Ruotsi antaa selkäsaunan

sirlimpsis

Nuorten MM-kisoissa ovat suomalaiset olleet aika polleaa poikaa. Minä tilasto-ihmisenä katson tilastoja ja heti tulee mieleen epäilys että Ruotsi vetää suomalaiset alta kölin ja voittaa vähintään 3 maalilla.

Suurin ongelma on suomen puolustuksessa ja maalivahtipelissä, joissa Ruotsi on puolestaan huippuluokkaa. Ruotsalaiset ovat päästäneet koko turnauksessa 5 maalia, suomen verkoissa sen verran soi lähes yhdessä ottelussa. Maalinteossa Ruotsalaiset ovat maltillisempia, mutta heidän huippumaalivahti kyllä pitää nollan, jos suomen päähän uppoaa 3-4 kertaa.

Kun katsotaan pelaajien tehoja, on ruotsalaisilla todella tasainen kokonaisuus, suomella on 2 kenttää, jotka jylläävät, kaksi muuta yrittää pitää oman pään puhtaana, yleensä huonolla menestyksellä. Katsoin aamulla ruotsalaisten peleistä koosteen ja kyllä heidän salainen aseensa mm puolustustyöskentelyn organisoinnissa ja hyökkäysten käynnistyksessä tulee napauttamaan suomalaisia sooloilijoita sormille. Oppitunti tulossa.

12

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Krikseri

      Totta puhut, iltapäivällä tuo nähdään. Kauhea hypetys kyllä on näistä kahdesta 17-vuotiaasta. Antaisivat poikien kasvaa rauhassa. Tämän päivän jälkeen syyttely kasvaa ehkä mittasuhteisiin, joita pojat eivät pysty kantamaan.

    • ihaniii

      kantsis olla positiivinen omia kohtaan , hyvä nuoret leijonat ♥

      • neestor

        Näinhän se menee.

        Hienoo jätkät, vielä yhteen peliin kaikki irti, niin torilla tavataan! Esim. tyttöjä. :)

        Pitäähän sitä nyt vähän hehkuttaakin, kun on aihetta - miksi pelätä? Kaikki on puolivälierästä alkaen ollut ennemmin voitettavaa kuin hävittävää, ja niin on huomennakin. Paras voittakoon.


    • Nyhtänköljä

      Kuinkas ottelussa kävikään..Ruotsalaiset uhos ja uhos..olivat varmoja voitostaan. Ei ole mikään synti olla Ruotsalainen tai Ruotsin joukkueen kannattaja, vaan erittäin suuri häpeä.

    • omienkannattaja

      Hyvä Leijonat! Siinä se ei muuta!!!

    • hedero

      Kyl mää tiesin ettei nämä ruotsalaiset homot suomalaisille pärjää

    • ainainenValittajaRuotsi

      Ruotsalaiset ovat huonoja häviäjiä; AINA sama valitus: tuomarien vika, he olivat parempia mutta....
      Hyvä joukkue Ruotsilla on ja jäähyjä puhallettiin heille helposti, mutta joskus näinkin päin. Suomi on aina tunnustanut häviön jälkeen että vastus oli parempi, Ruotsi ei kai koskaan - ainakaan Suomen voitettua. Suomi pelasi loistavan pelin tuomareista huolimatta.

      • neestor

        Eiköhän ruotsalaisista faneista ja joukkueesta kuitenkin suurin osa myönnä, että Suomi oli parempi pelissä ja ansaitsi voittonsa. Viimeistään sitten kun pettymys vähän taittuu. Toivottavasti tulee myös hyvä pronssipeli, niin komeat kisat saavat siltäkin osin arvoisensa päätöksen.


    • Jonskuna

      Varsin tasaväkisiä olivat Suomi paremminkin altavastaajana. Tuurin kauppaa et näin kävi yhtä hyvin olisi toisinpäin voinut käydä.

      • niinhänaina

        Harvemmin parempi voittaa. Onni että tehtiin yksi maali vastustajaa enemmän ja päästettiin yksi vähemmän. Joskus selittämättömästi käy näin.


    • sikamaiset_tuomarit

      JÄRJESTETTY PELI
      Huomasitteko että tuomarit pelas suomen puolesta. Ilmeisesti olivat saaneet hyvän maksun lopputuloksesta. Selkeitä vääriä tuomioita. Olisiko suomi voittanut rehellisellä pelillä? Tuskin. No, venäjä antaa köniin 10-0 ja näyttää ettei vippaskonsteilla pitkälle pötkitä.

      • Jonskuna

        Olihan siitäkin pelin aikana puhetta. Mut tuomaripeli on aina kritisoitavissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 97
      1824
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1815
    3. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1804
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1563
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1340
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1300
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1276
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1271
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe