Suomidemokraatit gallupin ykkösenä

2-19

Suomidemokraatit/Muutospuolue on vuoden ensimmäisessä gallupissa ykkössijalla 35,2 %:n kannatuksella. Persujen kannatus on 31,6 %. Galluppi jatkuu, joten tulokset elävät vielä.

http://hommaforum.org/index.php/topic,110040.0.html

60

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jäkätijää

      Hehhohhah. :D :D
      Mitenköhän käy mikäli noiden yhdistymistä ei tapahdukaan?

      Yksi juttu kyllä hämää: miksi Muutoksen keskustelualueella tuputetaan Suomidemokraatteja? Eikö SD-porukka muuten pääse esille, on pakko ratsastaa Muutoksen siivellä?

      • Höhöhöhö

        Suoli24:ssa ei ole SD:lle omaa lokeroa vielä...


      • jäkätijää

        NIINPÄ!
        Suolidemokraatit eivät siis ole tärkeä "puolue".


    • iloitsen

      Suomidemokraatit on ykkösjuttu, gallupit tietää vai pitäisikö sanoa kansa tietää

      • minäpäminä222

        Homman galluppihan tietääkin asiat hyvin... Siellä ennen EK-vaaleja ennustettiin Muutokselle muistaakseni kolmea paikkaa ja Piraateille oliko peräti seitsemää. Montakos tuli?


    • naisnais

      Toivon, lisää, lisää, lisää pakkasta - vain se voi tänä aikana auttaa. Suomi on Suomi. Ei täällä lusmut laiskiaiset pärjää. Suomessa on ankarat kelit, valoa ei ole, kaamosta sensijaan on, koulutusoikeus ja -pakko on, vaikka sairaalassa, sivistyminen on elinehtomme, työssäkäynti joka ihmiselle myös oikeus ja velvollisuus.

      Vertaa: Mamut kertoivat haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan , toiveammatikseen Suomeen päästyään ammatikseen olla vain rauhallisesti ja mukavasti kotona, MV ammatti se on ??? Kivahan se minunkin olisi olla kotiäiti tai koti-ihminen. Kuka maksaa minun kotiolemiseni ???

      Suomessa oletetaan kaikkien tekevän jotain elantonsa eteen, kykyjensä ja resurssiensa mukaan, yleensä ihmiset haluavatkin jotenkin yhteiskunnan osaksi. Eivätkö ne kahjot ymmärrä mitään ?

      Itse olen tehnyt töitä jo 35 vuotta, ottanut köyhänä opintolainat ja maksanut ne takaisin, kasvattanut lapseni, teen edelleen vuorotyötä tässä rakkaassa pimeässä ja kylmässä Suomessa oli keli mikä hyvänsä. Herään klo 05, lähden aikaisin duuniin bussilla-metrolla-bussilla, tunti per siivu aamuin illoin, Helsingin ruuhkaliikenteessä, naisvaltaiselle pienipalkkaiselle alalle tekemään osuuteni, että saan vuokran, ruoan, laskuni maksettua. Aivan kuten kaikki suomalaiset ihmiset Suomessa tekevät, oli sää -30 tai jotain muuta. Ei Luoja laiskoja elätä.

      Ensimmäisinä asioina lapsena meidät opetetaan käyttäytymään, oppimaan sosiaalisia sääntöjä, esimerkiksi kunnioittamaan toista ihmistä ja toisen ihmisen fyysistä olemusta, olla kajoamatta toiseen ihmiseen tai hänen omaisuuteensa - ja mm. pukemaan vaatteita tarpeeksi, ettemme jäädy kuoliaaksi autoon ulkona talvella.

      Kerrottakoon tämä kaikki niille hevon hel..n tyhmille, laiskoille ja rumille maailmanvaeltajille, helpon elämän perässä matkustaville. Suomi on oikeasti karu ja ankara maa olosuhteiltaan, täällä ei nössöt tai tyhmät pärjää !

      Suomen miehet, naiset ja lapset ovat sitkeitä, ahkeria, lämpimiä ihmisiä kylmässä - ja lahjakkaita alalla kuin alalla.

      JA: Suomi-mies on maailman paras !!! Tämä kiitos on suunnattu kaikille Suomen miehille. Miehet kohtelevat naisia kauniisti, kuin kukkaa kämmenellä. En voisi koskaan ajatella muuta kuin suomalaista miestä elämääni herkuttamaan.

      Suomesta on tullut kehitysmaa ja eläintarha vuonna 2015. Suomi on pilattu. Isänmaamme koskemattomuutta on loukattu. Maamme johdolle nauretaan maailmalla. Sieluni itkee.

      Itsevaltias työkyvytön, mutta sairaudentunnoton JS antoi mediassa kutsun kaikkeen maailmaan kenen hyvänsä, siis kenen hyvänsä, astella Suomeen !!!! Rajat on auki, papereita ei kysellä. Onko JS:llä munaa kertoa tämä kasvokkain vielä hengissä oleville veteraaneillemme ? Oliko näiden silloisten nuorten komeiden ja hyväsydämisten isänmaallisten miesten elämäntyö turha ? Jumaliste JS, minkä olet mennyt tekemään. Häpeä. Olisiko JS vihdoin aika antaa mediassa kansalle anteeksipyyntö ja ilmoitus vetäytymisestä ja jättää politiikka. Millainen työterveyshuolto ministereillä on ? On se härski. Ilme on tyhjä Kempeleen pojalla - ilman täyttä ymmärrystä tehtyjä tekoja ?

      • Halla-ahonäänestäjä7

        PAAPOMINEN KIIHTYY

        kiinteistöverojen, energiaverojen, polttoaineverojen, sähköverojen, kaukolämpöverojen, välittömien verojen

        avulla nostetaan rahaa mamujen paapomiseen

        https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-ministerit-lapin-kierroksella/#comment-178701

        https://ls24.fi/uutiset/maahanmuuttajien-korkeakoulutusta-aletaan-edistaa-satakunnassa
        Lehtikierroksella osui tuollainenkin silmään.
        Lukekaa ja ihmetelkää, miten viime päivinä on yt-neuvotteluissa pistetty pilvin pimein opetusalan henkilökuntaa pihalle, mutta tällaisen sakin kouluttamiseen löytyy rahaa ”huomattavia summia”.
        JA paras kaikesta on, että OMALLA KIELELLÄ!
        Onko tarkoitus korvata suomalaiset opettajat näiden omilla ”opettajilla”, sillä harva täällä osaa esim. arabiaa ja vielä harvempi noita muita kieliä.
        Siinä lisää töitä sensoreille.


    • ValehtelijoitaTäys

      Suuri ja mahtava mies hölisee... Majat on rakkautta. Ja puhuu vielä omasta muslimi vaimostaan... Hmm, ja tyyppi on olevinaan uskottava maahanmuuttokriittinen pj? Ei saatana mitä paskaa ja valhetta, siis ihan selkeä rotupetturi. Kyllä tulee hyvästä nimestään huolimatta jäämään Muutoksen varjoon, uskokaa vaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=_NfBIeUTS1o

      • nillitysmullitus

        Onpahan muuten "mahtava" ulosanti kaverilla. Änkytystä änkytyksen perään... :D


      • MuutosTurvaa

    • hallituksenjäsen

      Siihen todelliseen menoon mukaan mielivät ovat tervetulleita Muutokseen.
      Mukaan toimintaan - tavalla tai toisella - haluavat voivat ottaa yhteyttä puoluesihteeriin. Yhteystiedothan löytyvät Muutoksen kotisivuilta http://muutospuolue.fi/hallitus

    • VKnationalisti

      Olen kyllästynyt ja väsynyt siihen jonnijoutavaan ja idioottimaiseen paskanjauhantaan, jota nykyiset niin kutsumani mätäparlamentaariset rappiodemokraattiset puolueet harjoittavat, siksi haluan ja tulen liittymään Muutokseen. Sekä feministit ja liberaalit sivarihumanistit ovat myyneet maatamme Brysselille joka olisi pitänyt jo perustuslaissamme estää ja kieltää. Minä tiedän mitä sanon ja teen, olen itse ollut mukana monessa :)

      • hallituksenjäsen

    • VKnationalisti

      Hallituksenjäsen: Olen ollut 3 puolueessa mukana joista 2 täysin itse perustin, keräsin kannattajakortteja viimeksi 2002 silloiselle omalle puolueelleni joten kokemusta minulla on yli 20 vuotta :) Olen nationalisti Lahdesta. Meidän taistelumme päämääränä on oman kansamme ja oman Isänmaamme olemassaolon ja sen naisten turvaaminen, sen lasten elättäminen. Isänmaan vapaus ja riippumattomuus. Jokainen aate. jokainen ajatus. jokainen oppi ja kaikki tieto palvelkoot tätä pyhää kansallista tarkoitusperää joka on nyt tuleva Muutokseen! Sillä arvokkainta meille on oma kansa. Tämän kansan ja sen puolesta tulemme väsymättä taistelemaan emmekä koskaan väsy, emme hellitä, emme koskaan vaivu epätoivoon saati luovuta. Luonto on puolellamme sekä Muutos on meille kaikille suosiollinen.

      • hallituksenjäsen

        Hienoa!
        Tervetuloa mukaan Muutokseen, jollet jo jäsenenä ole. :)


    • uuspuolue

      Siis kummasta se puolue nyt tulee? Meneekö äänet nyt liian hajalle..

      • nillitysmullitus

        Kyllä mä näen mahdollisuudet parempina Muutoksella, jo siitäkin syystä että Muutos on ollut useammissa vaaleissa mukana, ihmiset tuntevat sen nimenomaan puolueena (vaikka nyt onkin pudonnut puoluerekisteristä pois, mutta kannattajakorttien keruuhan on käynnissä jos olen oikein ymmärtänyt) ja Muutoksessa näyttävät toimijat puhaltavan yhteen hiileen.
        Suomidemokraatit taas: kukaan ei tunnu oikein tuntevan heitä, kun olen tuttavieni kanssa jutellut. Kysellään että mikä demariporukka? Lyhentävät muuten nimensä SD:ksi, joka luultavasti ei Oikeusministeriössä tule menemään läpi. Syystä, että Suomessahan on jo demarit eli SDP, joka myös joissakin paikoin lyhennetään pelkäksi sd:ksi.
        Itse kannatan Muutosta, jolla on jo ne "lonkerot" useammassakin paikassa.


      • hallituksenjäsen

        No, äänien hajaantumista en lähtisi pelkäämään. Laskeskelin tuossa viime EK-vaalien tuloksia, ja Muutokseen varmuudella sitoituneista ääniä kyseisissä vaaleissa kerättiin heidän toimestaan 1952 ääntä. Suomidemokraatteihin varmuudella sitoutuneista äänimäärä oli 851 ääntä.
        Muutoksen joukoissa viiden kärkipäässä vaaleissa olleita ainakin kolme (Muutoksen äänien kärkipää siis), mm. puoluesihteeri joka keräsi 5. eniten ääniä muutoslaisista, ihan ensikertalaisena isommissa vaaleissa.
        Ei voi siis katsoa että mitenkään huonoilla kantimilla Muutos etenisi...


    • NÄIon

      Muutos ja Suomidemokraatit eivät tule pärjäämään, valitettava totuus ettei pienistä puolueista tule haastajaa suuremmilleen. Ongelma on aina sama, joku narsisti keksii perustaa puolueen ja johtaa sitä halujensa mukaisesti kuitenkin täysin metsään. Järki katoaa kun pakolla pidetään ohjaksista liikaa kiinni. Jos joku täytyisi valita niin ehkä pelkän nimen perusteella Suomidemokraatit, hyvä nimi mutta se perisynti että narsisti vie pienen porukkansa taas sinne synkkään metsään..

    • yhteenhyvä

      Nimiehdotus: Suomen demokraattinen muutos puolue

      • Muutoksen_jäsen

        Eipähän tuo käynyt. Eikä mikään muukaan yhteensovitettu nimi. Suomidemokraatit -nimi oli ainoa nimi jonka SD olisi hyväksynyt jotta yhdistyminen olisi voinut tapahtua. Nimikysymys oli siis se mihin "kompastuttiin" ja vain Suomidemokraattien takia.
        Tosin, nyt kun on kuullut sen mitä on kuullut niin ihan hyväkin ettei tuota yhdistymistä tapahtunut.


    • Nillit

      Suomidemokraaateilla menee kuulema lujaa, kaikki kaverit sinne sanojensa mukaan ovat liittyneet tai liittymässä, osaako kukaan sanoa mikä siellä nyt vetää puoleensa. Tiedän että se on ainoa maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuva puolue, tai puolueeksi haluava yhdistys ?
      Mikäli yhdistyminen olisi tapahtunut olisi valintani ollut helpompaa, nyt jää jäljelle valinta, Muutospuolue joka toimii sisäänpäin tai Suomidemokraatit jotka ärsyttää kukkahattuja pelkällä nimellään ?
      Onneksi voin elää ilman valintaakin.

      • Muutoksen_jäsen

        Suomidemarit ei ole maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuva puolue: katsokaapa puheenjohtajaa. Niinpä, naimisissa muslimin kanssa.
        Muutos taas on nimenomaan maahanmuuttokriittinen puolue, sehän lukee selvästi jo puolueohjelmassakin (josta SD muuten on sen omansa kopioinut).


    • Peliitti

      Siis kumpi nousee?, tietää vaan mitä äänestää, tai ehkä kunnallisvaali ehdokkaaksi!

      Tuntuu että vähemmän on kirjoiteltu, jonkun Paavon yksityinen puolue ja joku whisky puolue on !!!
      Mutta missä nämä SD,muutos entäs nuo kanttikset?

      • vankkumaton_kannattaja

        Eiköpä Paavosta kirjoiteta muutoinkin enemmän kuin yleensäkään pienpuolueista. Vaikkei hänen puoluehankkeessaan mitään järkeä kyllä ole, kun sinne ei voi hakea edes jäseneksi, vain kannatusjäseneksi pääsee.
        Muutos ainakin näkyy tänäpäivänä voimakkaasti somessa; niin facebookissa kuin nyt myös twitterissä. Se, ettei mediaan juttuja saada johtuu taas medioiden puolueellisuudesta: pienpuolueista ei juurikaan julkaisuja nähty edes vaalien alla.
        Muutos on kovassa nosteessa. Eiköpä kevätkokouksen jälkeen (24.4.) tiedoteta enemmänkin asioista - eri asia vain mihin niitä tiedotteita sitten välitetään julki pistää eli mikä media ne huomioi.


    • peliitti

      Onko siis SD kuopattu?

    • mättää

      Muutos ei tule nousemaan, synkkä tosiasia.

      • nillitysmullitus

        Heh ja hah. Saahan sitä noin kuvitella, ja varmasti kuvitteleekin jos on SD:ssä mukana. :D :D :D


      • HumppaTomppa

        Kerätkää nyt edes kortit ja herätkää sitten. Osa korteista jo vanheni aikaa sitten joten tuolla menolla keräys on ikuista.


      • nillitysmullitus

        Keräysaikaa on 1 vuosi. Vielä ei ole vuotta EK-vaaleista, joten miten yksikään kortti olisi tässä vaiheessa vanhentunut?
        Vai onko kommentoijana yllä keppihevos-kylähullu (kuten hän itse mainostaa) Parkkola, jonka mielestä jopa 2kk = vuosi?


    • vcxvcxzzxcv

      Voi herranjumala mitä lässytystä edellä,ei mikään ihme ,että suossa ollaan ja syvemmälle mennään.

      VALTATAISTELUA.....ja silloin on hyvä ajatus ja idea haudassa.

      Mutta älkää hyvät ihmiset enää näitä eduskunnassa oleviakaan äänestäkö....se on nähty...puheet on pidetty ja useamman kerran petetty.

      Mutta Suomalainen äänestäjä on tyhmä ja sama jatkuuuuuuuuuuuuuuuuu......

      • nillitysmullitus

        Mitä ihmeen valtataistelua?
        Koska SD on laittanut yhdistymisen ehdoksi sen, että nimen tulee olla Suomidemokraatit, miten siinä on valtataistelusta kyse? Paitsi ehkä SD:n puolelta kun ei nimestä tahdota luopua.


    • hyhaaa

      onneksi en ole kummassakaan mukana, pari viiden henkilön autotalliryhmää kuvittelee olevansa puolue ja kuvittelevat mukamas olevansa parempia kuin oikeat puolueet, aivan turhaa hommaa sanon minä.
      Sanokaa vaikka yksin syy miksi äänestäisin vaikkapa muutosta, onko pera vai ritu siellä se jota kannattaa äänestää, naapurin tero ?

    • rupinen

      Viimeisen huhumyllyn jälkeen suomidemokraatit on nostamassa kannatustaan, mukaan on liittetty kovia nimiä joita en uskalla mainita kun en tiedä onko kuulemani totta mutta jokainen voi varmaan päätellä ?
      Kyllä tänne tilausta on, kiva uutinen jos paikkaansa pitää ?

      • nillitysmullitus

        Ehei, se kannatus putosi kuin lehmän häntä uusien valintojen myötä!
        Miksi muuten Suomidemokraattien pitää mouhota Muutoksen alueella? Pyytäkää S24:n porukoita avaamaan teille oma "leikkikenttä" niin ei tarvitse hyvän puolueen (Muutos) kannatusta viedä ojaan samaa kyytiä omanne kanssa.


      • lsso

        Ai, tämä oli muutoksen keskustelu, poistunpa paikalta samoin tässä menee muutoksen maine .
        Gallupin ykkösen Suomidemokraatit, siksi tänne tulin otsakkeen takia


      • nillitysmullitus

        Muutoksen maine menee poistumisesi myötä?
        Siitä syystä että Muutoksen kannattaja ei kannata suomidemareita? No, kovinpa on löyhää ajattelumaailmasi.
        SD on kaukana gallupin ykköspaikalta. Ja tulee nykyjohdolla olemaankin.


    • GrpäJose

      Nythän on niin että Suomidemokraatit ponkaisee näköjään toden teolla puoluekartalle, mikäli pikkulintuja on uskomista korttikeräys on loppusuoralla ja väkeä suorastaan lappaa jäseniksi.
      Kunhan vielä Hirvisaari päättäisi hypätä kelkkaan niin voittokulkua ei pysäytä mikään, se olisi viimeinen piste suvakeille.
      Aivan varmasti vastustajien linja kovenee, eihän tänne haluta vastakkain asettelua koska mikäli vaihtoehtoinen toimintamalli nousee vaihtoehdoksi on pelko että kansan ääntäkin joudutaan kuulemaan, nyt on menty sillä samalla tutulla linjalla mikä edustaa ainoastaan kermaperseiden kaunistelevaa näkemystä #härregood että on rahvasta kun ei voida suvaita sitä ja tätä...

      Toivon ihan piruuttaan että Sd nousee eduskuntapuolueeksi, kansahan sen lopulta päättää ja kunnallisvaalit käydään tietty ensin mutta, olisi se herkullinen hetki seurata kuinka sosiaalijonoissa osat vaihtuisivat, mummot saisivat paremman elämän ja maahanmuuttoon tulisi selvät rajat.

      • joopajoojaapajaa

        Voivoi. Ne vaaleanpunaiset silmälasit tekevät näemmä uudelleen tuloaan.
        Ja kumma kun nuo pikkulinnut lauleskelee ihan eri lailla täälläpäin Suomenmaata. SD-jäsenistä on lähtenyt väkeä vaikka kuinka tämän uusimman puoluejohdon valinnan takia ja korttejakin vedetään jo pois.
        Kuka vielä uskoo/luulee että tällainen puolue nousisi eduskuntaan? Muutoskin sai vuosi sitten alle 10tuhatta ääntä, ja Muutoksella oli sentään muutakin sanottavaa kuin pelkkä maahanmuutto. Yhden asian puolue ei ole koskaan pitkälle kantanut, onhan se jo nähty kommunistisilla puolueillakin.
        Herää pahvi!


    • suomidemokraattifani

      kaappaako ruhtinas kassan

    • Hei, eduskuntapuolueet eivät voi toimia parlamentaarisessa viitekehyksessä ellei niiden puheenjohtaja allekirjoita erilaisia tiukkoja sopimuksia. Sopimukset on laatinut demokraattisen systeemin omistaja eli kansainvälinen musta porvari.

      Puolueet saavat säätää vain karkkiveron prosenttia hieman suuremmaksi, onko se 17 vai 18 tänä vuonna. Jos ne alkaisivat säätämään jotakin konkreettisia asioita, niitä uhkaa rahoitusvaikeudet. Puolueiden ainoa tehtävä on luvata äänestäjille niin paljon kuin kehtaavat ja sitten yrittää lunastaa joitakin lupauksista - siihen tarvitaan rahaa, jota puolueille ei ole penninjeniä.

      Miettikääpä, yksikään eduskuntapuolue tai sellaiseksi haaveileva ei ole sanallakaan maininnut Suomen ylivoimaisesti suurinta uhkaa seuraavalle 20-vuotiskaudelle - suomalaisten ihmisten loppuminen Suomesta.

      Viime vuonna syntyneiden määrä oli hyvin vaatimaton, eikä kukaan suostu kertomaan moniko syntyneistä syntyi paikallisille ja kuinka monta syntyi kansainvälisen ihmiskaupan kautta hankituille vahvistuksille. Pelihän on pelattu, jos pelaajia ei ole.

      Todellinen muutos voi tulla vain muualta kuin eduskunnasta tai kunnanvaltuustoista - niiden kädet ovat sidotut.

      Terv.: Kansallinen rintama (kr), poliittiseen juoneen sitoutumaton kansalaisjärjestö

    • rkaine

      yhteistyötä kaivattaisiin pienten yhdistysten kesken jotta heillä olisi mahdollisuus menestyä vaaleissa, olettaen että kannatajakortit tulee ajoissa kerättyä. ihme trulli meininkiä täällä keskusteluissa vaaleanpunaisista laseista viittauksia jne. Katsotaan nyt kuka pääsee ja minnekkin, veikkaan ettei muutos2011 tule ainakaan saamaan kortteja kasaan, ehkä Suomidemokraatit ja Ipu siinä onnistuvat parhaiten. Ollaan reiluja ja toivotetaan kaikille hyvää menestystä.

    • VKnationalisti

      Toivotan onnea ja menestystä Muutokselle, älkää antako turkulaisen valeopposition hämätä ja viedä valheillaan teitä kiistoihin mukaan Sisun ja FDL kelkkaan. He ovat pettureita. Pitäkää aito, vapaa ja riippumaton Isänmaallinen ja sinivalkoinen linja. Jatkakaa te siitä mihin minä 10 vuotta sitten lopetin. Teillä näkyy olevan hieno porukka ja hallitus, yhden heistä tiedänkin, kaukaa seurannut tosin vain ;) Luonto on puolellanne, koska mestari on teille suosiollinen.

      • AnitaSaarinen

        Kiitokset, ja kiitos myös välityksen kautta tulleista onnitteluista.
        Muutos jatkaa kolmen ässän tiellä: suomalaisten etu, sananvapaus ja suora demokratia. Niitä ei ole unohdettu eikä tulla unohtamaan. Puolueohjelma on toki luotu näitä laajemmaksikin, jotta kansa tietäisi minkälaisten asioiden takana seisomme.
        Tästä on hyvä jatkaa, hyvän porukan kanssa. Suurimman kunnian itse annan kenttäväelle; ilman jäsentemme ja aktiiviemme toimintaa emme olisi se Muutos minä meidät tunnetaan. Tuodaan tämä siis yhä enemmän tunnetuksi, tällä linjalla.


    • entiset.kokdemit.asial

      > yhteistyötä kaivattaisiin pienten yhdistysten kesken

      Valitettavasti osa yhdistyksistä on perustettu pelkästään kanavoimaan vaihtoehtoa etsivien ihmisten mielenkiinto ja energia. Hyvänä esimerkkinä surkuhupaisa Rajat kiinni "mielenosoitukset".

      Esimerkiksi muutos-puolue ei ole aito asia. Sillä on ollut vuosikausia aikaa, jäseniä ja kannatusta tehdä itsensä oikeaksi asiaksi, jos olisi siihen aikuisten oikeasti halunnut ja pyrkinyt. Tuskin menee kovin paljon pieleen, jos veikkaan muutos-puolueen olevan suoraan sosialidemokraattien sylttytehtaasta peräisin.

      SD jatkanee samalla linjalla - ei pysty tai halua kehittyä varteenotettavaksi vaihtoehdoksi. Toiminnassa keskeisinä tekijöinä "entisiä" kokoomusdemareita, mikä alaa seuranneelle kertoo kaiken tarvittavan.

      • ählämsähläm

        Ainakaan Muutoksen nykyisellä puheenjohtajalla ei ole sosdem. taustaa. SD:n puheenjohtajalla sen sijaan on (nämä tiedot löytyvät vaikkapa wikipediasta, tai googlettamalla puheenjohtajien nimet).
        Muutoksella on ollut vuosikausia aikaa, mutta onko siellä ollut todellisia tekijöitä? Sitä en tiedä. Ja ihan jokaisella uudella puolueella menee ne vuosikaudet saada edes itsensä tunnetuksi. Politiikassa mikään ei tapahdu päivässä.
        Jos nyt vain annettaisi näiden uusien puheenjohtajien ja uusien hallitusten tehdä työtään jonkun aikaa, ennen kuin aletaan kritisoimaan ja polkemaan suomalaisten puolesta taistelevia tahoja. Vai onko tämä kenties tarkoituksesikin, saada suomalaisten puolesta asioita ajavat hiljaiseksi jotta saataisi Suomi kansoitettua "rikastuttavilla" partalapsilla?


      • ikäviä.varjopuolueita

        Tiedän varsin hyvin kuinka systeemit toimii ja on perin ikävää, että puolueet perustavat varjopuolueita sekoittamaan ja hankaloittamaan konkreettisen vaihtoehdon kehittämistä.

        Olen seurannut kaikkien tässä ketjussa mainittujen varjopuolueiden ja niiden hahmojen edesottamuksia useiden vuosien ajan hieman pintaa syvemmältäkin - on edesvastuutonta edes väittää niiden olevan jokin vastavoima partalapsien ja vasemmistolaisten kivenkovalle kansainväliselle koalitiolle.


    • huutavat.ja.raivoavat

      Tarvitaan paramilitaarisia joukko-osastoja eri paikkakunnille kertomaan puolueille mitä oikeasti halutaan tehdä ja nähdä tässä maassa. Tarvitaan asekoulutusta naisille ja ikäihmisille, jotta he pystyvät puolustamaan itseään kriisitilanteessa. Ja tarvitaan humanitaarinen avustusjärjestö, joka pystyy toimimaan kriisin, konfliktin tai sodan keskellä.

      Mitään näistä ei yksikään varjopuolue aio esittää perustettavaksi - päinvastoin alkaisivat huutamaan ja raivoamaan, jos joku ehdottaisi.

    • Lintarvi

      Suomidemokraatit tulisivat kansan suosioon mikäli ymmärtäisivät vaihtaa nykyisen Pj:n pois rivijäseneksi.

    • ryppyraswa

      Suomidemokraatit etenevät hitaasti mutta varmasti, rivit takana kasvavat ja ennen pitkää saamme uuden puolueen murtamaan monopolit Suomesta.

      • hekotiheko

        No nythän satuja kerroit.
        Suomidemareiden pj on jälleen kadonnut kuin tuhka tuuleen, ja omien sanojensa mukaan nyt on "puikoissa" varapj joka ei tiedä mitä tekisi.
        Hitaasti mutta varmasti suomidemokraatit toki etenevät, kohti yhdistyksen lopullista kuolemaa.


    • ryppyraswa

      voi perse, taas kadonnut pj ? Siinä olisi ollut kyllä oikeesti hyvä puolue suomeen, jyrkkä eu ja maahanmuuttolinja. Ei voi mittää

    • Suoli_24

      Suomidemokraatit, sen enempää kuin Muutoskaan, ei tänne puolueosioon kuuluisi koska kumpikaan EI OLE PUOLUE! Muutos putosi kun ei saanut yhtään edustajaa Apinataloon.

      No, paremman paikan puutteessa laitetaan sitten tänne. SD ryssi touhun kun tekivät minkä tekivät, tosin ensin saaden Muutokselta puukkoa selkään kun pussihousut kuningattarensa johdolla päättivät fuusiosta luopua. Nyt loppusakki roikkuu haudan reunalla ja se reuna on hauras. Osa porukasta päätti äänestää jaloillaan ja lähtivät koko yhdistyksestä ennen manipuloitua yleiskokousta. Hommafoorumilla löytyy koko ketju. Ostakaa popcornia ennen lukemista! XD

      Lisäksi aiheeseen liittyvä video
      https://www.youtube.com/watch?v=AaXOIp7zTnY

      • jaskajokkis

        No, noinhan sitä voisi kuvitella kun ei tosiasioita tiedä. Hommaforumilla kirjoittelee asioista varsin vääristellysti katkeroitunut, Muutoksesta ja SD:sta kenkää saanut, lääkityksellään kehuskeleva hemmo.
        Muutoksessa päätäntävalta on jäsenistöllä, ja tuskinpa vain KOKO jäsenistöön on yksi ihminen vaikuttanut niin paljon että 2/3 jäsenistä ei nimenvaihtoa halunnut. Ja onhan se hyvä ettei halunnutkaan, nyt kun SD on syöksynyt jyrkkää mäkeä alas.
        MUUTOS EI TODELLAKAAN OLE HAUDAN REUNALLA, turha levittää sellaista valheellista paskaa. Ne jotka todella ovat Muutoksen takana (ja nyt tarkoitan sekä jäsenistöä että äänestäjiämme & kannattajiamme) tietävät sen että puolue on nousussa koko ajan. Hyvä niin.
        Paskapuheet voi sivuuttaa suoraan, kuten yllä olevan mr.copy-pasten kirjoituksen.


    • Vallanmahti

      Totuus ei pala tulessakaan, Muutos 2011 ry ei ole puolue vaan yhdistys joka tuhosi sekä oman että Suomidemkraattien mahdollisuuden kieroilemalla niin ettei yhdessä kaavailtua yhdistymistä lopulta tullutkaan, tämä oli virhe, suuri virhe Muutos 2011 kannalta etenkin siinä olleiden päättäjien toimesta.
      Mikäli yhdistyminen olisi toteutunut, niin kannattajat kuin mahdollisesti äänestäjätkin olisivat löytäneet varteenotettavan kodin ja asioitaan ajamaan oikeasti pystyvän yhdistyksen joka olisi satavarmasti jo tänään puolue.
      Suomidemokraattien tuho toisaalla alkoi aivan väärällä valinnalla, johtoon valittiin mies jolla asui tämä pienpuoluiden perisynti verissään niin vahvasti ettei lopputulemasta ollut epäselvyyttä, kysymys on omanedun tavoittelusta jäsenistön kustannuksella ja siitä ettei kahta suurta egoa enempää sovi yhdistykseen, tulee riitaa kun ammattimaisesti sitä kylvetään eli kammetaan kilpailijat pois, sama kaatoi yhdistymishankkeen, Muutoksen sekä Suomidemokraatit.
      Tällä hetkellä maassamme ei ole maahanmuuton haittoista pirskahtelevaa puoluetta, eikä näköpiirissä sellaista ole tulossakaan, koska kaikki eivät voi olla Puheenjohtajia tai hallituksessa kuten nyt se on joillekkin itseisarvo.
      Muutos 2011 ry;tä ei pelasta enää mikään, ainoastaan uudet Pj vaalit ja suora linjanmuutos joka johtaa pois pienoidemareiden tieltä, SDP on jo olemassa.
      Suomidemokraatit ry:lle samoin, Pj vaihtoon ja linjaus jäseniä kuunnellen, kovin siellä paikalle haluaa nuorempi entinen persu, viisainta olisi antaa hänen yrittää koska tarmoa hänellä tuntuu riittävän, ainoa joka pitää yhdistystä elon tiellä ja jonka ääni kuuluu.

      • hallituksenjäsen

        Et ole sitten ilmeisesti huomannut Muutoksen "linjanmuutosta" uuden pj:n myötä?
        No, se nyt on odotettuakin sellaiselta joka vain väheksyy muiden toimia.
        Muutos ei ole demaripolun tallaaja. Kumma kun väkeä tulee jatkuvalla syötöllä; sekä sellaisia jotka ovat "aloittelijoita" politiikassa että sellaisia jotka ovat oman ex-puolueensa linjaan kyllästyneitä. Miten silloin voi kukaan sanoa että Muutos on tuhonnut oman mahdollisuutensa?
        Voi teitä kokoomuslaisia ja persuja kun kaikessa muussa toiminnassa näette huonoa, paitsi omassanne.


    • Pelle_H3rmanni

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe