Kvanttitason koherenssia levälajeilla

The-Bible-is-the_Truth

http://phys.org/news/2014-06-quantum-biology-algae-evolved-coherence.html

A UNSW Australia-led team of researchers has discovered how algae that survive in very low levels of light are able to switch on and off a weird quantum phenomenon that occurs during photosynthesis.

The function in the algae of this quantum effect, known as coherence, remains a mystery, but it is thought it could help them harvest energy from the sun much more efficiently. Working out its role in a living organism could lead to technological advances, such as better organic solar cells and quantum-based electronic devices.

Siis 'alkeellisella' levälläkin on kvanttitason adaptiivinen ominaisuus, jolla se varmistaa energiansaannin vähäisessä valossa.

Lainaus: "They found that in two species a genetic mutation has led to the insertion of an extra amino acid that changes the structure of the protein complex, disrupting coherence."

Koittakaa jo ymmärtää, miten monimutkainen luonto on. Ei ole mahdollista, että kvanttitason ominaisuus olisi kehittynyt levälle satunnaisten mutaatioiden kautta. Koska levät ovat elintärkeitä fotosynteesissä ja siis välttämättömiä hapentuotannossa ja hillidioksidin kulutuksessa, on selvää, että kyseinen ominaisuus on niihin suunniteltu ja rakennettu.

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lazarus

      Koita nyt ymmärtää,että monimutkaisuus ei todista mistään muusta kuin siitä, että se on monimutkainen.

      • "Koita nyt ymmärtää,että monimutkaisuus ei todista mistään muusta kuin siitä, että se on monimutkainen."

        Kyllä todistaa! Monimutkaisuus todistaa, että sen takana on erittäin älykäs suunnittelija eli Jumala. Toiseksi se kumoaa evoluution, koska evoluutiolta puuttuu tietoisuus, äly ja järki. Siksi evoluutio ei pysty suunnittelemaan edes yksinkertaista järjestelmää tai elämän muotoa.


      • tanelil
        Mark5 kirjoitti:

        "Koita nyt ymmärtää,että monimutkaisuus ei todista mistään muusta kuin siitä, että se on monimutkainen."

        Kyllä todistaa! Monimutkaisuus todistaa, että sen takana on erittäin älykäs suunnittelija eli Jumala. Toiseksi se kumoaa evoluution, koska evoluutiolta puuttuu tietoisuus, äly ja järki. Siksi evoluutio ei pysty suunnittelemaan edes yksinkertaista järjestelmää tai elämän muotoa.

        Kun ei vaan todista juuri sinun Jumalastasi,vaikka kuinka haluaisit.Takana voi olla myös avaruusoliot,muiden uskontojen Jumalat jne. jne.


    • utti
    • ohipohip

      > Koska levät ovat elintärkeitä fotosynteesissä

      Mitä v*ttua tämänki pitäs tarkoittaa?

    • kvsi

      Kyllä kelpaa kun jossain lasketaan valmiiksi lyhyin reitti.

      "It was assumed the energy gets to the reaction centre in a random fashion, like a drunk staggering home. But quantum coherence would allow the energy to test every possible pathway simultaneously before travelling via the quickest route."

      • kvsi

        Aikamoisella laskukoneella varustettu nuo oliot.


      • kvsi

        Korjaus edelliseen. Olisi pitänyt olla nopein reitti, eikä lyhyin reitti.


    • DRHouse

      Ja olisi kiva tietää missä kohtaa lainaamasi artikkeli asettaa evoluution ja satunnaiset mutaatiot kyseenalaiseksi. No, ei missään. Joten lopetapa taas kerran se valehtelusi.

      • utti

        Tuossa olet juurikin asian ytimessä. Jos itse artikkeli jo osoittaa muuta kuin bible väittää, niin nämä aloitukset on syytä jatkossa kuitata sillä.

        Tämähän on muuten vastaavaa kuin Taneli Turusta menisi fyysikoiden konferenssiin ja alkaisi siellä mölyämään että jokin tutkimustulos on väärin. Kun Tanelilta kysyttäisiin missä yliopistossa hän on tutkijana niin Taneli sitten vastaisi että on leipuri mutta harrastaa horoskooppeja ja on niistä päätellyt että tuo on väärin... Pihallehan tuo tuolta naurettaisiin, ja meidän olisi syytä tehdä sama.

        Siinä ei yksinkertaisesti ole mitään järkeä, että jos joku oikea tieteentekijä on tehnyt tutkimuksen, joka tässäkin tapauksessa nimenomaan tukee evoluutiota, niin joku joka ei ole kyseisen alan asiantuntija (vaan hyvin kaukana siitä) yrittää sitten väärinkäyttää tutkimustuloksia väittämällä juuri päinvastaista mitä tutkijat juuri kertoivat, ikäänkuin tietäisi asian paremmin.

        Tuollainen toiminta ei ole vain ylimielistä ja idioottimaista vaan samalla törkeää noiden tutkijoiden työtä kohtaan. Kukaan meistä tuskin haluaisi nähdä työmme tulosten vääristelyä ja väärinkäyttöä. Ja sitä kretut ja muut huijarit ja puoskarit nimenomaan tekevät jatkuvasti.

        Joten bible, jos yrität väittää jotain, niin joko esität meille lähteet jotka nimenomaan tukevat väitteitäsi eikä päinvastaista. Tai jos haluat vastustaa jonkun tutkimuksen tuloksia, niin osoita vastaavat (vertaisarvioidut) tutkimukset jotka tekevät niin. Sinun huuhailuillasi ei ole mitään arvoa jos mikään ei niitä tue.


    • Koitapas aamunkoetteessa uudelleen.

    • Käsittääkseni kvantti-ilmiöt ovat normi fotosynteesissä, ynnä muunkinlaisissa kemiallisissa reaktioissa.

    • kvsi

      Näyttää vahvasti siltä, että antennilla varustettu (kvantti)laskukone osoittautuu biologisen evoluution moottoriksi. Sanokaa minun sanoneen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      138
      1920
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1173
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1107
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      935
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      94
      884
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      809
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      744
    8. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      50
      730
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      730
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      676
    Aihe