Vai meinaa joku kuurtaneen matuttaa

Aalonphjavastas

Olen hämmästynyt miten vähän Suomessa reagoidaan siihen, että Ruotsi ei edes aio lopettaa ”pakolaiskriisiä” vaan se jatkaa sitä hamaan hautaan saakka ja samalla vetää Suomea sinne mukanaan. Miksi Suomessa ei toimita?

Tuosta on hyvä lähteä järkeilemään tulevaa kultuurimme menetystä:

Ruotsin maahanmuuttoministeri Morgan Johansson sanoi eilen aivan selvästi, että Ruotsi ei tee asioille mitään vaan se pitää rajansa auki. Tämän hän sanoi siinä yhteydessä kun Moderaatti- puolue esitti rajatarkastusten palauttamista.

– Eurooppa on juuri nyt herkässä tilassa pakolaiskatastrofin ansiosta. Tilanne on tulenarka kuinka yksittäiset maat reagoivat ja Ruotsin päätöstä ei pidä aliarvioida. Voidaan ajatella, että Ruotsi on pieni maa pohjoisessa, mutta samaan hengenvetoon olemme suuri maa, kun kyse on pakolaisasioista. Jos suljemme Tanskan rajan, sulkee Tanska Saksan rajan, Saksa sulkee Itävallan rajan ja Itävalta Unkarin rajan. Ja niin yy kaa koo olemme tilanteessa, että Schengensysteemi on romahtanut. Sen lisäksi pakolaiskriisi valuisi alas Balkkanille, jossa jo nyt on epästabiili tilanne. Näitä asioita pitää ajatella tarkasti.

http://paavotajukangas.com/2015/11/10/onko-suomi-viime-kadessa-vastuussa-pakolaiskriisin-lopettamisesta/

Itävallassa homma osataan säpit rajoille.

http://mvlehti.net/2016/01/19/itavalta-irtaantui-valiaikaisesti-schengen-sopimuksesta-laittomien-maahanpyrkijoiden-takia/

Suomen tiedotusvälineet suoltavat täyttä potaskaa, kansahan ei usko enää näitä.

http://mvlehti.net/2016/01/18/kuka-siella-ylen-pakolaisillassa-oikein-mukana-istuikaan-k-18/

Postaa tietoa potaskasta eduskuntaan, mitä Yle suoltaa.

Näitten valtaus jo hyvässä matkassa!

28

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järenkäyttösalitua

      ”Pakolaislapset” poistetaan vanhainkodeista Ruotsissa

      "Vanhainkodissa on unettomia öitä, kovaa musiikkia yömyöhään asti ja yleinen turvattomuuden tunne järjestelystä.”

      18.01.2016 07:00, 2194 lukukertaa

      Vimmerbyn pormestari Tomas Peterson on julistanut pyörtävänsä päätöksensä ”yksin saapuneiden alaikäisten” majoittamisesta vanhainkoteihin useiden vanhuksiin kohdistuneiden ”vakavien tapausten” vuoksi.

      UK_Stefan_Lofven_pakolaislapset

      Ruotsin pääministeri Stefan Löfven vierailemassa pakolaislasten asuntolassa.

      Pakolaiset majoitettiin alun perin kolmeen vanhainkotiin, ja suunnitelmissa oli majoittaa heitä vielä neljänteen, kun se valmistuisi. Kuitenkin jo kahden kuukauden päästä päätös jouduttiin perumaan ”ennalta-arvaamattomien ongelmien” takia.

      Lausunnossaan tilanteesta pormestari Peterson totesi, että ”useiden välikohtausten” johdosta he tahtovat ”tyhjentää tilat mahdollisimman nopeasti”. Ensimmäinen ongelma oli, että ”lapset” olivat poikkeuksetta aikuisia tai teini-iän lopulla olevia henkilöitä, jotka olivat hyödyntäneet Ruotsin pakolaissysteemin höllempiä vaatimuksia alaikäisille. Tämä tuli täytenä yllätyksenä Petersonille.

      ”Tilanne on yleisesti ottaen ollut sekava, ja on ollut paljon välikohtauksia”, Peterson jatkoi. Tarkennusta pyydettäessä Peterson totesi, että ”huonekaluja on lentänyt ikkunoista” ja vanhuksia on hyväksikäytetty ja loukattu monin tavoin.

      Paikallislehti Vimmerby Tidning kirjoitti: ”Vanhukset kokevat, että pakolaislapset ovat häiriöksi eivätkä kunnioita vanhempiaan. [Vanhainkodissa] on unettomia öitä, kovaa musiikkia yömyöhään asti ja yleinen turvattomuuden tunne järjestelystä.”

      Lähde: Patriootti/ MV-lehestä

    • Kontausedessä

      Valta ja uskonto etusijalla kun saapuvat.

      Islam (arab.) tarkoit­taa ”alistumista” ja muslimi ”alistuvaa”, mutta vä­hin­tään yhtä paljon isla­missa on kysymys alistami­sesta ja alis­ta­jista. Muslimit itse sanovat alistuvansa Alla­hille, mistä he katsovat saa­neensa palkkioksi etu­oi­keuden alistaa vuorostaan muita, mutta ke­nelle musli­mit todella alis­tu­vat ja miksi?

      https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiX4b_8zpfKAhUGv3IKHbp4CdkQFggdMAA&url=https://aikapommi.wordpress.com/&usg=AFQjCNHj-JVpEGJg5RGFhLE0D9RwbxtOqg&sig2=fDwwfGln0TQChaN_03HTmw

    • kuurtanelainen

      Opisto voitaisiin ottaa pakolaisten käyttöön niin saataisiin kyläälle vähän elämää sekä uusia geenejä.

      • Nopeitapoikiahuurtaneela

    • Kuisniinvoitotmännn

      Viime yönä oli hyvin rauhatonta Botkyrkan kunnassa Tukholman eteläpuolella. Ongelmat räjähtivät liikkeelle Alby- Hallunda- Fittja- pahan akselilla kun Massmossa sytytettiin muutam auto tuleen klo 22 aikaan. Pelastuslaitos joutui odottelemaan kivisateen loppumista ennenkuin palomiehet pääsivät sammutustöihin. Muutama tunti sen jälkeen yrittivät uusruotsalaiset polttaa päiväkodin viereisessä Albyn kaupunginosassa.

      Poliisin kenttäpäällikkö Magnus Modig kertoo, että liikkeellä oli noin 30- 40 hengen jengi, joka särki kaiken eteentulleen.

      – Kun poliisi ja pelastuslaitos saapuivat tilanteeseen, joutuivat he kivisateeseen. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut, osaamme hoitaa jo kokemuksella tällaiset tilanteet.

      Kohta tämän jälkeen sytytettiin muutamassa eri paikassa noin parin sadan metrin etäisyydellä toisistaan useita autoja palamaan. Eräiden tietojen mukaan puhutaan noin 11-13:sta autosta. Poliisi joutui turvaamaan palolaitoksen sammutustöitä mellakkakilvillä ja ja helikopteri piti ilmasta silmällä liikehtivää nuorisojoukkoa.

      Modig kertoi yöllä, että ketään ei oltu kiinniotettu ainakaan toistaiseksi. Asia kirjattiin mellakkana ja luonnollisesti rikosilmoituksia tuhotöistä tullaan kirjaamaan päivän aikana.

      Poliisi perusti yöllä Albyn Bilteman pihalle päävartion, jossa seisoi valmiudessa kymmenen paloautoa ja ambulanssia valmiina tilanteen tarvitsemiin toimiin.

      http://nyheteridag.se/valdsamt-upplopp-och-anlagda-brander-i-stockholmsforort/

      Juttu on niin arkipäiväinen, että se ei ylitä valtamedian julkaisukynnystä.

      • ylpeä.suvakki

        Miten tämä liittyy mitenkään Kuortaneeseen???


      • Hölmistyny

        Sitä kysyn minäkin.


    • Rumpalli

      Sopiihan tänne mamuja,vai tuleeko haapaloukkooset sairaaksi niistäkin.

      • mustankipiä

        emmää tiärä muutakun et minä ainakin sairastuusin


      • Naapurista

        Eikö ne oo ollu jo valmiiksi sairaita!


      • Anonyymi
        Naapurista kirjoitti:

        Eikö ne oo ollu jo valmiiksi sairaita!

        Kyllä ei. Muuto tiedä sanoa. Arkea vaan kesälomat pakkaset. Kissat nukkuu mun kans ni siinä on niinku mulle pettikumppania. Se onhan lian vaarallinen yllätys lasi peili rikosta.


    • Ollakostulosvaikomenos

      Kuurtaneen laulukuoro heräs.

    • inhimillisyys_yli_kaiken

      Rajat on auki ja pysyy! Pakolaiset pakenevat niin kauas kuin voivat ja mielellään maahan jossa pääministerikin heiluttaa "REFUGEES WELLCOME" kylttiä ja lupaa oman talonsakin käyttöön, sekä maailman eniten ilmaista rahaa, kansalaispalkkaa kansalaisuudesta riippumatta ja maahan jossa massamurhaajan puolustamiseen riittää miljoonia, eikä häntä silti luovuteta vaikka olisi kuinka syyllinen.

      Pahimmallakin murhaajalla on yhtäläiset oikeudet ihmisarvoiseen elämään kuin sinulla tai piispalla.

      • Tätähänseon

        Lähes kaksi kolmasosaa marraskuussa tehtyyn kyselyyn vastanneista arvioi Suomen elävän seuraavan viiden vuoden aikana aiempaa turvattomammassa maailmassa.

        MTS:n kyselyissä on esitetty sama kysymys vuodesta 1990 alkaen, eikä turvattomuuden tunne ole koskaan ollut yhtä suurta.

        Suomalaisten huolenaiheiden kärkikolmikko ovat Suomen työllisyystilanne, kansainvälinen terrorismi ja Euroopan talouden näkymät. Näistä huoli terrorismista nousi selvästi kyselyjakson aikana tehtyjen Pariisin terrori-iskujen jälkeen.

        Selvästi eniten vuoden aikana lisääntyi huoli maahanmuuttajien määrän kasvusta Suomessa ja siihen osittain liittyvästä Syyrian tilanteesta. Useampi kuin kaksi kolmesta vastaajasta oli myös huolissaan turvapaikanhakijoiden määrän kasvusta Suomessa ja Euroopassa, mistä kysyttiin nyt ensimmäistä kertaa.

        Aiempaa selvästi harvempi - vain alle kolmasosa vastaajista - arvioi Suomen varautuneen hyvin hallitsemattomaan maahanmuuttoon ja talouskriisiin. Luottamus ulkopolitiikan hoitoon kasvoi vuoden aikana mutta puolustuspolitiikan hoitoon heikkeni.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016012120992354_uu.shtml


    • SIelläonkarmeetilanejo

      "Paavo tajukangas", kertoo hyviä juttuja missä vaiheesa jo ruasissa mennään, hae tuolla nimellä ja ihmettele.

    • Suopeamielinenluovuttaja

      Kempeleen kaarti on tosiaan nyt pilannut suomessa kaikki toiveet selvityä kuiville, kun tämä upoava laiva lastataan kuin välimeren raivolla soutavat turistit hengestään piittaamatta, antakaa meille almuja me kyllä otamme vallan kaikki kuuluu meille mitään tekemättä.

      Aikasuuriosapalkastasi

      Tunkeilija vie jo yhen kuukauen palkkasi, luki ammati lehenkin kansilehentäyeltä ja syö sen varmasti.

    • isoontaloonAnttii

      Kyllä Kuortaneelle jo kaivataankin pakolaisperheitä ja yksityisiä pakolaismiehiä, niin on Kuortaneella muitakin kun toisten asioista kiinnostuneita ihmisiä.

    • pahaniImanIintu

      Katsokaa vain, niin urheiluopisto täyttyy jossain vaiheessa mamuista.

    • isoontaloonAnttiii

      mistäs sen tietää vaikka niitä sijootettaas vanhaan neuvolaan eli jennylän rakennukseen.

      • isoontaloonAnttiiiii

        sinne niitä mahtuisi vaikka kuinka paljon.


    • Hitunen

      Noksu remonttiin ja sinne, palvelujen äärellä!

      • sinne_vaan

        Opistolla ne saa pelata potkupalloa kaiket päivät. Kyllä valtio sitten syytää rahaa, säästetään sitten jostain muusta.


    • lappakangas

      en usko kuortanelaisten ottavan pakolaisia.

    • kaappopoo

      no kuitenki jostain päin puhutaan jotta kuortaneellekkin tungetaan nuata muslimipartalapsia ahdistelemaan naisia ja lapsia...........kyllä varmaan hyvä tuloo jos niitä oikiasti tulee tänne.

    • Anonyymi

      Kuka niin on sanonut???

      • Anonyymi

        Lehdessä luki..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1053
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      850
    4. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    5. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    6. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      730
    7. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    8. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      12
      724
    9. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      710
    10. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      34
      707
    Aihe