EU:n ansio - RAUHA

RauhaaMaanPäälle

Eeuun käynnistämisen tärkein tavoite oli etteivät vanhat riitapukarit Saksa ja Ranska aloittaisi kolmatta maailmansotaa. Se tavoite on onnistunut täydellisesti. Eikö se ole vaivan arvoinen saavutus?
Kolmas sotaintoinen maa Venäjä jäi sopimuksen ulkopuolelle. Se onkin jatkanut sotimista mutta Naton vaikutuksesta ei ole saanut aikaan vielä uutta maailmansotaa.

21

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erkki1

      EU:n kyseenalainen ansio, sai kolmannen maailmansodan leviämään esteettä Eurooppaan. Tämä terrorismia vastaan käytävä suursota olisi Euroopan osalta pysynyt jotenkin hallittavissa, jos aivottomat höyrypäät eivät olisi alkaneet hokea mantraa; vapaa liikkuvuus.

      • poiseusta

        kansallisvaltiot luovat hyvinvoinnin perustan. niissä demokratia voi jopa toimia. rajoja pitää tarkasti valvoa. pääraaka-aineet kuten öljy, puu, kaivokset tuottavat maalle ja työntekijöille kunhan ne ovat valtionyhtiöiden hallussa. maahanmuuttajia ei ole syytä ottaa kuin tarkasti valikoidusti muuten ne alentavat palkkoja yms. hallituksen tulee keskittyä omien ihmisten asioihin. pois eu;sta ja itsenäisyyden palautus sekä kauppa käyntiin kaikkiin ilmansuuntiin. euN ansiot ovat massatyöttömyys, vallan luovuttaminen korruptoituneelle Bryssel eliitille, hallitsematon maahanmuutto, verottomat voitot suuryrityksille, hyvinvointivaltion alasajo.


    • Ei ole kyllä kovin rapiat lähtökohdat jos päätavoite on vaan estää sotiminen kahden naapurimaan välillä,eikä esim mitkään yhteiset taloudelliset tai muut intressit.

    • eusiltiihanpaska

      ei sotia mutta muuta paskaa (matujen/rikollisten vapaa vaellus maasta toiseen huumeet, pakotteet, direktiivit maksut ym paska,. eu tappaa hitaasti.

    • eukeukeu

      ja eu:ssa (milloinkohan suomessa) terroristit jysäyttelee pommejaan, senkin eu mahdollistanut, ennen oli rajoillakin parempi kontrolli.

    • Laarssoni

      Meinaako aloittaja että jos me täällä Euroopassa olisimme päättäneet rakentaa yhteistyömme brysselinunionin sijaan väljän vapaakauppayhteisön pohjalle, niin Nato maa Länsi-Saksa/Saksa ja Nato maa Ranska olisivat karanneet toistensa kimppuun?

      Ei sillä etteivätkö Hiili ja teräsyhteisön perustajat olisi minunkin mielestäni olleet vilpittömästi rauhan asialla. Toki olivat.

      • vieläkinz

        EU toi sodan Ukrainaan, ilman pyrkimistä Unioniin Ukrainassa olisi rauha.


      • P.Alkio
        vieläkinz kirjoitti:

        EU toi sodan Ukrainaan, ilman pyrkimistä Unioniin Ukrainassa olisi rauha.

        Niin olisi jos ei Eu kautta olisi ollut laajenemispyrkimyksiä jonka kautta Nato myös lähentyi itäistä naapuriamme. Eu vaikutukset ovat oleet kaikkea muuta kuin rauhaa ja rakkautta edistäviä. Viimeisimmät seuraamukset ovat olleet terrorismin näkyvä liisääntyminen maahanmuuton levitessä Eu painostuksen alla ja meillä tämä on näkynyt katukuvassa turvattomuutene,jonka politiikkomme saivat aikaan myönteisyydellään.Mitähän saavat seuraavaksi aikaan sodanko.Potentiaalia ,eikun Natoon ..

        Kyllä nämä hölmoilyt saisivat luvan jo loppua.Eu orjentuneisuus ei ole tuonut kuin huonoja sitoumuksia,jotka ovat ajaneet meidät sitoumuksiin,joihin ei meillä olisi kansallisia velvoitteita millään lailal ja nuo sitoumukset ,Kreikka takuista ja vakuista lähtien on saaneet taloutemme vaakalaudalle,jonka painopistettä säätelee jokseenkin Eu .Eu on pelkkä talous unioini.Ainakin sellaiseen olemme käsittääkseni alunperin liittyneet ,emmekä minkäänlaiseen liittovaltioon,jollaiseen olisimme luovuittaneet hallintovaltaamme,mikä olisi käytänöntoimena lainsäädännön mukaankin toimena maanpetos.

        http://www.heikniemi.fi/rikoslaki/rl12.html


    • Ärjylä
    • PoisEUsta

      EU:n ansiota on vain euroopan tuho

    • pelkureita

      Ryssät aloittelee sotia siellä täällä mutta eivätpä uskalla aloittaa tositoimia raukat!!!

    • ryjsrjrsdjk

      Vanhat riitapukarit? Sinun mielestäkö on kiva kun uusia entistä idiootimpia riitapukareita lappaa tänne

    • samakuneuvostoliitt

      Niin,ongelma EU:ssa on se ettei se aja tavallisten ihmisten asioita mitenkään.
      EU on jossain kilometrin tavallisen kansan yläpuolella,se on vaan vanhojen kehäraakkien ministereiden ja virkamiesten hyväpalkkanen eläkevirkalaitos,ei mitään muuta.
      Siellä ryyppäävät Brysselissä kansan rahoilla,eli siis vanhojen sikojen tyhjänpäivänen ukkokerho.

    • sekosekosekoeu

      EU hajoaa siksi että se on ihan samanlainen ku Neuvostoliitto oli,eli siitä hyötyy vain poliittinen eliitti.
      Tavallinen kansa elää byrokratian ja sääntöjen viidakossa melkein orjina.

    • älliä

      Aika kevyt oli aloitus. EU on tuhonnut hyvinvointimme, teollisuutemme yhtenäisyytemme ja kansallisen identiteettimme ja puoliautomaattiaseiden vienti perustuen muslimiterroriin tulee seuraavana ihmettelyyn.

      Finnish - Suomeksi

      Aamulla 7. tammikuuta 2015, terroristit hyökkäsivät Charlie Hebdo -lehden toimitukseen laittomin sarjatuliasein.

      Siitä asti EU on valmistellut uutta lainsäädäntöä kieltääkseen puoliautomaattiaseet lakia noudattavilta EU-kansalaisilta huolimatta siitä, että terroristit, eivätkä muutkaan rikolliset, ole tällaisia aseita käyttäneet.

      He käyttävät rekisteröimättömiä, laittomia, jäljittämättömiä ja salakuljetettuja pimeiden markkinoiden sarjatulikalashnikoveja.

      Uutta direktiiviehdotusta on valmisteltu salassa huhtikuusta 2015 asti, noustakseen valmiina ehdotuksena pintaan 18.11., vain viisi päivää toisen Pariisin hyökkäyksen jälkeen. ( aika tarkoitushakuista siis, huomautus )

      Tämän tragedian uhreja ei ole vielä edes haudattu, rikolliset ovat vapaina, eikä tutkimuksia ole saatettu vielä loppuun. Silti Euroopan komissio käyttää uhreja keppihevosinaan.

      Ikävä kyllä mikään ehdotetuista muutoksista ei olisi estänyt näitä kahta iskua. Iskut toteutettiin laittomilla aseilla, joita on rikollisten saatavilla, vaikka lailliset aseet kerättäisiinkin pois.

      Direktiiviehdotus ei ole looginen, ja ennen kaikkea se on äärimmäisen epäreilu. Se on epäreilua niin uhreille, kuin lainkuuliaisille kansalaisille, joiden harrastus ja omaisuus vietäisiin pois. Ehdotus on vastoin kansalaisvapauksia, rikkoo perustuslakiin kirjattua omaisuudensuojaa, ja on eurooppalaisten oikeusarvojen vastainen.

      Sano ei direktiivimuutokselle. Puoliautomaattiaseiden kieltäminen hysterian vuoksi, yli 130 ihmisen kuolemaa hyväksikäyttäen, on mautonta ja järjenvastaista.

      Me, Euroopan kansalaiset, vaadimme, että EU keskittyy oikeisiin ongelmiin. Rikollisille ja terroristeille on helpompaa hankkia laittomia aseita, kuin kansalaiselle hankkia laillinen ase useimmissa Unionin jäsenvaltioista.

      Direktiiviehdotus ei ole ainoastaan populistinen luonteeltaan, vaan myös loukkaus kansalaisvapauksiamme kohtaan.

      Englanniksi koko tiedote.

      http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-6110_en.htm

      EU on tosi rauhan uskonto!!!

    • Käteinen-ja-rahaa-on

      Ensin lähtee Iso-Britanniia...sitten... maksumaaHollanti ja öopulta hajoaa koko paska.

      • hetipois

        ja suomi uppoaa mukana kun ei ollut rohkeutta lähteä ajoissa.


    • sekin

      normaali sota sentään loppuu joskus mutta liittovaltio hankeissa muutos on jatkuvaa.

    • eionnistueiei

      Kannattaako puhua sontaa? Luuletko selviytyväsi EU-rahalla köyhien kynsistä?

    • fdfsfsd
    • hajotkoon

      Alunperin EU:n oli rauhanunioini ja sellaisena sen olisi tullut pysyäkin. Katsokaa nyt mihin soppaan olemme joutuneet, kun EU:sta on tullut Saksan ja Ranskan taloutta ja hyvinvointia tukeva unioini. Muut jäsenmaat ovat pelkkiä statisteja ja maksumiehiä. Kuinka ihmeessä muut maat menivätkin tähän halpaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe