Venäjä kutistuu

Sain eilen 11.1.2016 eräältä uskovalta mieheltä seuraavan viestin, jonka hän kokee saaneensa Jumalalta.

Sanoma kuuluu: ”Pietariin muodostuu vapaakaupunki, jonkinlainen kaupunkivaltio, joka irtaantuu Venäjästä.”

Profetia käy yksiin Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmien kanssa, että maailma jaetaan 10 alueeseen aivan kuten Ilmestyskirjassa (Ilm. 17:12) on jo ennalta kirjoitettu. Maailman taustavoimien ideana on se, että Venäjä on liian iso ja voimakas ollakseen vain yksi voimakeskittymä kymmenen liittouman joukossa, joten Venäjä täytyy murskata ja jakaa osiin eli balkanisoida.

Jotta Venäjä voitaisiin hajottaa osiin, täytyy Kolmas maailmansota saada aikaan. Sota heikentäisi kyllä myös länttä eli EU:ta ja Yhdysvaltoja, mutta niin on tarkoituskin, ettei mikään näistä 10 alueesta olisi yksinään liian voimakas.

Kolmannen maailmansodan jälkeinen maailma tulee olemaan suuresti muuttunut juuri Venäjän osalta. Koko Siperia irtaantuu Venäjästä ja tulee osaksi Kiinan valtapiiriä. Japani saa vihdoinkin Kuriilin saaret. Venäjä menettää lännestä alueita, jotka liitetään Ukrainaan. Kaliningrad tulee osaksi EU:ta.

Suomalaisittain NWO:n suunnitelmassa on sellainen kiinnostava kohta, että sen mukaan Itä-Karjala eli Aunuksen ja Vienan Karjala, Kuolan alue aina Arkangeliin ja Vienanmerelle asti sekä Inkerinmaa eli Pietarin ympäristö tulisivat osaksi suur-Suomea. Luonnollisesti Suomi saa takaisin myös menetetyn Petsamon ja Karjalan.

Näin tulee tapahtumaan. Kun Pietarista tulee Moskovasta irrallaan oleva itsehallinnollinen vapaakaupunki, on Pietarin ympäristö kuitenkin Suomen hallinnon alaisuudessa.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KristuksenRussia

      -12.1.2016-
      Vastaus nimimerkille "JoukoPiho":

      Ei käy näin, vaikka saatana petturimaisine apulaisineen, Kainin ja Kanaanin siementä edustavien valhejuutalaisten johdolla näin haluaisikin, sillä onhan Kristukseen liitetty Venäjä (Russia) heidän päävihollisensa kuten hyvin tiedetään.

      Venäjän Federaatio tosin hajoaa, mutta eihän se mikään Venäjän Tsaarikunta olekaan. Samalla sen hajotessa Venäjän Tsaarikunta (Russian Tsardom) nousee ja laajenee maailmanlaajuiseksi Imperiumiksi Kristuksen nimessä ja profeetta Muhammadin vahvistaessa.

      Kaikkivaltias tekee Kristuksen kautta tyhjäksi perkeleen ja valehtelijain suunnitelmat. Ja Kristus taistelee Pyhää Sotaansa, Jihadia vihollisiaan ja samalla Kaikkivaltiaan vihollisia vastaan yhdessä uskollisten palvelijoidensa kanssa.

      Kristuksen Uuden Liiton Pyhä Järjestys säilyy ylösnousemuksen päivään saakka.

      "Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot." (1.Joh.3:8)

      "He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa." (Ilm.17:14)


      Kristukseen liitetystä Venäjän Imperiumista (Russian Empire), Venäjän (Russian) Tsaarikunnasta eli Keisarikunnasta, Kristuksen Uuden Liiton Juudan koko sauvasta (ydin ja kehä), Daavidin kuningaskunnan ennallistuksesta Kristuksessa, Aabrahamin kuningaskunnasta, tästä oikeasta Islamilaisesta Kalifaatista tulee koko maanpiiriä kaikkinensa hallitseva kuningaskunta Kristuksen nimessä ja profeetta Muhammad sotureineen seisoo ja taistelee sen tukena.

      Valitkaa siis puolenne. Ette voi palvella kahta herraa. Ettekä kahta valtakuntaa samanaikaisesti, vaikka kuinka yrittäisitte.

      "Joka ei ole minun kanssani, se on minua vastaan; ja joka ei minun kanssani kokoa, se hajottaa." (Matt. 12:30 & Luuk. 11:23)

      "Sillä joka ei ole meitä vastaan, se on meidän puolellamme." (Mark.9:40)


      "Siten sen vuoksi jokainen teistä, joka ei luovu / erottaudu / irtisanoudu /kieltäydy kaikesta muiden etummaisuuksien/päällikkyyksien alamaisuudesta, ei kykene olemaan minun opetuslapseni." (Luuk.14:33)


      "Sentähden, jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, minäkin tunnustan Isäni edessä, joka on taivaissa.
      Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, sen minäkin kiellän Isäni edessä, joka on taivaissa." (Matt.10:32-33)

      "Mutta minä sanon teille: jokaisen, joka tunnustaa minut ihmisten edessä, myös Ihmisen Poika tunnustaa Jumalan enkelien edessä.
      Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, se kielletään Jumalan enkelien edessä."
      (Luuk.12:8-9)


      "Ei kukaan voi palvella kahta herraa; sillä hän on joko tätä vihaava ja toista rakastava, taikka tähän liittyvä ja toista halveksiva. Ette voi palvella Jumalaa ja mammonaa." (Matt.6:24 & Luuk.16:13)

      • KristuksenRussia

        (jatkoa)

        4:90. Poikkeus tehdään niihin nähden, jotka etsivät turvaa joltakin teidän kanssanne liitossa olevalta heimolta tai jotka ovat tulleet luoksenne, koska heidän sydämensä kieltää heitä taistelemasta teitä vastaan tai omaa kansaansa vastaan. Jos ALJAH (Jumala) olisi tahtonut, olisi Hän voinut antaa heille ylivoiman, ja he olisivat varmasti sotineet teitä vastaan; mutta jos he pysyvät loitolla teistä eivätkä taistele teitä vastaan, vaan tarjoavat teille rauhaa, niin ei ALJAH (Jumala) salli teidän hyökkäävän heidän kimppuunsa.
        4:91. Te tulette tekemisiin toisten kanssa, jotka pyrkivät saavuttaman sekä teidän luottamuksenne että oman kansansa luottamuksen, mutta niin usein kuin heitä vietellään kapinaan, lankeavat he. Jolleivät he pysy loitolla, elleivät tarjoa teille rauhaa ja laske aseitaan, niin ottakaa heidät kiinni ja surmatkaa, missä hyvänsä heidät kohtaattekin, sillä näiden suhteen olemme antanut teille täyden vallan." (Koraani 4:88-91)


        9:3. Tämä on ALJAHun (Jumalan) ja Hänen lähettiläänsä julistus ihmisille suuren toivioretken päivänä, että ALJAHua (Jumalaa) ei sido kosketus kansojen (pakanain) kanssa, samoin kuin se ei sido Hänen lähettilästänsäkään. Ja jos käännytte (Hänen puoleensa), on se teille parhaaksi, jos kuitenkin käännätte selkänne, niin tietäkää, ettette voi välttää ALJAHua (Jumalaa)! Ja julista niille, jotka eivät usko, sanoma tuskallisesta rangaistuksesta,
        9:4. lukuunottamatta niitä monijumalaisia, joiden kanssa olette tehneet sopimuksen, kun he eivät ole millään rikkoneet teitä vastaan eivätkä auttaneet ketään muuta teitä vastaan. Täyttäkää siis sopimuksenne heidän kanssaan määräaikaan asti. ALJAH (Jumala) totisesti rakastaa kunniantuntoisia.

        9:6. Ja jos joku monijumalaisista anoo suojaasi, niin suo se hänelle, kunnes hän saa kuulla Herran sanan. Senjälkeen anna hänen päästä turvaan. Sillä he ovat ihmisiä, jotka eivät (parempaa) tiedä.
        9:7. Miten voisi ALJAHua (Jumalaa) ja Hänen lähettilästään sitoa sopimus kansojen (pakanain) kanssa? Paitsi niiden, joiden kanssa olette tehneet sopimuksen pyhän temppelin seutuvilla. Ja niin kauan kuin he pysyvät (sopimukselle) uskollisina, on teidänkin pysyttävä uskollisina heitä kohtaan. ALJAH (Jumala) totisesti rakastaa hurskaita.

        9:11 . Mutta jos he kääntyvät (ALJAHun (Jumalan) alamaisiksi), rukoilevat ja antavat kymmenykset, ovat he uskonveljiänne. Ja Me selvitämme tunnusmerkkimme ihmisille, joilla on ymmärrystä.
        9:12. Mutta jos he sopimuksenteon jälkeen rikkovat valansa ja pilkkaavat teitä uskonne vuoksi, niin taistelkaa sellaisten uskottomien johtomiehiä vastaan - heille eivät totisesti valat mitään merkitse - jotta he luopuisivat puuhistaan.
        9:13. Miksi ette taistelisi ihmisiä vastaan, jotka ovat rikkoneet valansa ja aikoneet karkoittaa lähettilään, etenkin kun he ovat ensimmäisinä aloittaneet (vihollisuudet). Pelkäättekö heitä? Onhan kuitenkin ALJAH (Jumala) paremmin ansainnut sen, että te Häntä pelkäätte, jos olette oikeauskoisia.
        9:14. Taistelkaa heitä vastaan, ALJAH (Jumala) rankaisee heitä teidän kädellänne ja saattaa heidät häpeään; Hän auttaa teitä vastustaessanne heitä ja parantaa oikeauskoisten rinnat." (Koraani 9:1-14)


        Mihin olette unohtaneet Haminan rauhansopimuksen ja Porvoon valtiopäivien julistusten, Suomen perustuslain säätämän kansalaisuutenne, valtiopetoslain (Rikoslain 11.Luku Valtiopetoksesta) ja sitä vastaavan sotilasvalanne mukaisen oikean hallitsijanne ja hänen valtakuntansa?

        * Tsar Nicholas II: the Martyred Emperor
        https://www.youtube.com/watch?v=zzaDkEBL0Y0


    • Kuulostaa hyvältä. Kolmas maailmansota on varsin kohtuullinen hinta Suur-Suomesta.

    • NytRiittää

      On uskonpuhdistuksen aika!!!

    • filade

      "maailma jaetaan 10 alueeseen aivan kuten Ilmestyskirjassa (Ilm. 17:12) on jo ennalta kirjoitettu"
      Raamattu torjuu maailmanlaajuisen 10 alueen Ilm.16:13-16 jakeilla; Sitten minä näin lohikäärmeen suusta, pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, aivan kuin sammakoita.
      Ne ovat riivaajien henkiä, jotka tekevät tunnustekoja, ja ne lähtivät kokoamaan kaikki maanpiirin kuninkaat sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suureksi päiväksi...
      Antikristillinen riivaajahengillä valtuutetut joutuvat ihmeillä houkuttelemaan maailman valtioita suureen sotaan.

    • ticotiko

      Ootte te hörhöt aika sekaisin.

    • 1000ja1

      Ensinäkin mikään Jumala ei ohjaa ihmisten sotia ja aatteita ei myöskään uskontoja , ne kehittyvät aivan ihmisten omien visioiden innoittamina.
      1.Piho on keksinyt taas uudenlaisen harhan jostakin , toiten ihmisten unista.
      2. Islami tulee kokemaan suuren kolahduksen , uskonsa laajentamispyrkimyksessä , länsimaat eivät tule hyväksymään noin brutaalia uskontoa.
      3. Tulevaisuudessa kaikki uskonnot osoittautuvat suurelle joukolle ihmiskuntaa täydeksi petokseksi jolla on hallittu ihmisiä vuosituhannesta toiseen, sen tekee nopea tiedonsiirto ja siihen talletetut tiedostot.
      4. Ihmiset havaitsevat Islaminuskossa olevan jokapäiväisen 5 kertaa suoritettujen rukouksen olevan syggestiivisen riippuvaisuusuhteen ja kun se lopetetaan kaatuu koko usko. Jo viidesti rukoillen päivässä Muslimi pitää itsensä suggestiossa.
      5. Pieni lapsikin näkee Muslimin vääryyden, jos hän on saanut kasvaa muslimiyhteisön ulkopuolella ja juuri siitä syystä Muslimeilla on väkivaltainen uskon levittäminen ensisijaisena tehtävänä.Hyvän koulutuksen saanut ihminen ei käänny Muslimiksi.
      6. Kolmatta maailmansotaa ei vaan vieläkään tule turha vaiva sitä on odotella.
      7. Sionisti opin harhauskottelut selviää ihmisille ja juutalaiset ovat pulassa taas kerran uskontonsa tähden.
      8. Kurdit julistetaan Abrahamin sukuun ja näin saadaan ISIS taisteluun uutta intoa.Jota käyttää hyväkseen Amerikan sionistit aseistaessaan heitä, politiikalla ja uskonsuunnalla ei ole väliä kuhan vain sota jatkuu !
      9. JAHI Jumalasta on syntyneet kaikki juutalaisuus,kristinusko ja islam, niin paljon ovat ne vaikutteita siitä ottaneet synnytettyyn uskoonsa.
      10. Tämän salaisuuden paljastuttua kaatuvat kaikki ,nuo uskonnot ja on jo aikakin niin paljon ne ovat pahaa saaneet aikaiseksi.

      • 1000ja1

        Iranin islamilaisuuteen ei sionistien tavalliset konstit tehoa , sitä vastaan on jo rakennettu ydinase. Se on suunniteltu samoin kuin Japanin Hiroshima ja Nagasaki, lopettamaan ,- Muslimien vyöryn Eurooppaan , se on sionismin ja kristilllisen sionismin loppu näytös kansojen tuhoamisessa ja uudet suunnitelmat ovat jo kehitteellä. Ja maailma voi muuttua etteivät käytä tuota suunnitelmaa,- Muslimithan saattavat voittaakkin tämän maailmanvalloituksen jota olevat tekemässä nyt Euroopassa ja Suomessa ja voittavat varmasti jos sionistit aseistavat heidät , sillä olemmehan me pakanakansoja juutalaisille ja arabeille joitten tarkoituksena on ollut tuhansia vuosia tuhota meidät ja tuon tuhon ja koston vimma on kirjoitettu heidän Tooraan ja Koraaniin . siispä sinoistit pärjäävät yhdessä muslimien kanssa , meille ,- onko meitä petetty ?Juutalaiset ovat pystyneet luomaan kristinuskon jonka avulla he ovat pystyneet petämään uskolla n, 2000 vuotta, ja nyt Mäkinen ja joku imaami käy käsikynkkää ja piispan arvoon käy sopivasti olla ymmärtämättä tai ymmärtää väärin ja voi sitä sujuvasti valehdellakkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe