohjanportin suureen liikenneympyrään.

      • Varastotie....Auki

        Ensimmäinen parannus on, kun Varastotien jatke avattaisiin autoille.
        Se 50 metrin pyörätien osuus levennettäisiin, tietysti sitten kääntyminen vain oikealle Minimain tielle päin kolmion takaa.

        Uusia liittymiä valtatielle asti tuskin saadaan.


    • Kylläkäyn

      Menkää sinne x timantti käsinpeduin

    • Pareenäin

      Epstorin kellariin pysäköintiluolaan.Pese itse .Olikos jotain 2-3 euroa.Tiskihanskat mukaan.
      Varsinkin jos auto on vahattu niin helposti lika irtoo. tsuit tsait

    • Autoapesettämässä

      Tänään oli postissa tullut mainos libiksen autopesu nimellä. Kenelläkään kokemusta kyseisestä paikasta?

      • Pesenitejasäästän

        Nettisivujen perusteella vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta 35€ kuukaudeksi rajattomasti pesuja. 15€ kertapesu. Ja väittävät että käsityönä pesevät.


    • Pesejasyö

      Sulo Junnu VIleenin nesteellä Törnävällä
      9.90 pesu.Kupongin voi leikata Seinäjoen sanomista.Pizzakuponki myös vieressä.Kolmen täytteen pizza 6.90 eur ei ostorajoitusta.

      • Tarkennan

        Muuten oikein mutta se pesu on 10.90 sillä s sanomien kupongilla.


    • Kärcherjaletku

      Mä pesen omas pihas painepesurilla.
      Joskus myös puutarhaletkulla. 40 centtiä

      • Halapa

        Pesetkö munkin auton 0.4€?


    • Hulujuzzi

      Kotona pesen auton. Pöllin akalta fairya ja hankaussienen, kyllä lika lähtööpi.

    • Uusijapuhdas

      Kävin tuolla libiksen autopesulassa. ostin 35€:lla itselleni kuukaudeksi pesuja. saan kuulemma käydä vaikka joka päivä pesettämässä autoni. libiksenautopesu.fi sivuilla on ajanvaraus systeemi, joten ei tarvitse jonottaakkaan. aika uusi paikka on kyseessä, kun odotustiloissa oli vain sohva ei mitään viihdykettä. Palvelu oli hyvää ja auto pestiin perusteellisesti. Suosittelen.

    • Laadustamaksan

      Nordic Detailing pesee! Hinta sama kuin automaattipesuloissa mutta työn jälki paljon parempaa. Rengaskotelot jne käydään pesurilla läpitte!

    • Eisuolattujateitäonneksi

      On se surkeaa kun joutuu maksamaan vielä pesutkin. Ikävää jos joutuu ajamaan suolatuilla teillä.

    • Eikäykatteeks

      Autot aina märkinä paskaisina. Hiekka ja suola yhdessä hajottavat auton.

    • Vihteäkortti

      Abc pesukatu suuru suositus

    • Waltsuri

      Pese itte.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viimmeviikolla pesetin joupin cittarin pihas.
      Peruspesu tarjoukses 6.90 eur.
      Vahapesu oli 10 euroo.

    • Anonyymi

      Itse sain Joupin Cittarilta peruspesutarjouslipukkeita jotka maksoi tasan 6 euroa ja oli voimassa vain heinä-elokuun kun normaalisti kai on paljon pidempään.

    • Anonyymi

      Niinpä oli eli 6 eur.peruspesu elokuun ajan.

      • Anonyymi

        CM- pikapesu halvin ja paras, tulee uusi nykyaikaisin pesula Seinäjoen Ideaparkkiin ! Eteläpäähän.


    • Anonyymi

      Juhaninkadulla rivitaloon pihas joku pesöö autonsa lähes joka päivä kesällä ja talavella

    • Anonyymi

      Meillä pesee yleensä vesisade.
      Ennen kövin murroon tulvilla pesees datsunin.10 eur.on maksimihinta liuotinpesusta

    • Anonyymi

      Omas pihas.

    • Anonyymi

      Kyllä sun pitää pestä itte autos, jossei oo rahaa pesettää.

    • Anonyymi

      Pelkkää Kiiltoa seinäjoella, laadukasta ja fiksulla hinnalla. Suosittelen kaikkia kokeilemaan, tyytyväisyys taattu.

    • Anonyymi

      Moikka, sellainen autopesula, kun pelkkää kiiltoa sijaitsee roveksessa. Mahtavaa palvelua ja jälki oli hyvää. Suosittelen.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Aloituksessa kysyttiin Seinäjoen halvinta pesua. Teidän pesu ja vahaus maksaa 25 euroa, joka ei kyllä ole lähellekkään halvin.


    • Anonyymi

      Ei niitä venäjälläkään autoja pestä, niin mitä turhaa tääläkään. Hä?

      • Anonyymi

        Mikset muuta sit sinne, Hä! Onni ja autuus odottaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikset muuta sit sinne, Hä! Onni ja autuus odottaa!

        No, me kuulutaan muutaman vuoden päästä venäjään. Ei tartte muuttaa. Hä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No, me kuulutaan muutaman vuoden päästä venäjään. Ei tartte muuttaa. Hä?

        No, ei siitä sun pollesta enää siinä vaiheessa oon mitään jäljelläkään, kun suolakura ja rapa on sen syöny. Minä ajattelin kuitenkin ojentaa kiiltävän Bimmerini avaimet ylpeänä uudelle omistajalleen. Ha!


      • Anonyymi

        Perämettien Turhapuro


    • Anonyymi

      Käyttöauton pesu yöaikaan taitaa olla edullisin.

    • Anonyymi

      Hyllykallion karvakäsi pesula kannattaa kiertää kaukaa.Saa takuulla autonsa naarmuille😡

    • Anonyymi

      Menkää bussilla.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe