Kirkkonummen ja Kölnin juna-asemat uutenavuotena

ö_junalla_unelmiin

Vielä vahvistamattomien huhujen mukaan Kirkkonummen juna-asemalla tapahtui jotain epämääräistä uuden vuoden aattona. Ainakin tämän suuntaista kirjoittelua on ollut. Myös Saksassa tapahtui, nimittäin Kölnin rautatieasemalla.

Ulkomaisten miesten suuret ryhmät ahdistelivat naisia ja ryöstelivät - juhlayön täysi kaaos kuohuttaa Saksaa

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/saksa_kolnin_uusivuosi_rikokset-45065

"Tapaus on herättänyt runsaasti kohua Saksan mediassa. Rikoksista epäiltyjä on WDR:n mukaan kaikkiaan satoja. Focus kertoo tästä löytyvässä jutussaan paikalle saapuneen tuhat ulkomaalaistaustaista miestä.

Epäiltyjen kerrotaan liikkuneen ”jopa 40 nuoren miehen ryhmissä”. He olivat saartaneet uhrinsa ja ahdistelleet heitä tai ryöstäneet heidät. Joihinkin uhreihin kohdistui useita rikoksia.

Poliisin mukaan valtaosa epäillyistä vaikutti ”arabialais- tai pohjoisafrikkalaistaustaisilta”. Miehillä ei ollut henkilöpapereita eivätkä he puhuneet saksaa. Uhreilla oli vaikeuksia tunnistaa tekijöitä väenpaljouden vuoksi.

Nuorelta mekkoon pukeutuneelta tytöltä oli vedetty jalasta sukkahousut ja pikkuhousut. Hän oli käytännössä alasti. Onneksi meillä oli housut, tyttö kertoo."

9

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MäkiskäjaSipiläskä

      Suomessa, mamujen toivelandissa, ei tapahdu mitään tuollaista!
      Ja, jos nyt sattuisikin yksitäistapauksina sattumaan painetaan ne viranomaistaholta, eliittipoliitikkojen ja evl-kirkon taholta villaisella.
      Partalapset vain keppostelevat!

    • Iptsukka

      Tarkottaaks toi Kirkkonummen aseman epämääräisyys siis sitä, että sielläkin on ollut satoja mamuja vetämässä tytöiltä housuja alas? Vai mitä siellä nyt on sitten tapahtunut? MV-lehtikään ei asiasta tiedä, joten kannattaa heti kertoa sinnekin, että Kirkkonummen ja Kölnin asemilla on koordinoitua mamu-toimintaa, jolla häiritään kantiksien elämää.

    • aavarannassaapinoita

      Kirkkonummella ei kannata tulla myöhään juna-asemalta kävellen. Epämääräistä menoa ja nyt se senkun lisääntyy. Aavarannan matut käyvät baareissa helsingissä ja espoossa tapaamassa maanmiehiään. Takaisin tullessaan ovat sen verran kännissä (miksi muslimit juovat, eikö se ole kiellettyä?)että kontrollia ei tietenkään ole, ja ohikulkijoita häiritään. Pahimmassa tapauksessa kimppuun käydään, ryöstetään ja raiskataan. Isossa porukassa tyhmyys tiivistyy. Siksi aavarannan ohjaajien pitäisi pitää huoli, ettei sieltä lähdetä koskaan isolla porukalla, vain muutama kerrallaan, jos on pakko lähteä yleensä ulos. Pysyisivät sisällä, kaikki olisivat tyytyväisiä.

    • Joresiudesta

      Mahtuiskohan se Kölnin rautatieasema siihen Lidlin parkkipaikalle? Ajattelin vaan tuon otsikon perusteella.

      Jokos se aseman R-kioski on auki?

      Pitäisköhän mun mennä käymään illalla Citymarketissa, ja jututtaa niitä aavasaksalaisia? Oon meinaan parimetrinen äijä, joten kakkoseksi en jäisi. Ja on vähän poliisi/vartijataustaakin. Mä en kyllä usko, että ne mulle alkaisivat suutaan soittamaan. Tai jos soittaa, niin pitää sanoa, että nyt tuli auottua turpaa väärälle miehelle.

      • hjkjkhjkhkhjkh

        Asutko siellä, sinua voisi sitten pyytää bodyguardiksi tytöille. Laitetaan sinulle Turvallisuuspalvelut-ketjuun, joka on Laki ja rikos -ketjussa joku juttu, josta tiedät, milloin siellä voisi hyvinkin vierailla. Niitä saattaa olla paljon kerralla, ota kavereitakin.

        http://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/laki-ja-rikos/turvallisuuspalvelut

        Katupartiolla voisi olla kamera vahdissa.


      • Joresiudesta

        Tottakai mä voin alkaa sellaiseksi bodyksi näille tytöille. Varsinkin jos saa vaikka pusun palkaksi. Pienikin pusu riittää, jos osuu suulle.


    • tammi2016

      Poliisi vahvistaa ilmiön ; päivän 9.1 iltasanomista pätkä jutusta:

      Koskimäen kommenttia, jonka mukaan naisia ei oltaisi aikaisemmin ahdisteltu Suomessa julkisilla paikoilla lainkaan. Samana päivänä Twitterissä on keskusteltu laajasti naisten kokemasta seksuaalisesta häirinnästä Suomessa.

      Sanotte, että Suomeen on tullut uusi ilmiö, jossa naisia esimerkiksi raiskataan puistoissa. Oletteko todella näin sanonut?

      – En tiedä, miten se on siihen kirjoitettu, mutta joka tapauksessa ilmiö on olemassa. Meillä on ilmiö, jossa meillä on näitä ahdistelutapauksia. Jonkinlaisesta ilmiöstä puhutaan myös näissä vakavimmissa tapauksissa. Se on ihan uutta meillä. Se on se, minkä olen sanonut suomeksi ja englanniksi.

      Mikä on uutta ja mistä se johtuu?

      – Uutta on, että naisiin kohdistuu enemmän seksuaalista ahdistelua, johon liittyy seurantaa, eli kaverit lähtevät seuraamaan naisia, käyvät käsiksi ja suutelevat väkisin ja tekevät pahimmassa tapauksessa vakavia tekoja, mistä on tuomioitakin tullut.

      Väitättekö, että näitä ei ole tapahtunut aikaisemmin ja tämä on uusi ilmiö?

      – Se on uusi ilmiö, että ulkomaalaiset tekevät näitä. Kyllä se on täysin uusi ilmiö. Ei meillä ole tällaista ilmiötä aikaisemmin ollut.

      Eli väitättekö, että esimerkiksi suomalaiset miehet eivät ole tällaista aikaisemmin tehneet?

      – Meillä on asianomistajat näissä kaikissa törkeissä raiskaustapauksissa kuvailleet kaikki tekijät ulkomaalaisiksi. Se on faktaa, mistä kerrottiin jo silloin tiedotustilaisuudessa. Se on huolestuttavaa.

      ___________
      PS . älkää lannistako sanan saattajaa. Nyt pitää suomalaisten sinisilmäisyyden loppua !!

    • onneksi_oli_vangittu

      LM: KRP selvittää yhä Kirkkonummen irakilaisten mahdollisia Saksa-yhteyksiä
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452560584513.html

      Minä luulen, että on yhteyksiä ja että onneksi saivat ne aktivistit pois, koska he olisivat ilmeisesti olleet niitä, jotka olisivat käynnistäneet täyden hulinan Helsingin päärautatieasemalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe